|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Czasem śnie realnie w ten sposób,że do końca nie zasnęłam ale już mi się coś śni,dziwne,nie? ![]() Kiedyś w ogóle miałam rozkmine,że sen to nasze drugie życie ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Moim zdaniem przeczucia prawie zawsze się sprawdzają(tzn takie realne,na podstawie tego co widzimy) Ja zawsze jak jest cos nie tak,to odczuwam,mimo zapewnien,ze "gitara"gra. A jak Ty znasz TZ-a to też na pewno wiesz kiedy jest dobrze a kiedy nie... Może go po prostu wkurzasz i specjalnie delikatnie Ci pokazuje swoją irytacje,jest niemily itp? ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-28 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Milosc to bycie ze soba na dobre i na zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czasami takie przebicie myślenia w śnie jak ma mi się coś stać w nim i wtedy myślę co powinnam zrobić
![]() Albo jak mam koszmar to myślę , że powinnam się obudzić ![]()
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Copyraptor
|
![]()
Tobiaszowa, tyle tylko, że Myszunia ma to przeczucie w 90% przypadków, prawie non-stop. O ile pamiętam, to w jej poprzednim związku też tak było.
Nie wyobrażam sobie, jakie to musi być męczące dla jej TŻ. Ja bym się wściekła już dawno... |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zadomowienie
|
Też tak uważam
![]() Mój TŻ też jak mu zadawałam takie dziwaczne pytania twierdził ,że za żadne skarby by mnie nie zostawił ![]() Ale słuchajcie...był sobie przystojny koleś,laska (głupia,odbiła faceta,własnie tego o którym będe pisać mojej najlepszej przyjaciolce,ona tez miala sie za jej "przyjaciolke" ) No i chłopak wiecie typowy laluś,opalony,wlosy zawsze zrobione elegancko,fajne ciuchy,kasa itp...Zakochal sie w tej dziewczynie bardzo,mimo,ze byla o wiele gorsza,bardziej tępa od mojej przyjaciolki. No i mial paru wrogow. Bil sie z takim chlopakiem i pare tygodni pozniej wyjechal na wakacje z ta laska,wszystko pieknie,fajnie-nagle zaslabl na plazy i okazalo sie ze mial jakiegos tętniaka czy cos. Mowili,ze bedzie roslinka,albo ze nie przezyje. Udalo mu sie z tego wyjsc,tzn zyje ale strasznie niesprawnie chodzi,jest wychudzony no i z super kolesia malo co zostalo. TA LASKA GO ZOSTAWILA. I to odrazu,stwierdzila,ze jest za mloda zeby wiazac sie z kaleka,rozumiecie? Wyjechala z miejsca gdzie przebywali odrazu po wypadku. Nawet nie byla z nim w ciezkich chwilach,porazka Pusta durna dziewczyna |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Zadomowienie
|
A to ja o takich rzeczach nie wiedzialam,króciutko jestem i pewnie dlatego :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
Ja szczerze mówiąc jakbym miała chodzić za TŻtem i najlepiej profilaktycznie, żeby nie zdążył mi zarzucić , że go nie kocham, bo od rana mu tego nie powiedziałam , miala mówić, że wszystko ok, nadal Cię kocham, wysyfiło Cię trochę ale i tak Cię kocham, tak mam zły humor i cię kocham, lecę w helikopterze i zgadnij, tak kocham Cię
![]() ![]()
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
Szatan a ten Twój facio to jakiś rozrabiaka,że ta miłość taka naiwna i ślepa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale historia. Szok. A co z tym chłopakiem? doszedł do siebie? jak sobie teraz radzi? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Składnia pierwsza klasa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
tyle ze ja mu nic nie mowie na ten temat. no i przestalam mu nadskakiwac bo moze tego za duzo bylo.
#1333 |
Zakorzenienie
|
Za duzo to ty myszunia myslisz o tym wszystkim. Moim zdaniem w tym tkwi problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami na żywo też dostaję słowotoku i nawijam bez ładu, ale ogólnie to staram się wyrażać po polskiemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ladna kolekcja lakierow, czysciocho :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zadomowienie
|
Co z tym kolesiem? No cóż,żyje sobie,ale to już nie ten człowiek co kiedyś. Nie ma czucia w jednej ręce,ledwo co chodzi-tak strasznie wolno,laski kiedys chyba piszczaly na jego widok a teraz tylko współczują...
Niestety choroba go za bardzo nie uszlachetnila,bo podobno ostatnio w barze szukał zaczepki itp Wypisywal znow do mojej przyjaciolki ![]() I co by tu jeszcze o nim napisac? No bil się z chlopakiem mojej bardzo dobrej kolezanki,wlasciwie niewiadmo czy to przez tą bójkę czy już wczesniej cos nietak było Sprawa w sądzie byla,na szczescie chlopaka mojej kumpeli oczyszczono z zarzutow i nie dostal zadnego wyroku ![]() Bo ten pobity chlopak sam szukal maksymalnie zaczepki,dziewczyna oskarzonego mi wszystko opowiadala, w ogole w sądzie probowali ją tak skolowac,ze klamie ,bo boi sie chlopaka itp... Masakra jednym slowem To bylo nie w te wakacje,ale poprzednie czyli jakoś troszkę ponad rok temu. Pamiętam slowa jego sąsiadki,mojej przyjaciolki-że umrze itp...makabra Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-28 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
facet z włosami na klacie, albo co gorsza na plecach = ![]() Cytat:
![]() Na pewno nie byłabym w stanie odpowiedzieć na pytanie czy byłabym z kimś, gdyby uległ wypadkowi i był niesprawny ruchowo. Ciężko jest się kimś opiekować tak 24 godziny na dobę. Na takie pytania chyba nie ma odpowiedzi, nie mam pojęcia co czuje osoba stojąca przed takim wyborem, na pewno są różne myśli, ma się masę wątpliwości, w pewnym sensie jest to duży "test miłości" a z drugiej strony też test własnej wytrzymałości psychicznej. Za dużo filozofii jak na babskie forum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
ależ się dziś rozpisałyście.
![]() ja jak większość tutaj jestem strasznym bledziochem i nigdy na solarium nie byłam ![]() i lakiery też uwielbiam, szczególnie czerwień i jej odcienie. ![]() tobiaszowa okropna ta historia, którą opisałaś.. a wiesz jak ta dziewczyna, która porzuciła teraz egzystuje? Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-28 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie widziałam faceta, który ,,wywołany" na solo by się nie zgodził, jak atmosfera jest już gorąca to nic tego nie złagodzi.
Ja byłam niedawno przy bójce , gdzie chłopak uczący się w samochodówce wyszedł na awanturę z moim kolegą z kluczem do kół w rękawie. Uderzyłby w głowę to karetka murowana. Ale i bezmózgowcy się trafiają.
![]() |
#1340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Większość osób uważa ją za cholernego pustaka No i uwaga uwaga....brała udział w wyborach MISS! Oczywiście nie przeszła nawet do finału,ale fajnie ma we łbie,wypadek i w ogóle a ona z siebie robi....ekhm. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- No właśnie mmalinowa o to mi chodzi...Bo wiadomo łatwo się mowi na dobre i na zle,itp...ale niektorzy maja zbyt slaba psychike na bycie z kims kto ma cala twarz w bliznach,takich strasznych....wiadomo,kaz dy odrazu ocenia taką osobe i w ogole Ja np jestem osoba,ktora ma wiele swoich dziwnych fobii. Byloby mi strasznie zle patrzec na blizny,łaty na twarzy ,bo wiem,że strasznie by mnie to odrzucalo. Musialabym byc bardzo silna aby to przetrwac Wiadomo,wyglad nie jest najwazniejszy ale jest roznica miedzy osoba ktora jest np brzydka z natury a ktora wyglada tragicznie w skutek poparzenia ![]() Mi się naprawdę ciężko patrzylo na tą poparzoną modelkę,slabo mi bylo,tak naprawdę slabo,nie w cudzyslowiu czy przenosni.... A ktos dowalil komentarz na forum,ze ona to jest jeszcze ladniejsza z tymi bliznami i teraz wyglada o wiele lepiej No bez przesady... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
przykra sprawa, mam nadzieję, że chłopak sobie poradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Co do pytania czy bym go zostawiła czy nie.
Są 2 kwestie. Co innego jeżeli taka osoba ma zmasakrowaną twarz, podejmuje leczenie, operacje, rehabilitacje, wraca do normalności . Co innego kiedy po wypadku chłopak zapada w śpiączkę , zostaje ,,roślinką" czy jest sparaliżowany od szyi w dół , inny przypadek kiedy np. podczas topienia się dozna uszkodzenia mózgu. Zostałabym w 1 wypadku, w 2 pewnie z ciężkim sercem ale po roku, dwóch zaczęłabym się oddalać, kiedy nie mógłby mnie przytulić, pocałować, pewnie nie wiedziałby kim jestem, albo nie nawiązywał kontaktu. Osoba wymaga całodobowej opieki, rehabilitacji, kroplówek, badań i nigdy nawet za to nie podziękuje. I nie wierzę , że całe życie może komuś rekompensować te wszystkie poświęcenia tylko widok męża /chłopaka nieprzytomnego w łóżku. Potem lata lecą, nie ma się dzieci, ma się za to całodobowy etat jako pielęgniarka, a w pewnym momencie samej potrzebuje sie pomocy. Nie mówię żeby takie osoby uśmiercać czy coś, ale też nie brać na siebie wszystkiego przez poczucie odpowiedzialności i myślenie,,tak powinnam zrobić, tego ode mnie oczekują".
![]() |
#1343 |
Zadomowienie
|
Zresztą dziewczyny,chodziłam w zeszłą zimę na rehablitację na kręgosłup i akurat chodziło rodzeństwo,które chyba miało pożar w domu
Poparzeni bardzo,chłopak nie miał kawałka wlosow na glowie itp Naprawdę mi bylo gorąco jak na to patrzylam,swieczki w oczach itp... Pod tym wzgledem jestem mega wrazliwa ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Też mam taką nadzieję,szkoda mi Go bardzo. Mimo,ze bodajze do najsympatyczniejszych nie należy to ściska za serce w takich sytuacjach. Kochana a gdzie Ty mieszkasz,ze taka lokalizacja? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Polsce ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fk1Et...eature=related - a stąd pochodzi mój nick. mam propozycję, żeby jechać na kilka dni z TŻtem, jego rodzicami i siostrą na narty/deskę.. i nie wiem co zrobić, TŻ mówi mi, że mam jechać, ale nie wiem jak się będę czuła, tym bardziej, że dopiero uczyłabym się jeździć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem bardzo wstydliwa ![]() Ale pewnie bym wykorzystala taką propozycje :P My planujemy w tym roku pierwszy raz gdzieś sobie razem pojechać na wakacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogadam jeszcze z TŻ i przemyślę.. oo, wspólne wakacje, super sprawa. my na swój pierwszy dwutygodniowy wyjazd pod namioty pojechaliśmy po 3 miesiącach bycia razem, teraz wydaje mi się to trochę szalone, ale wtedy było zupełnie normalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze ani razu nie byłam na wakacjach z TŻ. Kiedyś wiadomo, młodzi byliśmy, kasy brak, ale teraz to już może gdzieś się w końcu wybierzemy. Chociaż nie mam pojęcia jak się za organizację takiego dłuższego wyjazdu wziąć, zawsze ktoś to robił za mnie.
hoppi jedź, poznasz ich lepiej i spędzisz czas z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale jak sernik robiłaś z teściowa to nie jest zle! ![]() Ja nie miałam jeszcze takiej przyjemnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.