|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
aż mnie naszła ochota na takie płatki
![]() ![]()
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
to ja jestem jakaś dziwna.....
![]() ![]() a takiego prosto od krowy w zyciu bym nie wypiła...... ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mój też po mandarynkach ma taką czkawę, że szok
![]() ![]() ![]() ![]() Ptysza wysyłam same najlepsze fluidy dla Twojego maleństwa!!!!! ![]()
#4385 |
Zadomowienie
|
Tity kocisko wrocilo ??
Montii tez mam pomidorwa z ryzem z przetartych pomidorkow Edytowane przez Ewelqa1985 Czas edycji: 2010-12-28 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zadomowienie
|
kurdę ,ale wy pochłaniacie te płatki
![]() ![]()
#4387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z Kachą też tyle piłam, a nie ma żadnej skazy. Kurczę, ale dziś dostaliśmy wiadomość. W czwartek mamy pogrzeb babci TŻ i musimy jutro jechać, bo siostra jego siedzi w stanach, a matka do niej poleciała i wraca dopiero w połowie stycznia, także zostaliśmy tylko my. Kaśka zostaje u moich rodziców. Mam nadzieję, że jak wrócę od gina to nie będę miała problemów z zalogowaniem się jak wczoraj to Wam powiem co i jak. ![]() Ptysza będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko będzie dobrze ![]() Na naszym wątku mamy podobną sytuacje 16 grudnia 2009 P0P70 urodziła 900 gramową Oliwię ![]() ![]() ![]()
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2010-12-28 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jesli kochana chcesz zobaqczyć co nasza PoP przezywała zapraszam na nasz watek mamy marcowo-kwietniowe 2010 i tam znajdziesz linka do naszej poczelakni.. jakbys miała problemy pisz a podesle ci bezpośrednio... OLIWKA DŁUGO leżała w inkubatorze a niedawno !^ grudnia skonczyła roczek a nie widac po niej nic że wczesniakiem taaakim była!! WIARA WIARA WIARA... i obecnosc bliskich!!!
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała miała się urodzić w marcu 2010 a uroziała się w grudniu 2009. Nie powiem że będzie Ci łatwo bo to nie prawda jeszcze wiele przed Tobą. My mieliśmy: Dysplazję oskrzelowo- płucną Wylewy do mózgu 2 stopnia Niedokrwistość - 3 transfuzje krwi Dziurkę w sercu Retinopatię - w 3 tygodniu życia miała operację laserem na oczkach. Jeżeli miałabyś jakieś pytania i chciałapogadać to pisz na PW chętnie odpowiem. Moje dziecko przebywało w szpitalu 2 miesiące - 13 lutego zabraliśmy ją do domu. Cytat:
Mi ciśnienie ustabilizowało się po około 3 tygodniach. I miałam takie same skoki ciśnienia. Nieraz to nie bylam w stać na nogach. Więc to co u Ciebie to normalne. Ja w szpitalu byłam przez 8 dni. Nie miałam tyle szczęsicia co Ty bo moje dziecko było w innym szpitalu i dopiero jak wyszłam to zobaczyłam je pierwsz raz. Jeżeli chodzi o branie dziecka na ręce to mi ją dali w 9 dobie życia. Z tymi wszystkimi rurkami. Ostatnio nawet wstawiłam u nas zjęcia mojego pierwszego trzymania. Potem też dość często mi dawali dziecko na ręce bo kangurowanie jest bardzo ważne dla takiego maluch tylko nie wszędzie chcą się bawić w wyciąganie dziecka bo to nie jest łatwe z tymi rurkami. PS. Moje dziecko aktualnie jest prawie zdrowe - został tylko problem z serduszkiem. Rozwija się prawidłowo.
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2010-12-28 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Emilka na pewno da rade !!! przecież ma cudownych rodziców którzy są dla niej wszystkim. Pisz jak będziesz miała czas.... Ściskam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Montii ostatnio ucichło o Twoich szaleństwach zakupowych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
czarna super
![]() ![]() ptysza trzymam kciuki za maleńką, musi być dobrze!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zadomowienie
|
czarna super że Maja nadal jest dziewczynką
![]() Ja też jestem po wizycie. Wszystko jest w porządku - szyjka zamknięta. Posłuchałam dziś bicia serduszka mojego skarba. nie miałam usg, tylko za pomocą detektora. Piękne dźwięki..... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się ![]() trzymamy kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zadomowienie
|
Ktoś pytał o poród w Pyskowicach - mi kilka osób polecało. ale poczytałam na necie i w sumie wyszukałam same negatywne wypowiedzi, więc nie skorzystam....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4400 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dziś nie powinnaś mieć problemów bo wczoraj był koniec konkursu aniołkowego i dlatego tak wizaż mulił P0P70 to też przeżyłaś swoje ale najważniejsze że teraz jest wszystko w porządku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
Eirene sa już wyniki tego waszego konkursu aniołkowego ??? podzielcie się z koleżankami co wygrałyście
![]() ![]() A od czwartku 30.12 sa w Aldi termometry douszne i na czoło za 49,99 z gwarancją 36 miesięczną ![]() Edytowane przez megi2015 Czas edycji: 2010-12-28 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zadomowienie
|
Gratki z udanych badan
![]() ptysza trzymam kciukasy ![]() kurde nie po cytowalam i z pamieci jade ![]() posciel do wozka wedlug mnie zbedna, bo jest tam jak monti napisala materacyk i wystarczy kocyk, a przeciez jest jeszcze pokrowiec od gondoli do tego kobinezon i po co owijac dzieciaka jeszcze posciela. Toz to sie wszystko nie pomiesci i w koncu dziecko gdzies tam zniknie pod tyloma warstwami ![]() Platki z mlekiem mniam ja tez w ciazy pochalaniam mleko litrami. Komus tam uciekl kot. No smutne to, ale moze mnie tu zaraz nie wiem ukamieniujecie ja nie uznaje czegos takiego jak wypuszczanie samego zwierzaka na dwor. Dla mnie ludzie, ktorzy tak robia sa bez wyobrazni, bo wiadomo sa samochody, wredne dzieciaki, zlodzieje, inne zwierzeta, ktore moga zaatakowac, czy nasz pupil po prostu zajdzie za daleko i sie zgubi. Wiec jak ktos placze, bo mu kotek czy piesek zaginal po tym jak sam lazil po dworzu to nie jest mi takiej os zal. No sorki, ale jesli chodzi o zwierzeta to mam twarde zasady i nie ma zmiluj sie. Brzuch skoczyl mi do przodu, ale waga stoi. Znowu wlaczyl mi sie apetyt, a teraz chyba wchodze czy juz weszlam w ten okres gwaltownego i najwiekszego przybierania na wadze i w rozm, wiec musze troszke uwazac. Jak wroce do SC to porobie zdjecia moich zdobyczy, bo juz dzis poszlo wszystko w paczkach i jest tego cala gora. I na koniec weszlam dzis z mezem do Pepco, bo otworzyli w naszej galerii i szczena mi opadla. Spodziewalam sie cen mniej wiecej jak w 5-10-15 czy smyku czyli srednio tanich, a tu szok, bo wszystko taniocha jak smok i jeszcze wyprzedaze i 50% obnizki. No oszalalam, a ciuszki przeboskie. Ofc najwiecej dla dziewczyn, ale i tak zwariowalam. Niestety niczego nie kupilam, bo juz mam po sufit ciuchow i teraz jak juz to kupuje na pozniejszy okres np na wakacje czy nawet po jak cos mi sie wyjatkowo spodoba, ale ucieszylam sie, ze mam taki super sklepik pod nosem. Niestety na zapyzialym slasku, a dokladnie w SC nie ma tego sklepu, a szkoda, bo sa tam fajne i tanie rzeczy nie tylko dla dzieciakow. Moze jeszcze zdaze kupic tu przed wyjazdem, ale nie wiem jak z kasa bede stala. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() brakuje kosmetyków... to już na ostatnią chwilę.. i poprac ciuszki..ale powiem...nudno bez zakupow... ![]() ![]() ![]() Jok3er okres największego tycia? no pięknie to wszystko przede mną a ja już +14 kg. wiedziałam ,że będzie 20 kg na koniec... ! ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- aaaaaa i dostałam formularz do wypełnienia, wygrałam golarkę z brauna dla tż i kosmetyki Olay dla mamy ![]() ![]() dziękuję wam za klikanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
a ja 3 stycznie przeprowadzam sie do mamy na jakies 5 dni
![]() remont lazienki ... ![]()
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też lekarz powiedział, że teraz okres największego tycia przede mną...więc zobaczymy jak to wyjdzie na koniec ![]() Gratuluję wygranych!!!!super!!!!!! ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ja w wakacje przed slubem miałam remont łazienki i syf w całym domu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.