![]() |
#3931 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
O to mi się podoba
![]() To już lepiej ![]() ![]() ![]() Ja to żadnych ni mam, po co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bo : Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Znów Wigilia? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie, co? ![]() O sorki... Ty masz do mnie darmowe minuty, tak? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
właśnie wypiłam cappuccino o smaku... szarlotki
![]() http://www.mokate.com.pl/sklep/capp-...ta,12,910.html ![]()
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piłę ![]() Cytat:
![]() A bo to tylko chłopi lubią? ![]() ![]() Cytat:
![]() To takie 2w1 żeby nie czeba było ciasta już jeść i dodatkowych kcal dostarczać ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
raczej podły padalec wodzący na pokuszenie i powodujący męki i katusze, że tak blisko a tak daleko
![]() Jak stosy ciastek za szybą cukierni ![]() ![]() pachnie cynamonem, a smakuje jak... cappuccino ![]() a buty na obcasie, to tylko babi? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nudzę się
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znam dwóch- jeden się do mnie podwalał, byznesmen, straszny ![]() drugi dwa razy grubszy od Wojtka- poprawia mi humor ![]() Cytat:
Pozdrów krasnoludków i zrób fotę jednorożcowi ![]() Jak nie było Wojtka, to nie jadłam obiadów i nie zatęskniłam ![]() A może to przez to, że Oni są na stałe, a Inni na trochę? ![]()
![]() |
#3943 | ||
BAN stały
|
My to mieliśmy nagrane na wideo, moja siostra potrafiła oglądać po trzy razy dziennie, więc siłą rzeczy znam dialogi na pamięć
![]() ![]() Cytat:
No widzisz, właśnie nie chce mi się wracać już w czwartek do Warszawy i tym samym rezygnować z trzech obiadków u mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() niech mnie ktoś kopnie w ![]() ![]() już nie mogę się wykręcać świętami, miałam się wziąć do roboty od poniedziałku, ale tak mi się nie chce zgłębiać tajników analizy dyskursu ![]() ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-12-28 o 14:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
![]() No przeważnie tak Zjedz coś, poczytaj, potańcz ![]() O mam! Podłogi pozmywaj ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-28 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
mi kawka smakowała, ale ja lubieu wsio, co z ancymonem
![]() ale oni ponoć jeno do dziewic lgną ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanka zapomniała chyba, że jam też tu jest ![]() Cytat:
![]() Ktokolwiek spróbowałby wyciągnąć ręce w kierunku mojej wypustki, niechybnie zginie ![]() ![]() ![]() Zbiera Ci się pryszcz za uchem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Chyba też po części
![]() No cóż niektóre strony są dłuższe niż inne albo mają bardzo małą czcionkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyobraziłam sobie to czepanie piżma ![]() Cytat:
![]() No jak tam sobie chcesz ![]()
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Też bym poczepała ale ni ma jak...
![]() Winter, Skarbku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ufff ![]() Oj może się tamten nie skapnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja tez dałam tacie czepaczke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3953 |
perfumowy zawrót głowy
|
o tso chodzi z ta czepaczką?
![]()
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 - hmmm strasznych nie kcem a humor mam dobry, kobieta jednak wybitnie wybredną jest ad 3 - no włąśnie - dokłądnie tak jest - ale jak to teraz odjaśnić ??????????????????? sama już nic nie kliknę szukam fryzjerki która będzie wiedziała jak to zrobić co prawda mam rude więc ciemno nie jest, ale były dwa juz odcienie blondu, oba chłodne i oby wyszły na rudo - dla mnie ta chemia barw jest kosmosem - i każdy z nich bez amoniaku - co równa sie chyba bez połysku nie ogarniam tego swiata farbowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Kur*a madafaka!
![]() Recenzje Pleżersów wysmarowałam, zapisuje, a tu komunikat że nie jestem zalogowana i ch*j bombki strzelił! Nie pisze, foch! Rachell, czego nie wiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
mieszanie tonacja dekolor no słowem galimatias dla mnie swoje mam jakiś tam blond - na tym fryzjerka rozjaśniła mi o 1000 tonów za jasno i miaąłm pomarańczowy blond - no to posżłam Lorealem INOA przyciemnić i wyszło owszem ciemniej ale rudo - ja jednak rudo mieć nie mogę i nie wiem czym to walnąć żeby nie wyszło zielono, a poza tym czy rydzykować i dać szansę fryzjerowi por az czeci ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zadomowienie
|
Az tylu postanowień (impulsów) to ja w życiu nie miałam
![]() Spełniłam dwa z czterech, więc można to uznać za połowę sukcesu ![]() No kurde, jeśli postanowień noworocznych jest ze 20, to nie dziw że ciężko je wprowadzić w życie, bo komu by się chciało? ![]() Cytat:
![]() Ale dawanie sobie takich postanowień to uważam akurat za kretyńskie. Nie od dzisiaj wiadomo że los bywa ironiczny, a rozdziewiczyć może zarówno książe z bajki, jak i napalony sadysta w krzakach ![]()
![]() |
#3958 | ||
Zakorzenienie
|
rachell ja po kilku wpadkach u fryzjera odpuściłam,poza tym farbowanie w domu wychodzi na ciemnych włosach bez radykalnej zmiany a blondy to całkiem inna sprawa...po dziesiątkach żółtków i szarości na włosach doszłam do wniosku że najlepiej jednak wychodzi richesse i hi richesse,żadnych zieloności,kolor naturalny i brak odrostów.
A na zmiany ekstremalne to dekoloryzator najsampierw inaczej nie da rady ![]() cytować się coś nie da,poza tym fisasz coś się kiepści ![]()
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
Rachell, ja jak dotąd miałam tylko raz kolor zmieniany - w II klasie liceum, szamponem koloryzującym, więc Ci nie pomogę :/
A jak sobie kiedyś zrobię ten rudy, to w domu będę szkoda mi kasy żeby lecieć z tym do fryzjera, najwyżej będzie awangarda... |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
richesse chyba mojej rudosci nie przebije no i boje sie jak na takiej rudosci sie to zachowa - dlatego ze strachu ten czeci raz chyba pójdę - chyba że nie wytrzymam bo to się spiera na ajsnopomarańczowo - na marchewkowo i będzie coraz gorzej ach nie ma to jednak jak naturalny kolor - tylko ze 2 lata musialabym czekać na odrośnięcie tak mi wolno rosną niemniej ejdnak dzięki za przypomnienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.