|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Różowy moim zdaniem zarezerwowany jest dla kobiet, mój by różowego nie włożył, jest tyle innych kolorów, że ten akurat może sobie odpuścić. Dla mnie to wygląda niemęsko, ale jak ktoś się dobrze w tym czuje to jego sprawa co nosi ![]() Nie słyszałam o tej modelce, teraz patrzę w google i rzeczywiście straszna sprawa. Czy ten psychol trafił chociaż do więzienia za to? Chciałam się Wam pożalić, że moje odchudzanie utknęło w martwym punkcie. Początkowo waga leciała szybko, potem coraz wolniej a obecnie od jakichś 2 tygodniu stoi w miejscu. Nie wiem co z tym zrobić ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-28 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
moj tż tez rozowego nie lubi. ale co mial zrobic jak kupilam rozowa kiecke? nie mial nic do powiedzenia ![]() ![]() łooo jakbym zobaczyla strąki jeszcze np. na plazy w upalne lato to bym chyba padla ![]()
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
Też mnie zaskoczyła ta opinia lekarza,że solarium pomaga
![]() chwilowo tak,ale później... za to wiecie co pomaga? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
tak. jako nastolatek mial spore problemy. oczywiscie byl pod kontrola lekarza stosowal masci, leki doustne. dzis czysta buzia, zadnych sladow, blizn
![]() ja nie mowie ze to solarium go wyleczylo, tylko ze lekarz zalecil mu wizyty. nie pytalam go o szczegoly ale podejrzewam ze chodzilo o 2-3 minutowe seanse.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-28 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Ja jestem juz w Brukseli, pije aktualnie francuskie winko ![]() ![]() Jestem straaaaaasznie zmeczona, zaraz pewnie ide spac. Dzisiaj caly w biegu, przyjechalam z opoznieniem do Krk, bo byly olbrzymie korki, pozniej co chwile cos mi przeszkadzalo w pakowaniu, no i prawie spoznilam sie na samolot (rowniez przez korki) ![]() Jutro pewnie pojde na zakupy, pozniej moze na imprezke... ![]() Buziaki z zasniezonej Brukseli ![]() Mandy snilas mi sie! Pomagalam Ci wybrac sukienke na studniowke ![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Z Manhattanu mam ten klik! -uwielbiam
![]() tem, który wkleiła Coca na samym poczatku (ten fiolet z Essence) to moj ulubiony kolor ![]() Z essence mam jeszcze ten klik! (bez rewelacji-jedna warstwa nie kryje zbyt dobrze). Na TYM zdjeciu nałozyli chyba dwie warstwy, bo tu już wygląda ok. Ostatnio dostałam w prezencie jeszcze : taki klik! (ale nakładać go będę po kilka warstw, bo taki efekt mi sie nie podoba), taki klik! (pierwszy z prawej-nie wypróbowałam go jeszcze). Uwielbiam za to z Miss Sporty klik! . Fajnie sie nakłada i dość długo trzyma. Dostałam jeszcze z Astora taki kosmicznie zielony - klik!, ale nie wiem, czy kiedykowiek go wykorzystam. W czwartek wybieram sie na zakupy i z essence kupie sobie jeszcze: 1)klik! 2)klik! Nafi- co do sprzatania łazienki- Miałam na myśli uporzadkowanie kosmetyków, które dostałam w prezencie na Gwiazdkę. Muszę je gdzieś poupychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
A TEN PSYCHOPATA dostał podwójne dożywocie-wcześniej też ja zgwałcił(swoją drogą,mogła to zgłosić....)
a ten co wykonał polecenie tego zasrańca dostał 12 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ją namówił, żeby wyszła z domu, jeszcze dzwonił i pytał, gdzie jest i co ma na sobie... Taka piękna dziewczyna, kariera przed nią, i nagle takie coś... Tyle bólu, zarówno fizycznego, jak i psychicznego. Podziwiam ją za siłę i determinację, naprawdę. A u mnie jutro kolęda, Księciunio będzie chodził z ministrami po domach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posłuchajcie, co sobie zapuściłam ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oQZ9KuXDkwk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Widzę,że większość z nas lubi lakiery z essence
![]() Ale ja np nie lubie brokatowych,tylko gładkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem więźniowie oprocz kary więzienia powinni odbywać też karę przymusowej pracy na rzecz państwa. Byłby z nich pożytek przynajmniej. W tym momencie zakrawa to o kpinę -mam na mysli prawa więźniów. No ale to temat na dłuższa dyskusję... Co do kolędy-ja mam to już za sobą. Dziś księżulek mnie odwiedził. Ciesze sie, ze mam to juz za soba ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-28 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Ja w solarium jeszcze nie bylam, boje sie, mam chyba klaustrofobie i kojarzy mi sie z oszukac przeznaczenie
![]() Bylam dzisiaj w naturze cos mnie nie zachwycila od ostatniego razu, kupilam tylko czekoladowy balsam do ciala. jutro tez chyba pojade ale do miasteczka obok. jesli chodzi o golenie to moj tz tak jak parvanti nie goli na lyso, tylko strzyze, kiedys ogolil czesci intymne to myslalam ze go wyklne, masakra jakas! :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
sweetish niby masz rację...po co stać się takimi samymi ludźmi ,jeśli można taką osobę tak określić,ale z drugiej strony myślę,że zemsta w takim wypadku jest silna
My to tylko obserwujemy,na pewno nasze podejście uległoby zmianie gdyby spotkało to którąś z nas,czy jakąś bliską osobę Bo jeśli ktoś wylałby kwas na twarz mojemu chłopakowi,tacie czy mamie-owszem chciałabym żeby osoba,która to zrobiła cierpiała tak samo albo jeszcze gorzej. Dla niektórych więzienie to przyjemność w takim wypadku Wiecie co?Ja myślę,że tych przypadków będzie jeszcze więcej. Coraz więcej zawiści,laska lasce by oczy wydłubała. Świat mody bodajże brutalny jest. No i tak można pokonać rywalkę na zawsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Wiem, że macie rację dziewczyny, ale nie ma opcji żebym się teraz gdzieś zapisała, sesja przede mną, zresztą jak chodziłam na aerobik to strasznie mi to pobudzało apetyt i jadłam 2 x tyle co normalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
co do lakierow ja uwielbiam rozowe i czerwone
![]() ![]()
#1307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu masakra? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Par, a moze niekoniecznie od razu zapisywanie na systematyczne zajecia, a raczej jakis zestaw do wykonywania codziennie w domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
tobiaszowa, bo potem seks z takim odrastajacym "zarostem" byl dla mnie katorga a nie przyjemnoscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy fajnego księdza, więc będzie lajt ![]() A w ogóle miałam zapytać - miałyście kiedyś świadomy sen? Ja już w sumie trzy razy, w tym dzisiaj w nocy. Ale niestety, urywa się za każdym razem i nie jestem w stanie zaszaleć we śnie ![]() Dzisiaj śnił mi się mój dom, oczywiście z masą odrealnionych elementów, i nagle mówię sobie: "O Boże, to mój sen, przecież jestem we śnie, to tylko sen" i za chwilę odpłynęłam, znowu był to tylko sen zwykły i obudziłam się :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() biore sie za nadrabianie. siedze z TZem i jego kumplami ale oni zajęci rozmową więc weszłam na wizaz. dalej mam dziwne wrazenie ze cos jest nie tak...
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny poruszę masakryczny temat (trochę się boję Waszej reakcji) ale jak nie będziecie chciały o tym pisać to edytuję posta
Mianowicie co byście tak z czystym sumieniem zrobiły jakby Waszym facetom coś podobnego sie przydażyło,nawet nie kwas ale jeśli w skutek jakiegoś oparzenia cała twarz byłaby "zmasakrowana",wszędz ie tylko blizny? Tylko tak serio,serio? Już nie chodzi mi o inne części ciała jak brzuch etc,bo wiadomo,że to jednak różnica.Chodzi mi o coś najbardziej drastycznego,twarz,szyja? |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do więzień to polecam film "Symetria", pokazuje, że właśnie często robią z człowieka jeszcze gorszego przestępcę. tobiaszowa byłoby mi ciężko, ale myślę, że paradoksalnie pewnie jeszcze bardziej bym go kochała takiego pokaleczonego...Zakochać się w kimś takim od początku pewnie bym nie potrafiła, ale jeśli przydarzyłoby się to w trakcie trwania związku to głównym moim celem wtedy byłoby mu pomagać i być przy nim. A wiesz, sama ostatnio podobny temat poruszyłam z tż bo go pytałam co by zrobił jakbym nagle miała wypadek i zaczęła jeździć na wózku (bo akurat czytałam artykuł o takich kobietach). Chociaż wiadomo, ciężko określić dokładnie swoją reakcję nie będąc nigdy w takiej sytuacji. Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-28 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Co do włosów, ja nie znoszę tych na klacie, ale kocham na... przedramionach
![]() ![]() Włosy pod pachami odpadają, chyba, że krótko przystrzyżone, że o miejscach strategicznych nie wspomnę ![]() Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
ja myślę nieeee ja jestem pewna że nie zostawiłabym mojego Słońca.
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez nie uwazam golenia za niemeskie to po prostu kwestia gustu, kazdy nosi sie tak jak jemu wygodnie. nie pozwolilabym by tz byl zarosniety jak malpa, ale bez przesady, takiego metroseksualnego tez bym nie chciala
![]() ![]() ogolem to wazne by nie popasc w jakies skrajnosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.