Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 22:57   #4651
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Nieeee nie mam, ale ostatnio miałam jakąś fantazję zeby coś nakręcić, coś bez zapału jestem bo największą przeszkodą jest brak ładowarki do baterii do aparatu xD
poza tym ostatnio mam hopla na punkcie filmików dobrej jakości i muszę rozkminic jak ustawić aparat i gdzie zmniejszyć bez drastycznego psucia jakości

Aaaa Eudejmonia to chyba kojarzę
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:06   #4652
xbebe18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
bez przesady...to trzeba od razu byc nie wiadomo jak znaną i zacną osobistością żeby móc jakis konkurs na yt zorganizowac?

xbebe18
niemalże z zapartym tchem obejrzałam Twoj filmik o toniku clinique, nie wiedzialam ze to takie dziadostwo jest! teraz boje sie uzywac mojego, chociaz mam ten nr 1 a nie 2...ale mój tez capi strasznie alkoholem
dlugo juz uzywasz?
Stary 2010-12-27, 23:22   #4653
kiediska
Raczkowanie

Kurde! bo ja też myślę o tym żeby filmik nakręcić....ale nadal mam jakieś tam opory ;-)
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:24   #4654
muszynianka
Zakorzenienie

ale czemu masz opory?:P
Stary 2010-12-27, 23:26   #4655
kiediska
Raczkowanie

bo mnie na pewno wszyscy MEGA zjadą na Wizażu i co ja wtedy pocznę? ;P
Stary 2010-12-27, 23:29   #4656
muszynianka
Zakorzenienie

obiecuję że nie zjadę xD z resztą co to, wizaż jakaś wyrocznia?
Stary 2010-12-27, 23:30   #4657
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
bo mnie na pewno wszyscy MEGA zjadą na Wizażu i co ja wtedy pocznę? ;P
Wtedy nakręcisz filmik jakie to wizażanki są złe
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:48   #4658
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=vrfZfY386Tk&feature=sub

no i znowu dostało się Wizażowi. Czy kiedyś ktokolwiek powiedział, że Angel jest nudna, czy coś przeoczyłam?
Oj tam oj tam Od razu dostało Delikatnie połaskotałam ino
Był było i to parę razy Raz się przejęłam, ale to początki były
Potem mnie to tylko rozśmieszało Do dziś
Ale spoko, będzie filmik, w którym będę żywsza, ewentualnie będzie coś, co spowoduje podskok na krzesełkach u widzów

Dobrej Nocki

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
matko, nie da się jej słuchać, gada jak potłuczona, jakby chciała, a nie mogła, a momentami, jak zaczyna wymawianie jakiegoś słowa, to jakby się zapowietrzyć miała...
O raju.
Takie gadanie o dupie marynie.
kto tak gada? :d

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Obejrzałam 5 minut tego filmiku wcale wiele o wizażu nie było, myślałam że się nie doczekam, bo opowiadała o filmie :P
ja nie wiem kto to jest to się nie wypowiadam
I słusznie, milczenie jest ZŁOTEM

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Kurde! bo ja też myślę o tym żeby filmik nakręcić....ale nadal mam jakieś tam opory ;-)
Przełam się Ja Cię będę oglądać
Stary 2010-12-27, 23:54   #4659
kiediska
Raczkowanie

huh, dzięki dziewczyny ;-)
a tak na poważnie mam opory, bo boję sie, że bardzo mnie to wciągnie i zaniedbam inne sprawy bla bla bla ;-)
Stary 2010-12-28, 04:22   #4660
chlorofilek
Rozeznanie

koniec swiata, xbebe na wizazu co Ty tu robisz Klopsiku?

wlazlam tu na watek i przeczytalam dostlownie 50 stron i czytam i czytam i takie gorzkie żale wszedzie wiedzialam, ze nagrywajac filmiki, stajemy sie żołnierzami, ktorzy stoja pod murem i wyczekują na egzekucje, ale aż tak? zgadzam sie z wieloma waszymi opiniami, bardzo wieloma w zasadzie, wiec nie potepiam. Nie jestem od tego

ehh tylko.. kurczaki! jak nawet ktos ma krzywy i duzy nos, za duzy dekolt czy żółte zęby, to mozna to napisac jakos delikatniej Nagrywanie filmikow daje kazdej dziewczynie duzo radosci, cieszy sie, ze to co mowi zdobywa uznanie u innych osob, a tu ciach- jakies osobiste flustracje sa wylewane wszem i wobec. Taka czy inna dziewuszka wchodzi na taki wątek czyta i może jej się zrobic przyyyykro.
Świat jest taki zły brudny i poplamiony, po co wkładać tą łyżkę dziegciu w beczkę miodu? Demokracja, wolność wypowiedzi, okej okej, ale tylko troszkę szacunku do innych ludzi
Proszę na mnie nie krzyczeć, bo ja mam misję naprawiania świata wkoło mnie
(hmm nie wiem czemu nie spie o 4 nad ranem, tylko tu gmeram )

ahhh dla mnie zwyciezczynia konkursu miss YT jest zdecydowanie Gosienka, czyli cremedelacreme28

Edytowane przez chlorofilek
Czas edycji: 2010-12-28 o 04:50
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 04:51   #4661
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość

wlazlam tu na watek i przeczytalam dostlownie 50 stron i czytam i czytam i takie gorzkie żale wszedzie wiedzialam, ze nagrywajac filmiki, stajemy sie żołnierzami, ktorzy stoja pod murem i wyczekują na egzekucje, ale aż tak? zgadzam sie z wieloma waszymi opiniami, bardzo wieloma w zasadzie, wiec nie potepiam. Nie jestem od tego

ehh tylko.. kurczaki! jak nawet ktos ma krzywy i duzy nos, za duzy dekolt czy żółte zęby, to mozna to napisac jakos delikatniej Nagrywanie filmikow daje kazdej dziewczynie duzo radosci, cieszy sie, ze to co mowi zdobywa uznanie u innych osob, a tu ciach- jakies osobiste flustracje sa wylewane wszem i wobec. Taka czy inna dziewuszka wchodzi na taki wątek czyta i może jej się zrobic przyyyykro.
Świat jest taki zły brudny i poplamiony, po co wkładać tą łyżkę dziegciu w beczkę miodu? Demokracja, wolność wypowiedzi, okej okej, ale tylko troszkę szacunku do innych ludzi

ahhh dla mnie zwyciezczynia konkursu miss YT jest zdecydowanie Gosienka, czyli cremedelacreme28
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 07:34   #4662
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xbebe18 Pokaż wiadomość
dlugo juz uzywasz?
no jakies 1,5 mca bedzie...ogolnie to wcisneła mi go pani w sephorze, to jest tonik dla skory suchej/bardzo suchej a jak tylko przyszłam do domu i otworzyła to 1sze rozczarowanie, ze tyle tam alkoholu...no wiadomo, w przypadku skóry suchej tyle alkoholu=jeszcze wieksze przesuszenie....uzywam nadal no bo wydałam troche kasy na niego i szkoda mi wyrzucic, ale ponownie nie kupie
własnie jak znacie jakis dobry tonik złuszczający to poleccie prosze...ten clinique niby tez złuszczajacy ale nie zauwazylam tego, myslałam ze moze chociaz minimalnie oczysci pory i zmniejszy ilosc zaskórników ale gdzie tam....
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:13   #4663
ewwwa
Zakorzenienie

Michelle wrzuciła filmik z makijażem sylwestrowym http://www.youtube.com/watch?v=ZB8nV453mTc

aaaaa i polecam nowy filmik JLovesMac1 na ostudzenie emocji http://www.youtube.com/watch?v=M4W84A4Dlvg&feature=sub

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2010-12-28 o 08:34
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:19   #4664
xbebe18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
no jakies 1,5 mca bedzie...ogolnie to wcisneła mi go pani w sephorze, to jest tonik dla skory suchej/bardzo suchej a jak tylko przyszłam do domu i otworzyła to 1sze rozczarowanie, ze tyle tam alkoholu...no wiadomo, w przypadku skóry suchej tyle alkoholu=jeszcze wieksze przesuszenie....uzywam nadal no bo wydałam troche kasy na niego i szkoda mi wyrzucic, ale ponownie nie kupie
własnie jak znacie jakis dobry tonik złuszczający to poleccie prosze...ten clinique niby tez złuszczajacy ale nie zauwazylam tego, myslałam ze moze chociaz minimalnie oczysci pory i zmniejszy ilosc zaskórników ale gdzie tam....
Odstawilabym.
Do tej pory walcze ze swoja cera po przebojach z tym tonikiem.

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:

JA? obserwuje i notuje!
Stary 2010-12-28, 13:08   #4665
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Nieeee nie mam, ale ostatnio miałam jakąś fantazję zeby coś nakręcić, coś bez zapału jestem bo największą przeszkodą jest brak ładowarki do baterii do aparatu xD
poza tym ostatnio mam hopla na punkcie filmików dobrej jakości i muszę rozkminic jak ustawić aparat i gdzie zmniejszyć bez drastycznego psucia jakości

Aaaa Eudejmonia to chyba kojarzę
a tego co kojarze to chyba nagrałaś kilk filmików prawda ?

Cytat:
Napisane przez xbebe18 Pokaż wiadomość
dlugo juz uzywasz?
hallo słońce

Cytat:
no to czekam na filmik
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Michelle wrzuciła filmik z makijażem sylwestrowym http://www.youtube.com/watch?v=ZB8nV453mTc

aaaaa i polecam nowy filmik JLovesMac1 na ostudzenie emocji http://www.youtube.com/watch?v=M4W84A4Dlvg&feature=sub
podoba mi się ten makijaż sylwestrowy
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:18   #4666
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

http://www.youtube.com/watch?v=i75gkn3Td9Y następna narzekająca na 'zły wizaż'

Wiecie gdzie w Polsce i za ile mozna kupić ta muslinową ściereczke?(czy jakoś tak)

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
ehh tylko.. kurczaki! jak nawet ktos ma krzywy i duzy nos, za duzy dekolt czy żółte zęby, to mozna to napisac jakos delikatniej
No ale jak delikatniej? Masz zęby w kolorze słońca?
Mi się wydaje, że obojętnie w jaki sposób skrytykuje się czyjś wygląd to i tak krytykowana osoba przejmie się tak samo..
(oczywiście nie mówię tutaj o chamskich wyzwiskach tylko stwierdzeniu faktu typu- żółte zeby, duży nos..)

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:25   #4667
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociaczek88 Pokaż wiadomość
podoba mi się ten makijaż sylwestrowy
Mnie też! Tylko nie wiem jak ja wyglądałabym z nim
Stary 2010-12-28, 13:27   #4668
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że obojętnie w jaki sposób skrytykuje się czyjś wygląd to i tak krytykowana osoba przejmie się tak samo..
ja uwazam, ze czaasmi wręcz pomocne są takie dosadne okreslenia. przyklad mojej mamy - wciaz narzeka ze tyje, ale nie rezygnuje z jedzenia. kiedy pyta, czy przytyła, to wyraźnie oczekuje odpowiedzi, że nie. kiedy ją dostaje, to wcina dalej, znów tyje, znów pyta, znów dostaje zaprzeczenie...

co więcej - kiedy ojciec żartuje, że kochanego ciała nigdy za wiele, to ona traktuje to jako usprawiedliwienie swojej wagi, swojego obżarstwa i znów ten sam schemat.

kiedy natomiast usłyszała, że bardzo ostatnio przytyła (od koleżanki), to nagle koło sie przerwało, a mama wzięła sie za siebie i straciła pięknie 10 kg.
Stary 2010-12-28, 13:37   #4669
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ja uwazam, ze czaasmi wręcz pomocne są takie dosadne okreslenia. przyklad mojej mamy - wciaz narzeka ze tyje, ale nie rezygnuje z jedzenia. kiedy pyta, czy przytyła, to wyraźnie oczekuje odpowiedzi, że nie. kiedy ją dostaje, to wcina dalej, znów tyje, znów pyta, znów dostaje zaprzeczenie...

co więcej - kiedy ojciec żartuje, że kochanego ciała nigdy za wiele, to ona traktuje to jako usprawiedliwienie swojej wagi, swojego obżarstwa i znów ten sam schemat.

kiedy natomiast usłyszała, że bardzo ostatnio przytyła (od koleżanki), to nagle koło sie przerwało, a mama wzięła sie za siebie i straciła pięknie 10 kg.
No tak, ale jednych krytyka motywuje, a innych załamuje...
Ale to nie jest już osób krytykujących zmartwienie, tylko krytykowanych

A jesli się chce pokazywac szerszej publiczności tzreba być gotowym na różne komenatrze.
Nie mówie o tym jak powinno być, tylko jak jest.
Niestety jesli ktoś dobiera sobie te komentarze za bardzo do głowy to się nie nadaje i tyle.

PS.
Gratulacje dla mamy!

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

A co do makijazu Michelle P w końcu zmalowała coś co nie odstrasza niestarannością, bo to co pokazywała w ostatnich filmikach to się włos na głowie jezył

Zapuszczam:

Stary 2010-12-28, 13:46   #4670
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale jednych krytyka motywuje, a innych załamuje...
Ale to nie jest już osób krytykujących zmartwienie, tylko krytykowanych

A jesli się chce pokazywac szerszej publiczności tzreba być gotowym na różne komenatrze.
Nie mówie o tym jak powinno być, tylko jak jest.
Niestety jesli ktoś dobiera sobie te komentarze za bardzo do głowy to się nie nadaje i tyle.
zgadzam sie w 100%

osobiście uważam, że o ile chamskie, czy zwyczajnie głupie komentarze (takie prezentowała ostatnio nissiax) należy zignorować, o tyle można wycągnąć coś dobrego z krytyki sensu stricto. jeśli publika mowi, ze mam zbyt żółte zęby do czerwonej pomadki, to dlaczego mam nie wybielić zębów albo zrezygnować z czerwieni? trzeba starać sie szukać dobrych stron

Cytat:
PS.
Gratulacje dla mamy!
dziekuję w jej imieniu
Stary 2010-12-28, 13:59   #4671
Kayako
BAN stały

Cytat:
A co do makijazu Michelle P w końcu zmalowała coś co nie odstrasza niestarannością, bo to co pokazywała w ostatnich filmikach to się włos na głowie jezył
Zgadzam się I nie nakitowała na siebie tyle podkładu. Ciekawam jaki to podkład, bo serio ładny
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:05   #4672
kociaczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=i75gkn3Td9Y następna narzekająca na 'zły wizaż'

Wiecie gdzie w Polsce i za ile mozna kupić ta muslinową ściereczke?(czy jakoś tak)

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

No ale jak delikatniej? Masz zęby w kolorze słońca?
(oczywiście nie mówię tutaj o chamskich wyzwiskach tylko stwierdzeniu faktu typu- żółte zeby, duży nos..)

Niestety w polsce nie orientuję się ale wiem że można z UK zamówić taką ściereczkę muślinową,w firmie LIZ EARLE.
kosztuje 3.50 funta.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Mnie też! Tylko nie wiem jak ja wyglądałabym z nim
i czy do kreacji bedzie pasować
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:07   #4673
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100%

osobiście uważam, że o ile chamskie, czy zwyczajnie głupie komentarze (takie prezentowała ostatnio nissiax) należy zignorować, o tyle można wycągnąć coś dobrego z krytyki sensu stricto. jeśli publika mowi, ze mam zbyt żółte zęby do czerwonej pomadki, to dlaczego mam nie wybielić zębów albo zrezygnować z czerwieni? trzeba starać sie szukać dobrych stron
Dokładnie.

Cytat:
dziekuję w jej imieniu

Swoją drogą kojarzycie może kogoś z youtube kto zrobił makijaz z czerwoną kreską?
Może być też czarna i nad czarną czerwona...Bo mam pomysł na makijaz sylwestrowy ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać

Zapuszczam:

Stary 2010-12-28, 14:22   #4674
muszynianka
Zakorzenienie

Aż obejrzę jak TheBreathOfFershAir psioczą na wizaż :P 16 minut tre te te re tre

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

ja tam myślę że trafnie podsumowała ale nie wiem w którym miejscu jej się oberwało
Stary 2010-12-28, 14:28   #4675
żurawinka
Zakorzenienie

[QUOTE=aktaga13;24023705]zgadzam sie w 100%

Tym bardziej ze jedna z YT bowiczek miała takie zęby, ale użyła pasków i teraz ma sliczne bielutkie. Ciężko nie zwrócić uwagi na to np. u wspomnianej juz Miniowej czy jakoś tak.
To że napiszemy duży nos nie znaczy że nos sie przez to zmniejszy, taka rzeczywistość ( mówię jako właścicielka takiego nochala ) Stwierdzamy fakty które widać z daleka - nie jest to krytyka ale rzeczywistość
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:31   #4676
muszynianka
Zakorzenienie

Od sytuacji z agabil wolę nic w deseń tuszy czy zębów nie komentować. Może to faktycznie nie moja sprawa.
Stary 2010-12-28, 14:33   #4677
chlorofilek
Rozeznanie

krytyka jest ok, ale nie taka, która ma za zadanie tylko komuś dopiec, zrobić na złość, z zazdrości, z nudów z czegokolwiek.
Apele o konstruktywną krytykę rozumiem, gdyż jest to logiczne. Za żółte zęby do czerwonej szminki? wystarczy napisać, że ten kolor komuś nie pasuje, że nie współgra z kolorem zębów czy coś w tym stylu

ALE! zawsze musi się znaleźć jakaś żmijka, która ma kompleks białych zębów i widzi świat cały na żółto dla niektórych nawet śnieżnobiałe zęby JlovesMac1 będą śniegiem, a i owszem, tylko takim, który nabrał koloru po porannym spacerku z pieskiem

oj sama nie wiem, ja po prostu nie chcę sprawiać nikomu przykrości swoimi osądami. Jeśli nie podoba mi się np. bluzka mojej koleżanki, która jest cała w skowronkach bo dopiero co ją kupiła i jest w nią wpatrzona jak w obrazek, to mówię jej po prostu, że nie jest ona w moim stylu, ale skoro jej się podoba to ok, bo to ona ma się w tym dobrze czuć a nie ja.

Warto po prostu czasem pomyśleć, co powiedziałoby się do takiej osoby prosto w twarz, gdybyście rozmawiały w 4 oczy.

Ahhh chyba po świętach mam taki nastój wszechogarniającej miłości i dobroci chociaż, ja tam tak zawsze
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:35   #4678
Princesska22
Zadomowienie

A ja mysle ze jesli ktoś ma zolte zeby to warto tej osobie to powiedzieć...czasami osoby nie zdają sobie z t ego sprawy,a jest to cos co da sie zmienić.....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:40   #4679
żurawinka
Zakorzenienie

A ja komentuję teraz The Breath... - gada jak kataryna przypomina mi w tym moją psiapsiółę

Czyli o zębach nic nie można pisać ------ bo ktoś tu przeczyta i się obrazi.

No właśnie subtelna różnica pomiedzy " masz żółte zęby" a " odcień szminki podkreśla niefajnie kolor zębów"

Edytowane przez żurawinka
Czas edycji: 2010-12-28 o 14:42
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:42   #4680
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Ja tak nie krytykuje czyjegoś np. dużego nosa, odstających uszu, krzywych zębów itp., bo wiem że ktoś raczej nie ma na to wpływu (albo kasy na aparat na zęby etc) i co da mój komentarz ? Nic.

Jakoś nie szukam takich cech i skupiam się na tym co mnie interesuje,makijaż czy co tam.

Jedna z wizażanek opisała mi sytuacje, gdzie jedna dziewczyna pod każdym,każdym nakręconym filmikiem jej pisała "jeny,ale ty brzydka jesteś bez makijażu...wiesz,lubie cie oglądać, ale bez makijażu to nie mogę na ciebie patrzeć" -oczywiście tak mniej-więcej to brzmiało.

I co ? Wizażanka ja zablokowała - całkiem słusznie wg mnie, bo sorry...gdzie tu konstruktywna krytyka ?
Chyba najlepiej widać, jak makijaż może nas upiększyć skoro mam punkt odniesienia...ale to wyłącznie moje zdanie.
I poco pierdyliard razy pisać komuś to samo...?
Chyba żeby sie podbudować,albo zając sobie czas ...

Żurawinko, różnica a propo zębów jest znaczna, ja bym wolała napisać subtelniejsza krytykę. Bo nad kolorem zębów można popracować ...

Edytowane przez Ishikawa
Czas edycji: 2010-12-28 o 14:46
Ishikawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości