|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Cytat:
Niestety nie mam jak iść do brafitterki, ale ze stronki jakiejś wyszło, że powinnam nosić 60D - ale w takim rozmiarze to naprawdę mało ładnych kompletów jest (dlatego wybieram zazwyczaj 70B).
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Copyraptor
|
Trust, to każdy Cię będzie spłaszczał
![]() I w necie jest masa ładnych 60D |
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Melka-to cos dla Ciebie! http://kotburger.pl/
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pod biustem 65-66cm... Ale fakt, co marka to inne rozmiary... Nic, będę musiała poszukać czegoś i pomierzyć. Ale np. 70B z Esotiq mam i jest genialny, mam w nim biust jak talala
![]() Apropo ginekologów, nic nie przebije 30 min leżenia z założonym wziernikiem, nogami do góry podczas wymrażania nadżerki, brrrrrr... Na samą myśl robi mi się niedobrze. A potem przez pół dnia chodzi się jak kaczka.
|
#1506 |
|
Copyraptor
|
Nie strasz mnieee
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" bo ani własnie światła nie mielismy porządnego ani butów a oprocz tego jacyś ludzie z dzieckiem tak strasznie chcieli tam iść a dziecko tak strasznie sie bało i już dostawało spazmów że ja nie moglam na to patrzeć
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Samo wymrażanie nie boli ani troszeczkę (a może to kwestia tego, że 2h przed zabiegiem zażyłam 2 No-Spy), ale wziernik to jest jakaś masakra... Zawsze mam z nim problem, ale wtedy to omg... "Przyzwyczaiłam się" w miarę dopiero po jakichś 5-10 min.
No i przez miesiąc leje się z Ciebie ciurkiem gorzej, jak przed zabiegiem
|
#1509 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zagubiona - zależy, gdzie się wlezie :P Jestem niska, więc dla mnie ok :P
|
|
#1510 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Bo w sumie nic mi się przez tę nadżerkę nie dzieje, to nie jest ta "prawdziwa", ani upławów nie mam, ani innych dolegliwości. To chromolę. ![]() Też mam zawsze problem z wziernikiem. Nie lubimy się. |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niska ale na samym poczatku sie trzeba zeby wejsc prawie czołgać;p potem cos podobnego?;p
|
#1512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, ja ze Śląska najczęściej do BB jeżdżę, więc zdarzyło mi się tylko raz ![]() Cytat:
ja też mam taką " nieszkodliwą ", którą trzeba tylko kontrolować i absolutnie nic z nią nie trzeba robić.. Też miałam zamiar wymrozić, ale Kisielewska wybiła mi z głowy ![]() e milko - czasem zaglądam na kotburgera zawsze się uhahahamnadrobiłam, a teraz idę się rozprawić z kocią ubikacją http://1.1.1.1/bmi/imgx.wizaz.pl/for...s/rolleyes.gif
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|||
|
|
|
#1513 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zagubiona - najczęstsza trasa ma jeszcze 2 takie momenty
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
nienajgorzej , myślałam ze będzie klaustrofobicznie albo ze mi sie zaczna wszystkie oglądniete horrory przypominac
|
#1515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw się, piekłam 3, z czego 2 były cacy, jeden też pękł CAŁY, bo w trakcie pieczenia pergamin się odjął (cholerny termoobieg go zwiał!) i nie zauważyłam... z masą gotową niezłe są, ale następnym razem zrób sama - NIEBO! za 1. razem też robiłam z gotowcem:Pmój brat z 1983, w usa, ale niedługo do Polski wraca. Według mnie - brzydki ale nie wiem, czy poleciłabym go jakiejkolwiek znajomej - obrażalski jak dzidzia Ecrulo - u mnie ten sklep moodo kiedyś był, aż jutro pójdę na łowy, może jeszcze jest! ![]() dobry wieczór i dobranoc
|
|
|
#1516 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zagubiona - Wąskie fragmenty są krótkie, to bardziej przejścia niż korytarze. Chyba że idzie się dalej, dalej, dalej... Sama bym się tam nie pchała, nawet z 1000 latarek :P
Mju - coś wiadomo o herbatkach? Też Was Wizaż ciągle dziś wylogowuje? :/ Do klubów to praktycznie nie mogę wejść.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-12-28 o 23:12 |
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
jak to "coś"? U mojego M. są od 23ego, tak jak pisałam
30ego będę w Krakowie i będzie można odbierać od 16:00 :Pp.s. mnie nie wylogowuje . powinnam iść spać, ale wcześniej muszę pościelić, a tego nie mam zamiaru robić. skończę pewnie pod kocem :P
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-12-28 o 23:17 |
|
|
|
#1518 |
|
Nie depcze krokusów
|
chodziło mi właśnie o to, kiedy wracasz, ale ciągle mnie wylogowuje i nie mogę edytować postów...
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
to, to
bo mi się właśnie krem kończy ![]() Cytat:
Byłam na spotkaniu klasowym, było fajnie choc chyba jednak jeszcze nie dorosłam do końca
|
|
#1520 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i pigmenty na sylwestra też są śłiczne na tej bazie ![]() Cytat:
i to robiona bez znieczulenia.... tak naprawde nie wiem co to dentysta, nie mam problemów z zebami wogoleCytat:
Cytat:
?ja mam 73 pod biustem i nosze 65tki tylko i to niektóre sa na mnie za szerokie i wierz mi że staników w moim rozmiarze nie ma w sklepach stacjonarnych zazwyczaj i wszystkie mam kupione przez internet ogłaszam że koniec pracy na ten rok kolejna zmiana dokłądnie za tydzień
|
|||||
|
|
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trust-ja na codzien kupuje sobie gladkie staniki w dobrym rozmiarze Oprocz tego mam kilka takich pt 'zobacz i zdejmij' kupionych np w h&m. Ostatnio byla tam wyprzedaz, myslalam ze kupie sobie jakies nowe ale niestety-po tym jak wiem, jak moge wygladac w swietnie dobranym staniku, wszystkie z h&m mi nie pasowaly
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usłyszałam gdzieś i bardzo mi się spodobało bo jest trafne![]() za to fragment zaznaczony przeze mnie podoba mi się bardzo
|
|
|
|
|
#1523 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi wszystkich postów :/
Cytat:
Cytat:
![]() Jak będziesz wiedzieć, o której się wybierzesz (jeśli w ogóle) do GK to daj znać - najlepiej smsem ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko kupujcie dobrze dobrane rozmiary!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-12-29 o 01:52 |
||||||||
|
|
|
#1524 |
|
Copyraptor
|
Ola, na pewno nie wcześniej niż o 14 - tyle na razie mogę stwierdzić
|
|
|
|
#1525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cd.
Cytat:
![]() Pokaż ją! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie tak ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Cytat:
Muszę i tak tam jutro pojechać, więc fajnie byłoby się zgrać
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, jak ważny jest dobry biustonosz, ale cóż - mieszkam w takim mieście, gdzie nie mam za wielkiego wyboru...
Ważne, że te, co noszę ściśle przylegają mi do ciała (nie mogę włożyć palca tuż przy łączeniu miseczek, więc chyba to dobrze?). No i nie ściskają mi biustu, tylko ładnie go podnoszą
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny odpisała Wam babka od strepteasu?? Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-12-29 o 07:12 |
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupię stanika przez Internet, bez uprzedniego go zmierzenia, to nie ciuch, który mogę odsprzedać przyjaciółce... I w ciemno nie wydam 70-80zł, żeby potem to wyrzucić
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pare nietrafionych zakupów ale zazwyczaj kupuję jak jest promocja więc Gaję i Kostara można za 40zł kupić
jakbym nei kupowała w ciemno przez internet to pewnie nadal bym się próbowała wciskać w 75C wogóle się przeraziłam jak weszłam na fb.... ostatnia moja aktywność ... 6h temu :| |
|
|
|
#1530 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam problem z tym i z tym^^ ze względu na kompleks ud i boczków ... górę swojego ciała jeszcze lubię ale dół bym odcięła i wyrzuciła ![]() Cytat:
Wyłażące druty to najgorsze co może być Cytat:
zawsze nie w taki jaki wyszedł mi w internetowych pomiarach Ja tez się czasem przerażam patrząc na moją fb aktywność
blog kulinarny- zapraszam ![]() Koktajl awokado Zupa krem z dyni Kurczak curry z ananasem i kukurydzą Edytowane przez imy Czas edycji: 2010-12-29 o 08:55 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Taka fajna babeczka
. Chociaż ostatnio byłam pierwszy raz u faceta i naprawdę był dużo delikatniejszy niż ona

.
zawsze nie w taki jaki wyszedł mi w internetowych pomiarach