|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
i myslałam ze takie zakupy to przyjemność (ja strasznie rozpaczam, ze mam małą mozliwosc pojechania i wybrania sobie koralików na żywo )a co do tej pani co chciała nasze odłożone koraliki wam sprzedac to ![]() dzieki dziewczyny |
||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,czy na żywo w pszczółce Pandora widać ładnie tą złotą koronę?Pytam bo w niektórych przypadkach złota nie widać(np. przy klipsie ze złotym groszkiem ono kompletnie ginie) a nie chciałabym się nakręcać na tą pszczółkę nadaremno
.Fajna jest,warto?
|
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
No Dziewczyny ale natrzaskałyście postów.
Ja nie piszę zbyt często z braku czasu ale czytam regularnie ![]() Ostatnio na mojej Pandorce pojawiły sie 2 nowe murano (fotki przy okazji) i jeszcze 2-3 koraliki a moja srebrna bransoletka będzie cała wypełniona ![]() Na mojej liście "must have" mam jeszcze 2 charmsy z Apartu i to by było na tyle jeśli chodzi o najblizsze plany zakupowe. Następne z kolekcji wiosennych dopiero. Taaaa sama nie wierzę w to co piszę
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i z tymi odłożonymi koralikami ... chmmm jak widać umiesz liczyć liczyć na siebe Pani tym razem się nie pokazała z dobrej strony ...aaa no i oczywiście chyba wszystkie dziewczyny dziękują, że nie wzięłyście bo pewnie byłby kłopot i któregoś z zestawów bym nie wzięła....
Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy. Edytowane przez magi76 Czas edycji: 2010-12-29 o 09:11 |
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co nabieram coraz większej chęci na pandorę
To 20 % we Wrocławiu jest też na bransoletkę? |
|
|
|
#1356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też jestem ciekawa czy można kupić bransoletkę z tą zniżką dlaczego zawsze musi mi się podobać to co najdroższe
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś oszalałam na punkcie gramofonu gdy obejrzałam go bliżej jeszcze by się czarna vinylowa płyta przydała.
sorina dzięki za wcześniejsze odpowiedzi na moje pytania postów było tak dużo że niektóre przeoczyłam A i ta zielona rzekotka jest obłędna z amazon.
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
ja z tego wszystkiego zapomniałam, ze mam w torebce przesyłke z chicochica
powiem tyle: zapiecie ryba przesliczne ![]() zapięcie polecam każdej, która sie modli nad oryginalnym za 230 PLN |
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1360 |
|
Przyczajenie
|
To moja pandorka. Trochę niewyraźna bo z telefonu, dziś może zrobię domowym lepszym sprzetem
Wczoraj byłam w renomie, rzeczywiście trochę mało już mają, ale na pewno na coś się skuszę w najbliższym czasie. Podobają mi sie murano, ale te drewniane też mocno mnie intrygują. No cały czas myślę
Edytowane przez malutka1976 Czas edycji: 2010-12-29 o 09:22 |
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Bransoletki Pandory się rozchodzą
. Ja mam też podwójną skórkę 35, w sumie jest nowa a jest luźna. A moja srebrna 18 cm już nic nie mówię. Lata jak szalona. Szkoda, że nie wzięłam 17 cm. A Trollowa się nie rozłazi. A Wam? Wkurzam się na srebrną Pandory bo powoli wstyd ją nosić:/, a na pewno nie wydam 299 zł na zwykłą srebrną żmijkę po raz drugi. Dlatego też na skórce noszę tylko dwa koraliki przy zapięciu, bo widziałam pania ze sklepu Yes z czarną podwójną skórką i kilkoma koralikami i miała niemiłosiernie ją rozciągnięta i po prostu brzydko... wyglądała jak normalnie zwykły rzemyk wartości 10 zł, a nie bransoletka z klasa, także laski radzę uważać na ilość koralików na Pandorze, bo na mojej srebrnej nie dała rady sprawdzić się przy 5 koralikach i 2 stoperach . Wolę nie myśleć jak wygląda jak całą się ją zapełnia .---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Świetna jest ta różowa! Pszczółka jest cool, widać koronę i w ogóle to jeden z najpiękniejszych beadsów Pandory ze złotem, jak i torebka z kokardką (bo kłódką z kluczykiem jak już pisałam się zawiodłam). Co prawda na srebrnej trochę się obracają te beadsy i nie zawsze widać je przodem (a kłódka zwisa tylko do góry nogami). Najlepiej trzymają się murano bo są okrągłe i z każdej strony łanie wyglądają . Ogólnie okrągłe i beczułkowate chyba najlepiej się sprawdzają .
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko myślę nad tym koronkowym/ duży kwiat...
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję , że jak znajdziesz chwilę czasu to wrzucisz fotki . |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wieczorem wrzucę zdjęcie
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Przyczajenie
|
A czy któraś z Was korzystała z tej strony?
http://www.dopandora.pl/ |
|
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tych promocji u różnych dystrybutorów, to nie ma chyba co komentować? Każdy robi jak chce i co jest dla niego opłacalne, na tym polega wolny rynek. Tylko magdadro, Wola Park się wcale nie wycofał, tylko skończyły się im bony, nie wiem, ile ich mieli, ale promocja była przewidziana do końca grudnia. Osoby, które mają bony, mogą je spokojnie zrealizować do 31.12. Ja nie narzekam, bo dla siebie i innych wykorzystałam 4 bony, a MJ, to nie wiem ile ![]() Teraz jest promocja, że za 400zł koralik za 111zł gratis. Co do wspólnych zakupów, to oczywiście ogromna przyjemność, ale nie 6h (wyszłam na spotkanie z MJ o 12.30, wróciłam 18.45...), bez jedzenia i nie z jeżdżeniem z jednego końca miasta na drugi (dosłownie). Ja już będę robić zakupy tylko w Wola Park Szczególnie, że to bardzo miłe, że Panie Cię pamiętają i starają się pomóc
Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-12-29 o 10:22 |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie zobacze na zdjeciu, tez sie nad nim zastanawiam
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam kłopoty z realizacją tylu bonów dlatego założyłam, że wy też...
|
|
#1371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt, że do WP będzie musiała oddać 111zł, więc zostanie jej 133zł(+bon, nie wiem, jak się z nich rozliczają) za 3 koraliki, ale sprzedała koralik, którego nie miała na stanie, ja jej za niego zapłaciłam. Chyba dobrze tego nie przemyślała. Ja nie będę z tego powodu płakać, gdyż sama zaproponowała. KTSW pokażesz zdjęcia Ryby? Zastanawiam się, czy pasowałaby do rzemyka?
Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-12-29 o 10:40 |
|
|
|
|
#1372 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
a ta promocja w Warszawie jeden koralik gratis za wydane 400 zł to obowiązuje też jak w tych 400 złotych byłaby między innymi bransoletka z zapięciem + dwa koraliki gratis ? Super by było
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tak bardzo się rozciąga ta pandora?
Ja chciałam nosić tak 5, 6 koralików Te mi się podobają
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba na skorce bede miala serduszko, fioletowe murano i dokupie pszczółke i tyle, a srebrna kupie osobno i bede zapychac, choc srebrna pandorowa do mnie nie przemawia, jedynie zapiecie mi sie podoba bede musiala cos innego poszukac albo w trolle sie wkrecic ![]() |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. jest narazie w miarę luźna, ale ciężko mi się zapina to standartowe zapięcie jeśli można spytać- po jakim czasie od zaksięgowania wpłaty, dostałaś przesyłkę? |
|
|
|
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
oj kobitki kobitki- nie kłócić się
ja Was wszystkie podziwiam, że podjęłyście trud wspólnych zakupów- i te w Warszawie i te w innych miastach!!! Jesteście niesamowite!!!A może trzeba by się dogadać tylko z jednym stoiskiem, że będziemy robić u nich grupowe zakupy, ale niech nas tratują dobrze- w sensie oodkładania koralików i jakiś malutki upuścik, albo jak jest promocja do tych 400zł jeden koralik, to niech do 800zł dodadzą trzy )) Że wcześniej dostaną listę i niech wszystko skompletują, żeby nie było jakiś problemów... wtedy oni mają zysk, bo my na pewno TAM kupimy i zostawimy jakąś sumkę....a co do zakupów na ebay- coś mi w nocy nie dawalo spokoju i zaczęłam liczyć przez sen (znowu!!!).... więc już piszę o co mi chodzi: -wczoraj weszłam na www.trollbeads.pl i tam są ceny w euro- jeden koralik to 27 euro -na ebay też są podane ceny w euro: 27 i 21.... ciekawe dlaczego mają niższą cenę??? marży jakiejś nie biorą, czy umowę mają z trollami??? (ale przez chwilę myślałam, że ebay źle przelicza ceny na polskie zł.... i że wszyscy mają po 27e tylko, że policzone jest przez ebay 1zł=3.15eu... ale na szczęście wyszło, że to ma być 21 eu za koralik....) |
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybe ja wlasnie do skórki wziełam bo męczyło mnie zapinanie tym nieszczesnym standardowym zapieciem. Widział zdjecia (na FB chyba) takiego połączenia i wyglądało super |
|
|
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Mi się skórzana bransoletka z Pandory jeszcze nie rozciągnęła -
zmierzyłam Noszę na niej 6 srebrnych koralików. |
|
|
|
#1379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- a tak na marginesie, to wrzuciłam fotencje swoich bransoletek na wątek z real foto
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
A tak nawiasem mówiąc to niezłą darmową reklamę na Wizazu dzięki nam mają producenci biżuterii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

jak widać chcąc coś najwyraźniej sprzedać 
)

. Wolę nie myśleć jak wygląda jak całą się ją zapełnia

chetnie zobacze na zdjeciu, tez sie nad nim zastanawiam