|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
kochane WESOŁYCH ŚWIĄT wam życze serdecznie
![]() nie mam zbytnio czasu zeby na kompie siedzieć wiec tak szybciutko wpadłam życzenia złożyć ![]() mam nadzieję, że już od dziś bedzie luźniej
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
A my Święta spędzamy uroczyście. Zawsze jest duża żywa choinka, tony prezentów pod nią, rodzice, teść, rodzeństwo, wszyscy razem.
Wczoraj mieliśmy nawet Mikołaja. Paula trochę się bała, ale jak ja usiadłam mu na kolanko to i ona przyszła. Zaśpiewałyśmy piosenkę, dostałyśmy prezenty Paula parking dla samochodów, domek dla lalek, lalki, książkę, słodkie. A ja kurtkę, blender, i dla mnie i Patryka kubeczki takie krówki obejmujące się i kawę. Ogólnie wszyscy z prezentów zadowoleni, a chyba najbardziej mama bo dostała ekspres do kawy Dolce Gusto. Wykosztowaliśmy się z tatą ale było warto Dziś idziemy do rodziców i będzie około 20 osób, tak więc wielkiego świętowania ciąg dalszy. |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
U mnie Wigilia to uroczysta oczywiscie dziadkowie,ciocia z dziecmi,rodzice moi i ja z Oliwka.U nas wigilia jest na dziesiec osob jak co roku bo nas to duzo jest Pierwszy raz moja Oliwka zjadla Karpia ![]() Ja dostalam prezent inny niz wszyscy (ten chlopak z ktorym sie w Londynie spotykalam Lukasz zadzwonil do mnie i powiedzial ze ma dla mnie niespodzianke ,ja sie zapytalam jaka ,a on ze jest w domu w Polsce i chce sie ze mna spotkac po swietach Dziewczyny ja sie chyba zakochalam , nawet nie zadzwonil i sie nie chce spotkac z mala to nie!!!Tylko te Swieta szybko mijaja dopiero co przyjechalam do domu a juz nie dlugo musze wracac z powrotem ,a tu tak dobrze mi jest
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-12-25 o 13:48 |
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
to widze wszyscy jakoś milo spedzają święta
ja dzisiejszy dzien spędzam w domu pewnie tylko niedługo pojdziemy do dziadkow na ciacho jutro bede u babci na obiedzie to tam duża rodzinka, dla mnie święta kojarzą się z tym, że jest dużo osobo wesoło, choinka, prezenty, koledy chyba nie wyobrazam sobie spędzić świat sama albo w jakimś małym gronie, ale wiaodmo nie każdy ma dużą rodzine itd u mnie jeszcze mikołaj był chyba się lituje, że nie pracuje to sypnąl kasą, słodyczami, pidżamą i akimi fajnymi grubymi skarpetami
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() o rany tylko chyba ja niezlozylam Wam zyczeń swiątecznych przepraszam za to noworoczne ode nie beda najpiekniejsze![]() uciekam bo wpadłam tlyko na chwilkę buuziaki
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
a my wigilię spedzamy z moimi rodzicami i moim bartem. wcześniej spedzalismy jeszcze z moim dziadkami ale teraz dziadek już nie chodzi praktycznie więc oni byli sami.Najpierw jedziemy do Tż babci i siostry tam nie jemy nic..w sumie normalne odwiedziny no a pozniej dopiero na kolację do moich rodziców..
i na opłatka do babci i do dziadka. prezentów sobie nie robimy..bardziej w mikołaja. Dzisiaj na obiadku u rodziców byliśmy jutro tak samo i do tego jeszcze odwiedzimy ciocie Tż..lubie te święta, ale troszkę te wizyty męczące. zamówiłam sobie tą torebkę podoba Wam się? http://etorebka.pl/s03.php?f=0268 a jak szalec to szaleć ![]() buziaki dla Was kochane
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje Kochaniutkie! ale ja się za Wami stęskniłam ahhhh wszystkie Was mam ochotę wyściskać i wycałować
![]() ![]() nadrobiłam Was, ale musiałam wyłączyć kompa i jechać do cioci na obżarstwo i z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać w każdym razie Kinia pytałaś chyba o ks. Sekret tak? co prawda już po Filipku ( ) ja właśnie też kupiłam tę księżkę mamie pod choinkę i ceny nie zamalowałam-raz że jestem nauczona że po książkach się nie marze, dwa że nie cena jest najważniejsza. nie wiem jak Twoja wersja ale ja jestem zachwycona jej pięknym wydaniem. na kredowym papierze, strony w kolorze piaskowym, piękną czcionką itd. śliczna jest. a skoro podobał mu się film to ks. tym bardziej powinna. zawsze ks jest lepsza niż film.swoją drogą to słyszałam wiele dobrych opinii o tej ks. choć ja zawsze takie wyśmiewałam,ale może rzeczywiście coś w niej jest. dlatego w sumie też ją kupiłam mamie. Pati jaka ja byłam o Ciebie niespokojna!!!! jak nie miałam dostępu do neta a słyszałam co się dzieje przed świętami na lotniskach to się cały czas o Ciebie bałam czy dasz radę się wydostać! ile ja się nadenerwowałam a Ty samochodem jechałaś! oj Ty draniu![]() i jeszcze coś Wam miałam odpisać a już nie pamiętam.... ![]() ja już w domu jestem od tygodnia, byłam sama z mama, co się narobiłam i nasprzątałam to koszmar, całe szczęście że te święta już przyszły bo miałam dość. Starałam się też jak najwięcej mamę odciążyć po tej operacji ale ona też duuuużo się narobiła. A moje szanowne rodzeństwo przyjechało dopiero dzień przed, no ale też nie mogli wziąć wolnego i muszę to zrozumieć. Wigilię spędziliśmy we 4 bo u mnie cala rodzina jest albo rozjechana po Polsce albo skłócona i tak już jest od kilku lat że jesteśmy sami, ale prezenty robimy sobie zawsze w tym roku dostałam żelki Hello Kitty ![]() ![]() kasę i torebkę![]() aaa Natali torebka super widzę że na wizażu etorebka rządzi a wiesz że jest nawet oddzielny wątek, gdzie piszą fanki zakupów na etorebce? znalazłam ostatnio jak szukałam dla siebie. i są skatalogowane chyba wszystkie dostepne tam torebki w rzeczywistych zdjęciach- potęga wizażu![]() Myszka a jak się Tż podobała kartka???? jestem bardzo bardzo ciekawa!!!aha i przesyłam Wam obiecane zdjęcia bombek naprodukowałam się ich chyba z 10,ale rozdałam je jako prezenty i w sumie została mi w domu tylko jedna przepraszam za jakość zdjęć ale były robione tel i jeszcze w kiepskim oświetleniuedit: Maryś dopisałam kilka (naprawdę kilka ) słów w klubie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-02-03 o 10:58 |
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia bombki cuda
![]() Dziewczyny został ostatni dzień klikania, klikniecie? tylko nie więcej jak 2 razy prosze bo mnie wkoncu wywalą ![]() miłej niedzieli ja dzis u babci na obiedzie
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-26 o 11:40 |
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() kliknęłam jak podejrzałam ranking to wysoko jesteś![]() ale mam dzisiaj parszywy humor, nie wiem czemu wczoraj też miałam zły, chyba mam jakiś spadek formy....szkoda że odbija się to na moich bliskich bo pewnie się odbija choć staram się im schodzić z drogi.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia bombki cudne, jestem zachwycona
Ja też nie w humorze. Męczą mnie chyba te święta, jest miło, fajnie ale mimo wszystko człowiek zaganiany, jeszcze goście w domu, to ciągle gwar, hałas... Jutro chyba pójdę do pracy odpocząć
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki moje pojawiam sie i znikam!
jutro do was wroce, i wtedy bedziecie mogly mnie bic za to, ze nie zlozylam wam zyczen przepraszam.. nie mialam juz tutaj dostepu...![]() Goś bombki cudoooo! ![]() i odpisalam na klubie.. ![]() do jutra rybki! i udanego swiatecznego wieczorku!
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
no i co .. święta święta i po świetach .. jutro praca
![]() piękne bombki :O
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
hejooo
i po swietach wolałabym żeby się jedzenie świąteczne i wszystkie ciasta skoncZyly bo nic tyko cos podjadama co robicie w końcu w sylwka?? bedzie któras tutaj?? moi rodzice idą na koncert, młody do koleżanki a ja sama w domu..ale wiecie co?? wcale nie rozpaczam mimo ze to sylwester i wogóle ![]() Gosia bombki śliczne ![]() Kropelka ja cały czas klikam
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spędzam sylwestra z wizażem
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Kaś
![]() i dobrze będziemy we 2
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia, dziękuję, właśnie ja też nie cierpię mazać po książkach, jakby cena była naklejana, to bym zamazała, ale tak to naprawdę szkoda. A wydanie tej książki jest przepiękne. Dziękuję za radę.
![]() Kochane, a mi jest tak smutno dziś. Mój chłopak zdaje pojutrze egzamin na prawko no i czas poświęca na naukę i jazdę z kolegą jego autem. Ostatni raz się widzieliśmy tydzień temu, mieliśmy dziś, ja byłam u cioci z mamą i byłam w stanie się wyrwać wcześniej dla niego, a on oczywiście odwołał spotkanie, bo chciał się uczyć na egzamin na prawko i pojeździć z kolegą. Wszystko super, rozumiem, ale wczoraj widział się z jednym kumplem o 23 i siedzieli razem do 5 rano i na to jakoś w środku nocy znalazł czas, a na mnie w ciągu dnia nie... Denerwuje mnie, że on wszystko zostawia na potem, obiecuje, że się spotkamy a potem klops. Fakt, mówiłam mu, że jak woli się pouczyć to niech to zrobi, ale najbardziej mi przykro przez to, że z tym kolegą w nocy o północy mógł się spotkać... Co robić?![]() O 18.30 szedł już z jednym kolegą pojeździć autem, ale się nie odezwałam do tej pory, nie mam ochoty... A jeszcze on do mnie, jak mu powiedziałam, że mi przykro" O matko, wiedziałem, że tak będzie". No a jak ma być? Smutno mi, aż się poryczałam i jest mi już dziś wszystko obojętne. Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2010-12-26 o 21:46 Powód: dopisuję kawałek tekstu |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
Kasiu i Agatko ja tez bede spedzala sylwestra z wizazem
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
o sie dziewczyny bycza po swietach..
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
a Wy jeszcze leniuchujecie, przedłużyłyście sobie święta czy co, gdzie jesteście? ![]() Dziewczynki za pomoc za kliki bo jeśli już nic się nie zmieni jak napisał moderator to wygrałam tusz który bardzo chciałam w ogóle wygrałam coś pierwszy raz w życiu i jeszcze wylosowali mnie to tesowania paskow wybielających blendamed jakiś fart normalnie 2 na raz 'do tego byłam na zakupach i na przecenach w telly kupiłam czarną wełnianą kamizelke i takie a'la korale
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-12-27 o 23:01 |
|
|
|
|
#1281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałaś dobry dzień.![]() Ja się byczę, dosłownie, nic nie robię, tyle, co w domu jakieś pierdoły. Dziś byłam na próbie a teraz sobie siedzę, nie wiem po co. A raczej lecę już spać.
|
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelka gratuluję
My też wczoraj poszaleliśmy i kupilismy sobie buty The North Face |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Co ja mam w sobie ze facetow odpycham ? Z tym Lukaszem facie bylo ,ale chyba sie skonczylo , a bylo tak cudownie.Po prostu przed wczoraj przestal sie odzywac a jak wczoraj rano chcialam zadzwonic to nie odebral tylko napisal mi sms ze pozniej mi wszystko wytlumaczy, tylko kiedy ?wczoraj takie teksty mu napisalam ze dlaczego nie napisales mi ze to koniec miedzy nami bo tam cos nas laczylo.W Polsce zostaje na dluzej bo moj tata jest w szpitalu ![]() Ja nie wiem co sie ze mna dzieje cos jest nie tak ![]() Czy to takie trudne ze chce normalnie zyc i byc szczesliwa ![]() Wszystko na nic ![]() Ide dzisiaj sie odstresowac na silownie ,moze mi cos to pomoze
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wróciłam do was
![]() chciałam się pochwalić, że w tym roku spędziłam swoje najlepsze jak do tej pory święta, najlepsze bo z Tż ![]() Nati, torebka mi się podoba też sobie jakiejś szukam, ale nie potrafię się zdecydować. Goś, kartka się Tż podobała, chyba nawet bardzo ale myślę, że efekt byłby lepszy gdyby dostał ją pocztą a nie osobiście, bo sama rozumiesz, że skoro ma obok mnie to taka wyszywana lala już nie robi takiego wrażenia ![]() ![]() A Twoje bombki cudo ![]() Marta, gratuluję szczęściara z Ciebie, za jednym zamachem dwie nagrody, fiu fiu co prawda ostatnio rzadko bywam na wizażu, ale jak byłam to też Ci klikałam ![]() ja czasami próbuję brać udział w jakiś konkursach ale coś szczęścia nie mam ![]() Pati, nie myśl tak, że odpychasz facetów Oczywiście, że nie ma w tym nic złego, a nawet jest to normalne, że chcesz być szczęśliwa, ale może daj sobie czasu i nie szukaj na gwałt raz za razem kolejnego potencjalnego kandydata na Tż ![]() A jak można zapytać z tatą co się stało? To coś poważnego? |
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
ja sie nie bycze wypraszam sobie ![]() Cytat:
a wogóle co to za tusz jest??kurde i jeszcze będziesz testować ja się kiedys zgłosiłam do testowania tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ne.html&next=1 ale mnie nie wybrali![]() Cytat:
wszystkich odpycham albo psuje relacje między nami więc jestem z Tobą!Tacie też życze powrotu do zdrowia!
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Patrycja życzę zdrowia tatusiowi. A co do facetów: moze ten Łukasz naprawde ma cos waznego i nie moze gadac. A ty mu od razu wyjechałaś jakbyscie byli para ze " dlaczego nie napisales mi ze to koniec miedzy nami bo tam cos nas laczylo.". Z tego co ja się orientuje to w związku nie byliście więc on nie ma obowiazku Ci sie spowiadać. Ba, nawet bedac w zwiazku ma sie wlasne zycie. Troche luzu dziewczyno, mniej parcia na posiadanie partnera. Agat pozycz rowerek,wprawdzie nie mam co spalac swiatecznego bo glodowke mialam ale ogolnie przydaloby sie pomodelowac sylwetke
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-12-28 o 12:16 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Gosia piękne piękne poprostu cudoooooo Kropelka my z Tż kilkaliśmy w wigilię tzn mój Tż bo siedział na kompie i powiedziałam mu że musi klikać bo to bardzo ważne cieszę się i gartulujęPatrycja nie wiem..czemu może poprostu za szybko się angażujesz..? Agatka czemu napisałaś ze psujesz relacje...? coś nie tak z M..? Mysia no widzisz cieszę się ze sobie święta razems pędziliście..musiało być hmm... ![]() tulę Was mocniutko kochane
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
A co tam jeszcze u Was słychać? Nie tylko poświątecznie.
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś ty nie masz co spalać chudzino Tyy:P głodówke miałas?? przez to że nie lubisz wigilinych potraw tak??
Natalka ja tak ogólnie mówię bo zawsze jest tak że jest ładnie, pięknie i Agacia palnie jakąs glupotę w swoim stylu i nieporozumienie gotowe a M...odezwał sie pare razy w święta, sylwestra u siebie nie robi a idzie do jakis znajomych w Lbn...ja się dziś wybieram do galerii bo chciałam sobie jakąs spódniczke kupic, tlyko nie czarną bo juz mam, tylko może jakąś zgniłą zieleń lub granatową...
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-12-28 o 12:25 |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Agagtka no własnie przydałoby sie ładnie wymodelowac i ja jestem tego świadoma. Nie jakos drastycznie ale jednak. Musze sobie kupic wagę,o!
Tak, na wigilii zjadłam 1 sledzia, u cioci na boze narodzenie i u babci na szczepana wsuwałam sam chlebek(nie smiac sie, ja tak lubie ). I czuję sie taka lekka![]() A co do facetów... Ja z pewnym Panem próbuje się spotkac póki jest w Zamościu i ciągle jest cos nie tak. Ale ja się nie poddam,o! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Paula parking dla samochodów, domek dla lalek, lalki, książkę, słodkie. A ja kurtkę, blender, i dla mnie i Patryka kubeczki takie krówki obejmujące się i kawę. Ogólnie wszyscy z prezentów zadowoleni, a chyba najbardziej mama bo dostała ekspres do kawy Dolce Gusto. Wykosztowaliśmy się z tatą ale było warto 
, nawet nie zadzwonil i sie nie chce spotkac z mala to nie!!!
przepraszam

jestem bardzo bardzo ciekawa!!!