Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-30, 09:41   #4891
Kayako
BAN stały

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
ja mam 65F a nosiłam pół życia 75C bo miałam właśnie źle dobrany rozmiar
A ja nigdy nie wyliczałam sobie rozmiaru, bo uważałam, że ten cały boom na super hiper git dobrany stanik to kolejna wizażowa moda A ja nie lubię owczego pędu Ale z ciekawości sobie teraz zrobiłam (jak dostałam link na dłoni ) i wyszło mi to, co noszę i bez mierzenia. Buahahaha

Cytat:
Napisane przez chlorofilek Pokaż wiadomość
wiesz... hmm tak sobie przeczytałam Twój post i aż weszłam z ciekawości na kanał callmeblondie. Najpierw przeczytałam komentarze a później obejrzałam filmik i... nie wiem o co takie wielkie HALO

Każdy otrzymuje takie prezenty, na jakie stać osoby obdarowujące, Niektórzy zarabiają 600zł/mc a inni 6'000zł/mc, zatem nagonka na dziewczynę, która ma krewnych sytuujących się ze swoimi dochodami powyżej średniej krajowej nie jest usprawiedliwieniem dla tego całego jadu który wręcz kipi pod jej nagraniem.

Sama nie należę do osób, które mają krewnych o wysokich dochodach, a otrzymane przez callmeblondie prezenty w ogóle nie robią na mnie wrażenia.

Pozdrawiam
Ja też weszłam z ciekawości, buforuje się, a teraz chcę tylko powiedzieć, że ostatnio spotykam się w swoim chybatoksycznymZNÓWśrodow isku z gadką, że jestem burżujką, jedynaczką i mam kasę, i ile ja to nie wydaję
Fakt, dla kogoś, kto ma mniejszy przelicznik kaski w rodzinie to może być przykre oglądanie takich filmików, gdzie dziewczyny gadają o prezentach wyrwanych z kosmosu. Ale z drugiej strony po cholerę to wypominać Czy ja komuś mówię, że jesteś bida z nędzą, nie koleguję się z Tobą? Dzisiaj mam kasę, jutro mogę jej nie mieć. I na odwrót, Ty nie masz, a jutro wygrywasz w Lotka I po co tu gadać? Zero, kompletne zero ogłady, pokazują tylko, że wartość człowieka liczy się w pieniądzach.
Mi filmiki houlowe, czy "co dostałam od mikołaja" nie przeszkadzają, lubię takie. Ale nudzi mnie pokazywanie WSZYSTKIEGO co dostały. Dostałaś Guerlain'a - pokaż, bo to kosmetyk, a Ty masz kanał urodowy. Ale kij mnie obchodzą puzzle z Zmierzchu, nowa komórka, czy coś tam (więcej nie wymyślę XD).
Idę oglądać, bo się zbulwersowałam

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Swoją drogą robienie filmików "co dostałam na gwiazdkę" jest też wg mnie mało interesujące i ja ich nie ogladam...
Jeszcze rozumiem pokazywac kosmetyki jakie się dostało, ale wszytsko?
(wiem, że wsyztsko bo ze 2 filmiki włączyłam i zaczynali ględzić o aparatach, notatnikach itp) Jezu co to kogo obchodzi...Zastanawiam się cyy na serio widzowie pytając "co dostałas pod choinkę?" mają na mysli to, że strasznie chcą zobaczyć taki filmik..

Cytat:
Napisane przez Kinaa1 Pokaż wiadomość
możesz zasilić pay-pala z konta
ja rzeczywiście płace z pay-pala karta, bo tak jest najszybciej i najwygodniej
Ja tak robię Chciałabym kupować na ebayu, bardzo lubię Allegro, więc i Ebay bym splądrowała Tylko nie bardzo podoba mi się opcja, że np. miałabym się skontaktować z sprzedającym, jak to było za starych czasów Allegro... Teraz to automatyka, klika się opcje i leeeci Jakbym się skupiła, to bym skleciła coś po engliszu, ale serio się muszę skupić

Lecę do filmików

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Miałam Wam jeszcze pokazać coś http://www.youtube.com/watch?v=8BPzofP_Itc
Iza się cieszy, dla mnie to troszkę chore, ja bym nie chciała Ale to nie moja sprawa
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 09:45   #4892
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie wyliczałam sobie rozmiaru, bo uważałam, że ten cały boom na super hiper git dobrany stanik to kolejna wizażowa moda A ja nie lubię owczego pędu Ale z ciekawości sobie teraz zrobiłam (jak dostałam link na dłoni ) i wyszło mi to, co noszę i bez mierzenia. Buahahaha
jak dla mnie - ten kalkulator pomaga określić "zagramaniczne" oznaczenia

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 10:21   #4893
spititout
Raczkowanie

Ja dopiero niedawno wyliczyłam prawidłowy rozmiar, bo myślałam, że piersi powiększyły mi się z 75A do 75B, a tu wyszło 60E... zainteresowałam się tym po przeżyciu małej traumy w sklepie przymierzyłam chyba z 12 staników, rozmiary rzekomo od 70A do 70D i prawie każdy wyglądał tak samo... mądra pani powiedziała mi że tak naprawdę 75A i 75B to to samo, a kiedy w końcu nic nie wybrałam z obrażoną miną powiedziała, że "pani to chyba powinna nosić takie babciowe biustonosze jeśli pani twierdzi, że na panią nic nie pasuje" i pokazała mi jakieś beżowe, wielkie coś przeraża mnie to, jak kobietom się wciska złe rozmiary. Pójdę w przyszłym tygodniu do jakiegoś porządnego sklepu i przymierzę wreszcie to 60E, jeśli będzie w jakiejś kosmicznej cenie to chyba też poszukam na ebayu.

Ja też nie wiem po co robić takie wielkie halo z filmiku callmeblondie - obejrzałam, dostała takie prezenty - fajnie. Wcześniej pokazała torebkę za 600 zł i też kilka osób jej pisało, że taka droga itp. Lubię ją oglądać, z tańszych kosmetyków na które mnie stać może coś podpatrzę i tyle. Jest naturalna, wesoła, zaczynam ją oglądać tak jak nieesię - nieważne o czym mówi, i tak obejrzę

Haule oglądam rzadko, ale wolę obejrzeć np. te u szusz albo Izabelle, jakieś omówienie kupowanych kosmetyków niż pokazywanie wszystkiego... np. w jakimś z ostatnich filmików inezmj "wkładeczki" i odświeżacz powietrza - sympatyczna kobieta, nic do niej nie mam, ładnie wygląda w ciąży, ale to mi się skojarzyło z Kasią01 (?) i pokazywaniem płatków kosmetycznych.
spititout jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 10:30   #4894
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Miałam Wam jeszcze pokazać coś http://www.youtube.com/watch?v=8BPzofP_Itc
Iza się cieszy, dla mnie to troszkę chore, ja bym nie chciała Ale to nie moja sprawa
tez bym nie chciala
Stary 2010-12-30, 10:39   #4895
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ale jestem głupia, chciałam się z wami czymś podzielić ale nie wkleiłam linka
to wklejam teraz

http://www.youtube.com/watch?v=XTTDo...layer_embedded
heh, ten kot ma na końcu minę: no dobra, masz czego chciałeś, zadowolony? tak? no to teraz spier... a kysz!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
ja je mam i mam takze te meteoryty guerlain o ktorych opariso mowila...mysle, ze tak porównując te dwa produkty to te kulki avonowe daja rade są calkiem fajne

a jak nie mam karty kredytowej to nie moge na ebayu kupowac no nie?
kusi mnie ta paletka korektorów którą lady chwila pokazywała

i jak Ci się sprawują te meteoryty? chciałabym je kupić ale chyba są pooootwornie drogie.

W ogóle jestem na etapie szukania jakiegos fajnego rozświetlacza, może któraś z Was mi coś fajnego polecić?
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 10:48   #4896
sigila86
Wtajemniczenie

ja jestem z meteorytow b. zadowolona ale mysle, ze spokojnie mozna poszukac jakiegos tanszego odpowiednika jak np wspomniane tu juz kuleczki z avonu zamiast wydawac taka sume na meteoryty meteoryty w porownania z tym avonowymi kuleczkami sa na pewno trwalsze a tak poza tym to coz i to i to daje fajny efekt rozswietlonej, promienistej buzi a o to przeciez chodzi ktos juz tutaj wspomniał ze te kulki z avonu dają różową poświate i to faktycznie może przeszkadzać niektórym, a meteoryty są w 3 wersjach kolorystycznych.
Polecam tez rozswietlacze z inglota mam tez z benefita high beam czy jakos tak, ale to w sumie to samo co te inglotowskie, tyle ze drozszy

Edytowane przez sigila86
Czas edycji: 2010-12-30 o 10:50
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 10:50   #4897
desporadka
Zadomowienie

Czy ktoś mógłby podać link do callmeblondie ?
Kurczę, szukam i szukam, a znaleźć nie mogę :O

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-30, 10:55   #4898
Princesska22
Zadomowienie

http://www.youtube.com/user/callmeblondieee
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 11:49   #4899
cherryPie
BAN stały

eee kto to zrobił, psychofanka?
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:08   #4900
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
ja jestem z meteorytow b. zadowolona ale mysle, ze spokojnie mozna poszukac jakiegos tanszego odpowiednika jak np wspomniane tu juz kuleczki z avonu zamiast wydawac taka sume na meteoryty meteoryty w porownania z tym avonowymi kuleczkami sa na pewno trwalsze a tak poza tym to coz i to i to daje fajny efekt rozswietlonej, promienistej buzi a o to przeciez chodzi ktos juz tutaj wspomniał ze te kulki z avonu dają różową poświate i to faktycznie może przeszkadzać niektórym, a meteoryty są w 3 wersjach kolorystycznych.
Polecam tez rozswietlacze z inglota mam tez z benefita high beam czy jakos tak, ale to w sumie to samo co te inglotowskie, tyle ze drozszy
hmmmm, ja jakos nie mogę przekonać się do kosmetyków z Avon, nie wiem, mam wrażenie, że nie dość, że ich jakość jest kiepska to jeszcze pachną w bardzo specyficzny sposób, co mnie totalnie odrzuca. Straszną mam chrapkę na te meteoryty, no nie wiem, zobaczymy. A próbowałaś może to kultowe shimmer brick bobbi brown? słyszałam, że jest super. Póki co, przejdę się do inglota
Stary 2010-12-30, 12:37   #4901
muszynianka
Zakorzenienie

też nie lubię avonu, brrr

no podobno płacenie pay-palem jest jakieś superhipermegawypaśnie bezpieczne ale ja nie wiem na czym to polega, yhyhy

mam dylemat! korektory z paletki lady chwila czy korektor kobo XD
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-30, 12:41   #4902
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
taki kupilam
"powiem" jeszcze raz ->

cudny cudny, tez chce taki
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:46   #4903
tiramisu_
Wtajemniczenie

A próbowałyście meteorytowych kulek Pierre Rene? Ja mam w kolorze Pastel i pieknie się komponują z moją jasną cerą, dają fajny, delikatny efekt rozświetlenia, beż żadnych nachalnych drobinek.
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:48   #4904
gabryssiaa
Zakorzenienie

ja bardzo chciałam kupić jakieś kosmetyki Pierre Rene, ale w mojej Naturze już nie ma, są Kobo. No i nie wiem gdzie kupić.
gabryssiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:59   #4905
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
piekne, rowne, biale zeby!!!!

nie wiem co ludzie maja za problem z jej prezentami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-30, 13:07   #4906
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
mam dylemat! korektory z paletki lady chwila czy korektor kobo XD
tak patrze na te korektory i patrze... za duzo kolorów jak dla mnie, zbędne całkowicie te ciemne. Niby miałam na nie ochotę, ale się wycofuję z myślenia o nich wolę sobie kupić np taką dużą paletę róży, niż 18 korektorów, z których pasować do mojej karnacji będą tylko dwa. Strata pieniążków troszkę, przynajmniej wg mnie

Cytat:
Napisane przez spititout Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem po co robić takie wielkie halo z filmiku callmeblondie - obejrzałam, dostała takie prezenty - fajnie. Wcześniej pokazała torebkę za 600 zł i też kilka osób jej pisało, że taka droga itp. Lubię ją oglądać, z tańszych kosmetyków na które mnie stać może coś podpatrzę i tyle. Jest naturalna, wesoła, zaczynam ją oglądać tak jak nieesię - nieważne o czym mówi, i tak obejrzę

Haule oglądam rzadko, ale wolę obejrzeć np. te u szusz albo Izabelle, jakieś omówienie kupowanych kosmetyków niż pokazywanie wszystkiego... np. w jakimś z ostatnich filmików inezmj "wkładeczki" i odświeżacz powietrza - sympatyczna kobieta, nic do niej nie mam, ładnie wygląda w ciąży, ale to mi się skojarzyło z Kasią01 (?) i pokazywaniem płatków kosmetycznych.
Z igły widły ludzie robią i tyle święta są szczególnym czasem, gdzie ten jeden jedyny raz można dostać takie wyjątkowe prezenty, a tu wojna. Wg mnie przez tych wszystkich ludzi przemawia zazdrość i frustracja. Tyle.

Cytat:
Ja też weszłam z ciekawości, buforuje się, a teraz chcę tylko powiedzieć, że ostatnio spotykam się w swoim chybatoksycznymZNÓWśrodow isku z gadką, że jestem burżujką, jedynaczką i mam kasę, i ile ja to nie wydaję
Fakt, dla kogoś, kto ma mniejszy przelicznik kaski w rodzinie to może być przykre oglądanie takich filmików, gdzie dziewczyny gadają o prezentach wyrwanych z kosmosu. Ale z drugiej strony po cholerę to wypominać Czy ja komuś mówię, że jesteś bida z nędzą, nie koleguję się z Tobą? Dzisiaj mam kasę, jutro mogę jej nie mieć. I na odwrót, Ty nie masz, a jutro wygrywasz w Lotka I po co tu gadać? Zero, kompletne zero ogłady, pokazują tylko, że wartość człowieka liczy się w pieniądzach.
Mi filmiki houlowe, czy "co dostałam od mikołaja" nie przeszkadzają, lubię takie. Ale nudzi mnie pokazywanie WSZYSTKIEGO co dostały. Dostałaś Guerlain'a - pokaż, bo to kosmetyk, a Ty masz kanał urodowy. Ale kij mnie obchodzą puzzle z Zmierzchu, nowa komórka, czy coś tam (więcej nie wymyślę XD).
Idę oglądać, bo się zbulwersowałam
W ubiegłym roku miałam stypendium naukowe i potrafiłam wydać wszystko na kosmetyki. Właściwie wszystkie kosmetyki które mam, kupiłam za państwowe pieniądze
Jeśli się ma kasę, to można ją wydawać jak się tylko chce. Kij kogo obchodzi jak ja gospodaruję swoimi wolnymi środkami. Paszoł won na drzewo

Co do hauli/houli , to w zasadzie lubię obejrzeć filmiki gdzie ktoś już przetestował dane produkty, niż zakupy. Lubię OOTD w wykonaniu Izy i Szusz, chociaż ostatnio jej sytlizacje mi się niepodobają. Chętnie oglądam zakupy ciuchowe, gdzie usłyszę gdzie, kiedy i za ile można daną rzecz kupić. Takie filmiki lepiej robić na bieżąco, albo przy okazji jakiegoś filmiku wspomnieć o takim a nie innym zakupie. Dlaczego? Bo często można przegapić dobre promocje ciuchowe, a tego żal
Zatem więcej recenzji produktów, nawet tych pojedynczych niż pokazywanie zakupów. Takie przynajmniej jest moje zdanie na ten temat
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:09   #4907
martiinkaaa
Raczkowanie

No ona ma wspaniałe zęby.
Wkurzają mnie komentarze pod filmikiem o prezentach....:/
martiinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:29   #4908
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez spititout Pokaż wiadomość
Wcześniej pokazała torebkę za 600 zł i też kilka osób jej pisało, że taka droga itp.
W którym filmiku?

Mnie śmieszą ci ludzie oburzający się pod jej prezentowym filmikiem. No naprawdę, zero poziomu.
Stary 2010-12-30, 13:34   #4909
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
A próbowałyście meteorytowych kulek Pierre Rene? Ja mam w kolorze Pastel i pieknie się komponują z moją jasną cerą, dają fajny, delikatny efekt rozświetlenia, beż żadnych nachalnych drobinek.
Po filmiku IndependentWoman92‬‎ zamarzyły mi się meteoryty Ale niestety zachytrzę i nie wydam tyle na jeden kosmetyk. Mam u się Pierre Rene to popatrzę przy okazji. Może coś na mineralnym dziewczyny wymociły o podobnym efekcie, więc idę poszukać
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:34   #4910
scarletswalks
Raczkowanie

To wszystko jest niestety wynik chorej zawiści. Gdyby przynajmniej połowa z osób złośliwie komentujących tego typu filmiki mogła pozwolić sobie na tego typu zakupy, zapewne i komentarze byłyby zupełnie inne.
Podobnie było pod filmiek RGP,w którym pokazywała swoje ulubione perfumy. Z tym, że tam to się już naprawdę Sodoma i Gomora działa...
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:36   #4911
martiinkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W którym filmiku?

Mnie śmieszą ci ludzie oburzający się pod jej prezentowym filmikiem. No naprawdę, zero poziomu.
No mnie też śmieszą. Dlatego w końcu napisałam komentarz ( choć z reguły tego nie robię) i napisałam co o tym myślę.

http://www.youtube.com/watch?v=P98yJI5IT-s filmik z torebką
martiinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:37   #4912
Kinaa1
Wtajemniczenie

nic nikomu do tego, jakie robi zakupy i ile na nie wydaje, ale z drugiej strony - po co filmiki o zakupach??? szkoda czasu i atłasu......

Stary 2010-12-30, 13:45   #4913
scarletswalks
Raczkowanie

Callmeblondiee strasznie przypomina mi aktorkę Kristen Bell...

http://www.google.pl/images?hl=pl&so...=&oq=&gs_rfai=
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:49   #4914
kiika
Zadomowienie

Jeśli chodzi o prezenty to widziałam pod filmikiem ciasteczko25 o dekoracjach świątecznych komentarze w których dziewczyny proszą aby zrobiła filmik o tym jakie dostała prezenty. Kiedy robiła filmik o tym jakie można sprawić prezenty bliskim wspominała o niektórych rzeczach które kiedyś dostała i to również nie są skromne podarunki, a mimo to widzowie chcą to oglądać. Callmeblodnieee chciała zrobić taki filmik i miała do tego prawo, jeśli ktoś nie chce oglądać nie musi tego robić. Zdaję sobie sprawę z tego, że są osoby, które żyją skromnie i nie mogą sobie pozwolić na takie prezenty, ale to nie jest powód by atakować tych którym żyje się lepiej.
Co do całokształtu to uważam tę dziewczynę za sympatyczną i ciekawą, ale nie lubię u niej słownictwa typu 'nara' aczkolwiek wiem, ze to indywidualna sprawa i każdy wypowiada się w taki sposób jaki mu odpowiada.

Co do kosmetyków to lubię mieć tyle by móc wykonać makijaż w różnych kolorach i na każdą okazję, ale moim zdaniem posiadanie 10 podkładów jednocześnie czy 20 pomadek w zbliżonym odcieniu jest niepotrzebne, bo wiele z nich wyląduje w koszu.
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:55   #4915
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Po filmiku IndependentWoman92‬‎ zamarzyły mi się meteoryty Ale niestety zachytrzę i nie wydam tyle na jeden kosmetyk. Mam u się Pierre Rene to popatrzę przy okazji. Może coś na mineralnym dziewczyny wymociły o podobnym efekcie, więc idę poszukać
a w którym filmiku ona mówi o tych meteorytach?
Stary 2010-12-30, 13:56   #4916
żurawinka
Zakorzenienie

Właśnie spojrzałam na komentarze - poziom pudelka - trzeba mieć dużo klasy żeby odpowiadać tak spokojnie jak callmelblondie, niektóre chyba pisane przez frustratów, oj jacy oni biedni a na net ich stać Zaścianek.

A meteoryty mi też się marzą, kulki Pierre Rene mam i są fajne, pastel bardzo ładnie rozjasnia buzię. Z Avonu znam tylko kulki złociste czy jakoś tak, sa ok ale bez zachwytu ( wogóle jestem wybitnie kuleczkowa )
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:58   #4917
201607111050
Konto usunięte

Wlazłam na strone MissHeledore...

Porażka, na forum pod nickiem piękny napis GURU

Edytowane przez 201607111050
Czas edycji: 2010-12-30 o 14:02
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 13:59   #4918
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Właśnie spojrzałam na komentarze - poziom pudelka - trzeba mieć dużo klasy żeby odpowiadać tak spokojnie jak callmelblondie, niektóre chyba pisane przez frustratów, oj jacy oni biedni a na net ich stać Zaścianek.
)
w życiu bym nie zrobiła filmu o zakupach bo jakby mój mąż zobaczył ile ja kasy wydaję....... za sprytna jestem na taki zgubny zabieg
a co do klasy - zgadzam się!

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość

Porażka, a na forum pod nickiem piękny napis GURU

Stary 2010-12-30, 14:07   #4919
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
dasz linka? nie moge znalezc w jej filmikach nic o meteorkach
Stary 2010-12-30, 14:10   #4920
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość

Porażka, na forum pod nickiem piękny napis GURU

a czemu porażka? o co chodzi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości