![]() |
#4381 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Flo, gdzie po dietetycznych łazisz
![]() A zakonnica to był gwóźdź programu, zostaje. Ja uwielbiam bawełniane koszule ![]() A chuop w bawełnianej koszuli to już fogle ![]() No... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko z tym dużo roboty jest ![]()
![]() |
#4386 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Idę się ogolić ![]() Z sałatek polecam bezkonkurencyjnego gyrosa, maj namber łan ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moczenie w reksiu działa ![]() ![]() wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() jedliście kiedyś może barszcz z tortellini ![]() ![]() pytam, bo nie mam czym P. nafutrować, a jedno i drugie z paczki więc szybkie ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-30 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc u mnie bez fasoli i sera się robi ![]() wiecie, co przeczytałam? Że się potknęłaś na ołtarzu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-30 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad. 2 z lubianych ogólnie to: 1. gotowane pokrojone ziemniaki + krojony ogórek konserwowy + siekany szczypiorek + pieczarki marynowane (niekoniecznie) + przyprawy + sos jogurtowo-majonezowy (może być i czochowy) 2. klasyczna jarzynowa 3. puszka groszku + puszka kukurydzy + krojony żółty ser + ogórek konserwowy (niekoniecznie) + majonez, albo sos jogurtowo-majonezowy 4. puszka groszku+puszka czerwonej fasoli + pyrki + żółty ser + jajo + ogórek konserwowy + cebula (albo szczypior, albo cebulki marynowane) + przyprawy + sos jogurtowy z majonezem. 5. makaron +gotowany brokuł + sos majonezowy To tak na szybko co mi wpada do głowy ![]()
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo daj mu czysty barszczyk, a te tortellini zapiecz z żółtym serem.
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
#4398 | |||
Zakorzenienie
|
Nie, we ksionszce
telefonicznej ![]() Cytat:
![]() Ale jesteś Ves pewna, że to dobry pomysł, może lepiej po sąsiedzie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie qrde, ja pod Bydgoszczą nie będę (byłam w lato ![]() ), sorki za robienie nadziei ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz wiadomość roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ powiedzmy nie dogadał się z babką, której robił stronę i ta jeszcze zaczęła mu tak jakby grozić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze mi łeb po bokach pęka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Precz z debilami ![]() ![]() ![]() A taki miałam miły dzień w pracy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-30 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj podłóg nie myłam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | ||
Zakorzenienie
|
ale właśnie ten ser
![]() a fasoli też nie daję ![]() i dawno nie przebywałam w okolicach ołtarza ![]() tak myślałam ![]() ja np. to Cię kocham ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a do zapiekania to zazwyczaj beszalel robię ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fajno
![]() Ale jak mam wolną chatę to nie chcesz wpaść na randkę ![]() Myślę,że Gryks też mnie kocha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Spo, a to flądra
![]() ![]() to możesz dźwigać 2 razy więcej ciężarów ![]() ale niekoniecznie biała msza mi się zwizualizowała ![]() Piękne zdjęcie ![]() http://demotywatory.pl/2488127/Matce-nie-odmowisz
![]() |
#4408 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-moje sprawdzone sałatki (testowane na ludziach) to:
-zółta-ser zółty, jajka. kukurydza,majonez -pieczarkowa 1-pieczarki, cebula, jaja, majonez -pieczarkowa 2-pieczarki ,ser,szvypiorek, jajo -grecka-..no jak to grecka ![]() -warstwowa z tynczyka-tunczyk, jaja, cebula, kukurydza, majonez -regae ![]() kazdą z nich (moze oprócz tunczykowej) mozna wykonac w 5-10 min
#4409 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad 2. dziękuję bardzo, nr. 5 brzmi super ![]() o żesz ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
pieczarki surowe czy marynowane?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
ha, znalazłam przepis - u mnie sałatkę z szynką robi się z szynki, jajek, ananasa, kukurydzy, selera, pora i majonezu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.