![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Madzik, a ma więcej niż 180 cm?
EDIT: 178? To o czym mówimy... ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-28 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
BAN stały
|
![]() ![]() Wszyscy znajomi porozjeżdżani po kraju, a jakoś ani do Łodzi, ani do Sopotu nie jest mi po drodze i postanowiłam, że ze względów organizacyjno-logistycznych zostanę w domu. ![]() ![]() Pozostaje nam się podzielić rekomendacjami filmowymi ![]() Na tvnie w sylwestra Kogel-Mogel i Galimatias! ![]() Aaa ktoś tu jeszcze pisał, że upolował Serge Noire - pozostaje mi postanowić sobie, że od Nowego Roku będę wcześniej wstawać i później chodzić spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
#3874 |
Zakorzenienie
|
A, Gryx, Maja, Melk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Zakorzenienie
|
Może dlatego, że wszyscy są wyżsi od niego?
Cytat:
![]()
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie każdy facet powyżej 166 cm, jest wysoki
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Cała Maja
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego jeśli już, to wolę takich co najmniej z 10 cm wyższych ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cemu baby muszą się tak męczyć i mają tak prze*******one ![]() Czemu nie urodziłam się chopem ![]() edit: a ja lubię szpile i koturny i łobcasy po kilkanaście cm ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
jak już mamy koncert życzeń to mi się marzy taki facet góra 10 cm wyższy tak zeby mniej więcej miał twarz an wysokości mojej - to ejst strasznei kręcace - tylko spojrzeć na neigo oczkami do góry - ach byłoby
mój chuop niestety nie pamiętam jak wygląda - jets tak wysoki ze rzadko na neigo patrzę bo mnei kark boli od wyginania i wolę nie patrzec wolałabym - jak bym sobie mogła wybierać bez tak znaczacych dysproporcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie nazbyt wysoki, co by się było wygodnie całować i kurczu szyi nie dostawać ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 10:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cóż marna to pociecha, ale pociecha - pomyślę o tym nastepnym razem w obecnych okolicznosciach przyrody są to kieszenie od kurtki - takie górne ![]() czasem suwak bluzy ![]() no szaleństwo po prostu mnie jednak rajcuja dłonie, twarz (żuchwa) i dłonie - wzrost nadmierny mi niepoczebny no ale nie wybrzydzam - fantazja jest od tego ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego! Aby bawić się, aby bawić się Aby bawić się na całego!" ![]()
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
A ja mam 176cm nadaje sie
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co rzerzuchwy ![]() ![]() ![]() niestety rownież nie widzę - widze ramię - klatę - takom szafe widzem dlatego tak mię zafstydzają nizsi co łypią prosto w oczeta - i yyy yyy nie wiem gdzie mam sie stracic i fogle ale nie powiem miło jest ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- wzrostowo tak - preferencyjnie ![]() You can't have it both ways - choć realia dzisiejsze dowodzą nieprawdziwości tego powiedzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Mnie też żuchwa
![]() I tyłek. Nie może być za duży i obwisły... I oczy, spojrzenie i brwi. I nie może być brudu za paznokciami, za długich albo obgryzionych paznokci. No i mówta co chceta, ale łysi i/lub otyli mi się nie podobają... |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
perfumowy zawrót głowy
|
Dla mnie optymalnie byłoby 180-185 cm... ale trudno, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma - czy jakoś tak
![]() O rany ale mi się nie chce wyjść z domu, za zimno... brrr Jeszcze cały czas jest -6,3 C, powiedziałam sobie jak będzie -5 to idziemy.
#3893 |
grozi wypollizowaniem
|
helo!
wymysliłam ze zrobie se lampe ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- takom: http://www.pufadesign.pl/product.php?id_product=17 tylko nie wiem gdzie kupic tworzywo ![]()
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
mam Dejavu
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
perfumowy zawrót głowy
|
Już jest -2 C, coś mi stacja fiksuje... albo wygania mnie na dwór....
Oglądam Perfekcyjną Panią Domu - mam nawet książkę, ale daleko mi do niej, że fiufiu ![]()
#3896 |
Zakorzenienie
|
dobra dzief szynki i popaki - idę smażyć karpia
![]() ja to bym mogła wyjść za hodowcę karpii ja to bym mogła wyjść za wielu kolesi, nie muszą być bogaci ważne żby było ciekawie i z ikrą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już pewnie kiedyś mówiłam, że krencom mię szerokie bary i klaty, dłonie, wysoki wzrost, ciekawa twarz i spojrzenie ![]() no i włosy ofkors ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Rachell, wyjdź za karpia, on ma ikrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.