![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
miło, serio mówiem - ale akurat pod kątem tegorecznego sylwka tak coś we mnie siedzi ze nie umiem na siłę, na raz dwa trzy cieszyc się i tryskać chęcią do zabawy i energią, że już jakiś czas temu postanowiłam w jaskini posiedzieć, przeczekać. Generalnie ( skarbiątkowi "z reguły" ) Sylwestry - poza chłopakami - zawsze jakoś były mi obojętne - ot impra ostatnia w roku - ale taki zapoznawczy sylwester, przełomowy z cyklu raz się żyje szemu nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam cieplejszych dni a w sumie dlaczego Ty sama, co z dochodzącym ![]() ![]() aaa to b. niedobrze ![]() ![]() a właśnie na tym zdjątku, co je Gryx wstawił, Anja ma przepiękny zwis ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrób sobie drina i zapal (niekoniecznie w tej kolejności) ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() zaaaaara,a kiedy ja agresywna byłam ![]()
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Rejcz, u mnie też jest jaskinia i nikt nie mówi, że się mamy cieszyć, choć jak W. będzie prostował z gwizdkiem tutki sylwestrowe to na pewno będzie śmieszne.
Jak chcesz- my nie zamierzamy się "bawić" tylko robić różne przyjemne rzeczy- tak, jak zwykle zresztą, tyle, że będziemy lepiej wyposażeni.
#4326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sama nazwa wskazuje z dochodzącym nie jesteśmy papużkami nierozłączkami - ja prowadzę swoje normalne życie nie bierę go wszędzie, a już bynajmniej nie na babskie, sama wyprawiam sie tam gdzie ja kcę, ale to tak normalne jak dzień i noc - nofing speszyl jestem "wyzwolona" ale stanik czasem noszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
I można też wyjść na koncert na miasto- akurat 3 przystanki ode mnie, a faceciki zostaną w domu
#4328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten sylwek posiedzę z mam a potem jakoś poleci - ona jest z tych jeszcze bardziej nic na siłę więc "po prostu będę ". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||
Zakorzenienie
|
![]() czy ja wspominałam, że nienawidzę zimy ![]() całkowity brak łączności z bazą ![]() mam nawet taką fotkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i głód ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
wieeeeeeeeeem, ale czasem lubię sobie zrobić wakacje ala lata 60s - poza tym żaden to ciężar dla tej grawitacji w mym przypadku - ale jestem zadowolona
![]() Ju - koncert na mieście - jeśli to to co widzę w tv to brrrrrrrrrrrrrrrr niech mnie ręka boska broni - nie lubię spędów sylwestrowych na rynkach - Ci ludzie mnie odpychają ale może kamery pokazują tylko buraczankę, moze na brzegach stoją fajni - nie można sie uprzedzać wszak tv kłamie |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja lubię chadzać bez ![]() Winter nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No uparła się, no! ![]() Cytat:
![]() Jakiż "zwis" znowu? ![]() Cytat:
![]() Ha! Sprowadziliśmy Cię telepatycznie ![]() A z tą agresją to ja tak szartofauem tylko, dżast dżołkin ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest że są typy i to chyba nawet biologicznie gdzieś uzasadnione ( znóf tv ) że w zależności od hormonów mają popęd do białka, miecha, jaj lub słodkości lub słoności chipsów itp dla mnie czipsy mogą nie istnieć, czekulada tylko na spadek cukru ale jakby nie istniała nie byłoby dla mnie różnicy zatem to nie dziwactwo ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- a i ja piśmiennie nie potrafiłabym tego wytumaczyć dla nas to zaden big deal ten sylwester więc jak ja mam coś innego w planach dla mnie ważnego to nie widzę powodu żeby tego nie zrealizować, to jak wakacje - tylko zimą, można wyjechać do znajomych ( i nieznajomych ) nad morze, we góry i co tam jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |||
Zakorzenienie
|
no ja gównie jajo i kabanos ,czasem jkieś jedno łódko kurzęcze i już
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() ano wchodzę Ci ja sobaczyć czy wszyscy żyjom z Polly TŻ tem na czele,a tu o mnie przypadkowo,i o mej wstydliwej przypadłości To wspaniałe,generalnie to ja mm zdolności telepatyczne ![]()
![]() |
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cycny ![]() niech Ci będzie
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Może to rok jakiejś bitwy mi się napisał? ![]() Albo kombinacja numerów w totka ![]() ![]() Lecę Człowieki spać ![]() eee nie w tą stronę ta ikonka ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | ||
BAN stały
|
Nie chcę Cię podpuszczać, ale weź nam ją pokaż
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prowokacja? ![]() ![]() --- Idę się obmyć ![]() Takie mi cuda na licu wyszły, że w sylwestrowy wieczór będę bez wątpienia king of the night ---> ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w sumie racja ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- o nie, wolę, żebyście myśleli, żem piękna i kwitnąca ![]() żadna prowokacja, zwis jaki jest każdy widzi ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- koniec na dzisiaj ![]() zamykam bar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||
BAN stały
|
No ale przecież taka właśnie jesteś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taaa... i co jeszcze? ![]() Cytat:
![]() No więc, ekhem, niniejszym zamykam bar, dobrej nocy życząc ![]() Edit: Flo, łobuzie, dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? ![]() Edit 2: Flo, do łóżka marsz, ale mi to już! ![]() Chyba, że biedna przy kompie padła ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-12-30 o 02:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Wpisz tu zomzing
|
no ba, to takie cuś do zapiekanek
![]() ![]() i galaretkę grzybową też już wymyślono ![]() nobry szyk i żożoba ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- i mnie, i mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- moje to podłogi nigdy nie dosięgną, nawet jakbym 600 lat żyła ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- tyż tego nie rozumiem ![]() biedniuteńkie te propozycje sylwestrowe naszafne, bawełenki i wyblaklaki jak do sprzątania, tezaurus pozytywnie się wyróżnia ![]() swoją drogą, jak już ktoś musi wyglądać sylwestrowo tak jak prawie codziennie, to niekże z laski swojej pamięta (co wiedzą i propagują m.in. Sabb, Sałać i Maja), że "anything black to wear is more chic than 80% of non-black items" ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-30 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Flo, twój sen znaczył, że trafisz 6 w totka, a potem wyjdziesz za zakonnicę i razem otworzycie pralnię chemiczną i fermę kurzą ![]() Rachell, ![]() Cieszę się, że zrobiłam Ci środę ![]() Madzik, ja fcale nie jestem złośliwa, zupełnie nie ![]() ![]() Fogle zapraszają mię ![]() Ja bardzo chętnie pójdę w rozjazdy, jak tylko się z wszystkim ogarnę ![]() Wiecie co? Ja chyba na panią prostą bezzębną musze częściej patrzeć ![]() Śniły mi się seksy, ale nie z nią ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() mam kryzys .....
#4345 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko do mnie jest dojazd doopowaty ![]() Co do sylwka w tym roku, to już pisałam kiedyś, że jest zimno, paskudnie i nie mam siły się niogdzie szlajac, tylko bym na domówkę poszła gdzieś w pobliżu. Ale na znajomych w pobliżu nie mam co liczyć ![]() Tak więc plan taki, żeby się wieczorem najeść słodkości, opylić jakies winko, napisać wsiem życzenia i iść spać ![]() Cytat:
![]() Niestety mam zawsze gotuje pod mięsnego tatę, a ja bym wolała, żeby co dzień były makarony, ryże i naleśniki, a nie to mięcho ![]() A jak mnie wkurza to wpychanie mięcha "no zjedz! na śniadanie nic z mięsem nie jadłaś! to teraz do obiadu jedz!" ****a no, przecież zróżnicowana, zdrowa dieta nie opiera się na wpier****niu mięcha 3 razy dziennie! ![]() Agnes, co Ci... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 08:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zakorzenienie
|
auua, bijom
![]() najważniejsze,że Tobie się podoba ![]() ![]() Cytat:
Ona ma rozdziaw permanentny. A może ma po prostu przerośnięty migdałek ![]() ![]()
![]() |
#4349 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Maju
![]() ehh ogólnie, ciężko wstać, zima, ciemno,koniec roku.... podsumowania, wszystko razem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4350 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Przeżyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do efektu to jeszcze nie wiem jaki jest, bo przed trzeba się było ogolić więc teraz prowadzę obserwacje ile włosów mi odrośnie, a ile zdechło. Trwały efekt ma być po 5 zabiegach, więc jeszcze 4 przede mną (ostatni w maju ![]() Cytat:
![]() ![]() Już 11 prawie ![]() ![]() Sylwester oczywiście u nas więc sprzątanie i gotowanie musi być ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.