Miłośniczki Zary - część III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 15:16   #4441
pingwinek=]
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

dziewczyny czy w ZT lub na Marszałkowskiej sa te swetry w kolorze bialym z szarym futerkiem?
(powinny kosztowac 89 zl)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3995862712_1_1_3.jpg (22,4 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez pingwinek=]
Czas edycji: 2010-12-28 o 15:18
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:27   #4442
paradiso
Zadomowienie

Ja dzisiaj byłam na Marszałkowskiej,dużo więcej torebek niż w Arkadii,ale nadal nic ciekawego. Zastanawiam się nad brązową paseczkową,ale odcien brązu mógłby być* trochę inny...
Fashionistka,cieszę się,że udało Ci się dorwać marynarkę Bo ja patrzyłam dzisiaj,ale było tylko L.
Kupiłam za to czarne spodnie z paskiem i teraz mam w domu dwa modele,musze się zdecydować na jeden i nie wiem który:P

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:29   #4443
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam na Marszałkowskiej,dużo więcej torebek niż w Arkadii,....
a widzialas sweterek ktorego szukam ?
(przepraszam ze jestem taka uparta na niego, ale strasznie zalezy mi na nim, a nie wiem gdzie mam po niego jechac. )
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:38   #4444
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
a widzialas sweterek ktorego szukam ?
(przepraszam ze jestem taka uparta na niego, ale strasznie zalezy mi na nim, a nie wiem gdzie mam po niego jechac. )
Wiesz co,w ogóle nie patrzyłam na swetry,bo były tak poprzewalane na stołach,że mi się nie chciało grzebać.

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:38   #4445
angelab2
Przyczajenie

Czy któraś z was widziała może te buty w rozmiarze 40?
Bardzo mi zalezy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5058301040_1_1_3.jpg (11,8 KB, 24 załadowań)
angelab2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:45   #4446
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

dziewczyny, czy z tych przecenionych spodni na 69zl są czarne?
taki głęboki czarny?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:13   #4447
maen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez C a n n Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Mam pytanie, związane nie tyle z Zarą, co z inną marką Inditexu.
Na wczorajszych wyprzedażach w P&B udało mi się dorwać camelowy płaszcz (taki jak u AlicePoint - klik). Płaszcz jest super, jestem z niego bardzo zadowolona, ale po powrocie do domu okazało się, że nie ma papierowych metek. Nie mam pojęcia, czy kupiłam go w takim stanie, czy metki zostały oderwane przez ekspedientkę, by uniemożliwić zwrot (). I teraz pytanie - czy mogę go zwrócić wyłącznie z metkami wewnętrznymi? W Zarze istnieje taka możliwość. Co z resztą Inditexu?

Nosić! Sama ubieram się tak w zimę i jestem zachwycona - ciepło, nic nie przemaka, łatwo zmyć sól.
Z tego co widziałam na ulicach, nie jestem jedyna.

raczej nie będziesz mieć problemu ze zwrotem
maen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 16:18   #4448
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Ja też miałam dziś rajd po 4 Zarach i nawet jestem zadowolona.
Za to po raz kolejny stwierdzam, że ludzie to chamskie bydło.
W krakowskiej o 9 nie zdążyli nawet podnieść rolet(nawet do połowy!!) a ludzie biegiem do sklepu jakby za darmo rozdawali ( w głowie mi się takie coś nie mieści, bardziej żenuje niż śmieszy).
Kupiłam sobie 4 torebki (hahaha), 3 pary butów i sukienkę więc jestem zadowolona
W 2 turze wybiorę się na jakieś większe polowanie na ciuchy, teraz najbardziej zależało mi na butach i torebkach bo to najszybciej znika.
1 torebkę mam w wersji niebiesko-beżowej i bardzo ją lubię, więc skusiłam się na ten kolor też (169 z 289)
2 - chciałam coś z naturalnej skóry 249 z 399
3- podobała mi się już przed wyprzedażą tylko ciągle szkoda było mi pieniędzy 299 z 399 (prezent od Tżta)
4 - wydaje mi się babciowata ale mama namówiła i za sponsorowała więc wzięłam 249 z 289
Buty:
1 - moje 1 koturny tego typu, sponsor i zachęta - mama, 169 z 329
2- zwykłe proste "kozaki" na ogromnej przecenie za 89 z 99
3- botki bardzo przecenione za 89 z 99
sukienka - pomysłodawca i sponosr Tż 299 z 499

pozazdrościć zakupów
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:18   #4449
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Ja byłam w Krakowskiej o 10, w kazimierz o 10,potem bałam się iść
Czasem coś dokładają, więc myślę, że warto patrzeć
ja się wystraszyłam i sobie odpuściłam dzisiaj Zarę

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:32   #4450
malwina2208198721
Zadomowienie

Dziewczyny, czy jest jeszcze szansa na kupienie tej spódniczki w rozmiarze M lub L?? Albo nawet XL może da się zwęzić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2077931600_1_1_3.jpg (14,4 KB, 36 załadowań)
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:59   #4451
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a czy któraś z was ma może tę sukienkę?
Ja jestem nią zainteresowana ale w poniedziałek byłam tak skupiona na wyprzedaży, że z wrażenia zapomniałam zerknąć na wieszaki z nową kolekcją,czy ta sukienki już jest (i ewentualnie ją przymierzyć)
Stary 2010-12-28, 17:12   #4452
netkaa00
Zakorzenienie

Chodziło mi o tą kurteczkę, czy któraś z Was ją ma?
Bo ja kupiłam na 152, mam 160 wzrostu i ogólnie to jest dobra tylko rękawy troche jakby za krótkie, chociaż jak patrzę na zdjęcia z bloga http://suosikki.fi/tickle-your-fancy/?sivu=1#f to też ma dosyć krótkie te rękawy.. Sama juz nie wiem, jak kiedyś mierzyłam na 164 to brzydko się marszczyła z tyłu..

Mam jeszcze pytanie co do bucików, czy któraś z Was je ma i może się wypowiedzieć co do ich jakości? Kupiłam w kolorze czarnym ale ciągle nad nimi myślę..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5149700505_1_1_3.jpg (19,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6007301004_2_1_3.jpg (11,8 KB, 32 załadowań)
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:12   #4453
druska
Raczkowanie

ja dopadłam dzisiaj kolejne buty i sukienkę

generalnie tak sobie myślę, że mając upatrzone / wyobrażone konkretne rzeczy zupełnie inaczej robi się zakupy - szybko, spokojnie i precyzyjnie
bo jak bym szukała teraz np. "jakiejś ładnej sukienki na sylwestra" to bym chyba osiwiała

teraz czekam na kolejną turę, wtedy będę kupować właśnie takie ubrania, które będą mi się podobały, ale do niezbędnych nie należą (koszule, może jakiś płaszcz, jeansy? się zobaczy )

moje zakupy z 2 dni poniżej:

torba skórzana (chciałam koniecznie skórzaną, co prawda planowałam inną, ale ta też ładna )
grubaśny sweter (miałam go już dawno kupić ale cały czas było za ciepło, a jak przyszły mrozy to go nie mogłam znaleźć )
buty nr 1 (chciałam koniecznie coś w tym stylu)
buty nr 2 (podobne do tych z załącznika, moje są nie do znalezienia na stronie...)
karmelowa sukienka (też zaplanowana, też nie ma jej na stronie, albo ja nie umiem znaleźć... w każdym razie podobna do wklejonej, tylko ma okrągły dekolt, taką asymetryczną kontrafałdę z jednej strony i zamek z tyłu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuferek.jpg (36,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swetrzysko.jpg (80,8 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty1.jpg (29,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty2.jpg (30,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (13,7 KB, 47 załadowań)
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:20   #4454
druska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ja jestem nią zainteresowana ale w poniedziałek byłam tak skupiona na wyprzedaży, że z wrażenia zapomniałam zerknąć na wieszaki z nową kolekcją,czy ta sukienki już jest (i ewentualnie ją przymierzyć)

a właśnie, miałam się co do tej sukienki wypowiedzieć w Malcie są czarne i beżowe jak by któraś z Poznanianek poszukiwała

ja przymierzyłam i od razu przeszła mi na nią ochota - nie mam w ogóle bioder więc te plisy odstawały mi niemiłosiernie ze wszystkich stron do tego dysproporcja między małą, obcisłą górą a tym namiotowatym sztywnym dołem była powalająca, wyglądałam jak skończony głupek

baj de łej uważam, że Pieńkowska też w tej kiecce dobrze nie wygląda...
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:30   #4455
laurenC
Przyczajenie

Pomóżcie! Znalazłam śliczną sukienkę na stronie Zary. Mogłybyście powiedzieć mi czy jest ona dostępna w sklepach w Polsce, zwłaszcza w Poznaniu i Łodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wieczorowo-w-zarze_28704_w629.jpg (36,2 KB, 145 załadowań)
laurenC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:44   #4456
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez druska Pokaż wiadomość
a właśnie, miałam się co do tej sukienki wypowiedzieć w Malcie są czarne i beżowe jak by któraś z Poznanianek poszukiwała

ja przymierzyłam i od razu przeszła mi na nią ochota - nie mam w ogóle bioder więc te plisy odstawały mi niemiłosiernie ze wszystkich stron do tego dysproporcja między małą, obcisłą górą a tym namiotowatym sztywnym dołem była powalająca, wyglądałam jak skończony głupek

To jest też wersja beżowa?

Ale Pieńkowska ma na sobie inną sukienkę

Cytat:
Napisane przez laurenC Pokaż wiadomość
Pomóżcie! Znalazłam śliczną sukienkę na stronie Zary. Mogłybyście powiedzieć mi czy jest ona dostępna w sklepach w Polsce, zwłaszcza w Poznaniu i Łodzi
Wydaje mi się, że widziałam czarną wersję (białej na pewno nie). Są też takie na grubszych ramiączkach i z malutkimi różyczkami.
Stary 2010-12-28, 17:46   #4457
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam ją w SCC, jeszcze przed wyprzedażami, kosztowała 199zł
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:12   #4458
almirith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Bo ja kupiłam na 152, mam 160 wzrostu i ogólnie to jest dobra tylko rękawy troche jakby za krótkie, chociaż jak patrzę na zdjęcia z bloga http://suosikki.fi/tickle-your-fancy/?sivu=1#f to też ma dosyć krótkie te rękawy.. Sama juz nie wiem, jak kiedyś mierzyłam na 164 to brzydko się marszczyła z tyłu..

Mam jeszcze pytanie co do bucików, czy któraś z Was je ma i może się wypowiedzieć co do ich jakości? Kupiłam w kolorze czarnym ale ciągle nad nimi myślę..
Mam te kurtkę, też na 152, a mój wzrost to 162cm. Ale chyba będę próbować wymienić na większy rozmiar jeśli gdzieś znajdę, bo kieszonki są trochę wysoko. Ale poza tym jest w porządku. Na rękawy jakoś nie zwróciłam uwagi nawet.
Stary 2010-12-28, 18:28   #4459
moomuffin
Raczkowanie

poszukuję tej oto torebki- czy któraś z dziewczyn pomogłaby mi w zakupie?oczywiście wszystkie koszty pokryję. kosztuje teraz 79zł. jeśli ktoś widziałby we wrocławiu torebkę to proszę również o informacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara torebka.jpg (14,8 KB, 50 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 18:44   #4460
veroniquef
BAN stały

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość

Mam pytania co do tej parki ;P Gdzie w Warszawie ją kupiłaś, za ile i czy było ich dużo ? Kurczę jest świetna
veroniquef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:00   #4461
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
jest taka czerwona? wydaje mi sie, ze widzialam, ale nie jestem do konca pewna, bo w innych sklepach tez byly takie "kwiatowe"
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:08   #4462
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veroniquef Pokaż wiadomość
Mam pytania co do tej parki ;P Gdzie w Warszawie ją kupiłaś, za ile i czy było ich dużo ? Kurczę jest świetna
W Arkadii ją kupiłam, ta na 152 była największa i ją wzięłam. Na 152 widziałam też wczoraj wieczorem na Targówku 1 sztukę.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez almirith Pokaż wiadomość
Mam te kurtkę, też na 152, a mój wzrost to 162cm. Ale chyba będę próbować wymienić na większy rozmiar jeśli gdzieś znajdę, bo kieszonki są trochę wysoko. Ale poza tym jest w porządku. Na rękawy jakoś nie zwróciłam uwagi nawet.
No właśnie ja też bym chciała tą wiekszą ale nie spotkałam jej ani w Arkadii ani na Targówku ;( a ja nie mieszkam niestety w Warszawie więc cięzko będzie mi ją dorwać
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:14   #4463
Modomanka
Zadomowienie

Dziewczyny czy na stronie Zary jest możliwość ustawienia ceny z PLN? bo nie mogę nigdzie znaleźć
Stary 2010-12-28, 19:19   #4464
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie czuję się rozczarowana wyprzedażą,bo nie spodziewałam się dużych obniżek w I turze.
Bardziej rozczarował mnie sam Port Łódź pod względem asortymentu - wybrałam to centrum handlowe, bo ma największą Zarę i podczas letnich wyprzedaży to właśnie tam upolowałam rzeczy, których nie było już w GŁ czy Manu. A jak ok. godz 14.00 zjechałam do najmniejszej (!) Zary w Łodzi (czyli w GŁ) to ze zdziwienie stwierdziłam, że jest większy wybór niż w Porcie (a może odniosłam takie wrażenie przez ogromny bałagan na sklepie ) .
Najważniejsze, że kupiłam upatrzone spodnie Poza tym skusiłam się na spódnicę (mimo iż rozkloszowane nie bardzo pasują do mojej figury, to ta dobrze leży), skórkowe szpilki (129zł z 219zł) oraz torebkę (79zł z 169zł).
Wkurzyłam się tylko, że moją czekoladową paseczkową torebkę mogłam teraz mieć za 129zł, więc kupując ją jak tylko weszła do sklepów przepłaciłam stówę

I na koniec mam pytanie: czy widziałyście u siebie tę torebkę? Nie znalazłam jej u siebie ani wśród towaru przecenionego ani w nowej kolekcji, więc nie wiem, czy już jej nie ma czy dopiero pojawi się w sklepach? Na zdjęciu podoba mi się ogromnie i chciałabym ją obejrzeć na żywo.
Cytat:
To są takie grubsze materiałowe rurki - 78% bawełna, 19% poliamid, 3% elastan

Kosztują teraz 99zł.

To dokładnie te spodnie: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BPOCKETS%27%27
Mariah, a czy mogłabyś cyknac fotke ich na sobie?
Byłam dziś po legginsy i tak się na tym skupiłam, że na spodnie żadne nawet nie zwrocilam uwagi, a te takie sa fajne! Kupiłas je w Porcie, czy w Galerii?

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:31   #4465
sydunia
Zakorzenienie

Dzisiaj pojechałam raz jeszcze do Zary i tym razem kupiłam płaszczyk zimowy (szalona przecena o 40zł, ale już trudno, potrzebny mi był) i szare szpilki z TRF za 50zł Póki co to by było na tyle w kwestii szaleństwa zakupowego, czekam na kolejną turę
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:56   #4466
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez druska Pokaż wiadomość

też ją dziś mierzyłam i szczerze powiedziawszy okazała się małym koszmarkiem za prawie 4 stówy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,3 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-12-28 o 19:58
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:09   #4467
sintagma
Wtajemniczenie

Dziewczęta kiedy II tura?
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:37   #4468
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
To jest też wersja beżowa?

Ale Pieńkowska ma na sobie inną sukienkę
to ta, tylko doszyto/przyczepiono jej kokardę
Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy na stronie Zary jest możliwość ustawienia ceny z PLN? bo nie mogę nigdzie znaleźć
proszę, ceny w złotówkach
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...n/zara-W2010-s
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:47   #4469
Modomanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dziękuję
Stary 2010-12-28, 21:04   #4470
bichonfrize
Raczkowanie

GG do bichonfrize

Hej Dziewczyny Mam pytanie,czy dostane w warszawie gdzies kopytka czarne? Szukam 37 a jutro jade do centrum i chciałabym wiedziec gdzie potem sie udac jakby co .. dzieki za odpowiedz
bichonfrize jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości