|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Wiem, że urwałam się z choinki, ale w jakich cenach są mniej więcej paletki z Inglota?
|
|
|
|
#4742 |
|
BAN stały
|
muszynianko, ale kusisz
a ja w ogóle nie wiem kim Ty jesteś na YT?
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
omg spójrzcie aż się ciepło na sercu robi ;d http://www.youtube.com/watch?v=p8pVY...eature=related
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- nikim na youtube ![]() paletka 3 cieni freedom system 29 zł, paletka 5 cieni 45 zł... a te inne paletki mnie nie interesują :P więc ci nie odpowiem, kupuję te z okrągłymi cieniami. |
|
|
|
#4744 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
@muszynianka
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie oglądam tę Australijkę. Śliczna jest, lubię taki typ urody, a przy tym wydaje się bardzo sympatyczna. PS czy widziałyście już nowy filmik Niesi - makijaż dla nastolatki. Niby prosty makijaż a taaaak mi się spodobał, ale to pewnie kwestia ślicznej modelki
|
|
|
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
wiec teraz za 3 cienie w paletce ile zaplacimy? w ogole mozna kupic jeden cien za cene 10 zl nie kupujac palety czy wtedy juz wiecej wychodzi? spodobal mi sie jeden cien i jego chce kupic.
|
|
|
|
#4747 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na takiej buzi? ![]() Za to ja bym chciała być blondi Swojego czasu do tego dążyłam... A mam light-medium (z przewagą medium XD) skórę, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemne brwi, ciemne rzęsy... I ja blondynką? ![]() Cytat:
I gratuluję wygranych, ja w swoim życiu wygrałam tylko 2zł w zdrapce i kubek z Ich Troje Ale ogólnie w czepku jestem urodzona, ale do pieniędzy nie bardzo ![]() Z Inglota niestety nic nie mam. Mieszkam na zadupiu :< Niu filmik u Nieesi - ale jej siostra podobna do niej ).
|
||
|
|
|
#4748 |
|
BAN stały
|
Kayako , ja od miesiąca cyklicznie co kilka dni coś wygrywam
wcześniej też nigdy nic nie wygrałam jestem ciekawa kiedy się ta passa skończy, mogłaby jeszcze trochę potrwać
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Już nie, podrożały. Cień bodajże na 10 zł. Mi udało się jeszcze niedawno kupic przed podwyżką..
pojedynczy cień od zawsze kosztuje 10 zł. im większa paletka tym taniej wychodzi jeden. ale jak kupujesz bez paletki to 10 zł :P ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() im większa paletka tym bardziej opłaca się kupić, jeden cień - 10 zł jeden cień w paletce 3 - 9,6 zł jeden cień w paletce 5 - 9 zł i tak dalej i tak dalej a ja dosłownie tydzień temu kupiłam paletkę 3 cieni i cena była taka sama
|
|
|
|
|
#4750 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje
spodobal mi sie cien którym zrobila ta Australijka.Poza tym kocham jej nowy kolor wlosów.Udowodnila mi,ze jednak taki fiolet/czerwien moze dobrze wygladac przy jasnej karnacji.Podbija kolor oczu.
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Tez nic nie mam z Inglota
choc w Gdansku mozna go dostac na stoiskach w kilku galeriach. kiedys bylam tam podpytac o pędzle ,ale w sumie na nic się nie skusiłam. Zawsze kiedy przechodzę obok ich sklepu w G.Baltyckiej to oprocz sprzedawczyni- pustki choc wczoraj jak przechodzilam to zwrocila moja uwage bardzo ladna choinka w ich sklepiePS http://www.youtube.com/user/LittleKiva?feature=chclk ona tez pracuje w Inglocie, ale Irlandzkim
Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2010-12-28 o 21:23 |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie muszę jechać do Inglota w Bałtyckiej ale... opłaca się w ogóle Hermit? Bo ja z Gdyni jestem i wydam to 8 zł na bilety w te i wewte a nie wiem czy jest sens tracić cały dzień
zazwyczaj wpadam do Batorego w Gdyni i kupuję co trzeba, choć wybór skromny.
|
|
|
|
#4753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obecnie cień kosztuje zawsze 10 zł, paleta piątka też 10zł i za pelną doliczają 10% rabatu, piatka kosztuje: 6*10*0,9=54 zł Cytat:
|
||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
przed samymi świętami kupowałam nową paletkę 3 cieni za 29 zł ![]() a za wkład od zawsze 10 zł płaciłam |
|
|
|
#4755 |
|
BAN stały
|
Mozna Cie wykorzystac, zebys i mi cos ladnrgo kupila?
|
|
|
|
#4757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi wystarczyć czerwoną kredka, jakby to był inny kolor może bym i kupiła cień a tak to szkoda mi kaski...Tym bardziej że w tych tanich firmach go chyba nie znajdę?? Zaglądnij do mojego albumu na wizażu ![]() Chyba, że przez przypadek dałam tylkodla przyjaciół ![]() Ja z Inglota miałam 3 rzeczy w życiu... Podkład który miał być najjaniejszy(wg pani w sklepie) i okazał się w sam raz na czas kiedy jestem dość opalona ![]() Duraline który jest super i w ogóle, ale od wakacji użyłam go raz... ![]() Kredkę do brwi...która jest moją miłością. Idealny kolor!Taki jasny chłodny brąz, kocham ją I tak zbieram się ciągle do kupienia, a to pudru, a to pędzelka, a to eyelinera...I ja już postanawiam, że idę do sklepu to zawsze spotykam na swojej drodze super okazje w innym sklepie i Inglot musi poczekać ![]() Cytat:
Ale ze swoją naturalną karnacją(tutaj jestem mocno potraktowana samoopalaczem) wyglądałabym jak śmierć.Musiałabym się brązowić, ale znowu nie lubię połączenia jasnych oczu i opalonej cery... Z resztą i tak bym nie pofarbowała włosów, bo chcąc wrócić bo blondu jaki mam teraz musiałyby mi pewnie odrosnąć, a mam włosy aż do talii więc troche mi szkoda
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A pojedyncze od $15 do $20 <hahaha>
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam od Mikołaja (
) pędzle z Inglota, a dziś byłam w sklepie inglotowskim i dokupiłam sobie pędzel do podkładu. Ciekawe jak się będzie sprawował ![]() Kiedyś miałam wielką manię na palety z Inglota, a dziś już ich w sumie nie używam, teraz męczę Sleekowskie.
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie mam pędzelek do eyelinera z inglota i nawet jest w porządku, tylko jakoś ostatnio się hmm taki dziwny zrobił...
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam wprost cremedelacreme28, napełnia nie dziewczyna pozytywną energią.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba żartujesz ![]() Kayako kogo wykorzystać?XD ja kocham inglotowe maty i łączę ze sleekiem
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy tu już była czy nie, ale śliczna z niej dziewczyna, zwłaszcza te naturalne włosy mi się podobają
![]() http://www.youtube.com/user/anulaat#p/u/12/pF3gGDuuctU I co tu dużo mówić, białe zęby robią naprawdę baaaardzo dużo. Nie wytykam nic nikomu, bo sama mam dalekie od ideału, jeśli chodzi o kolor, a żałuję, bo widzę, jak wiele to zmienia. |
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=OZBsdkhLdl4
Ile ona zakłada tych pasm żeby uzyskac taki efekt skoro 'przed' ma 4 włosy na krzyż ? ![]() To chyba podwójny zestaw jakiś?? ![]() Szczerze myślałam, że ona ma więcej tych włosów, owszem wiedziałam, że dopina sztuczne, ale nie, że tych sztucznych w sumie jest więcej niż naturalnych ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;24036643]Nie wiem, czy tu już była czy nie, ale śliczna z niej dziewczyna, zwłaszcza te naturalne włosy mi się podobają ![]() http://www.youtube.com/user/anulaat#p/u/12/pF3gGDuuctU I co tu dużo mówić, białe zęby robią naprawdę baaaardzo dużo. Nie wytykam nic nikomu, bo sama mam dalekie od ideału, jeśli chodzi o kolor, a żałuję, bo widzę, jak wiele to zmienia.[/QUOTE] Oj tam, ja mam białe, ale za to krzywe...Więc nawet się ta biela nie moge pochwalić, bo wstyd się uśmiechać ![]() No może nie są aż tak tragiczne, ale wolałabym mieć żółte i proste...
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam cremedelacreme28
Cieszę jak głupia do monitora jak oglądam jej filmiki.Jej komentarze do niektórych produktów, albo jakieś uwagi są po prostu bezcenne
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma według mnie bardzo gęste włosy nawet przed dodaniem klipów.Edit: A nie, faktycznie dopiero w okolicach 4 minuty pokazuje ile ma włosów, a ja myślałam, że na wstępie jest bez klipów
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-12-28 o 23:13 |
|
|
|
|
#4767 |
|
BAN stały
|
Musz, Ciebie
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem w którym miejscu widać jej naturalne ;p
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
No pod koniec jak pokazuje jak założyć clipy to jest w naturalnych chwilkę...
No własnie nie wiem co ma znaczyć na początku to before i after skoro na jednym i drugim foto jest z clipami, tlyko na jednym ma wyprostowane włosy a na drugim nie:cofnsued:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

a ja w ogóle nie wiem kim Ty jesteś na YT?

choc w Gdansku mozna go dostac na stoiskach w kilku galeriach. kiedys bylam tam podpytac o pędzle ,ale w sumie na nic się nie skusiłam. Zawsze kiedy przechodzę obok ich sklepu w G.Baltyckiej to oprocz sprzedawczyni- pustki

pomocy...