|
|
#3001 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
a ja czekam na uzupełnienie braków, a już myślałam ,że nie będę zamawiać a tu okazuje się, że trzeba
|
|
|
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
a ja dostałam e-mila,że jutro paczka z 20-tego jak dobrze by było
|
|
|
|
#3006 |
|
Przyczajenie
|
no ja tez czekam na paczke z 20 -go, chociaz klientki mówiły , ze moze byc po swietach
|
|
|
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
Moi Drodzy mam prośbę jak komuś się uda złapać podstawkę pod laptopa czy tą szmatkę do szyb anty parowanie to proszę napiszcie bo nie mam jak siedzieć i sprawdzać cały czas a wtedy najwyżej już sobie dam spokój.
dzięki pozdrawiam Magda |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam tą podstawkę i szmatkę na parowanie. A o co chodzi?
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś wie może kiedy będzie możn a zamawiać rzec zy z wyprzedaży? Bo pisze, że od 23 grudnia, a na chwilę obecną nie ma jeszcze takiej możliwości ;(
|
|
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
o 9 rano jeszcze nie mozna bylo zamawiac ale ok 9 10 .9 15 juz kilku rzeczy nie było....
Już wszystkie chodliwe rzeczy poszły, a podejrzewam ,że to były znikome ilości...
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-12-23 o 12:51 |
|
|
|
#3012 |
|
Raczkowanie
|
Witam świątecznie, czy macie może gdzieś nadwyżkę aniołków na choinkę (zestaw 5 szt.), w listopadowym katalogu były?? Klientce tak się spodobały, że chce więcej na przyszły rok
|
|
|
|
#3013 |
|
Przyczajenie
|
Witam, zaczełam od niedawna działac w Betterware, nie zdazyłam jeszcze doczytac całego wątku, ale mam nadzieje ze mi pomożecie.Mam pytanie w kwestji płatnosci- gdzie moge zaznaczyc ze chce płacic za paczkę przelewem a nie przy odbiorze?? i drugie pytanko - czy jak uda mi sie cos zamówic z braków to płace za dostawe jesli nie osigne kwoty pow 250 zł?? bede wdzieczna za pomoc
|
|
|
|
#3014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- za każde zamówienie,które nie ma 100pp płacimy 10 zł |
|
|
|
|
#3015 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje za odp
a czy jest tu ktos czynnie działający w Krakowie? |
|
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Przyczajenie
|
kupiłam pojemnik do robienia omletów, nie mogę doprosić się o instrukcję w języku polskim i pojemnik stoi bezużyteczny. Skąd mogę ściągnąć instrukcję obsługi?
|
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
Wyobrażcie sobie że dziś złożyłam zamówienie
A JUTRO będę miała paczuszkę
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
edit. znalazłam w necie: Ważne – gotować wyłącznie na średniej mocy kuchenki mikrofalowej. Przygotuj ciasto na omlet według ulubionego przepisu i wlej je po równo do obu połówek naczynia. Umieść otwarte naczynie w mikrofalówce i gotuj przez minutę na średniej mocy. Następnie wyjmij naczynie i unieś brzegi omletu tak, by resztka surowego ciasta spłynęła pod spód. Gotuj przez następną minutę. Gdy omlet będzie gotowy nałóż równe części nadzienia na obie połówki i przez następną minutę podgrzewaj w otwartym naczyniu. Potem zamknij je i gotuj przez kolejne 30 sekund. Wyjmij z kuchenki, delikatnie potrząśnij naczyniem, otwórz je i wyłóż omlet na talerz. Powyższe czasy przygotowania zostały opracowane dla omleta z dwóch jajek i mogą róźnić się w zależności od mocy kuchenki mikrofalowej (prosimy sprawdzić instrukcję producenta) Myć ręcznie lub w zmywarce. Niektóre artykuły spożywcze jak pomidory, marchew lub czerwona fasola mogą pozostawić nalot na naczyniu. Wszelkie zabarwienia wynikające z długotrwałego użytkowania nie mają wpływu na jakość i przydatność naczynia. Edytowane przez magrens Czas edycji: 2010-12-29 o 12:21 Powód: dalszy ciąg postu |
|
|
|
|
#3020 |
|
Przyczajenie
|
ja tez jestem w szoku bo w pon złozyłam zamówienie a dzis mam paczuszke
|
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Przyczajenie
|
paczka doszła super ale pojawił sie problem- pojemnik na ciasto jest pekniety- i co teraz??czy to mam zwrócić jako reklamacje??
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak złóż reklamację
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś miał może golarke do ubrań - zdaje egzamin?
|
|
|
|
#3025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.b...e.pl/img/instrukcje/17916.pdf
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moze one wszystkie tak mają???????? ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dziewczyny jak to wyglada z wystawianiem na allegro ![]() To raczej nie zgodne z regulaminem ![]() Wiem ,ze firma wysyłała jakies upomnienia , ale widze ze jest tego coraz wiecej na allegro i po zanizonych cenach |
|
|
|
|
#3027 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam golarkę do ubrań i sporo klientek też ją zamówiło i wszyscy są zadowoleni
w pełni spełnia swoje zadanie idealnie czyści kuleczki które robią się na sweterkach itd.
|
|
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
#3029 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

i dziękuje za odpowiedź