|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Donka takie opinie właśnie słyszałam ;-) że ją się albo kocha,albo nienawidzi. Muszę wyniuchać... a czy ona jest dostępna w Sephorze? Gdzie kupujesz?
mam chrapkę na nowy zapach i kompletnie nie wiem jaki jakoś nic mnie nie przekonuje.. wybredna się zrobiłam
|
#1593 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale radzę zajrzeć do Superpharm, często mają duże promocje i można sporo taniej kupic zarówno Lolitkę jak i inne perfumy |
||
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
to poproszę w sephorze o próbkę żeby wypróbować jak pachnie na mnie
kurcze na listę must have nie umiem nic wcisnąć! może nic nie potrzebuję? ![]() aż mnie kusi żeby coś kupić a nie chce byle czego, ot tak żeby mieć nowy kosmetyk
|
#1595 |
|
BAN stały
|
ja biorac z Was przykład zaraz się biorę za moją listę MUST HAVE
!
|
|
|
|
#1596 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tak jak Donka mowi, w SP sa niezle promocje, nawet jakis zapach Lolity byl w promocji chwile przed swietami bo teraz w gazetce tez jest jakas Lolita
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-12-29 o 22:34 |
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dochodzę do momentu w ktorym pytam się sama siebie '' potrzebujesz tego ?? '' i wychodzi na jaw,że nie.. Wąchałam właśnie jakąś lolitkę chyba zieloną i prawie się udusiłam, dlatego jestem ciekawa tej fioletowej
|
|
#1599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A aktualnie zakochałam się w Giorgio Armani aqua di gioia ![]() ![]() Cytat:
Ja dłoni nie smaruje po pewnym nieszczęsnym wypadku z zaciekami Przynajmniej nie mam ich wtedy pomarańczowych ani z plamami i białymi miejscami między palcami ![]() A ja listy must have na razie nie mam z czego stworzyć bo bardzo dużo potrzebnych rzeczy dostałam od mikołaja.. Ale mogłabym wcisnąć pomadkę Gosh'a, tresseme bo w końcu go nie kupiłam
|
|
#1600 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1602 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dzis wzielam ten samoopalacz z ori (ten do twarzy) i posmarowalam cale rece- tak jak kremem- jesli nie sprobuje nie bede wiedziec co mi tam, najwyzszej bede caly dzien peelingowac dlonie |
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1604 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a to z cytryną będe siedziec i rozjasniac , nie no tragedii nie bedzie- tak czuje o tutaj po ponad polowie strony- st moriz http://www.maybelline trends. pl/blog.html?p=2 bez spacji, bo inczej kropkuje Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-12-29 o 23:17 |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wole trzymać się balsamów brązujących, samoopalaczy nie umiem starannie rozsmarować A tragedii na pewno nie będzie, nie martw się![]() Jutro prawdopodobnie jak się wyrobię pójdę obczaić to stoisko Gosh'a ![]() A ja dziś się mega wyspamowałam, spędziłam w łazience ponad 2godz ![]() Zrobiłam pełną depilację, użyłam balsamu brązującego, umyłam i naodżywkowałam włosy, zrobiłam peeling twarzy, zaraz posmaruje alantanem. I jeszcze przede mną malowanie paznokci Kupiłam taki fajny pastelowy ale nasycony róż z miss sporty
|
|
#1606 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i też używam balsamów brązujących-aktualnie Lirene Body Arabica ( Cafe mocha) i jest świetny![]() Moja lista must have niebezpiecznie rośnie
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie wiem czy Tobie nie chodzi o róż do policzków? ![]() A balsam z lirene kupie kupie też tylko muszę swój dove wykończyć
|
|
#1608 |
|
BAN stały
|
A i zrobilam sobie dzisiaj kolor i byłam na regulacji i hennie brwi
Jak myslicie, moze byc? Przepraszam za ubranko na zdj, ale byłam w koszuli ,a i zdjęcie robione przed regulacją i henną
|
|
|
|
#1609 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Donka ależ Ty śliczna i dziewczęca
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brwi i ich kolor bardzo ładny Ten lakier to nr 360, znalazłam zdj w necie http://www.drogisterij.net/Verzorgin.../P/39001993360 http://nailsfreak.blogspot.com/2010/...porty-360.html
|
|
#1612 | |
|
BAN stały
|
dziękuję kochana
Cytat:
![]() jej, i przez Ciebie kolejna pozycja do listy must have |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te lakiery są obecnie w promocji w rossmanie po niecałe 5zł Ale lakier jest ciężki, tzn trzeba być cierpliwym żeby umalować nim bez smug, mi się udało po 2 zmywaniach ![]() No nic lecę spać, jutro ostatni dzień do pracy przed sylwkiem ![]() Dobranoc piękne
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Właśnie doszłam do wniosku, że nie ma mi kto paznokci ogarnąć a ja jestem totalne antytalencie, nawet jeśli chodzi o wyrównywanie i wycinanie skórek...A malowanie to już w ogóle w moim wydaniu hardcore.. I mam problem, a chciałam takie śliczne w czerwieni Ogólnie jutro mam zamiar wybrać się do miasta po parę maseczek - nawilżającą z Under20 na pewno, bo jest świetna i jak na razie nie spowodowała mi jako jedna z nielicznych wysypu na twarzy I mam zamiar jeszcze popróbować sobie makijaż na piątek, tak żeby mieć opanowany i takie sobie duże spamowanie zrobić Zwłaszcza, że Tż mi dziś powiedział, że jutro najpierw pali w piecu a o 14 idzie do ojca i dopiero koło 17 będzie dostępny, no chyba, że chcę z nim iść, ale wolę się wypielęgnować i później się z nim zobaczyć W końcu trzeba wypięknieć na Sylwka, prawda Kochane? ![]() _blondyneczka_ - wszystkiego naj, naj, najlepszego Kochana!! ![]() I co do palenia, niestety wiem, ale tak ciężko to rzucić...A co do tej przyjaciółki, to kurczę, może da radę jeszcze coś zrobić, życie jest niesprawiedliwe - Ci co nie chcą mają co chwilę dziecko, że tak to powiem, a Ci co bardzo pragną - nie mogą...A w którym jest tygodniu? Aż mi się serce kraje, jak pomyślę o takim dzieciątku i jak mu to wszystko rozrywają Wiadomo, że to jej decyzja i jej życie i jej wybór, nikogo do niczego się nie zmusi, ale jednak ta mała dzidzia nie jest niczemu winna..Kitka - świetne te zdobycze! Mnie się najbardziej spódniczka podoba. Ja nigdy nic nie umiem wyszukać, ani nic ciekawego mi nie wpada w oko ![]() Czekoladowa - tak jak już wspominałam-nie mówiłam o tym, bo nie ma się czym chwalić... marthaa - ja Ci powiem, że mam cienkie i delikatne włosy, takie bez objętości i to zależy od kosmetyków oraz od tego jak nakłada się kosmetyki na włosy - ja nauczyłam się, że odżywki, maseczki, oleje nakładam od połowy włosów, chyba, że jest coś lżejszego to tak na 3/4 i mogę nakładać bardzo dużo tego i nie mam obciążonych, oczywiście jak dokładnie to zmyję, nigdy natomiast nie nakładam na skalp bo efekt tłustych, przyklapniętych, smętnych włosów murowany. Jedyne co nakładam teraz na skalp to jest odżywka bursztynowa z Farmony, ale ją to wcieram i nakładam niewiele i nie obciąża kompletnie A co do fajek, to każdy palacz tak ma - wiesz o wszystkich wadach papierosów itd. a i tak Cię do nich ciągnie..![]() marta 85 - a jakież to cienie ? tillavanilla - i jak pachnie i sprawuje się ten krem do rąk z YR? Montii - no tak, tak doskonale Cię rozumiem, ja zazwyczaj jak jakieś remonty były, to żeby się uspokoić to wyobrażałam sobie już jak to będzie wyglądać po, co będzie gdzie stało, jak będzie ślicznie itd. Trzymam kciuki za dobry humor mimo tego całego zamieszania związanego z remontem Ja ulubionych nie mam, marzę o Euphorii Calvina Kleina samaraNW - też to zauważyłaś? Teraz to już nie wiadomo co kupować, co jest dobre, a co nie, bo wszędzie narzekania...Nie wiem co jest ![]() Soph - to jak przybędzie mi gotówki to się nad nim zastanowię ![]() bita smietana - ładny ten makijaż, taki prosty, subtelny, dziewczęcy ale jednocześnie widoczny Ja kiedyś zrobiłam podobny do takiego jaki tu wklejała jedna z dziewczyn - biało-różowy + czarna kreska na górnej powiece i moja mama się tak mną zachwycała i Tż i naprawdę też fajny efekt jest ![]() poziomeczka89 - aha, rozumiem ![]() A z jakiej wagi schodziłaś i w ile? I dzięki za odp. A co do figurki - właśnie do takiej chcę wrócić ![]() ![]() A teraz idę obczaić jakieś maseczki w KWC, ale będę się opierać na starszych komentarzach....
|
|
#1615 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam
blondyneczka 100 lat!Spelnienia marzen xhankax super zdjecia z wakacji,tworzycie z mezem piekna pare krem jest rewelacyjny,swietnie nawilza i nadaje skorze lekko brazowy odcien,nie pozostawia smug czy zaciekow,czego bardzo sie balam,ale jak widac niepotrzebnie Cytat:
D&G Light Blue i ostatnio sie przekonuje do Euphori Ck(dostalam od tz na 21 urodziny,a teraz mam 24 )lubie tez Chanel Coco Mademoiselle,ale mam juz koncowke i chyba nie wroce do niego,bo chce znalezc cos nowegoCytat:
![]() Kupilam dzis sliczna szara bluzke w h&m ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Znalazlam link do tego topu,oto on http://www.hm.com/gb/fashion/fashion.../clothes&tags=[[25,27,28,29,30,31,231,232 ,337]]//{'m':230,'view':'f','p':1 ,'v':0.7,'slot':[11733],'bg':542}
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-30 o 00:28 |
||
|
|
|
#1616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
tillavanilla - mogłabyś raz jeszcze wkleić, bo coś nie wchodzi?
![]() A i mam do Was prośbę - mogłybyście mi polecić jakiś niedrogi ale dobry lakier do paznokci z firm dostępnych w Rossmannie i ewentualnie z firmy Pierre Rene i Vipera? Byłabym bardzo wdzięczna, bo chciałabym wydać niewielkie pieniądze, bo nie maluję paznokci na co dzień, zwłaszcza w kolorze czerwieni a potrzebny mi jest w sumie tak "na raz" - byleby się fajnie rozprowadzał, przetrzymał chociaż całe 2 dni i żeby intensywny ładny kolor był I maseczkę peel-off Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x1 - Merz Spezial x2 Włosy: - umyte szamponem brzozowym, Farmona - odżywka bursztynowa na skalp, Farmona - odżywka Lekkie i Mocne, Pantene - serum termoochronne, Marion - jedwab na końcówki, CHI - zero prostowania Twarz: - peeling z białą herbatą i zwężający pory - oba Avon - krem Alantan Plus - punktowo sztyf z spf50, LRP (krostki, ranki, blizny, pod oczami) - żel pod oczy, Flos-Lek x2 - staranny makijaż oczu- pośrodku i na dolnej powiece taki pudrowo-perłowy cień, zaś w kąciku zewn. i wewn. - ciepły fiolet + grafitowa kreska na górze - demakijaż micelem, Bourjois i płynem dwufazowym, Bielenda - olejek Fur Mama, Rossmann i punktowo Tormentiol na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp z granatem i czekoladą, Avon x2 - krem do rąk co jakiś czas, Isana - będzie za chwile Bambino na dłonie na noc Ja już za chwilę kładę się spać, także Dobranoc Piękności!
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
_Alessandra ja też mam taki stosunek do wiary. W Boga wierzę i nigdy nie przestałam, ale do kościoła za bardzo nie chodzę prawie od 2 lat. Mnie na szczęście nikt nie zmusza, ale sama z siebie poszłam w święta. lubię śpiewać kolędy. ![]() bita smietana świetnie postanowienie. ![]() W właśnie co to YT to mam ostatnio z nim problem, bo chciałam się zalogować i nie dało się to w końcu dałam, że zapomniałam hasła i podobno mi wysłali e-maila, ale już tydzień na niego czekam. To założyłam nowe konto i też tyle czekam na e-maila. ![]() caate udanego sylwestra. ![]() I dla wszystkich również szczęśliwego nowego roku! Ja w tym roku na sylwestra idę do rockoteki i nie jestem tym zachwycona, ale chyba nie mam wyjścia. ![]() xhankax boskie zdjęcia, jak ja Ci zazdroszczę i gratuluję. ![]() Montii ja znam ten ból z porami na nosie. Od 6 lat z nimi walczę i mi najbardziej pomógł Garnier żel do mycia ten niebieski on mocny jest, ale jak go używałam to nie miałam nic. Potem wszystko wróciło. Teraz mam z Loreal'a Pur Zone, czy jak się pisze też wydaje się być mocny, ale używam go kilka dni, więc nie wiem, jak działa. ![]() Kitka ile zdobyczy i jakie ładne. ![]() _blondyneczka_ spóźnione, ale szczere Wszystkiego Najlepszego. ![]() U mnie kiedyś też była kosmetyczka co chciała 2 zł za regulacje. Niestety, ale się zlikwidowali i teraz mam za 5 zł. To Was nadrobiłam. ![]() Chyba też zrobię listę must have i z noworocznymi postanowieniami. Dobranoc.
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Mi do tej pory najbardziej pasowały perfumy After five 5th Avenue. Bardzo też lubie z Avony little white dress. Ostatnio zakupiłam Sobie Donne Karan DKNY Be Delicious Fresh i szczerze średnio jestem zadowolona. Jednak wole mocniejsze zapachy. Też powinnam sobie zrobić liste must have, ale ostatnio sporo mi kosmetyków przybyło i trzeba zużyć na bieżąco, aby potem nie wyrzucać
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
caate Szczęśliwego Nowego Roku!
ta praca mnie wykończy, do tego po północy nie mam wody i muszę się myć w misce, normalnie masakra!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Kocham ją rowniez za to, ze na mnie rozwija sie specyficznie, inaczej niż np. na mojej koleżance, czy mamie .
mam chrapkę na nowy zapach i kompletnie nie wiem jaki
jakoś nic mnie nie przekonuje.. wybredna się zrobiłam

bo teraz w gazetce tez jest jakas Lolita

jeszcze nie mialam nigdy bazy wiec wzielam tą, a ma dosyc dobre opinie-nawet Alessandra ostatnio wklejala link do kwc. Kosztowala 14.99

co mi tam, najwyzszej bede caly dzien peelingowac dlonie

Mnie się najbardziej spódniczka podoba. Ja nigdy nic nie umiem wyszukać, ani nic ciekawego mi nie wpada w oko ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ja ulubionych nie mam, marzę o Euphorii Calvina Kleina