|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
zachwycacie cudaczki moje. dzisiaj jestem zmęczona więc nie wymienię, ale w najbliższym czasie podam tutaj parę nicków. 'dziewczyny odbierają zwyczajne spojrzenie jak początek czegoś wspaniałego. chłopaki spoglądają bo 'ta laska ma za***istą dupę i niezłe cycki
(rozwalił mnie dosłownie) jestem wredna, arogancka, niemiła? być może. ale to dlatego, że ktoś mi kiedyś powiedział, że w życiu nie można być gorszym od innych. trzeba się dostosować. bo Książę zbyt szybko zapomniał, że miał kochać.' bo dzień, który miał być najważniejszy ciągnął za sobą koniec wszystkiego co było dla niej ważne.
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
Na samą myśl o Tobie mam motylki w brzuchu
i mam gdzieś, że to takie dziecinne ![]() Nęcić, uwodzić, kręcić, zdobyć,dominować, porzucić. Zabiję Cię Twoją własną bronią. Ależ Skarbie, nic nie poradzę na to, że mi się znudziłeś. Skarbie, wpadłeś w moje sidła Myślisz, że wygrałeś, ale pora na dogrywkę - teraz ja rozdaję karty !! Lubię patrzeć jak patrzysz. Teraz to nawet mój wewnętrzny głos milczy... Uwaga : Nadszedł mój czas ! Skarbie, nie masz ze mną szans ! Nasz był ten taniec, nasz był ten parkiet, nasz był tamten poranek. Nasze jedyne wspólne wspomnienia.
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
uusiaa, rumuneczkaxd, Lovely x3- okradłam
![]() 'Kiedy zauważyłam, że Cię kocham? Wtedy gdy widząc Twoje spojrzenie czułam, że moje nogi odmawiają mi posłuszeństwa. I wtedy gdy zdałam sobie sprawę, że tak cholernie przypominasz mi Toma Cruisa. Kiedy zorientowałam się, że to nie ma sensu?Wtedy gdy zobaczyłam Cię z nią. Wtedy gdy za moimi plecami stała ona nie Ty!' 'Jako przypadek czy też nie jestem tu!' '-A jest w ogóle niebo. -Tak w nim spełniają się marzenia. -Więc może to jest niebo.' 'Mówisz, że nie potrafie kochać. A ja wiem, że umiem być dla kogoś czuła i ciepła, mogę obdarzyć kogoś miłościa, mogę ufać i kochać. Tylko narazie nikt nie był wart mojego kochania.'
|
|
#3544 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znowu zabieram . ;* cudo . Cytat:
ciesze się bardzo . Cytat:
miło i zabieram . ;* Cytat:
uwielbiam Cię i kradnę.
'' Popatrz tylko na nas.. czy tak wygląda postęp ? Zbyt wymagająca , nieokreślona , skomplikowana.. Marudna , bezczelna i irytująca.. Wiedząca wszystko najlepiej , nie licząca się z innymi .. za taką mnie uważasz , prawda ? Mam ogromny żal do siebie za to , że wbrew pozorom jestem taka naiwna , łatwowierna i za tą okropną kruchość . Miłości nie ma między nami.. przeszła nawet złość. '' |
||||
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Koteczku
miło mi ![]() Czerwona róża usycha wraz z uczuciami tych, którzy trzymali ją w swoich dłoniach, blaknie tak jak blakną ich serca, traci zapach, umiera razem z ich miłością kruszeje i znika. Fotografie w ciemnej szufladzie umierają powoli w zapomnieniu , skrywają tajemnice , zatrzymują uczucia swoich ukochanych postaci, potrafią wywołać słodką łzę, gorzki uśmiech. zdolne są przywołać wspomnienia, wydarzenia które zgubiliśmy gdzieś w naszym szarym życiu . pożółkłe kartki skropione łzą pamiętają wiele, bardzo wiele. W bielszej niż śnieg sukience z sinymi policzkami i torebką marzeń wyruszyła w podróż. Stąpając boso po śniegu nie czuła zimna, nie czuła bólu . Nic nie czuła. Szukała tego , który znów sprawi, że zacznie czuć . otwórz okno za drzwiami zostaw przeszłość i nie zapomnij ich szczelnie zamknąć. Łyk zimnej kawy , stos rozsypanych myśli i zagubiona dusza wśród mroku dnia codziennego.
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj zaczynacie. To jest wasza arena.
Takich obietnic może dotrzymać tylko Bóg. Trzeba wytyczyć granice oddzielające Cię od reszty świata. Ludzie potrafią paskudnie nabałaganić. Malujemy linie na piasku i modlimy się, aby nikt ich nie przekroczył. |
|
|
|
#3547 |
|
Rozeznanie
|
LoccoAngel - dziękuje
ruda wiewiora, otojest, caroline060 - jesteście niesamowite ♥ Czemu miałabym za Tobą płakać?
Moja miłość zgubiła kierunek, dostała słońcem w oczy. Czuć słodki zapach miłości w powietrzu, całować twarz którą wszędzie widzę Żyć bez ciebie Kolejny płomień obrócił się w szary cień, kolejna łza zagubiła się w deszczu Każdej nocy stale o nim śnię, każdego wieczoru zabieram go do domu Zawsze idziemy razem do łóżka, zawsze budzę się zupełnie sama W czasie, gdzie słońce zachodziło samotnie Biegłam długą, długą drogą od domu aby znaleźć serce, stworzone z kamienia Potrzebuję trochę czasu aby wyrzucić twoją twarz z mojej głowy aby zobaczyć świat innymi oczami Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-12-29 o 20:33 |
|
|
|
#3548 |
|
BAN stały
|
bez Ciebie to nie to samo
w dziewięciu literach zmieścił milion pocałunków, setki cichych westchnień i dziesiątki czułych gestów |
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ze was zaniedbałam. brak czasu spowodowany nadmiarem milosci. (poztywnie ;p).
okradłam sie najwiecej;latin i wiele innych, ale pisze na biegu , wymienie was kiedy indziej Sloneczka moje. ; * Co to za życie, malowane barwą wspomnień. `Pewnego dnia zostaniemy straznikami Lissy. Gdyby zaatakowały nas strzygi musialbym obronic ja wlasnym cialem. Jesli pozwole sobie pokochac ciebie, nie bede mógł jej uchronić. Bo wtedy to ciebie bym zaslonil.` *akademia wampirow <3 * Stwierdził, ze wytrzymał ze mna tak dlugo bo mnie kocha. Obiecał że nigdy nie przestanie. A teraz te same słowa powtarza innej naiwnej, ktora poddala sie urokowi jego czekoladowych oczu. Tesknie za tym, jak widzac moje lzy, lapalas mnie za reke Wolajac z usmiechem;nie martw sie, Chodz spie.rdolimy przed rzeczywistoscia. Po czym plakalysmy razem biegnac przed siebie Upadajac, podnoszac sie na wzajem, potykajac. W koncu nie wiedzac gdzie jestesmy, Rzucalysmy sie na ziemie, dyszac ze zmeczenia A lzy zamienialy sie w usmiech. Tak moze i bylysmy szalone. Ale brakuje mi tego szalenstwa... Rutyna mnei zabija. Wroc. Pytasz dlaczego z nim jestem ? Bo dojrzalam do milosci. Wiem w innym przypadku kopnelabym go w dupe i zostawila, nie martwiac sie zbytnio bo jak kazdy inny w przeciagu miesiaca mialby inna. Ale to nie to. Bo on nie jest jak kazdy inny. Tylko on potrafi z zafascynowaniem patrzec jak nieudolnie probuje ulozyc sobie wlosy, by potem je ptargac i stwierdzic ze tak mi najladniej. Tylko on potrafi zabierac mi kosmetyki, tlumaczac, ze chce mnie naturalna. I tylko on zabrania mi ubierac sie wyzywajaco, bo niegrzeczna moge byc tylko dla niego. I tylko on mowiac ze mnie kocha patrzy mi nie w oczy ale w serce. Tak on ma moje serce. Dalam mu je z wlasnej woli. Zasluzyl. Oni nie. I dlatego z nim jestem. długie nie długie, malo nie malo. nadrabiam powoli. ; )
|
#3550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że wam się podoba skarby ![]() இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Składając komuś życzenia 100 lat życia nie zapomnijmy dodać aby nie były one spędzone w samotności… ' ' Koniec świata? Mam swój prywatny przynajmniej raz w miesiącu. ' ' Jak różowa kredka zamknięta w pudełku z ołówkami.. ' ' Żebranie o miłość jest tak samo idiotyczne jak proszenie nieboszczyka o uśmiech. ' ' Z przyjaźnią jest jak ze skarpetkami, chociaż czasami się prują, to i tak warto próbować je załatać. ' ' Wyjątkowy człowiek jest jak czterolistna koniczyna. Spotykany rzadko ale daje wiele radości i nadziei na szczęście. ' ' - Czy to łzy? - kochanie, ja nie płaczę. to tylko mokra interpretacja życiowych wydarzeń. ' ' ...Bo kochasz mnie tylko wtedy , kiedy założę koronkowe majtki ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
|
#3551 |
|
BAN stały
|
... " 'chyba tęsknie' wykrzyczane w pusty korytarz nie zmieni nic chyba " rób, co chcesz, kochaj, nienawidź, przepraszaj, bądź rań, ale kuźwa nie zobojętniaj się na mnie . wiesz, już na samym starcie pogubiłam się w tych Twoich gierkach, więc wielkiej miłości nie będzie . pozbawiłam siebie Ciebie, świadomie odebrałam sobie Ciebie, a teraz nie potrafię w przód pójść . - policz do 3 a zniknę, - dobra zaczynam: minus nieskończoność, [...], minus pół nieskończoności .... wiesz co ?. tak sobie myślę, że zanim do 3 doliczę wieki miną, więc spokojnie możesz się rozgościć . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-12-29 o 22:13 |
|
|
|
#3552 |
|
Przyczajenie
|
Kopciuszki XXI wieku muszą cierpliwie patrzeć jak ich książęta obcałowują pierwsze lepsze dz**ki...
I każdego wieczoru umawia się z Nim, ale tylko po to by szerokim łukiem omijać miejsce w którym mogliby się spotkać, wie bowiem, że takie spotkanie zrujnowało by wszystko co tak skrupulatnie układała od przeszło roku ...
|
#3553 |
|
BAN stały
|
dziękuję.
boisz się czasem tego, czym się stajesz? wiesz, jak to jest być ciągle na huśtawce? to takie dni, kiedy myśli wysypują się prosto na podłogę, jakbym w głowie miała dziurę aż mi jest niedobrze tak potrzebuję czułości też nie śpisz? kochaj się ze mną. jak coś jest intensywne, to bardziej się tego pragnie, ale też bardziej boli: Ty jesteś mój najintensywniejszy |
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
" jestem jak gwiazda, gotowa w każdej chwili zsunąć się z nieba i runąć we wszechświat. -Mam wrażanie ze zabrałaś ze sobą połowę mnie - to przyjedź po nią '' To niemożliwe - mówi rozum. To lekkomyślność- mówi doświadczenie. To może zranić.- mówi duma. Spróbujmy...- mówi marzenie. obietnice zapisane w smsach. " ______
...nocnym pociągiem aż do końca świata. z wizazu |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd - Cieszę się, że okrada mnie taki talent!
Potrzebujesz mnie wtedy, gdy coś chcesz, tylko wtedy jestem Ci potrzebna. 11:11 na elektronicznym zegarku w pokoju, aż kuje w oczy. 'ej! Zamiast spać w swoim głupim łóżku, mogłabyś fruwać ze mną gdzieś wysoko i mówić śmieszne rzeczy gwiazdom!' Ostatnio mnie zadziwiasz, pozytywnie zadziwiasz. Imponujące starania. Nie widzisz jak mi zależy? Popatrz w te oczy, powiedzą Ci prawdę. Uwierz. Zaufaj. |
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Przeraża mnie to, ile o mnie wiesz...
Ona czekała na jego ruch, On czekał na jej ruch, I tym oto sposobem oboje przegrali. Teraz już nawet nie ma sensu mówić, że "jest mi smutno", bo po co? I tak nie podejdziesz i mnie nie przytulisz... Teraz nic nie ma sensu. Zawsze kłamałeś, więc dlaczego tym razem tego nie zrobiłeś?! Uratowałbyś moje serce od natychmiastowej śmierci...
|
#3557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hah! też nie pozostanę dłużna i zabieram sobie Cytat:
" Przyjdź do mnie jak najszybciej, ciągle nie mogę spać w nocy, złożysz mnie kostka po kostce, plecy, nadgarstki i uda, zbudujesz świat, który znowu jak na złość mi się nie udał. Przyjdź, razem jakoś nam pójdzie, to co mnie dzisiaj przerasta, narysujemy siebie, nasz dom, chodniki i miasta. I kiedy wszystko już stanie, nowe, pachnące i świeże – zrobimy dobre śniadanie i ja w nie święcie uwierzę... Ja włożę sukienkę, te prze najlepszą i makijażem ubiorę oczy, a w ciało wetrę słodkie balsamy dla ciebie będę królowa nocy. nie chcę burzyć Ci twoich myśli, bo nowe życie masz.. lecz chcę byś wiedział, że wiele dałabym, żeby cofnąć czas... nie płacz mała, ludzie odchodzą.. ale potrafią też wracać, wiesz ? właśnie teraz, kiedy wracasz na nowo staram sobie odnowić wspomnienia. te najbardziej podłe. bolące jak żadne inne. rozdrapuję stare rany. tylko po to, aby w końcu oprzytomnieć i nie pozwolić po raz kolejny na to byś mnie miał. przypominam sobie każdy z momentów, kiedy pełen satysfakcji zadawałeś mi ból, bezwzględnie spoglądając na moje łzy. boli. ale wolę cierpieć wspominając niż po raz kolejny przeżywać to chore piekło, zwane miłością. "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-12-29 o 22:35 |
||
|
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
życie mi się *******i, a ja słucham Waka Waka i nic nie mogę na to poradzić
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' koncert miał dziwne nieskładne brzmienie. wpierw grały zmysły,potem sumienie. ' ' zauważmy , że nierealne marzenia są jak mydlane bańki . piękne , duże i szybko pękają . ' ' Jak tak bardzo będzie chciał wejść do twego serca, to i klucz nie będzie mu potrzebny. Rozpie***li drzwi łomem. ' ' Każdy mężczyzna to drań, różnią się jedynie wyglądem, a zatem są dranie przystojni oraz dranie paskudni.. Nie każda kobieta to dziwka, są kobiety-cuda i kobiety-dziwy. Kobiety-cuda są zawsze skazane na drani ... ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3560 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry, zabieram ![]() cieszę się, że Ci się podoba, bo i ja kradnę coś za każdym razem od Ciebie Cytat:
piękny ![]() Cytat:
kradnę ![]() Cytat:
ty i twoje boskie opisy ![]() Cytat:
Cytat:
Ale najumałam no wybaczcie'Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem co chce czuć serce. czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej nie jestem uzależniona od alkoholu ,tylko od szczęścia , a to że alkohol daje szczęście to już zupełnie inna sprawa a kiedyś ? - kiedyś spojrzę ci tymi opuchniętymi, szczypiącymi i czerwonymi oczyma prosto w ryj i wykrzyczę jak bardzo cię nienawidzę ! a alkohol jest dla tchórzów, którzy nie dają sobie rady z codziennością... dolej mi I gdybym miała możliwość cofnięcia czasu, uwierz ..że nigdy byśmy się nie poznali może jestem niepoprawna. szurnięta bądź detalicznie odchylam się od pozostałych dziewczyn. ale nie marzę o wieczornych spacerach po plaży. o moczeniu swoich stóp w złotym piasku i patrząc na rozbijające się o brzeg spienione fale, wyznawanie sobie miłości. marzę realnie. pragnę porannej kawy w pośpiechu. krótkich i treściwych sms'ach od czasu do czasu. i pocałunkach. nie pod rozgwieżdżonym niebem w czasie deszczu. wystarczyły by mi te na szkolnym korytarzu podczas przerwy'
|
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
patrzysz, a tu dłoń w krwi.
nie wiesz co się dzieje, nagle upadasz. czy to nie czasami bezsilność ? czujesz ? czujesz ten niski poziom ? aż tak nisko upadłam przez tą Twoją miłość chłopcze. nic jest nicością. życie jest życiem. a miłość ? niczym w życiu.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-30 o 00:27 |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te które kocham ever ! cirii, christerine, marikab, your blue eyes, z innej bajki, beautiful_lie, toogether93. cdn ! nie mam głowy teraz do tego."Noc. Zaczarowana noc, lekka, urokliwa.
|
|
|
#3563 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram są cudowne . Cytat:
o jak miło , ciesze się słonko. ![]() Cytat:
nadmiarem miłości mówisz ? no to życzę szczęścia .
Przypadkowo przed chwilą pomyślałam o Tobie . O , teraz też. Cholernie Cie potrzebuję , ale nie mów nikomu . Stworzyłam swoją własną listę cudów , zająłeś 7 pozycji .. No i jak mam ci delikatnie dać znać , że za Tobą tęsknie ? hmm.. Jak cię dorwę , to cię porwę i ... wycałuję. |
|||
|
|
|
#3564 |
|
Przyczajenie
|
nowa era, no love_no love you ,affen, istny_paradoks, naiwnie__, grise, SparklyAngel, rumuneczkaxd Okradłam Kolejny Kawy łyk , kolejne pytanie Skierowane do samej siebie "po co ? " i łza zakręcona w jej oku. i nie wiń mnie za to Co czuje Serce , poprostu Chciałam żebyś Jeszcze jeden raz Tak Realistycznie Pocałował mnie jak kiedyś.Ostatnio bywałeś tylko w snach. słysząc o miłości ,czuła się jak Histeryczka. Dopiero Wyrosłam z wiary w św.Mikołaja ,a już każą z miłości . Jeśli kiedys poczuje się Okłamana lub skrzywdzona ,licz się z tym że rozpętam ci Piekło ! . i cichą nocą ,wracam do wspomnień |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
rumuneczkaxd, naiwnie_
" zapomnij o świecie, dziś liczymy się tylko my MY mogłabym nie spać tylko po to, by słuchać jak oddychasz być tam, zawsze tam, gdzie Ty a kiedy Cię pocałuję, 3 dni w gębie cukier czuję ![]() a gdybym była snem... czy chciałbyś śnić dalej? uwielbiam Twoje brązowe oczy, rozczochrane włosy, beztroskie miny i nawet te ubrania nie pasujące do siebie "
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marsi 89 - ten niebieski niestety nie mój, ale też mi się strasznie spodobał więc postanowiłam się nim z Wami podzielić. a to że Cię okradam z każdego postu to ty na pewno wiesz kochana ;* uwielbiam gdy mnie całuje. uwielbiam gdy trzyma mnie za rękę i mówi mi jak bardzo mnie kocha.
jeszcze tylko muszę tego doświadczyć. w miłości dzieli się uczuciem, szczerością, szacunkiem i namiętnością. jak na razie dzielisz się ze mną tylko obojętnością.
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-12-30 o 10:42 |
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Był dla mnie jak mianownik. Bez niego działanie nie powstanie.
Kochałam go do bólu. Każdego dnia był to coraz większy ból. Ale nie przestawałam. Kochałam dalej. Nie był dla mnie jak szkoła dla której chodzę bo muszę. Był dla mnie jak czekolada, którą jadłam bo ją kochałam. Powiedz. Przebacz. Przytul. Pocałuj. Przyznaj się. Przeproś. |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
czy to sen, czy znów Ciebie nie ma przy mnie?
upadam szukając Twoich rąk głoduję moją miłością będę machać na do widzenia, patrząc jak odchodzisz będziesz przy mnie żeby mi pomóc ?
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Zabrano mi jedno, jednak kilka dni potem pod nos podstawiono mi pudełko z ciasteczkami.
Uszczęśliwiał tym, że był obok. Odezwało się moje serce, przemawiając do niego przez usta ----------------------------------------------------------------- |
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
W bajce księciu pocałował królewnę - w rzeczywistości życie dało kopa w du.pę
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

nie mam głowy teraz do tego.