|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | ||||
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fakt, dla kogoś, kto ma mniejszy przelicznik kaski w rodzinie to może być przykre oglądanie takich filmików, gdzie dziewczyny gadają o prezentach wyrwanych z kosmosu. Ale z drugiej strony po cholerę to wypominać ![]() ![]() ![]() Mi filmiki houlowe, czy "co dostałam od mikołaja" nie przeszkadzają, lubię takie. Ale nudzi mnie pokazywanie WSZYSTKIEGO co dostały. Dostałaś Guerlain'a - pokaż, bo to kosmetyk, a Ty masz kanał urodowy. Ale kij mnie obchodzą puzzle z Zmierzchu, nowa komórka, czy coś tam (więcej nie wymyślę XD). Idę oglądać, bo się zbulwersowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lecę do filmików ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Miałam Wam jeszcze pokazać coś ![]() Iza się cieszy, dla mnie to troszkę chore, ja bym nie chciała ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
Ja dopiero niedawno wyliczyłam prawidłowy rozmiar, bo myślałam, że piersi powiększyły mi się z 75A do 75B, a tu wyszło 60E... zainteresowałam się tym po przeżyciu małej traumy w sklepie
![]() ![]() Ja też nie wiem po co robić takie wielkie halo z filmiku callmeblondie - obejrzałam, dostała takie prezenty - fajnie. Wcześniej pokazała torebkę za 600 zł i też kilka osób jej pisało, że taka droga itp. Lubię ją oglądać, z tańszych kosmetyków na które mnie stać może coś podpatrzę i tyle. Jest naturalna, wesoła, zaczynam ją oglądać tak jak nieesię - nieważne o czym mówi, i tak obejrzę ![]() Haule oglądam rzadko, ale wolę obejrzeć np. te u szusz albo Izabelle, jakieś omówienie kupowanych kosmetyków niż pokazywanie wszystkiego... np. w jakimś z ostatnich filmików inezmj "wkładeczki" i odświeżacz powietrza - sympatyczna kobieta, nic do niej nie mam, ładnie wygląda w ciąży, ale to mi się skojarzyło z Kasią01 (?) i pokazywaniem płatków kosmetycznych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4895 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
i jak Ci się sprawują te meteoryty? chciałabym je kupić ale chyba są pooootwornie drogie. W ogóle jestem na etapie szukania jakiegos fajnego rozświetlacza, może któraś z Was mi coś fajnego polecić? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem z meteorytow b. zadowolona ale mysle, ze spokojnie mozna poszukac jakiegos tanszego odpowiednika jak np wspomniane tu juz kuleczki z avonu zamiast wydawac taka sume na meteoryty
![]() ![]() Polecam tez rozswietlacze z inglota ![]() ![]() Edytowane przez sigila86 Czas edycji: 2010-12-30 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś mógłby podać link do callmeblondie ?
![]() Kurczę, szukam i szukam, a znaleźć nie mogę :O
#4898 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
BAN stały
|
eee kto to zrobił, psychofanka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
też nie lubię avonu, brrr
![]() no podobno płacenie pay-palem jest jakieś superhipermegawypaśnie bezpieczne ale ja nie wiem na czym to polega, yhyhy ![]() mam dylemat! korektory z paletki lady chwila czy korektor kobo XD |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Wtajemniczenie
|
A próbowałyście meteorytowych kulek Pierre Rene? Ja mam w kolorze Pastel i pieknie się komponują z moją jasną cerą, dają fajny, delikatny efekt rozświetlenia, beż żadnych nachalnych drobinek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo chciałam kupić jakieś kosmetyki Pierre Rene, ale w mojej Naturze już nie ma, są Kobo. No i nie wiem gdzie kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() nie wiem co ludzie maja za problem z jej prezentami ![]()
![]() |
#4906 | ||
Rozeznanie
|
tak patrze na te korektory i patrze... za duzo kolorów jak dla mnie, zbędne całkowicie te ciemne. Niby miałam na nie ochotę, ale się wycofuję z myślenia o nich
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli się ma kasę, to można ją wydawać jak się tylko chce. Kij kogo obchodzi jak ja gospodaruję swoimi wolnymi środkami. Paszoł won na drzewo ![]() Co do hauli/houli , to w zasadzie lubię obejrzeć filmiki gdzie ktoś już przetestował dane produkty, niż zakupy. Lubię OOTD w wykonaniu Izy i Szusz, chociaż ostatnio jej sytlizacje mi się niepodobają. Chętnie oglądam zakupy ciuchowe, gdzie usłyszę gdzie, kiedy i za ile można daną rzecz kupić. Takie filmiki lepiej robić na bieżąco, albo przy okazji jakiegoś filmiku wspomnieć o takim a nie innym zakupie. Dlaczego? Bo często można przegapić dobre promocje ciuchowe, a tego żal ![]() Zatem więcej recenzji produktów, nawet tych pojedynczych niż pokazywanie zakupów. Takie przynajmniej jest moje zdanie na ten temat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
No ona ma wspaniałe zęby.
Wkurzają mnie komentarze pod filmikiem o prezentach....:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Mnie śmieszą ci ludzie oburzający się pod jej prezentowym filmikiem. No naprawdę, zero poziomu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
To wszystko jest niestety wynik chorej zawiści. Gdyby przynajmniej połowa z osób złośliwie komentujących tego typu filmiki mogła pozwolić sobie na tego typu zakupy, zapewne i komentarze byłyby zupełnie inne.
Podobnie było pod filmiek RGP,w którym pokazywała swoje ulubione perfumy. Z tym, że tam to się już naprawdę Sodoma i Gomora działa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=P98yJI5IT-s filmik z torebką |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
nic nikomu do tego, jakie robi zakupy i ile na nie wydaje, ale z drugiej strony - po co filmiki o zakupach??? szkoda czasu i atłasu......
#4913 |
Raczkowanie
|
Callmeblondiee strasznie przypomina mi aktorkę Kristen Bell...
http://www.google.pl/images?hl=pl&so...=&oq=&gs_rfai= |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o prezenty to widziałam pod filmikiem ciasteczko25 o dekoracjach świątecznych komentarze w których dziewczyny proszą aby zrobiła filmik o tym jakie dostała prezenty. Kiedy robiła filmik o tym jakie można sprawić prezenty bliskim wspominała o niektórych rzeczach które kiedyś dostała i to również nie są skromne podarunki, a mimo to widzowie chcą to oglądać. Callmeblodnieee chciała zrobić taki filmik i miała do tego prawo, jeśli ktoś nie chce oglądać nie musi tego robić. Zdaję sobie sprawę z tego, że są osoby, które żyją skromnie i nie mogą sobie pozwolić na takie prezenty, ale to nie jest powód by atakować tych którym żyje się lepiej.
Co do całokształtu to uważam tę dziewczynę za sympatyczną i ciekawą, ale nie lubię u niej słownictwa typu 'nara' aczkolwiek wiem, ze to indywidualna sprawa i każdy wypowiada się w taki sposób jaki mu odpowiada. Co do kosmetyków to lubię mieć tyle by móc wykonać makijaż w różnych kolorach i na każdą okazję, ale moim zdaniem posiadanie 10 podkładów jednocześnie czy 20 pomadek w zbliżonym odcieniu jest niepotrzebne, bo wiele z nich wyląduje w koszu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
Właśnie spojrzałam na komentarze - poziom pudelka - trzeba mieć dużo klasy żeby odpowiadać tak spokojnie jak callmelblondie, niektóre chyba pisane przez frustratów, oj jacy oni biedni a na net ich stać
![]() A meteoryty mi też się marzą, kulki Pierre Rene mam i są fajne, pastel bardzo ładnie rozjasnia buzię. Z Avonu znam tylko kulki złociste czy jakoś tak, sa ok ale bez zachwytu ( wogóle jestem wybitnie kuleczkowa ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Konto usunięte
|
Wlazłam na strone MissHeledore...
Porażka, na forum pod nickiem piękny napis GURU ![]() Edytowane przez 201607111050 Czas edycji: 2010-12-30 o 14:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do klasy - zgadzam się! ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4919 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.