|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
dziêki Monia
ja te¿ Was strasznie polubi³am ![]() jomic: proszê Cie kochana wypij dzisiaj za mnie herbatkê, bo ja nawet nie mam czasu sobie jej zrobic a tutaj wpadam z biegiem zobaczyc co siê dzieje
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Sylwiszon, jak zacznê herbaciany rytua³ to bêdê piæ i piæ. Póki co kawusia
|
#573 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
A ja w³a¶nie zrobi³am rundkê do fryzjera i z powrotem. A u mnie cappuccino o smaku szarlotki. Chce która¶?
|
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Witam
http://www.mi.gov.pl/files/0/1792131...ostateczny.pdf pod tym linkiem znajdziecie nowe zmienione pytania na prawko Niestety my¶la³am ze bedzie tego mniej
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
Nie zgubi³am siê, nie zgubi³am
![]() Po prostu nie mia³am czasu siê odezwaæ, ale trochê Was podczytywa³am nancy822, kciuki zaci¶niête, powodzenia! Czekamy na pozytywn± wiadomo¶æ ![]() sylwiszon757: Sto lat, sto lat, niech ¿yje, ¿yje Nam! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Du¿o zdrowia, szczê¶cia, mi³o¶ci, spe³nienia marzeñ, no i oczywi¶cie jak najszybszego zdania egzaminu na prawo jazdy! ¯yczy kar0link4
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywi¶cie tych zmian w testach nabra³o siê sporo. Ju¿ zd±¿y³y¶my nawet je przedyskutowaæ ;p
Wiecie co mi siê jeszcze marzy w tym w±tku? ¯eby napisa³a tu jaka¶ ¿ona instruktora. Chcia³abym pos³uchaæ ich punktu widzenia. Jak to siê mê¿owie ¿al± na pracê itp
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, ¿ona by sie przyda³a...
Ja najpierw pozna³am ¿onê instr, jeszcze zanim o kursie pomy¶la³am, potem instr na mie¶cie, potem dopiero by³ kurs. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Przejrzalam pytania - nie jest ¼le. Jak kto¶ uczy³ siê przepisów a nie tylko pytañ to nie bêdzie mia³ problemów. I ju¿ widzê jak kierowcy czekaj± na wjazd do tunelu w kolejce bo utrzymuj± odleg³o¶æ 50m.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-30 o 12:05 |
|
|
|
#578 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak± pierwsz± pozna³am narzeczon± w³a¶ciciela szko³y, bo pracuje w biurze, mega sympatyczna osoba.
Pytania nie s± takie z³e, ale i tak siê cieszê, ¿e mam ju¿ teoriê za sob±. |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotê na cappucino...
|
#580 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
a mój komputer po ostatnim formacie nie czyta plików pdf
bêdê musia³a wybraæ siê do braciszka,¿eby zobaczyæ co w przepisach piszczy |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotê na fryzjera. Mia³am zapuszczaæ, ale... Korci mnie ¶ci±æ.
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W³oski dzielnie zapuszczam od wrze¶nia ju¿. Dzi¶ by³am zapisaæ siê na czesanie, ale mnie korci³o, ¿eby tam zostaæ i je podci±æ. Jomic, polecam musical Hair. Obejrzysz i nie bêdziesz chcia³a ich ju¿ ¶cinaæ
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
te¿ mnie korci ¿eby i¶æ,ale zrobiæ blond
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
W³a¶nie trochê chcê trochê nie chcê. Ale jakies takie asymetryczne cos... Ostatnio ¶cinalam jak zaczyna³am kurs.Kurs siê skoñczy³, wlosy zosta³y. Czas na zmiany. Odzyska³am naturalny kolor i nie lubiê odrostów - blondi nie bêdê.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-30 o 12:53 |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten program.Siedzê,grzebiê w tych wtyczkach i nic nie mogê wygrzebaæ
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy zaraz zaczyna
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie doczekamy siê relacji na temat
|
|
|
|
#588 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Cytat:
( Dok³adnie to samo.Spróbujê potem na innym... A mo¿e bêdzie to napisane jeszcze gdzie¶ ? albo kto¶ dobry skopiuje na w±tek?Nie ma jak blondynka za kierownic± Ja naturalnie jestem blondi, ale nieco rozja¶niam a teraz muszê podci±æ w³osy bo zaczê³am o nie dbaæ z Wizazem wiêc, plan jest taki podcinam, i dbam i zapuszczam ==> bêd± piêkne
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
To zaczynam trzymaæ mocniej kciuki
Nancy poka¿ im tam! ![]() Pies do mnie przyszed³, ¿eby oznajmiæ, ¿e chce wyj¶æ na dwór. |
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja by³am pewna ze masz ciemne.
|
#591 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Mhmmm... mo¿e mylisz mnie z kim¶ innym
Blondynka ze mnie od urodzenia
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i chcia³am byæ jasna, chodzi³am na rozja¶nianie, piêkny blond mia³am na g³ówce przez 2 lata pó¼niej ju¿ w³oski siê zbuntowa³y i jako¶ nie toleruj± tego rozja¶niania![]() blond mnie korci ale nie chcê ich znowu maltretowaæ...my¶lê te¿ o miodowym br±zie, bêdzie bli¿szy natury i ³agodniejszy Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2010-12-30 o 13:23 |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Ciekawe jak tam Nancy
![]() A ja nie chodzê ju¿ ponad rok po tym jak jedna fryzjerka mi spali³a w³osy prostownic± mam uraz. Dlatego teraz w³osy w najd³u¿szym miejscu mam do ty³ka, a w najkrótszym za ramiona. Z tym, ¿e koñcówki mi siê lekko rozdwoi³y, ale T¯ proponuje obciêcie mi ich
|
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Temat w³osów siê przewin±³. To ja jestem bardzo ciemn± brunetk±, która ostatnio potraktowa³a w³osy wi¶niowo-mahoniowym szamponem, przez co maj± teraz fajny po³ysk. Z moim w³osami jest tak, ¿e ju¿ nie by³y u fryzjera ponad 3 miesi±ce, a nie ma tygodnia, w którym jaka¶ osoba nie zada³aby mi pytania "O, by³a¶ u fryzjera?" (np. dzi¶ znajoma o to pyta³a).
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te¿ jestem blondynk± i nie powiem, I. mia³ z tego czasem niez³y ubaw![]() oj, tak tylko ¿ony Instruktora nam tutaj brakuje! ![]() uf sa³atki zrobione...chwila luzu, mo¿e skusze sie na ¶niadanie wkoñcu i herbatkê
|
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 786
|
Te¿ jestem naturaln± blondynk±, która uwaga: 7 albo 14 lutego zaczyna kurs na prawko!
Jeszcze siê zaraz oka¿e, ¿e wiêkszo¶æ kobiet za kierownic± to blondynki.sylwiszon757- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, powodzenia za kierownic± i w ca³ym ''doros³ym'' ¿yciu!
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2010-12-30 o 14:18 |
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
jak by³am ma³a to mia³am blond czuprynkê
pó¼niej ¶ciemnia³y i s± takie... mysie farbujê od kilku lat Ale ostatnie farbowanie to by³a tragedia, Garnier Colour Naturals... brrr... jak nak³ada³am j± to ³zy mi same lecia³y od nadmiaru amoniaku i od tego czas mi wypadaj±... Teraz siedzê z od¿ywk± z Mariona na g³owie i czekam na efekty ^^ Jutro jazdy, tak¿e dowiem siê, czy nie ma ¿adnych zmian w praktycznym egzaminie (kto¶ wy¿ej o tym pisa³) A ju¿ siê ekscytujê na te jazdy ciekawe, czy bêdzie dane mi je¼dziæ jutro yarisk±... Tylko tego fotela nie umiem sobie w niej ustawiæ, ¿eby mnie kolano nie bola³o (lewe, przy trzymaniu na sprzêgle) Macie jakie¶ rady?
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
milvunia, mo¿e ¶wiat³o z okna tak pada³o...
Ja mam problem z zauwa¿eniem zmiany fryzury - po tyg np doznajê ol¶nienia, ze co¶ siê zmieni³o. Nawet jak wiem, ze ktos idzie to i tak nie zauwa¿am. W tamtym roku loczków mi siê zachcia³o i zrobi³±m trwa³±. Nafarbowa³am na ciemno. A potem walczy³am o w³asne ³osy. Po roku ¶cie³am ostatnie "krzywe" i farbniête (a od frzyjera na kurs. pani mia³± wizjê mojego uczesania ca³kiem inn± ni¿ ja i skonczy³o siê na "wyg³adzaniu" w³soów zwilzon± rêk± w ³azience - zwiazaæ siê nie d±³o bo za krókie by³y). Od tej pory mam "polski myszaty kolor" (podobno wygl±da jak koniak), w³asne sztywne i niepodatner na nic w³osy i ochotê na zmiany. Mam nadziejê ze nancy zajrzy przed wypraw± do stolicy ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
to mówi³am "bo te z±bki s± nie tam gdzie ja powinnam je miec". Odsuñ trochê fotel
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
ciekawe jak tam nancy
![]() ja dzi¶ jezdzi³am samochodem je¶li chodzi o w³osy, to d³ugo¶æ za ³opatki a mo¿e nawet d³u¿sze, proste druty... a naturalny kolor mam taki nieokre¶lony, ciemny blond. Aktualnie mam jaki¶ sprany kasztan. A dzi¶ bêdê w³a¶nie farbowaæ ³eb tzn T¯ bêdzie mi farbowa³ wpadnê pó¼niej, bo czasu brak
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie z powodu lusterka z wybojami na drodze je¿d¿± tylko do¶wiadczeni kierowcy - czyli nie ja.
Ale mam takiwgo lenia... Soczewki dzis przysz³y a ja nadal w okularach. Takiego wielkiego mam tego lenia
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

a tutaj wpadam z biegiem zobaczyc co siê dzieje

Dlatego teraz w³osy w najd³u¿szym miejscu mam do ty³ka, a w najkrótszym za ramiona. Z tym, ¿e koñcówki mi siê lekko rozdwoi³y, ale T¯ proponuje obciêcie mi ich
i nie powiem, I. mia³ z tego czasem niez³y ubaw
to mówi³am "bo te z±bki s± nie tam gdzie ja powinnam je miec".