|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Ty to wszystko zapisywa³a¶?
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
_gatinha_ Oo na zarz±dzaniu masz taki przedmiot? jeszcze napisz, ¿e na UEKu!
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2010-12-29 o 20:33 |
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
A na co mi historia na biologii?
|
#484 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Dzisiaj byli u mnie znajomi i tak sobie w³a¶nie narzekali¶my, ¿e te latka tak lec±, ¿e szok! (Kolega akurat dzi¶ mia³ 30te urodziny!)
Ja tam siê m³oda czujê Chocia¿ matura by³a wieki temu![]() Jako nieliczna w tym gronie - humanistka! ![]() No i pocieszam siê, ¿e mój W.I "odm³odzi³" mnie o jakie¶ 5 lat - komptemenciarz ![]() Kurcze a mia³am testy robiæ, a tu znajomi wpadli i trochê ¶wiêtowali¶my ![]() PS - Jomic - to nowe foto kici - ekstra!
Amelia nic siê nie zmieni³a, nadal ucieka w samotno¶æ. Lubi stawiaæ sobie g³upie pytania na temat ¶wiata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidziê.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2010-12-29 o 19:48 |
|
|
|
#485 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
jomic, zakocha³am siê w Twoim kocie!
|
|
|
|
#487 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
A kto sie zakocha w moim piesku?
|
#488 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
Cytat:
a ja co kontakt z polem jakimkolwiek od ¶wiêta mam to wogóle z tego nie skorzystam ;D nie, nie studiujê na UEKu choæ chcia³am ![]() jomic faktycznie kot przepiêkny
Edytowane przez _gatinha_ Czas edycji: 2010-12-29 o 19:57 |
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
6 grudnia-podczas æwiczeñ- dosta³y¶my, "prezent" od pani profesor, która o¶wiadczy³a nam,¿e wspó³czuje nam naszego wieku
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- w pieskach te¿ siê zakochujê:0 mia³am kiedy¶ takiego tlenionego blondyna-kundla z czarnymi oczkami aj wygl±da³ jak przytulanka, ale wredny by³, bo dusi³ kury s±siadom i ¶lad po nim zagin±³ ;( |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Kryzysy zapisywa³am tylko tutaj. Popatrzy³am na daty i godziny. Zapisywalam te pzt do I. i jeszcze sporo pamietam.
Ciekawe, czy mój instr wie ile mam lat? Milvunia te¿ po¶wiêtowa³am - podziêkowan za zapisanie na kurs ci±g dalszy. Dziêki cziewczyny. Kotusia tez uwielbiam. I jak mruczy... Mrau
|
#491 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Poniewa¿ kotka nie mam to chwale cudze
![]() Bo co do psów to ja mam dwa najwspanialsze psy (wy¿e³ki ¯artujê, ten z avatarka wygl±da na niez³ego zawadiakê, trochê s³abo go widac na fotce
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
mój nie wiedzia³ dopóki nie poda³am numeru PESEL
mia³am wra¿enie,¿e chcia³ mnie postarzeæ bo jak dyktowa³am i pierwsza cyferka pad³a to tak wygl±da³o jakby siê zawaha³
|
|
|
|
#493 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Mieszkam w Ma³opolsce, zarówno do Krakowa jak i do D±browy mam porównywaln± drogê. Mia³am do wyboru te dwa miejsca zdawania i w ostateczno¶ci wybra³am Kraków. Wtedy to by³ nowo otwarty o¶rodek i plusem by³y szybkie terminy i zdecydowana wiêkszo¶æ kursantów tam zdawa³a. Teraz terminy siê wyd³u¿y³y, a zdawalno¶æ najlepsza nie jest. Jednak trasy s± do¶æ proste.Cytat:
To Ty jeszcze niepe³noletnia jeste¶? Ale fajnie ![]() Ej, to jutro bêdzie ¶wiêtowanie ![]() Sylwia, wykupujesz jeszcze jakie¶ jazdy przed egzaminem? Mój wielki kryzys, to by³a jaka¶ 21-24 godzina chyba. Wysz³am z pola widzenia Instruktora i od razu ¶wieczki w oczach. |
||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll - licealny, licealy. Tylko przekrojowo.
Mój mia³ moj± kartê z peselem, móg³ sobie spr.A ja najpierw poznalam jego zone, potem jego na zdjêciu a na koncu jego osobiscie.
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll: ano jeszcze niepe³noletnia
mam w planach wykupic sobie 2-3h, a Ty? a w ogóle jak masz na imie?![]() mój I. my¶la³, ¿e mam ok 20 lat, a tu go zaskoczy³am
|
|
#496 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
Cytat:
noo ale napewno jak tym razem bêdziesz zdawaæ to siê uda i bêdziesz Kraków doooobrze wspominaæ! trzymam mocno kciuki za Ciebie |
|
|
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 786
|
Dziewczyny, przepraszam ¿e tak Wam siê wcinam w pogawêdkê
Mam pytanie, wiem ¿e na kurs mo¿na i¶c 3 miesi±ce przed 18-nastk±, ja swoj± bêdê mia³± 16 maja, czyli to znaczy, ¿e na kurs mogê i¶æ dopiero od 16 lutego? Czy mo¿e uda siê ju¿ na pocz±tku lutego?
|
#498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mam na imiê Monika ![]() Za to ja wygl±dam m³odziutko. Instruktorzy zawsze pytali "No to gdzie siê uczysz Moniczka?". ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- My¶lê, ¿e jak pójdziesz dwa tygodnie wcze¶niej nic siê nie stanie. I tak zaraz na pocz±tku Ciê do samochodu nie wpuszcz±. To zale¿y od szko³y. Najlepiej jest i¶æ i zapytaæ. |
||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam wielkiego dola i
. kurcze ³zy mi same zaczely leciec. I nie mam alergii---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- green apple - jesli kurs rusza 01.02 a nastepny np za 3 miesiace to pewnie spokojnie Ciê przygarn±. Alwe jesli maj± grupe co 2 tyg to mog± Ciê odes³±æ
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawia³am sie dzisiaj czy brak reakcji instr to taki nierwerbalny znak - spadaj kobieto.
Dlaczego wszysyc pytaj± co z Sylwestrem? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Nie pocieszajcie Dam radê. Nie takie dramaty ju¿ by³y. Jutro zaczynam walkê ze starostwem - o drogê. P³ug je¼dzi teraz jak s± zamarzniête koleiny. A jak by³o breja to nie mia³ kto zgarn±æ. Bêd± zdjêcia i maile
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie podobnie jest z Twoim u mnie nici z Sylwestra...a mia³o byæ tak fajnie... no có¿ ¿ycie...ja zdjêæ nie robiê, ale ci±gle dzwoniê do MZD i s±siedzi dzwoni± bo inaczej by nas zawali³o po dachy
|
|
|
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
Dziêki za odpowied¼, jednak dla pewno¶ci napisa³am maila do szko³y, w której mam zamiar zacz±æ kurs i liczê,¿e jutro dostanê odpowied¼
Tak strasznie bym ju¿ chcia³a uczyæ siê je¼dziæ,a tu jeszcze co najmniej ca³y miesi±c czekania!
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
princeseczka, ja ma swojega "szpiega", ktory moze cos sie dowie.. Nie liczylam na cud, ale zaczynam kombinowaæ.
A jakby¶my troche utrudnily martolek ¿ycie i dopisaly na 1 str miasta egz? ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- green apple - miesi±c to krótko. Szybko zleci. I wiosna przyjdzie
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
my¶lê, ¿e to dobry pomys³ dopisac miasta gdzie zdajemy egzamin
green apple: naprawdê szybko zleci, ja te¿ musia³am do¶c d³ugo czekac...a wszyscy moi znajomi robili juz, a ja nie ale w koñcu przysz³a na mnie porajomic: a mo¿e nie ma czasu, ¿eby odpisac...wiesz zamieszanie...¶wiêta teraz Sylwek, g³owa do góry, odezwie siê
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2010-12-29 o 21:29 |
|
|
|
#507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2010-12-29 o 21:36 |
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na mnie je¿d¿±cy znajomi nie robili wra¿enia... 8 lat siê zbiera³am i sama siê nie zebra³am wiecie jak to nie znaczy "spadaj" to ok.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-29 o 21:35 |
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co¶ mi siê wydaje,¿e jeszcze parê takich utrudnieñ i matolek poda nam swoje has³o,aby¶my same to edytowa³y
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
ja po prostu nie mog³am s³uchac jak mówili znajomi o swoich jazdach...a pó¼niej ja nie mog³am przestac mówic o moich
![]() pewnie tak, jeszcze z pewno¶ci± wpadniemy na jakie¶ genialne pomys³y
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

i trochê ¶wiêtowali¶my 

. kurcze ³zy mi same zaczely leciec. I nie mam alergii
Nie smuæ siê, bo na pewno nie ma czym. Co siê sta³o?
ale w koñcu przysz³a na mnie pora