|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
Cytat:
![]() Ja muszę jeszcze trochę wytrzymać ale też chciałabym już zobaczyć małego lub małą.
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wreszcie dostałam @... Wczoraj zrobiłam betę, ale już wiedziałam rano, że nic z tego. Własnie dostałam maila i 1.35. Nic już z tego nie rozumiem... Jak owu była w 15 dc, to skąd @ w 34? Znowu jestem na bezdrożu i nie wiem co ze sobą zrobić, ale czuję jakąś obojętność... Dam sobie spokój z badaniami, z lekarzami... Jak się kiedyś uda, to się uda a jak nie to trudno. Szkoda marnować czas i siły na walkę z wiatrakami. Wybieram się od poniedziałku na urlop, jeszcze nie wiem czy go dostanę, ale mam zamiar się wyspać za wszystkie czasy! ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Zapraszam na herbatkę. ![]() Jakie macie plany na Sylwestra? Ja zamierzam pobyć w domciu i wypić morze winka.. |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Taca - tak będzie najlepiej, bo ileż można walczyć i nic. Najlepiej sobie odpuścić.
Ja miałam mieć w święta owulację ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że jej nie było. Do tego nie biorę już luteiny więc spodziewam się @ dużo za wcześnie. Pewnie przyjdzie w okolicach wtorku środy. Paulinko możesz mi zmienić wiek na liście? ![]() Ja marzyłam o Sylwestrze spędzonym przed TV ale mąż się ugadał z siorą swoją. Będziemy grac przez pół nocy w gry planszowe z jej kumpelami. Też spoko. Ale najchętniej bym się położyła spać tak koło 22 i obudziła o 9 rano Nie rozumiem tego całego zamieszania wokół jednej nocy. Co jest w niej takiego szczególnego?
Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2010-12-29 o 12:46 |
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Tacca przykro mi,że @ jednak nadeszła Nic Ci nie będę truć odnośnie nadziei i odpoczynku od tematu dziecka. Ty sama wiesz, czego potrzebujesz. Przytulam Cię wirtualnieHaniu cały czas trzymam kciuki za zdrówko Twojej fasoleczki Nadia i Coralady prześliczne brzuszki macie Co do Sylwestra, to nie mam zamiaru nigdzie wychodzić. Nie lubię tego przymusu zabawy, jaki wiąże się z tym dniem Posiedzę sobie z mamą i z kuznką może, bo TŻ do pracy idzie. A w ogóle to bardzo podobał mi się pomysł z Lejdis o zorganizowaniu konkurencyjnego sylwestra na w sierpniu![]() Paulinko co u Ciebie???? Mam nadzieję, że @ nie przyszła.
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2010-12-29 o 14:23 |
|
|
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, najelepiej przestać o tym wszystkim mysleć, stresować się kiedy owu i czy była. Ja nawet teraz mam wątpliwości czy ten gin dobrze widział jajeczko jak u niego byłam. Gdzieś znalazłam, że przyznał się dziewczynie, że nie umie czytać usg... ![]() Też nie widzę niczego dobrego w odejściu starego roku. Przyszły zapowiada się tak nieciekawie... Mój mąż miał chyba ochotę gdzieś wyskoczyć, ale jakoś nie mam weny do zabawy i towarzystwa. Potrzebuję odpocząć. ![]() Co ma być to będzie i tyle. ![]() Cytat:
Mi też się ten pomysł podobał... ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- zmykam już do domku! |
||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4687 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Byłam wczoraj na zakupkach - porażka na siłę kupiłam sweterek i portfel, żeby na pusto nie wracać...masakra jakaś ludzi tłum a w sklepach nic ciekawego a do tego @ przylazła właśnie jak byłam na mieście Mezaga Kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo zdrówka, szczęścia i przede wszystkim spełnienia marzeń!!! Cytat:
hmm ja też jej zabraniam ale ona się nie słucha ![]() poczęstuję się jednym na nowy cykl Cytat:
Kochana a co tam u Ciebie? Cytat:
jak chcesz to dopiszę Cię do listy staraczek? podaj jeszcze kiedy miałaś ostatnią @ bo reszę już widzę ![]() żeby szybko się udało Cytat:
Kochana na pewno wszystko jest ok, a który to już tc??może pochwalisz się brzuszkiem? Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko jest ok. Cytat:
![]() MI też się nie chce do lekarza, ale w styczniu będę musiała bo table na tarczycę i prl mi się kończą... przy okazji pewnie zrobię badania znowu, bo ostatnie we wrześniu robiłam...a tak mi się nie chce... Trzymam kciuki, żebyś dostała urlop ![]() Z Tobą chętnię się napiję No właśnie już w piątek Sylwester a ja nie wiem jeszcze co robię chyba jakaś imprezka, ale jeszcze nie wiem z kim i gdzie...
|
||||||
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 1, last @ 5.12 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12 Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Mezaga(Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 21, last @ 13,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za miłe powitanie
![]() Coralady fajnie, że córcia została córcią ja tez bym chciała córeczkę....ale w sumie teraz to juz mi wszystko jedno.Chorwację bardzo wszystkim polecam. My w tym roku jedziemy 5 raz i juz sie nie moge doczekac...morze, skały i jedzonko pyszne ale marzę jeszcze o dokładnym zwiedzeniu pięknej Bośni, bo tylko liznęłam po drodze do chorwacji. Taccaja jestem wlasnie po takiej przerwie od myslenia i leczenia....niestety nie pomogło wiec wracam, ale zaczynam u nowego lekarza. Ale swietnie rozumiem ze masz dość. Paulinaizabela dodaj mnie proszę do listy ostatnia @ 22.12, akurat na święta paskuda przylazła....tez trzymam zeby twoja @ byla ostatnia na długi czasMy tez chyba nigdzie nie idziemy w sylwestra, nie mam zupełnie nastroju. Moze wpadnie moja przyjaciólka albo poogladamy z małżonem jakies głupie komedie. Ale bardzo chce zeby ten rok juz sie skonczyl, bo był dla mnie beznadziejny. Mam nadzieje ze następny przyniesie więcej szczescia. |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego Ci życzę i wszytkim maszym staraczkom!!! aby ten nowy roczek przyniósł ogrom fasoleczek ![]() Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 1, last @ 5.12 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12 Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Mezaga(Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 21, last @ 13,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki...pamietacie mnie
hmm...Widze ze weteranki poszly pelna para..Edzia gratuluje i trzymam kciuki za zdrowa fasoleczke Dania Tobie tez gratuluje..jejku w koncu wam sie udalo..jakie to mile uczucie wiedziec ze wy tez bedzie mialy kruszyneczki... U mnie wszystko ok...malutka juz ma 2 miesiace i rosnie zdrowo...mielismy problem z karmieniem ale juz jest ok..ssie cyce jak trza ...a to zdjecia mojej myszki:
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie, że pamiętamy ![]() Cieszę się, że wszystko ok u Was a mała Małgosia jest prześliczna |
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
gratki dla Sanderinki Lenko witaj po tej stronie brzuszka ![]() paulinaizabela,tacca,magd ulec ah te głupie @ niech w końcu idą precz ![]() nadia super brzusio cora śliczny i twój i malusi,ale to wszystko od budowy zależy jednaq mają mały, drugie średnie,a trzecie na prawde duże aż ogromne - ja siedząc kiedyś na innym forum jedna dziewczyna pokazywała brzuch to na prawde ogromny miała,że ledwo się ruszała i jakby z piątkę miała ,ale tam miał domek jej syneczek chyba mu wygodnie było ![]() i fajnie,że córcia jest córcią ![]() Scio nic się nie mart ano człowiek już się tak stresuje jak długo się maleństwa nie podglada,ale na pewno wszystko ok jest ![]() witam nowe staraczki oczywiscie też lisica witaj Małgosia jest cudna kotek a twoje córeczki jak tam i jak mała Izunia grzeczna? ciekawe jak tam cherubinka ciągle myśle o niej tak jak o pacierpku a ja tak jak sobie czytam, to z moich obserwacji wygląda,że córcie są o wiele spokojniejsze niż synkowie ![]() mój skarbek rośnie, ale nadal daje mamusi popalić i nie daje się nic wyspać ale i tak kocham moje "diablątko"
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Wszytskiego najlepszego kochana. Dużo siły, spokoju i przede wszystkim zdrowia życzę. No i szczęścia i spełnienia wszytskich marzeń
Dzięki dziewczyny. U mnie w sylwestra zacznie się II trymestr. ![]() Co do odpuszczenia, ja tez odpusciłam, w tym cyklu z iui nie miałam żadnej wiary nic. Mąż mnie siłą zaciągnął, bo ja się z góry nastawiłam na porażkę i tak było mi lepiej psychicznie. |
|
|
|
#4696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To już nie tak skromnie napiszę:
STO LAT! Cytat:
![]() Mnie u lekarzy denerwuje to, że wyrzucam kupę kasy najwyraźniej w błoto... Tak myślałam, żeby pójść do jednego profesora, ale nie wiem... Mierzi mnie to już... Kolejny raz robić te same badania, które wychodzą super... A ciągle nic... Cytat:
![]() Kiedy jedziecie? My się wybieramy do Grecji albo Egiptu, w każdym razie tam, gdzie jest ciepło... U mnie to już kolejna przerwa będzie... Po ostatniej na krótko sił mi starczyło, ale w ogóle nerwowy okres miałam ostatnio... @ spodziewałam się w Wigilię, nawet dzień przed miałam lekkie plamienie. Nie przyszła i zaczęłam mieć nadzieję, małą, ale jednak. I jak zawsze życie zweryfikowało moje plany... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki, przyczepiła się ta @ i nie chce odczepić, a jest tyle dziewczyn, które na nią czekają z utęsknieniem... ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
mezaga ale gapa ze mnie najlepszego kcohana
tacca ano daje popalić jest bardzo aktywnym dzieckiem,a szczególnie nocą-no i siedzenie,leżenie mu nie odpowiada trzeba chodzić po dom ku i pokazywać,a klocus waży już 7kg,ale mam darmową siłownie ![]() Tacca oj nie wiem co ci doradzić może ostatni raz idz do lekarza,a może lepszy by był odpoczynek,kurcze musisz to jeszcze przemyśleć
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za życzenia
Stara d.pa ze mnie już hehe. Dzisiaj miałam kiepski dzień na szczęście wieczór już jest o wiele lepszy
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
MEZAGA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA !!!
Iza odpukać na razie nie daje za bardzo popalić - w dzień co prawda śpi łobuz niewiele - jeśli już to najlepiej leżąc u mnie na klatce piersiowej - w takiej pozycji to by mogła nawet cały dzień spać - no ale przecież trzeba w domu coś zrobić, zająć się trochę Kingą więc jak tylko ją odłożę do łóżeczka czy wózka to od razu koniec spania - no ale jakoś dajemy radę. Za to odpukać nocki mamy super przespane bo śpi od 22 do 10 rano z przerwami na jedzonko tylko ale, że śpimy razem to tylko daję jej "cyca w zęby" i śpimy nadal ![]() A Rafałek mały rozbójnik rośnie widzę - nie ma nic litości nad mamusią
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki kochane..Malgosia jest bardzo grzeczna...tfu tfu...
...aha i szybko rosnie...musze jej kupic nowe ciuszki..z rozmiaru 62 powoli przejdziemy na 68...coby nie bylo jej za ciasno...![]() pozdrawiam....
|
#4701 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane ja dzis koncze 13tc a jutro(w sylwestra)zaczynam IItrymestr..ciesze sie z tego powodu chociaz ogolnie fizycznie czuje sie super ale psychicznie cos mi nawala moze stres zeby dzidzia byla zdrowa a moze nie wiem a co do plci sie zaczynam stresowac bardzo..chcialabym corke ale czuje ze bedzie chlopczyk..wiem nie moge tak myslec bo chlopczyka bede kochac tak samo ale corke bym strasznie chciala....a najbardziej zeby bylo zdorwe
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
Mezaga przyjmij prosze spóźnione,lecz szczerze życzenia urodzionowe!Spełnienia marzeń!
Dziewczyny jeszcze raz dziekujemy z Lilianką za gratulacje Lisica ale słodka ta twoja malutka córeczka Dra jeszcze raz dziekuje za priva odnośnie pieluszek
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
MEZAGA spozione ale szczere zyczonka przesyłam:SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ, DUZO ZDRÓWKA, SZCZESCIA I MILOSCI
coralady swietnie ze córcia jest córcią i ze wszystko u niej w porzadku, oby tak było do konca ![]() danika witaj paulinko przykro mi ze @ nawidzila cie podczas zakupów, u mnie juz prawie sobie poszła i czas znowu na staranka ![]() Cytat:
kotek widze ze córcia Wam sie udala ze taka spokojna, a gdzie mogłabym miec lepiej jak nie w ramionach u mamy aby tak grzeczna była dalej.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2010-12-30 o 13:16 |
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
kotek dziekuje kochana
![]() caluski dla coreczek
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Ja dziś tak na chwilkę, bo zaraz zmykam do domku Dziś spokój w pracy, więc szefostwo troszkę skróciło nam godziny ![]() Aguś najlepsze, troszkę spóźnione życzenia urodzinowe - spełnienia marzeń!!!! ![]() Cytat:
A córcia cudna, super, że u Was wszystko oki
|
|
|
|
|
#4707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Kto ma ochotę na kawkę ze mną? Ja w pracy jak zwykle... Tacca mam nadzieję, że nowy roczek będzie dla nas łaskawszy ![]() nie wiem co Ci poradzić... jak czujesz, że potrzebujesz przerwy to może daj na luz narazie i odpuść sobie lekarzy a jak masz siłę to spróbuj jeszcze z tym profesorem ![]() Cytat:
![]() jeszcze trochę i zacznie raczkować to nie będziesz stale go nosić, sam będzie poznawał świat Cytat:
![]() przynajmniej śpisz normalnie i masz siłę na dzień Cytat:
|
|||
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Tacca Paulina przykro mi, że ta wstrętna @ Was dopadła
oby oststni raz.Tacca wiem co czujesz, doskonale pamiętam swoje zmagania i bezradność, to strasznie dobijające, ale gdzieś na końcu tunelu zawsze jest światełko. Mam nadzieję, że ułoży Ci się jakoś w pracy albo uda Ci się ją zmienić na coś innego-lepszego, mniej stresowego. Na ten Nowy Rok życzę Tobie dużo siły i uporu w zrealizowaniu wszystkich marzeń i tych osobistych i tych zawodowych Paulinko trzymam kciuki za kolejne badania i życzę Tobie aby Nowy Rok okazał się łaskawy i obdarzył Was największym szczęściem Mezaga najlepsze życzenia urodzinowe, choć już spóźnione Magdulec silna z Ciebie babka, więc Tobie życzę aby ten Nowy Rok wynagrodził Twoją cierpliwość i waleczność i wypełnił każdy kąt Waszego domu dziecięcym śmiechem Cora Tobie życzę aby Nowy Rok spisał się na medal, obdażył Was piękną pogodą w tak ważnym dla Was dniu ślubu i przyniósł Wam piękną i zdrową, tak długo wyczekiwaną, córeczkę Kotku Ty już masz swoje największe skarby w domu, więc jedyne czego mogę życzyć, to samych radosnych chwil, niezapomnianych-przed Wami pierwsze ząbki, zaczkowanie, pierwsze kroczki i wszystko w tym Nowym Roku, życzę również mnóstwa miłości całej Waszej czwórce Lisica Tobie życzę dalszej pociechy z córeczki, żeby cały czas była taka grzeczniutka, żeby zdrowo rosła i rozczulała rodziców na każdym kroku Dra kochana, Tobie życzę dużo cierpliwości do syneczka i oby ten Nowy Rok był dla Ciebie łaskawy i niedoświadczał Cię już niczym złym, a wręcz przeciwnie obsypał samymi dobrociami, a Rafałkowi życzę dużo zdrówka Hania dla Ciebie to również będzie wyjątkowy rok, więc Tobie życzę zdrowo rozwijającej się ciąży, szybkiego porodu i pięknego zdrowego maluszka Pacierpku Tobie wyjątkowo ze wszystkich sił życzę siły, nowej nadzie i spełnienia tego największego marzenia Cherubinko niech Nowy Rok i Tobie przyniesie wymarzoną kruszynkę i na zawsze usunie z twarzy smutek i łzy, niech uśmiech gości na Twojej twarzy już na zawsze Alexa Tobie życzę zdrówka i wyczekanej-zdrowej fasoleczki Karolka Tobie życzę, abyś nie czekała tyle na fasolkę co my, aby Nowy Rok juz na początku obdażył Cię dzidzusiem Danika życzę Ci aby te nazbierane siły nie uleciały, a Nowy Rok, aby nie sprawdzał Twojwj cierpliwości i obdażył Cię fasolką jeszcze tej zimy Egwene Tobie życzę aby Nowy Rok zafasolkował Twój brzuszek już przy pierwszym nowym podejściu i żebyś cieszyła się macierzyństwem jak najszybciej Irmusia niech Nowy Rok spełni Twoje wielkie marzenie i niech w Twoim brzuszku zagości maleństwo Nina Tobie życzę nowych perspektyw na szybkie zostanie mamą, nich Nowy Rok Was zaskoczy i nie każe Wam tak długo czekać Scio, Bella, Malinka, Edzia, Dania Wam dziewczyny życzę tylko jednego zdrowych maluszków, a reszta sama przyjdzie Wszyskim staraczkom życzę aby Nowy Rok napełnił Wasze brzuszki ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Paulinko, ja się piszę na kawkę
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia jakie piękne życzenia
![]() Tobie Kochana życzę na ten Nowy Roczek aby reszta ciąży przebiegała spokojnie i bezproblemowo oraz, żeby Twoje maleństwa były zdrowe i radosne |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zimno u Was? U nas dziś koło -8 ale wczoraj było -13
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

No zakochana jestem

Nic Ci nie będę truć odnośnie nadziei i odpoczynku od tematu dziecka. Ty sama wiesz, czego potrzebujesz. Przytulam Cię wirtualnie
Posiedzę sobie z mamą i z kuznką może, bo TŻ do pracy idzie. A w ogóle to bardzo podobał mi się pomysł z Lejdis o zorganizowaniu konkurencyjnego sylwestra na w sierpniu

zabraniam tej @ do Ciebie przychodzić 
żeby szybko się udało 

napiszcie co u was