|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ostrzeżenie...
ja na wszelki wypadek odejdę daleko od domu w czasie wizyty...
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę
![]() Mieszkoooo, mieszkoooo nasz koleżko ![]() Pierwszy z władców to był Mieszko Mieszko pierwszy wielki książę Mieszko kiedy w domu mieszkał Wywoływał liczne ciąże Na dębowej kiedyś ławie Wyznał miłość swą Dobrawie Że Dobrawa była Czeszka Lud ją nazwał Czeszka Mieszka Kiedy Hodon - ten margrabia Chciał Pomorze mu zagrabiać Pod Cedynią wlazł na szkapę I mu strasznie obił japę Chociaż Mieszko nie miał mieszka Orzeł z niego był nie reszka I do tego kawał Piasta Choć nie Piastów protoplasta Kiedy miłość Mieszki trzasła Bo Dobrawa mieczem zgasła To zapałał był do Ody I wyprawił zaraz gody Oda do młodości żyła W Niemczech, ale je rzuciła - Taki żar w niej Mieszko wzniecił No i mieli troje dzieci <szoooooook >Co do dzieci, nie omieszkam Wspomnieć jeszcze, że syn Mieszka I Dobrawy, w skrócie Dobry, To był Bolek... znaczy Chrobry Teraz skupcie się psubraty Bo ważniejsze padną daty: dziewięć, sześć, nul - data tronu dziewięć, dziewięć, dwa - czas zgonu Ślub z Dobrawą - dziewięć, sześć, pięć A chrzest Polski - dziewięć, sześć, sześć dziewięć, siedem oraz dwójka - pod Cedynią niezła bójka, dziewięć, osiem, zero - dodam ślub 2 - Oda - panna młoda Mieszko! Mieszko! Mój koleżko! Dobra, dobra, dobra, dobra pocałujcie w d... bobra.
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
PROROCY
![]()
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie znoszę kolędy
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Mieszko
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Z chrztem się rypli...ale to takie stare dzieje, że 10 lat w te czy we wte nie robi różnicy
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
tylko, że Majkol chyba ma mieszek?
![]() e tam kolęda jest do |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam Daria, że chodzi Ci o kolędę o Mieszku
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na kolezke
i juz cos dlugo go nie ma, a mamy do usa jechac ![]() i pewnie jak tu weszlam, to on wlezie ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- usa to us jakby co ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno przez to
![]() a a propos Mieszka: http://www.pardon.pl/artykul/13278/a...jest_mieszko_i
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Groch jedzie do USA
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzie som dzieci... Dzie jest Otłok
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Dzie jest musk
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, dlaczego ja nie jestem fryzjerką? Codziennie widzę po nowe 2-3 ogłoszenia i jeszcze umowy o pracę wszędzie
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
hejouuuuł czy w tego sylwka też ktoś będzie na Neverlandzie bo tak wychodzi, że sobie kupiłam wódkę i będę sama
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
no bylam w tym usa
![]() mialam do czynienia z glupolami , w pewnym momncie tak siedzialam, ze jedna pani sie pyta czy źle sie czuje, a ja, ze nie tylko pytanie sa dziwne musialam im tlumaczyc jak sie ksieguje, a czemu po wn czemu po ma, to co za kontrola, jak one tego nie jarza i chcialy kartoteke ![]() bo pani mowi, ze laikami sa, tak chyba we wszytskim ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ja zawsze jestem w sylwka w domu, to tu troche posiedze
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
U mnei tez już się raczej nic nie zanosi
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Lusia sprawdź mejla
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi zimno dzis , brrr
no jakos jak wracalam z autobusu i tak do tej pory, poszlam na klan, a on ma byc poźniej ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- a na poczcie bylam, a tam co w skrytce, samotna karteczka od Niunioli z krzyzkiem i strzała, czyli kobieta i facet a zaadresowane : AK Groszek i jej P. Groszek ![]() Jusia dzieki kochana, za aniolka tak ladnie nazwala, caly nibylandzki rok tylko czytam ten rym i nie moge odczytac : Groszek i Jusia, to jest fumfrusia
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-29 o 19:45 |
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kamuś.
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- kimnelam sie po Klanie , ide teraz na herbate i pod koce. jutro jeszcze do pracy zajrze, potem z kolezanka sie umowilam ![]() pytam sie jak tam w us, ja mowie, ze sie nie znaja, ona, ze nie musza, tez tak uwazam, tylko po jaki kij wola kartoteke, a potem i wpiera , ze nie po tej stronie jest nalezne wynagrodzenie ![]() wiadome, ze ja sie nie znam na czyms w czym nie pracuje, ale jezeli panie sie wziely za kontrole , to chyba powinny sie znac ![]() a w ogole nie kapuje, ze kolega skladal wyjasnienia i jego dane po co komy o takie : imiona rodzicow, no jeszcze, ale nazwisko panienskie matki czy wyksztalcenie ![]() dobra lece, na dzis koniec, bo padam dzis z nog, mam nadzieje, ze nic mnie bierze ![]() do jutra
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
ja raczej tez zostaje na sylwka w Neverlandzie
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2010-12-29 o 19:57 |
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Groszki moje
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no Puszki Okruszki co z Wami!
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
mam streeesa
![]() doobry
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Olo patrzy!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2692991_n.jpg ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:37 ---------- Cóż potraktujcie to jako sen na dziś ![]() Majkolowej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

i miałam bardzo zły rok...