Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 09:11   #4291
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
to rzeczywiście masz daleko ... pytam bo teraz tak się zastanawiam gdzie rodzić bo mam znajomą która rodziła teraz niedawno na polnej w szpitalu i jest zadowolona. z tego co wiem to poród rodzinny 150 zł podają nawet znieczulenie ale ten dolargan (bezpłatnie ) i jest 8 sal porodowych osobnych . w tym szpitalu co ja chce rodzic sa tylko 4 sale porodowe i muszę zapytać o koszt porodu rodzinnego i rodzaj znieczulenia.

ja przede wszystkim chciałam dlatego, że po pierwsze jest najlepszy sprzęt,
poza tym wszystkie moje koleżanki co tam rodziły były zadowolone,
a żadna nie miała tam nic opłaconego, nawet niektóre nie chodziły do lekarzy, którzy tam pracują

no i sale są ponoć super wypasione

Moja przyjaciółka chciała rodzić w Raszei bo ma 2 kroki tam ale w końcu trafiła na Polną, i jak się potem okazało poród przebieg normalnie a nagle po dostała krwotoku, musieli ją operować i było z nią źle,
nie wiadomo jak to by się skończyło gdyby była w innym szpitalu
Stary 2010-12-28, 09:20   #4292
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

N.ik.a bardzo się cieszę z twoich dobrych wieści "stary papeć" trzeba oszczędzać i leżeć i buraki też dobre ciesze się że są takie w tabletkach bo soku za nic w świecie nie wypiję

Diatoma mam nadzieję że nic na ciebie nie przejdzie i jemu też się gorzej nie zacznie ale to już niestety taka pora teraz...

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
kupujecie pościel do wózka ????? cy taka pościel jest w ogóle potrzebna???
ja nie kupuję bo chcę kupić taki kombinezon do wózka tylko i kocyk i tyle nie wiem czy na spód się coś daje - chyba jakieś coś powinno być co?nie orientuję się

87czarna ojjj aż sama ciekawa jestem czy Majka to dalej Majka trzymam kciuki

Gosikk_s aj zazdroszczę ci trochę wiesz? gdyby mi lekarz teraz powiedział że jest wskazanie do cc to bym się uspokoiła naprawdę jakoś mniej się tego boję niż sn bo w sn wszystko zależy ode mnie i boję się że nie dam rady a w cc nie martwię się już tym... ehh... wiadomo wolałabym żeby wszystko było dobrze z małym i ze mną ale jakies malutkie wskazanie do cc... wiem głupia jestem ale tak mnie nachodzi nieraz

Coralady trzymam mocniuteńko

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:30   #4293
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Gosikk_s aj zazdroszczę ci trochę wiesz? gdyby mi lekarz teraz powiedział że jest wskazanie do cc to bym się uspokoiła naprawdę jakoś mniej się tego boję niż sn bo w sn wszystko zależy ode mnie i boję się że nie dam rady a w cc nie martwię się już tym... ehh... wiadomo wolałabym żeby wszystko było dobrze z małym i ze mną ale jakies malutkie wskazanie do cc... wiem głupia jestem ale tak mnie nachodzi nieraz

jeśli ty jesteś głupia to ja też
bo ciągle mam nadzieję, że mała postanowi się ułożyć nóżkami w dół
Stary 2010-12-28, 09:33   #4294
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Ja po wizycie, malutka ma już 700g i gin znowu potwierdził że na pewno jest dziewczynką Podejrzewam że będzie jeszcze mniejsza od brata bo jestem w 26tc a wymiary na 24tc, tylko kość udowa zgadza się z terminem, może będzie mieć nóżki po dziadku Ogólnie jestem happy bo gin zapytał czy biorę pod uwagę możliwość porodu sn, ja zaprzeczyłam i w karcie ciąży mam już wpisane wskazanie do cc Ale ulga Ale za to mam mega grzybicę i obydwoje z TŻ mamy brać leki
fajeni ze wszystko ok a grzybka to i ja mam a poza tym do cc to gryzbica nei jest taka grozna gorzej przy sn

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
kasiapruszkow kasieńko ja jem dużo owoców zawierających wit. C nie wyobrażam sobie dnia bez 2 plasterków cytryn kapuchę też jem i niestety wyniki z miesiaca na miesiąc lecą na łeb na szyję
nie nei bo to trzeba brac zelazo i do tego witC np barszcz i cytryny ;p chcoc mi nei pomogl i dostalam w tabeltach

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Kasia ja bym poszła w 31 tc z OM - tak wg mnie najlepiej
ja też dzisiaj śpiąca - to przez tą drzemkę wczorajszą, dzisiaj na pewno nie zasnę po obiedzie, bo znowu się będę męczyć później
grzybka ja też mam, teraz brałam przez 3 dni Pimafucin, w poniedziałek idę na kontrolę i będzie mi robił posiew z szyjki, bo mam właśnie duże upławy
no ja tez Pimafucienm sie lecze teraz mam znow 6 globulek i w styczniu wizyta to sie okaze czy pomoglo na to choler....
ja w ramach nie pojsca spac mam zamiar dzis na zakupy isc a jutro to nawet lumpka odwiedizc ;p oczywiscie jak sie oceipli ciut

dziewczyny czytam watek mam styczniowo-lutowych i na poczatku grudnia jestem a one tma dopiero kupowaly kosmetyki to moze nie jestem tak w tyle z zakupami ;p a i jest plan ze malujemy pokoik malego w nowe siweto 6 stycznia+weekend tyllko ciii zeby nie zapeszyc bo to najelpszy terimin i mam nadzije ze dojdzie do skutku
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:35   #4295
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
jeśli ty jesteś głupia to ja też
bo ciągle mam nadzieję, że mała postanowi się ułożyć nóżkami w dół
hehe no ja to samo - póki co mały ułożony jest poprzecznie i głowę ma na górze chyba - wiem że jeszcze trochę zostało (27tc jutro zaczynam) ale może tak zostanie

Stary 2010-12-28, 09:41   #4296
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no ja to samo - póki co mały ułożony jest poprzecznie i głowę ma na górze chyba - wiem że jeszcze trochę zostało (27tc jutro zaczynam) ale może tak zostanie
no moja szaleje ciągle zmienia pozycję, bo czuję ją w różnych miejscach,
ale przeważnie kopię na dole

a jak czuję czasami że kopie wyżej to już sobie myślę, tylko tak nie zostań

a głupie to jestesmy że mamy taka nadzieję, bo ponoc tylko 1% dzieci się źle układa

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:42
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:44   #4297
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

a mnei synus po prawym zebze albo po lewym jajniku kopie wiec ewidentenie lezy w zdluz bruzcha tyklko nie wiem czy na gorze ma nogi czy na dole
Stary 2010-12-28, 09:44   #4298
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
dziewczyny czytam watek mam styczniowo-lutowych i na poczatku grudnia jestem a one tma dopiero kupowaly kosmetyki to moze nie jestem tak w tyle z zakupami ;p a

i jest plan ze malujemy pokoik malego w nowe siweto 6 stycznia+weekend tyllko ciii zeby nie zapeszyc bo to najelpszy terimin i mam nadzije ze dojdzie do skutku
ja kosmetyki planuję kupić ostatnie, przed samym porodem
o ile nie po

jaki kolor wybraliście?
Stary 2010-12-28, 09:47   #4299
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:

a głupie to jestesmy że mamy taka nadzieję, bo ponoc tylko 1% dzieci się źle układa

oj głupie głupie... no mój też czasem kopie mnie różnie raz nisko raz koło pępka ale wydaje mi się że jednak ułożony jest główką do góry i tą główką się tak wypina przy pępku. nieraz też się w poprzek układa i tak cały dzień potrafi przesiedzieć zobaczymy na wizycie.

Stary 2010-12-28, 09:52   #4300
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Czarna zazdroszczę Ci podglądania małej.My dopiero w lutym jedziemy do podglądacza.

Zosia pokoik ma Zielono-niebieski.Wstawię fotkę jak wyglądało to po malowaniu w wakacje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09703.jpg (59,6 KB, 41 załadowań)

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:55   #4301
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj głupie głupie... no mój też czasem kopie mnie różnie raz nisko raz koło pępka ale wydaje mi się że jednak ułożony jest główką do góry i tą główką się tak wypina przy pępku. nieraz też się w poprzek układa i tak cały dzień potrafi przesiedzieć zobaczymy na wizycie.

siostra mojego tż urodziła w listopadzie córeczkę,
cały czas/ na wszystkich wizytach była ułożona główką w dół,
a w dzień porodu, w szpitalu okazało się że jest w poprzek
Stary 2010-12-28, 09:56   #4302
Montii
Zakorzenienie

eirenne - do wózka powinnaś mieć materacyk, ja już mam oryginalnie miękką wkładkę bo bez niej miałabym twardeee dno muszisz zobaczyć jakie masz dno gondoli ;> mnie dali materacyk i można do prać itp

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:02   #4303
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kosmetyki planuję kupić ostatnie, przed samym porodem
o ile nie po

jaki kolor wybraliście?
no walsnie z tym jest problem bo mam 3 faworytow
bez
blekit
zielen
i nie wiem na ktory sie zdecydowac - chco najblizej jestem bezowi bo uniwersalny do kazdje poscieli

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Zosia pokoik ma Zielono-niebieski.Wstawię fotkę jak wyglądało to po malowaniu w wakacje.
ale fajnie to wyglada ale ja nie moge sobie pozwolic na wzoriki bo pokoik za maly musi byc gladko
Stary 2010-12-28, 10:04   #4304
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Czarna zazdroszczę Ci podglądania małej.My dopiero w lutym jedziemy do podglądacza.

ale śliczny pokoik

Cytat:
siostra mojego tż urodziła w listopadzie córeczkę,
cały czas/ na wszystkich wizytach była ułożona główką w dół,
a w dzień porodu, w szpitalu okazało się że jest w poprzek
no właśnie wiem że dzieci przed samym porodem potrafią się przekręcić

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
eirenne - do wózka powinnaś mieć materacyk, ja już mam oryginalnie miękką wkładkę bo bez niej miałabym twardeee dno muszisz zobaczyć jakie masz dno gondoli ;> mnie dali materacyk i można do prać itp
nie mam jeszcze wózka ale dzięki - a na ten materacyk to jakieś prześcieradło czy coś się daje?

Stary 2010-12-28, 10:06   #4305
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Zosia tez ma mały pokój,może na zdjęciu wygląda na duży.
Wydaje mi się ,że np.dwa jasne kolory powiększą optycznie pokój.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 10:08   #4306
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
N.i.k.a super,że wszystko dobrze.Odpoczywaj ile wlezie!"

Czarna trzymam kciuki za nasze córeczki,żeby zostały dziewczynkamiJa dopiero mam wizyte na 17-tą,więc jeszcze troche muszę poczekac i się postresować

I ładnie proszę o kciuki za moją córeczke,zeby była zdrowa i nadal była dziewczynka
coralady - trzymam kciuki
co do stanów zapalnych ja brałam już 3 dawki pimafucin a teraz mam clotrimazolum, wizyta za 2 tygodnie i się okaże czy już minął ten stan zapalny czy nie...
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:09   #4307
Montii
Zakorzenienie

eirenne ja bede klasc na sam materacyk bo jest taka poszewka ktora moge wyprac, ew pooloze obok pieluszke tetrową jakby sie ulewalo mysle,ze wiekszosc rzeczy wyjdzie w praniu

no i znowu synek ma czkawkę

[LEFT]
Stary 2010-12-28, 10:12   #4308
diatoma
Zadomowienie

dzień doberek, ja od rana jestem u teściowej, bo malowanko się zaczeło i nie chce tego za dużo wdychać. po malowaniu w wakaje z tydzień się źle czułam, to teraz tym bardziej nie chce miec zawrotow głowy!!!
pan zrobil na scianie probe kolorow i nie powiem ciekawie to wyglada, wybralismy z duluxa kolory: dotyk mgły i alpejska łąka: ten ostatni daje po oczach, no ale taki był zamysł zeby tę szarość czymś złamać
pojde pozniej zobaczyc efekt, bo nie wytrzymuje z ciekawości, ach, ale się ciesze. ale jak o tym mysle to mnie brzuch ze strachu boli, czy to nie za wczesnie. po wszelkie mebelki wybieramy sie dopiero po 27 stycznia po moim 3usg, bede akurat w 30tc
tż wczoraj wziął taką baterie leków że rano juz mu nic nie było, ale i tak kazalam mu sie dzis tym jeszcze faszerowac, zeby wybic co się da

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:13   #4309
wanilia83
Zadomowienie

witajcie mamuśki

ale mam extra nastój żyć nie umierać, wstałam lewą nogą i już wszyscy domownicy zaliczyli ochrzan
oczywiście za pierdoły

Cytat:

a dziś się dowiedziałam że moja koleżanka urodziła synusia po 16 godz. męczarni zrobili jej cesarkę. "mały" waży 4900
o mamo duży dzieciak
gratulacje dla koleżanki

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
izabelaa wanilia jesli sie tylko nie rozmyslicie i uda sie przekonac tż wanilii to chetnie kotki pojda w dobre rece

pozostało tylko męża namówić

Cytat:
jestem po wizycie...ale się wyczekałam...na całe szczęście szew trzyma, choć mój lekarz mówi, że szyjkę mam jak stary papeć - kazał się oszczędzać i jak najwięcej leżeć, nie dźwigać i jeść dużo warzyw, które ureguluja prace jelit. Co do wyników, to mam brać ten tardyferon oraz kupic sobie buraka w tabletkachnawet nie wiedziełam, że cos takiego jest. Myślałam, że sobie ze mnie żartuje i że chodzi mu o to, że mam jeść surowe buraki...ale wstyd A mała rośnie i wszystko z nią w porządku...co prawda główka wg. USG jest na 23 tydzień a reszta na 24 ale tym mam się nie przejmować, bo wszytko jest dobrze
dziewczyny wam tez życzę samych dobrych wieść

super że wszystko w porządku
przypomnij mi do ilu ci się skróciła szyjka że założyli ci szef i ile cie to kosztowało

Cytat:
kupujecie pościel do wózka ????? cy taka pościel jest w ogóle potrzebna???

ja nie

Cytat:

no wlasnie nie wiem kieyd sie zapisac - z OM 30tc
- z 1 Usg 28tc
- z 2 Usg 29tc
- z 3 Usg 29tc

a ja właśnie nie wiem czy zapisywać się na to dodatkowe usg co robi się w okolicach 30 tyg co oni w ogóle na nim sprawdzają któraś idzie albo już była ?? będę wdzięczna za relacje

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kochane,za godzinkę mam usg...opowiem Wam wszystko,jak tylko wrócę Ale mam strrrrresa

Do później,buziaki ;*

no to trzymamy

gosik cieszymy się razem z tobą

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

I ładnie proszę o kciuki za moją córeczke,zeby była zdrowa i nadal była dziewczynka

ależ proszę

kampasiula ślicznie

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2010-12-28 o 10:15
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 10:15   #4310
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

a mi obojętne jest czy urodzę sn czy cc - zarówno tego i tego boję się jak diabli i tłumacze sobie, że przecież nie jestem pierwsza i tyle kobiet urodziło sn to może i ja dam radę.... ale i tak najważniejsze, żeby z niunią wszystko było dobrze, ja postaram się jakoś to znieść (mam nadzieję)
Stary 2010-12-28, 10:17   #4311
Montii
Zakorzenienie

wanilko ja nie idę, wg mnie i mojego lekarze te w 12 i 20 tc było najważniejsze

[LEFT]
Stary 2010-12-28, 10:19   #4312
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że nie pomaga kiedyś poczytałam, że Wy używacie różnych i ranigast i malox dlatego się go zapytałam, bo mam straszną zgagę, ale mi nie pozwolił, kazał dużo mleka pić
Może ja dlatego nie mam zgagi, bo hektolitrami piję mleko. Mlekiem zapijam dosłownie wszystko nawet śledzie

Kurde wczoraj mnie non stop wywalało z wizazu

Matko ja też mam dziś usg, tż w domu i tak planujemy zabrać Kaśkę, chyba lekarz wpuści do gabinetu na usg?? W sumie fajny facet z niego, zobaczymy.

Spadam do mamy na kawę

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:25   #4313
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt-materacyk musi być w wózku, zapomnialam o tym.....ehhh ciekawe czy u mnie będzie (wydaję mi się, że tak)

Kampasiula - śliczny pokoik

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

[QUOTE=wanilia83;24019818]

a ja właśnie nie wiem czy zapisywać się na to dodatkowe usg co robi się w okolicach 30 tyg co oni w ogóle na nim sprawdzają któraś idzie albo już była ?? będę wdzięczna za relacje

ja miałam usg w 29 tygodniu i tak szczerze - tylko zważył małą , potwierdził że jest dziewczynką i to wszystko...... myslałam, że jeszcze coś się sprawdza, chyba poczytam o tym i zapytam się go na nast.wizycie
Stary 2010-12-28, 10:29   #4314
Montii
Zakorzenienie

ja chodze na zwykle usg ;p tzn lekarz mi robi ...
ale to nie jest to z cyklu badan prenatalnych

bada serduszko, mierzy, ocenia polozenie plodu, ilosc wód plodowych..taki standard.,

[LEFT]
Stary 2010-12-28, 10:31   #4315
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ego_ego każdy lekarz ma inne podejście do ciąży i pacjentki. Jeden każe brać leki, bo to maleństwu nie zaszkodzi - inny powie, że w żadnym wypadku i każe się leczyc do domowymi sposobami - co popieram choć wiem, że nie zawsze pomaga. Ja jestem już u trzeciego i teraz słucham się go jak guru
no właśnie, a mój taki trochę antylekowy jest, jak najmniej

Cytat:
dzień dobry dziewczynki

u mnie biało i śnieg cały czas pada

Piję kawkę i się zastanawiam czy jechać dzisiaj na zakupy
ja też teraz piję kawkę - już trzecią tylko niestety w pracy

Cytat:
dziewczyny czytam watek mam styczniowo-lutowych i na poczatku grudnia jestem a one tma dopiero kupowaly kosmetyki to moze nie jestem tak w tyle z zakupami ;p a i jest plan ze malujemy pokoik malego w nowe siweto 6 stycznia+weekend tyllko ciii zeby nie zapeszyc bo to najelpszy terimin i mam nadzije ze dojdzie do skutku
nie martw się ja też jeszcze oprócz ciuszków nic nie mam, o przepraszam 2 paczki pieluch i 6 paczek chusteczek nawilżanych bo w realu była promocja, a mój mąż ciągle się pyta kiedy będziemy wszystko kupować bo on już by sobie pooglądał takie rzeczy na żywo

Cytat:
piękny
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:31   #4316
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
wanilko ja nie idę, wg mnie i mojego lekarze te w 12 i 20 tc było najważniejsze
a mnie właśnie lekarz namawia dziwne bo co wizytę i tak mi robi usg, nazwałabym go zdziercą ale wysyła mnie do kolegi

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:50   #4317
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
ja właśnie nie wiem czy zapisywać się na to dodatkowe usg co robi się w okolicach 30 tyg co oni w ogóle na nim sprawdzają któraś idzie albo już była ?? będę wdzięczna za relacje
no wlasnie ja tez sie juz pogubilam ale raczej nic nie mierza ponad norme mysle ze to takie usg zbey goolnie sprawidzc co sie dizeje, ja chce isc 1. z ciekawosci jak wyglada moj synus 2. cyz dalej jest synusiem a 3. ze moja ginka nie uznaje usg weic nie iwem czy ona wzsytko co bada wybada reka i wole sie utweirdzic jeszce dodatkowo na usg
choc mam czasami mysli czy aby na pewno nie za czesto naswietlam maluszka no ale wlasnie sie zapisalam na to Usg wiec raczje pojde bede w 31 tc wg Om

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
pan zrobil na scianie probe kolorow i nie powiem ciekawie to wyglada, wybralismy z duluxa kolory: dotyk mgły i alpejska łąka: ten ostatni daje po oczach, no ale taki był zamysł zeby tę szarość czymś złamać
pojde pozniej zobaczyc efekt, bo nie wytrzymuje z ciekawości, ach, ale się ciesze. ale jak o tym mysle to mnie brzuch ze strachu boli, czy to nie za wczesnie. po wszelkie mebelki wybieramy sie dopiero po 27 stycznia po moim 3usg, bede akurat w 30tc
tż wczoraj wziął taką baterie leków że rano juz mu nic nie było, ale i tak kazalam mu sie dzis tym jeszcze faszerowac, zeby wybic co się da
eh ale fajnie ci juz masz malowanko ja jeszce troche i bede mogla meblowac pokoik musiz mu zapenic baterie witamin zeby nic go nowego ie wzielo w trakcei tego remontu

Cytat:
o dobrze wiedizec z tym materacykiem bo coprawda w wozku jest to wyplenieni takei miekkei ale na pewno nie jest na tyle sprezyste i grube zeby 5kg klockowi bylo wygodnie ;p musze jakis nabyc mla podusie i kolderke bo moze byc zimna wiosna

Cytat:
nie martw się ja też jeszcze oprócz ciuszków nic nie mam, o przepraszam 2 paczki pieluch i 6 paczek chusteczek nawilżanych bo w realu była promocja, a mój mąż ciągle się pyta kiedy będziemy wszystko kupować bo on już by sobie pooglądał takie rzeczy na żywo
a moj to odwrotnei co jakas rzecz kupimy to mowi "co to juz teraz to mamy wszystko co potrzne?"
Stary 2010-12-28, 10:51   #4318
87czarna
Zakorzenienie

No to jestem z powrotem!

Maja siusiaka nie ma Lekarz powiedział,że 100% pewności żaden lekarz mi nie da,ale jak mu wspomniałam,że w 21 tygodniu dostałam 80% szans na płec żeńską,to stwierdził,że on mi daje o wiele więcej,bo nic dryndającego nie widzi Bardzo się cieszę,bo powoli kompletuje wyprawkę i niewiele mam niebieskich rzeczy :P

Poza tym,moje Słoneczko waży 1418 g i jak pan doktor powiedział,jest to waga książkowa,z czego niezmiernie się cieszę i jestem przeszczęśliwa! Nie widziałam buźki malutkiej,bo była obrócona w drugą stronę,ale to już mało ważne..

Aaaa,termin porodu zmienił mi się na 1 marca,więc nie zdziwię się,jak znajdę się na porodówce z końcem lutego (oby nie 29!!! ) I to na tyle...

Dziękuję za trzymanie kciuków,jesteście Kochane

coralady dziękuję.. teraz ja trzymam kciuki za Twoją dziewuszkę

ego_ego sama widzisz,2 tygodnie cięzko wytrzymac,a co dopiero miesiąc! Tragedia,naprawdę. Wiem,że do wszystkiego można się przyzwyczaic,ale to jest jednak rozłąka...za dużo nas łączy,żeby to olac...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:03   #4319
Ewelqa1985
Zadomowienie

Czarna super ze z mala oki i ze nadal jest Majeczka nie martw sie w tym roku luty ma tylko 28 dni bo juz sprawdzalam

trzymam kciuki za pozostale wizyty u ginow powodzonka

widze ze wiekszosc boryka sie z grzybkami to tak jak ja obecnie mam zmienione globulki dzis biore ostatnia wizyte mam 4.01 wiec jeszcze troche czasu 30.12 ide zrobic mrofologie zelazo potas no i oczywiscie mocz bo bylo bialko mam nadzieje ze sie unormowalo i bede miec mocz ok jak wczesniej no i oksytocynaze drugi raz powtarzam oby tez byla w normie bo inaczej bede wczesniej rodzic
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:03   #4320
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=87czarna;24020736]No to jestem z powrotem!

Maja siusiaka nie ma Lekarz powiedział,że 100% pewności żaden lekarz mi nie da,ale jak mu wspomniałam,że w 21 tygodniu dostałam 80% szans na płec żeńską,to stwierdził,że on mi daje o wiele więcej,bo nic dryndającego nie widzi Bardzo się cieszę,bo powoli kompletuje wyprawkę i niewiele mam niebieskich rzeczy :P

Poza tym,moje Słoneczko waży 1418 g i jak pan doktor powiedział,jest to waga książkowa,z czego niezmiernie się cieszę i jestem przeszczęśliwa! Nie widziałam buźki malutkiej,bo była obrócona w drugą stronę,ale to już mało ważne..

Aaaa,termin porodu zmienił mi się na 1 marca,więc nie zdziwię się,jak znajdę się na porodówce z końcem lutego (oby nie 29!!! ) I to na tyle...

Dziękuję za trzymanie kciuków,jesteście Kochane

czarna - super że wszystko z malutką dobrze no i że nadal jest dziewuszką
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości