|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Byłby ktoś chętny na odlewki:
- Crystal Noir edp -Chanel No 5 eau Premiere -Hot Couture edp -Dolce Vita Zapraszam
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
no atomki powinny dojsc niedługo, moze nawet dzis, mozemy juz pogadywac sie powoli ostatecznie
![]() A gdzie ja ta listę mogę przejrzeć?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
A może za końcóweczkę Addicta we flaszy?
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Tendre Kiss Lalique (w 50ml testerowym flakonie pozostało ok.8ml)
Mogę zrobić próbki 1-4ml: Dior Dune Armani Code edp EL Sensuous Mugler Alien edp Stella Rose Absolute Stella Sheer 2008 Versace Versence YSL Paris Pont des Amours - tu mogę zrobić sporą odlewkę. Oddam próbki: Ange ou Demon ok.2ml Dior J'adore L'absolu 7ml w penie lub zrobię mniejszą Chanel Cristalle 1ml Fendi Theorema 9ml lub zrobię mniejszą Roma 1ml Soir de Lune 1ml SZUKAM próbek: Allure Sensuelle Very Irresistible L'Instant Paris YSL NR For Her Lola Love in Paris Nina Ricci Kelly Caleche edp zapachów z dominującą Stelle Sheer i In two peony Paris YSL - limitowanki i innych
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-30 o 13:34 |
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Jowisz, mam Lolę - 2 testerki firmowe po 1, 2 ml z atomizerem, 1 testerek ma 1 psiknięcie.
Jestem chętna na Sensuous. Ile masz? ![]() Ciut się zmienił mój stan posiadania od wczoraj i dodałam kilka nowych więc uaktualniam: Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa - rezerw. Nerola 2. Laura Biagiotti Misterio di Roma ok. 2 ml - rezerw. Nerola 2. Bvlgari Notte edp ok. 1,5/2 ml atom. 3. Moschino Funny 1, 5 ml nowy 4. Moschino Funny! Ok. 1,2 ml/1,5 - rezerw. Nerola 5. Moschino Funny! 1, 5 ml - rezerw. aileen 5. Flowerbomb edp 1,5 ml atom. nowe - rezerw. aileen 6. She Wood ok. 0,5 ml/1,5 atom. - rezerw. aileen 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, 8. Noa Dream 1, 5 ml atom. nowa 9. Kate Moss Vintage Muse 2 ml nowa 10. Replay for Her 1, 2 ml nowa (Procter&Gamble) 11. Nina Ricci Ricci Ricci ok. 0,4/0-5 ml atom. 12. He Wood Ocean Wet Wood 1,5 ml atom. razy 2 szt. 13. Marc Jacobs Lola 1, 2 ml 2 szt. 14. Gucci II ok. 1, 6 ml 15. Max Mara, Max Mara zdaje się 1, 7 ml 16. Currara Touch &Die ok. 0, 5 ml Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml - rezerw. aileen 3. Sunflowers Arden ok. 7, 5 ml atom. 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml 7. Bvlgari Pour Femme edp – 10 ml - rezerw. Pin Up Girl, jeszcze z 3 ml wycisnę 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 10. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 5 ml 11. Cacharel, Noa Perle 1 ml 12. Flowerparty YR ok. 3,5 ml 13. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml - rezerw. Nerola 14. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml - rezerw. aileen 15. Lolita Lempicka, Si Lolita 2 ml - aileen ale 1 ml jeszcze się znajdzie 16. Kate Moss Wild Meadow - 2 ml 17. Currara Taboo 10 ml 18. Currara Jungle Fever do 6 ml 19. Fabio Verso Entusiasmo - do 20 ml 20. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 21. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 22. Beckham Signature Women edt 4 ml 23. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml - rezerw. Nerola 29. Max Mara Gold Touch 1 ml 30. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml - rezerw. aileen 38. Oilily Muse edp 5 ml 39. Paris Hilton Can Can 1 ml 40. Halle Berry, Halle ok. 3 ml atom. 41. Bruno Banani Pure Woman 2, 5 ml 42. Van Cleef&Arpels Hiver ok. 3, 5 ml atom. 43. Kashmina Touch 2 ml 44. Bvlgari BLV 3 ml Szukam: My Insolence Very Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia Oriflame Mirage NafNaf, Naf Naf i Too Estee Lauder Sensuous i co mi wpadnie w oko
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-30 o 13:51 |
|
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię to, co poniżej, i sporo próbek. zainteresowanych proszę o wpis w moim wątku perfumowym (link w podpisie).
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#3131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Smoka już sobie kliknęłam na allegro, czy mogłabym w takim razie w zamian za niego wybrac sobie cztery 1ml próbki?LillyS - niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3108 Tam gdzie jest napisane rezerwacja to są te perfumki które sobie wybrałaś. |
|
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
Szukam próbek:
Aquolina-Pink Sugar Sensual Armani-Sensi Britney Spears- Fantasy Midnight, Curious In Control Burberry-Brit Red Cacharel-Amor Amor Tentation C.K- Obsession, Cartier-Must Cacharel -"Gloria" Chanel-Allure Sensuelle oraz Coco Chopard- Mira Bai Dior- Addict D.K- black cashmere E. Lauder- Cinnabar,White Linen Givenchy-Hot couture EDT,Amarige Mariage, Amarige Guerlain-Samsara,Mahora, L'instant de Guerlain Idole de Lubin Jill Sander- Sensations Kenzo -Jungle elephant Lancome -Miracle So Magic, Miracle Forever, Miracle Lanvin- Rumeur, 2 Rose La Perla- J'aime la Nuit Laura Biagotti-Venezia Prada Intense Sonia Rykiel- Woman, Belle en Rykiel edt, Salvador Dali- wszystko oprócz Laguna Maravilla Slava Zaitsev-Maroussia Trussardii-Skin, Python Ungaro-Desnuda Versace-Bright Crystal Yves Rocher- Voile D'ambre, Vanille Bourbon Ysl -Elle, Nu żółta kupa Szukam odlewek: Salvador Dali- Laguna maravilla CSP- Vanille cannelle Acqualina-_Pink Sugar Lancome-Hypnose, Hypnose Senses Jill Sander -Jill Lolita Lempicka- Lolita Lempicka i " L" Chopard- Infiniment Yves rocher- rose absolue i so elixir Avon-tomorrow Mogę zrobic odlewki: Fantasy EDP -Britney Spears, Organza EDP-Givenchy, Provocative Woman EDP-E. Arden 5-th Avenue EDP- E.Arden Carolina Herrera EDT-Carolina Herrera Black XS EDT - Paco Rabanne Belle eu Rykiel EDP-Sonia Rykiel Mam na wymianę próbki: Alexander McQueen -My Queen (zestaw zapachowy) Armand Basi In red edt Armani- Attitude-EDt Armani- Acqua di Gioia Britney Spears-Fantasy, Cacharel Amor amor Cartier-Eau de Cartier Concentree edt Chloe -EDP Chloe-Intense EDP chopard -Happy Spirit edp Clinique Happy CKIN2U her Cindy Crawford- Waterfalls edt Cindy Crawford- Feminine Carolina Herrera-Carolina Herrera edt Davidoff- Goodlife Davidoff-Cool water D&G L'eau the one edt D&G The One edp Dolce Gabbana -Light blue edt D&G Feminine D&G Femme (Red cup) Ed Hardy-Love and luck Escada-Moon Sparkle EDT Escada-Ocean Lounge EDT Escada- Into the blue - EDP E. Arden - 5-th Avenue EDP E.Arden- Provocative Woman EDP Gucci by Gucci -edt i edp Givenchy-Organza edp Guerlain- Idylle Gres- Pastel de Gres Hermes- 24 Faubourg Hugo -Pure purple Edp Jean Patou Sira des Indes Jill Sander-Bath and Beauty Jill Sander- Sport Kate Moss -Vintage Kenzo- L'eau par kenzo Moschino- Chip and chick Light clouds Moschino-Funny L. Biagiotti- Donna edp L.Biagiotti- Roma edt L.Biagiotti-Mistero di Roma L.Biagiotti- Tempore Donna L.Lempicka-Eau du Desir Nina Ricci- Nina Oscar de la Renta- Intrusion Paul Smith -Floral edp Paco Rabanne-Black xs for her Paco Rabanne Lady Million Salvador Dali- Laguna Maravilla Edt Sonia Rykiel-Belle eu Rykiel EDP Tom Tailor -Speedlife edt Trussardii- Action T.Mugler- Angel Violette, A.Le Lys, A. La Rose Valentino _rock and rose couture edp Valentino Absolu Valentino- Rock and Rose Versace Emotional Essence edt Versace Crystal Noir edt |
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
NR For Her - mogę zrobić odlewkę do 10 ml wersji edp
Stelle Sheer - mam próbkę wersji 2008 1 ml
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tym pierwszym jestem bardzo zainteresowana choćby mała 5ml odlewka ![]() co byś chciała w zamian ![]() poza tymi wymienionymi mieć będę Aliena SunEssence, mam jeszcze Sensous Noir i Addict - ale tu mogę zrobić próbkę tylko 1ml. |
|
|
|
|
#3136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To może chcesz 6 ml Narcyza za 3 ml Dune i 3 ml Code? Zapraszam na PW
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że 4 ml spokojnie będą we flaszce
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;24071371]ja bym chciała
[/QUOTE]A co masz w zamian?
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rezerwowalam tez: * Matsuri by Annayake 3ml * Parfum d'Empire Osmanthus Interdite 2ml * Caron Parfum Sacre 2ml R A tu ich nie widze....? Na czerwono - tez bym chciala na pewno. co do reszty zastanowie sie jutro, bo dzis juz siły nie mam
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma ich bo wcześniej od Ciebie chciała je inna wizażanka i się z nią wymieniłam. To zastanów się na spokojnie co byś chciała i weekend dokładnie się dogadamy w sprawie wymiany. |
|
|
|
|
#3142 |
|
Konto usunięte
|
napisz jakie klimaty Cię interesują, a ja poszukam odpowiednich
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-12-30 o 22:50 |
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
Black Orchid Tom Ford, odlewka 8ml z wiazażowej rozbiórki - wymienię na coś pachnącego.
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;24079969]napisz jakie klimaty Cię interesują, a ja poszukam odpowiednich
[/QUOTE]Słodziaki najbardziej
|
|
|
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pojemnosc probek: Armani- Acqua di Gioia 1,1/1,5 Chloe -EDP (0,9/1,2) Chloe-Intense EDP (0,9/1,2) Givenchy-Organza edp (nie widac zawartości ale zrobie jeszcze ręczną próbkę 1ml) Guerlain- Idylle (nie widac ale myślę, że z 1ml zostalo jeszcze 0,5 bo testowałam tylko raz) Kate Moss -Vintage (1,5ml/2ml) |
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
kto chce?
![]() Guerlain Terracota Voile d'Ete - odlewka 2,5-3/5 ml YSL Opium Poesie de Chine – odlewka 4/10 ml Van Cleef & Arpels Hiver 1,7 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml M. Micallef Automne 1ml Chanel nr 19 około 1 ml Dior Hypnotic Poison 0,6 ml Hermes Eau des Merveilles (nowa, nieużywana) 1,6 ml Demeter Blueberry Muffin ok. 1 ml S. J. Parker Covet Pure Bloom 1,1 ml Escada Monn Sparkle 0,3 ml Lancome Miracle Forever 0,3-0,4 ml Moschino Funny ok. 1ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Davidoff Good Live for Men (na 1, 2 razy) Szukam w pierwszej kolejności: Van Clef &Arpels Oriens (więcej niż próbka) John Varvatos edp (więcej niż próbka) E. Lauder Beautiful Sheer a także: Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Avon Herve Leger Femme oraz wszsytko co mi wpadnie w oko
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-01-02 o 14:10 Powód: dokładka |
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie się pozbędę
![]() Próbki: - Annick Goutal Mandragore (r) 0,5 ml - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - Maroussia 0,4 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Urlic de Varens Varens for Me 2 ml (r) - Currara Jungle Fever 0,8 ml (r) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Byblos Sandalo 1 ml (r) - Smok edp 1 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka - Chopard Wish 5 ml w 10 ml atomku
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-01-01 o 15:47 |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewek:
Frapin 1270 Lutensów: Fille en Aiguilles, Fumerie Turque, Chypre Rouge, El Attarine Stephanie de Saint-Aignan Un The Au Sahara Van Cleef & Arpels Bois d'Iris W zamian coś z podpisu
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czerwone to te nowe... Znajdziesz cos za to wszystko? To co juz masz porezerwowane jest zapisane w moim wątku przy odpowiednich pozycjach.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-31 o 21:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.