|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
21 zamówienie, 22 wysyłka i 28 dostarczono (polecony ubezpieczony) poprawkę trzeba wziasc na to ze swieta były
|
|
|
|
#1382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a kilka postów wcześniej już była jakaś reklama..... weszłam na stronkę, a ceny to takie sobie..... i asortyment taki sam jak w innych sklepach internetowych....
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Przyczajenie
|
No własnie zapytałam czy któraś korzystała, bo zastanawiałam się czy u nich zamawiać, ale jak nie to też nie będę ryzykować. Chyba poczekam i kupię oryginały
A czy któras ma z aparta beadsy? Mają też kilka które by mnie interesowały, ale nie wiem czy pasują do pandory Edytowane przez malutka1976 Czas edycji: 2010-12-29 o 11:21 |
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, właśnie policzyłam ceny rynkowe moich elementów Trollbeads i to ile fizycznie zapłaciłam i biorąc pod uwagę wszystkie promocje, także tą z koralikami gratis do bransoletki z zapięciem, wyszło mi, że połowę bransoletki mam gratis :P
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24041574]ale wieeesz- reklamować to jeszcze trzeba umieć
a kilka postów wcześniej już była jakaś reklama..... weszłam na stronkę, a ceny to takie sobie..... i asortyment taki sam jak w innych sklepach internetowych....[/QUOTE]Mi bardziej chodzi o taką niezamierzoną reklamę tzn. któraś z Wizazanek coś kupi , jest zadowolona , wrzuci fotkę , komus innemu się spodoba .......... Ja przyznam , że Trolle posiadam dzięki temu forum
|
|
|
|
#1386 |
|
Przyczajenie
|
Ja (już kiedyś o tym wspominałam) mam ten mniejszy kwiat z chico... . Wg mnie to zapięcie jest rewelacyjne, wykonanie bez zarzutu.
|
|
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;24042336]Treść usunięta[/QUOTE]
Super że się udało
|
|
|
|
#1389 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Tak te murano fioletowo- różowe bardzo mi się podoba.
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Do kiedy jest ta promocja we Wrocławiu? Na jeden kupon można kupić kilka rzeczy?
|
|
|
|
#1392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wstawię ci moje foto, żebys zobaczyła jak wygląda z innymi koralikami. Cytat:
Jaki żabol? ![]() Ta pszczółka ma super uśmiechniętą mordkę.. widać, że się smieje. Ja raczej nie pomyślalabym tak o niej.. No chyba, że mąż chciał ci ją obrzydzić.... ![]() wiadomo z jakiej przyczyny ![]() P.S właśnie przeglądam chicochica i coś mnie kusi... kusi... zaraz Wam pokaże
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina , wiesz może czy yes te nowe charmsy wypusci jeszcze w styczniu?
|
#1394 |
|
Wtajemniczenie
|
Marie Antoniette, witamy! Twoja bransoletka jest śliczna, jakby Ci się chciało, to możesz uzupełnić nasz katalog zdjęciami swoich charmsów
![]() czesterka, no do osiemnastki to mi jeszcze 3 lata brakuje Dlatego tak się nad tym zastanawiam, bo jakby to był rok to bym na pewno na siebie wypełniła, tak sobie teraz myślę, że może spróbuję jeszcze do nich maila naskrobać i zobaczę, co mi odpiszą. Chociaż w ich sklepie internetowym są podane moje dane, więc w sumie na karcie też by chyba mogły być![]() patgozolek, widzę, że zakupy się udały Wstaw jeszcze fotkę, jak to wszystko wygląda na bransoletce A Lilou śliczne![]() Mystic Shine, ładniutka kolekcja ![]() malutka1976, śliczna Pandorka ![]() sorina, widzę, że Tobie podoba się dużo tych samych koralików, co mi A jeszcze mam takie pytanko do Ciebie: mogłabyś podać mi wymiary tej baletnicy z Apartu? Głównie chodzi mi o jej wysokość z i bez karabińczyka
|
#1395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Srebrne beadsy apartu NIE pasują na Pandorę. Murano apartu PASUJE na Pandorę. |
|
|
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
witam
jestem tu nowa i nie wiem może już było, ale mam pytanie odnośnie zapięcia z pandory czy sie nie otwiera (ja mam bacio łańcuszkowe, ale zastanawiam się nad pandorą) |
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za info. No własnie kilka murano mi się tam spodobało. Jak pasują, to może sobie sprezentuję?
Choć kręcą mnie te drewniaki z pandory, oj kręcą
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
kja tez czekam na przesylke z chicko
> zamowilam korlaik wiezyczke i stoper >przyznam ze gdyby nie promocja to nie wiem czy kupilabym duszka )
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
kliknęłam na tym chico zapięcie duży kwiat
![]() edit: nawet od razu zaksięgowali wpłatę Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2010-12-29 o 12:28 |
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prosze pamietaj wstaw fotkę jak dojdzie! Ja tez chciałabym coś zamówić od nich tyko sie wacham jak to bedzie wygladać.. bo cenowo kusi..
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Achika, ja na pewno nie kupiłabym winobrania i szczęśliwego smoka mimo że straaaaaasznie mi się podobały... może ewentualnie zamówiłabym winobranie ze strony www. Magi spadła mi z nieba ze swoją propozycją
w ogóle też doszłam dziś do wniosku, że dzięki MJ i Magi mam kilka koralików i bransoletkę dla mamy o wiele taniej. Jeśli potrzebowałybyście czegoś z Łodzi to ja zawsze służę pomocą
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Tinka śliczna bransoletka
Paulinka jak wróce do domu to zmierze baletnicę. Nie wiem czy Ci kartę wyrobią bo np w Aparcie mają w regulaminie że trzeba mieć skończone 18 lat. Tak sobie teraz wymyśliłam że może zamiast bransoletki kupie sobie najpier w tej promocji 20 % 2 murano ( fioletowe i różwe ) i bede nosic do wisiorka z charmsami ![]() Kto mi zrobi zdjęcie pandorek na łańcuszku z kółkiem i charmsem? ![]() Nie wiem kiedy Yes da te nowe charmsy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
ile osób nas podgląda
|
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
jesteśmy popularne
chociaż szkoda, że się nie odzywają ja pamiętam, że długo się zastanawiałam czy w ogóle zagadać a teraz żyć bez was nie umiem
|
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
sorina, ok
Tak mi się spodobała ta baletnica, że muszę ją mieć, ale właśnie jestem ciekawa jak jest z jej wielkością![]() To jak piszesz, że tak mają w regulaminie to w takim razie wpiszę dane mamy na tym formularzu ![]() Anno1989, ja też długo się zastanawiałam nad tym, czy się do Was odezwać, szczególnie, że nie miałam za bardzo się czym chwalić, a teraz w sumie jest to jedyny wątek, który regularnie czytam
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-12-29 o 12:39 |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina poczekaj jeszcze z tym formularzem. Napisałam na FB do yes czy trzeba mieć 18 lat. Baletnica jest wysoka ale bardzo smukła - dla mnie w sam raz
![]() Ja jestem prawie od początku wątku |
|
|
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wytłumacz mi o jakie zdjecie Ci chodzi, jaki łańcuszek z kółkiem?
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o takie zdjęcie jak robiły dziewczyny z Trollami. Na łańcuszek z kółeczkiem do charmsów przyczepiamy charms a powyzej na łańcuszek tak podwójnie nakładamy koraliki pandory
|
|
|
|
#1410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kobiety, 2 godziny mi zajęło przeczytanie Waszych postów z 2 dni
![]() Wróciłam wczoraj od rodziny, ale zastałam awarię internetu Na szczęście już dziś naprawione bo bałam się że dopiero po niedzieli ![]() Jutro będzie do odbioru mój laptop (za którego naprawę bym miała sporo Trolli i charmsów Jeden plus tego zamieszania taki, że zainspirowana problemami natury komputerowo-internetowej na pocieszenie jeszcze wczoraj zakupiłam charms klawisz "@" w W.Kruk ![]() Oj tak gdyby Yes zrobił to Ja też ) no i trochę obawiam się cen ![]() Póki co trzeba chyba wstrzymać pomysł z zamawianiem charmsów Amore La Vita, gdyż być może Yes zrobi to samo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja teraz muszę mamie pilnować takiej zniżki, bo ubzdurała sobie jakiś zestaw biżuterii z nowej kolekcji Może i mnie jaki charms skapnie przy okazji ![]() [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;24029663]Treść usunięta[/QUOTE] Ty to chyba jak ja polujesz na staresze charmsy z Yes Też chcę teraz pantofelka, maskę może latem, a teraz koniecznie na sylwestra kieliszek fioletowy drink z wisienką, pytałam o niego w Bałtyckiej, to niestety nie było i już od lata zamawiali i nie przychodzi więc wycofują Całe szczęście mieli w Alfie i odłożyli mi do jutra Jutro więc wstawię wreszcie zdjęcia sowy, melona, loda, mikołaja z reniferem, a więc charmsów kupionych przed świętami, kompozycji świątecznej oraz prezentów ![]() Tymczasem lecę na all w ramach realizacji prezentu świątecznego zamawiać z Verony (ale nie powiem co, dopiero jak przyjdzie)
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-12-29 o 12:57 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

tzn. jest narazie w miarę luźna, ale ciężko mi się zapina to standartowe zapięcie

a kilka postów wcześniej już była jakaś reklama..... weszłam na stronkę, a ceny to takie sobie..... i asortyment taki sam jak w innych sklepach internetowych....
chetnie zobacze na zdjeciu, tez sie nad nim zastanawiam 

Ja chciałam nosić tak 5, 6 koralików Te mi się podobają

Na szczęście już dziś naprawione bo bałam się że dopiero po niedzieli