|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Perfume Lover
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Poszukuje w wiekszych ilosciach:
Escada- Into the Blue Thierry Mugler- Angel Nina Ricci- Ricci Ricci Serge Lutens- Ambre Sultan Annick Goutal- Ambre Fetiche Oddam: Probki: Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Etro-Messe du Minuit 1ml CDG-Jaisalmer- 0,3ml Musk Ravageur- 0,2 ml Profumum Roma- Acqua di sale 0,7 ml Molinard- Habanita 1,7ml Thierry Mugler- Alien 1 albo 2ml Thierry Mugler- Womanity 2ml Thierry Mugler- Angel Violette 0,3ml Celine- Oriental Summer-0,2 ml Chopard- Mira Bai- 1ml Armani- Sensi-1,7ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Gucci by Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Pupa- Love 1,7ml Avon- Cynthia Rowley- Flower 1ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsulce). Lalique-Ametyst- 0,5ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Flachy: Nieuzywane, ofoliowane Sweet Darling EDT, Kylie Minogue 30 ml Elisabeth Arden- Green Tea. Mam 30/100 i ok 11/15 Avon- Pur Blanca ok 30ml zostalo z 50 (wersja w kuli) Odlewki: odlewka J.Lo. Glow After Dark- 5ml odlewka Costes 1-5ml Odlewka Soir de Lune-4ml Nina Ricci- Les Belles Delices d'epices (zólta kupa w koronie) YSL-Opium EDT Yves Rocher- Kokos Gucci EDP Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Currara- Touch & Die Laura Biagotti- Roma
|
#3092 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
|
|
#3093 |
|
Perfume Lover
|
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
Na wymianę mam:
Flaszeczkę Iris Noir YR ok.8-9 ml/15 Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa 2. Currara Touch&Die 0,5 ml 2. Bvlgari Notte edp ok. 1,5/2 ml atom. 3. Boucheron Trouble atom. 1,2 ml nowy 4. Moschino Funny! Ok. 1,2 ml/1,5 5. Flowerbomb edp 1,5 ml atom. nowe 6. She Wood ok. 0,5 ml/1,5 atom. 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, 8. Noa Dream 1, 5 ml atom. nowa 9. Kate Moss Vintage Muse 2 ml nowa 10. Replay for Her 1, 2 ml nowa (Procter&Gamble) 10. Nina Ricci Ricci Ricci ok. 0,4/0-5 ml atom. Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml 3. -- 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml 7. Bvlgari Pour Femme edp – do 10 ml 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 10. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 5 ml 11. E. Lauder Sensuous 4, 5 ml atom. 12. Flowerparty YR ok. 3,5 ml 13. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml 14. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml 15. Lolita Lempicka, Si Lolita 1 ml 16. Kate Moss Wild Meadow - 2 ml 17. Currara Taboo 10 ml 18. Currara Jungle Fever do 6 ml 19. Fabio Verso Entusiasmo - do 25 ml 20. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 21. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 22. Beckham Signature Women edt 4 ml 23. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml 29. Max Mara Gold Touch 3 ml 30. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml 38. Oilily Muse edp 4 ml 39. Hiver Van Cleef&Arpels ok. 3,5 ml atom. 40. Halle Berry, Halle ok. 3 ml atom. 41. Hot Couture Givenchy edt ale jedynie o,1 ml 42. Noa Perle 1 ml Szukam: Very Irresistible, Absolutely Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia Max Mara Le Parfum NafNaf, Naf Naf i Too i co mi wpadnie w oko
|
|
#3095 |
|
Matka buldoga
|
Beyzo, wiec jesli chcialabym zrobic ze mna biznesik
to ja wieczorem zrobie fote atomka i pokaze Ci ile zostalo. Bo nie ma 2 psikow. Jeden powedrowal na moj nadgarstek, drugi na mamy I wtedy moglybysmy dobic targu
|
#3096 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
Czad to czekam na wiesci od Ciebie
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki:
- Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - Maroussia 0,4 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Urlic de Varens Varens for Me 2 ml (r) - Currara Jungle Fever 0,8 ml (r) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Byblos Sandalo 1 ml (r) - Smok edp 1 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-12-29 o 11:56 |
|
|
|
#3098 |
|
Rozeznanie
|
Oddam:
- Jil (2009) - r, 2,5ml , - Parisienne - o, 1,5ml, - Purplelight - o, 1,5ml, - Bazar - r, 2ml, - Encre Noire damskie - o, 1,8ml, - Hiver VC&A - r, 1,8ml, - Colonia Intensa - o, 2ml, - Delicious Chocolat by Gale Hayman - r, 0,4ml, - Collection Esprit man - o, 1ml, - Angel Liqueur - r, 4ml - Lolita midnight - r, 5ml, - Botrytis - r, 4ml, - Vanille Noire YR - miniaturka 5ml, dwa razy testowana - Sensuous EL - ok. 7/8ml w oryginalnym flakoniku 30ml Szukam: - Dune - 5ml i więcej - Le Baiser Du Dragon - j.w. - Charme La Perla - j.w. - Tobacco vanille Tom Ford i inne o - oryginalna, r - robiona |
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie powyższe
![]() pozdrawiam Tu moja w miarę aktualna lista wymiankowa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2045 Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-12-27 o 19:59 |
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
Dodaję na wymianę He Wood Ocean Wet Wood 1,5 atomizer.
|
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
Najnowsza lista wymiankowa
![]() PERFUMY * Azzaro Visit 25/30 ml * Calvin Klein Truth 7/30 ml kod:6338 * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml * Calvin Klein Secret Obsession 50/100 ml kod:8277 * Elizabeth Arden Ardenbeauty miniaturka 7/10 ml kod:7NA8 * Iceberg Fragrance EDP 25/30 ml + pudełko kod:70402 * Krizia Time EDT 50 ml bez dwóch testowych psików + pudełko * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml + pudełko * Prada Amber miniaturka 7 ml + pudełko * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml ODLEWKI W ATOMIZERACH * Alexander McQueen Kingdom EDP 3 ml * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Chanel Allure Sensuelle 9 ml * Demeter Earl Grey 4 ml * Demeter Mahogany 6 ml * Etro Ambra 3 ml * Max Mara Le Perfum 7 ml * Molinard Vanille Patchouli 3ml * Molinard Ambre 4ml * Prada L'Eau Ambree 5 ml * YSL Nu EDP 8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Armani Mania Femme 3 ml R * A. Goutal Vanille Exquise 2ml R * Balmain Ambre Gris 0.80 ml R * Bvlgari Pour Femme 1.8 ml R * Benetton Sport woman EDT 2ml F * Chanel N'19 EDT 2ml F * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Charles Jourdan The Parfum EDP 0.80 ml R * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Demeter Amber 0.80 ml R * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Escada Collection EDT 2ml F * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R * Karl Lagerfeld Sun Moon Stars 3.5 ml R * L de Lolita 0.60 ml R * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * YSL Opium eau d'ete 2 ml R Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ * Bvlgari Omnia - do 5 ml * CK One - do 5 ml * Dior Dune - do 5 ml * Dior Dolce Vita - do 5 ml * Givenchy Amarige Mariage do 2 ml * Guerlain Samsara EDT - do 5 ml * JPG Classique EDP - do 5 ml * Kenzo Jungle Elephant - do 10 ml * Trussardi Essenza del Tempo - do 5 ml * Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur - 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Winter - do 10 ml * Van cleef & arpels les saisons Autumn - do 5 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-01-01 o 16:00 |
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
miszono czego w zamian szukasz?
Najbardziej interesuje mnie Demeter Earl Grey 4 ml, Van cleef & arpels les saisons Winter - do 10 ml i : Molinard Vanille Patchouli 3ml Molinard Ambre 4ml Prada L'Eau Ambree 5 ml Etro-Ambra 3ml |
|
|
|
#3103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
SZUKAM: * Annick Goutal Encens Flamboyant * Annick Goutal Ambre Fetiche * Annick Goutal Musc Nomade * Annick Goutal Duel Homme * Annick Goutal Songes * Annick Goutal Sables Homme * Angel Schlesser Femme * Calvin Klein Obsession * Calvin Klein Beauty * Calvin Klein CK One Summer (wszystkie) * Calvin Klein Obsession Men * Carolina Herrera CH * Cerruti 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Dior Dune Men * Demeter (oprócz Fig Leaf, Earl Grey, Wet Garden, Jasmine, Mahogany, Linden, Laundromat, Sugar Cookie, Graham Cracker, Chrismas In New York, Sawdust, Brownie, Mulled Cider, Snow) * Etro Etra * Etro Heliotrope * Etro Messe de Minuit * Etro Patchouly * Etro Shaal-Nur * Etro Vicolo Fiori * Estee Lauder Knowing * Giorgio Armani Emporio for Her * Guerlain L'Instant * Givenchy Jasmine * Givenchy Fleur d'Oranger * Givenchy Organza Indecense * Jean Paul Gaultier Classique Summer 2010 EDT * Kenzo Jungle Tigre * Lanvin Arpege * Lutens Bois Oriental * Lutens Vetiver Oriental * L Artisan Al Oudh * L Artisan Bois Farine * L Artisan Coeur de Vetiver Sacre * L Artisan Havana Vanille * L Artisan L'eau d'Ambre * L Artisan l'eau d'Ambre Extreme * L Artisan Mechant Loup * L Artisan Poivre piquant * L Artisan Premier Figuier * Marc Jacobs Perfume * Oscar de la Renta Volupte * Priscilla Presley Indian Summer * Parfum d'Empire Aziyade * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Tresori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava) * Yves Saint Laurent Opium 2009 EDT |
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa, musze to przestudiować w spokoju
|
|
|
|
#3106 |
|
Mother of Cats
|
Oddam w dobre ręce
![]() Flakony * Avon: Extraordinary (ok. 17/30 ml, z brokatem, bez kartonika; kod: Z2908) * Cofinluxe: Café (30 ml bez 4-5 psików, w kartoniku) * Yves Rocher: Thé Vert (zielona herbata) (125 ml, nieużywana, w kartoniku) Miniatury * Yves Rocher: Vanille Noire EDP (15 ml, nieużywana, w kartoniku) Odlewki * Demeter: Vanilla Cake Batter (ok. 4,5/5 ml) * Guerlain: Insolence EDT (3/5 ml) * Kenneth Cole: New York Women (ok. 4/5 ml) * Van Cleef&Arpels: Midnight in Paris pour homme EDT (5 ml bez 2-3 psików) Próbki * Alfred Dunhill, Dunhill Pure EDT (1,5 ml) F * Chanel: No 5 EDT (ok. 1 ml) F, A * Dolce & Gabbana: The One (ok. 1 ml) F, A * Escentric Molecules, Molecule 01 (0,2-0,3 ml) R * Gloria Vanderbilt: Love For Love (ok. 1 ml) R * Gucci: Gucci PH (0,2-0,3 ml) R, A * Nina Ricci: Belle de Minuit (0,1-0,2 ml) R, A * Pollena Aroma: Larendogra (0,4 ml) R * Voluspa: Tobacco Vanille (0,4 ml) R Z własnych flakonów mogę zrobić odlewkę (mam atomki 5 ml i 10 ml; nie mam fiolek) → do 10 ml * Yves Rocher: Iris Noir EDP, Rose Absolue EDP, Tendre Jasmin EDP, Vanille Noire EDP, Voile d'Ambre EDP oraz Neonatura Cocoon i Mure Sauvage → do 5 ml * Yves Rocher: Ode au Reve |
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdz u mnie w wtku wzmiankowym (link w podpisie). ale moge zaoferowac np. jeszce Spirit for women A. Bandras 15 ml bez psikow testowych, In Black del Pozo jakies 14/30 ml
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#3108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smok jest w wersji edp. wymienimy się? ile dokładnie chcesz Smoka? Tobacco mam ok. 1-1,5ml w atomku.
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje odlewek:
Aromatics Elixir Clinique Femme Rochas Balmain de Balmain Sublime Patou Habit Rouge, Eau de Cologne Imperiale Guerlain Fendi Fendi Vent Vert Balmain Kouros YSL Boucheron Paris YSL L'air du Temps Ricci Chloe (pierwszy) Joy Patou Rouge Hermes Declaration, Roadster, Santos Cartier i innych szyprow, aldehydow, staroci, orientalnych, drzewnych... na wymiane mam to, co w podpisie
|
#3110 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() U Ciebie podobają mi się różne cuda, których nie znam. Co, z tego co poniżej, mogłabyś oddać za Extraordinary? (pogrubiłam to, do czego najbardziej śmieją mi się oczy Amarige Givenchy (1 ml) Cinema z brokatem YSL edp (1 ml) Hypnose Elixir Lancome (1 ml) Apres L'Ondee Guerlain (1 ml) Madness Chopard (1 ml) Coco Mademoiselle Chanel edt (1 ml) Mira-Bai Chopard (1 ml) Patchouli Demeter (2 ml) Red Amber Incence Voluspa (1 ml) Tumulte Christian Lacroix (1 ml) – o ile to jest wersja męska Wenge DKNY (2 ml) In Black Jesus del Pozo (1 ml) Balmya Balmain (1 ml) |
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
szukam chloe love/intense/edt w zamian chloe edt
chetnie 5-10 ml na taka sama ilosc |
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mogę oddac bez problemu A mogłabys zrobic zdjęcie wody na boku?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-29 o 14:56 |
|
|
|
|
#3113 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Jasne! W załączeniu na stojąco, na leżąco i kod |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
no to co? PW?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki:
Kate Moss - 17/30 (flacha); Femme JOOP! - ok. 4/5 ml; Angel - 6,5-7/10; Fuel, Donna Karan - ok. 6/10; First Love VC&A - 11/20; M, Mariah Carey - 2,5/5 SMS - 6/30; Angel la Rose - 3/10; Mogę odpsikać: Boudoir - do 5; Chanel No 5 EdP - do 5; Insolence EdP - do 5; Pur Blanca Blush - do 5; Sunset Boulevard - do 10; Boucheron, suchy olejek w sprayu - do 10. Chce ktoś...
|
|
|
|
#3116 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza wymianka aktualna ? bo tak czekam na jakiś znak ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2947 Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-29 o 17:02 |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już piszę PW |
|
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
Pin Up Girl: Bym chciała First Love... że o Kate nie wspomnę, nadal mnie męczy, ale pamiętam że Bvlgari lub Beckham chciałaś w zamian, Beckham już nie ma, Bvlgari jest. tylko muszę uaktualnić swoją listę perfum w zamian...zaraz to zrobię.
Uaktualniam: Na wymianę mam: Flaszeczkę ArdenBeauty ok. 11 ml/15, Iris Noir YR ok. 8/9 ml we flaszeczce 15 ml Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa - rezerw. Nerola 2. Laura Biagiotti Misterio di Roma ok. 2 ml - rezerw. Nerola 2. Bvlgari Notte edp ok. 1,5/2 ml atom. 3. Moschino Funny 1, 5 ml nowy 4. Moschino Funny! Ok. 1,2 ml/1,5 - rezerw. Nerola 5. Moschino Funny! 1, 5 ml - rezerw. aileen 5. Flowerbomb edp 1,5 ml atom. nowe - rezerw. aileen 6. She Wood ok. 0,5 ml/1,5 atom. - rezerw. aileen 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, 8. Noa Dream 1, 5 ml atom. nowa 9. Kate Moss Vintage Muse 2 ml nowa 10. Replay for Her 1, 2 ml nowa (Procter&Gamble) 11. Nina Ricci Ricci Ricci ok. 0,4/0-5 ml atom. 12. He Wood Ocean Wet Wood 1,5 ml atom. 13. Marc Jacobs Daisy 1, 2 ml atom. 14. Gucci II ok. 1, 6 ml 15. Max Mara, Max Mara zdaje się 1, 7 ml Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml - rezerw. aileen 3. Sunflowers Arden ok. 7, 5 ml atom. 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml 7. Bvlgari Pour Femme edp – do 10 ml 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 10. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 5 ml 11. Cacharel, Noa Perle 1 ml 12. Flowerparty YR ok. 3,5 ml 13. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml - rezerw. Nerola 14. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml - rezerw. aileen 15. Lolita Lempicka, Si Lolita 2 ml - aileen ale 1 ml jeszcze się znajdzie 16. Kate Moss Wild Meadow - 2 ml 17. Currara Taboo 10 ml 18. Currara Jungle Fever do 6 ml 19. Fabio Verso Entusiasmo - do 25 ml 20. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 21. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 22. Beckham Signature Women edt 4 ml 23. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml - rezerw. Nerola 29. Max Mara Gold Touch 1 ml 30. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml - rezerw. aileen 38. Oilily Muse edp 5 ml 39. Paris Hilton Can Can 1 ml 40. Halle Berry, Halle ok. 3 ml atom. 41. Bruno Banani Pure Woman 2, 5 ml 42. Van Cleef&Arpels Hiver ok. 3, 5 ml atom. 43. Kashmina Touch 2 ml Szukam: My Insolence Very Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia NafNaf, Naf Naf i Too Estee Lauder Sensuous - zakochałam się a już myślałam że nic z tego :P i co mi wpadnie w oko
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-29 o 21:05 |
|
|
|
#3120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

I wtedy moglybysmy dobic targu
to czekam na wiesci od Ciebie