|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Essence cz. VII
ja licze na to że będą dwie różne, w naturze i douglasie...to by było piękne
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jakoś tak mi się skojarzyło, że do Natur wchodzą bardziej kolorowe limitki a do Douglasów mniej...
|
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1925 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej bym tego nie ujęła
Czekam na fairytale... I chcę Catrice
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem w stanie określić
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rok
|
|
|
#1929 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrzuciłam porównanie pudru Manhattan na bloga ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- To tak jak u mnie. Chowa się już w czeluściach torebki ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
Fajnie by było jakby zrobili niespodziewajkę. Mało prawdopodobne żeby wpuścili dwie limitki na raz. Jedną do Dn, a druga do Douglasów.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#1930 |
|
Rozeznanie
|
hey dziewczyny! ta wiadomości do wszystkich które mają lub planują mieć lakier Catrice. Przedwczoraj pomalowałam sobie paznokcie tym lakierem (pod to jak zwykle warstwa odżywki sally hansen). Kolor itp ok. Wczoraj patrzę na dwa paznokcie - lakier odpadł. No to zmyłam go zmywaczem i co widzę - moje paznokcie w niektórych miejscach poodpadały z lakierem, po rozdwajały się i są strasznie kruche i słabe. ten lakier to zabójca dla paznokci.
Od sierpnia używam sally hansen i paznokcie od tamtej pory w ogóle się nie łamały, nie rozdwajały, a wystarczyły dwa dni z lakierem catrice, aby wyglądały okropnie i" nie nadawały sie do życia". Uważajcie na te lakiery. A może któraś z Was ma go? jak wrażenia?
|
#1931 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Essencocholiczki
i pozdrawiam jestem nowa a waszym forum byłam wczoraj w Galerii Łódzkiej i nadal RtP w szafie Essence. Ale co zauwazylam MS cala kolekcja jest jezeli któaś miała chrapke na te kosmetyki;p jedynie juz srebrnego pigmentu nie ma wykupiony. Czarny z drobinkami za to zakupiony;p W douglasie w łodzi nawet bizuteria jet juz z jakis miesiac do limitki Metalic. |
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Essence ma jakiś kremowy błyszczyk bez drobinek ?
|
|
#1933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chciałam oblookać nową kolekcję, ale nie chce mi się ruszać To Rtp chyba nigdy już nie zniknie z szaf Essence
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak zmywasz tusz, ale jeśli masz problem z podrażnieniem - to jak zmywasz go, daj sobie jeden wacik pod te dolne rzęsy a drugim zmywaj. Wtedy wacik z tuszem będzie się ocierał o drugi wacik a nie o skórę pod oczami i nie podrażni.
|
#1937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na przyszłość - o Catrice piszemy w wątku Catrice. |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam narazie 3 lakiery Catrice i planuję kupić następne. Jak dla mnie ładnie kryją, pięknie wyglądają na pazurkach, dobrze się rozprowadzają. U mnie wytrzymują naprawdę długo bez odpryskiwania i nic mi się po nich z paznokciami nie dzieje. Badzynko może twoje paznokcie miały poprostu jakiś gorszy czas? Ja mam spoooro lakierów a te z Catrice wybijają się ale na plus |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. RTP dla mnie była nieudana, kupiłam tylko brązowy liner, którego po ok. tygodniu się pozbyłam. Chcę nową limitowankę P.S. Sypki Manhattan trochę kusi, ale ja nie cierpię sypkich pudrów, nie lubię ich stosować, nie mogę się przyzwyczaić Wolę na podkład pędzlować pudrem w kamieniu. Wyleczy mnie któraś?
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym wolała żeby B&W weszło do natur, bo nie mam douglasa, ale z drugiej strony to jak nie bedzie w naturach to kase zaoszczędzę
|
|
|
|
#1941 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Kaszko też nie znosiłam sypkich pudrów, a teraz uwielbiam i nie mogę używać "kamiennych". Nie znosiłam wygrzebywać pędzlem pudru. Sypkie są takie milusie- troszkę na wieczko, oprószasz twarz i już
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
nie kracz :P
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś wcale bym mnie to nie zdziwiło jakby Natura nas zaskoczyła czymś takim ![]() Ja mam tak samo z pudrami. Jak już się przekonałam do sypańców to już nie mogę i nie chcę używać tych w kamieniu
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do Natury i Douglasa w Gdańsku....nic nie ma, nikt nic nie wie :P
|
|
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam sypańce kilka razy (akurat mineralnych ani niby mineralnych, jak Essence nie) ale nakładanie w pośpiechu (czyli właściwie zawsze ... Surfer babe? Czemu nie . No i ładne kolorki lakierów mają i GUMKI DO WŁOSÓW (chlip po nieodżałowanych gumkach reniferkowych ).Hisoka - w Gdańsku zawsze limitki pojawiają się kilka dni po pierwszych przebłyskach w PL, poza tym oni nigdy nic nie wiedzą wcześniej. Szkoda pieniędzy na telefon
|
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w swojej Naturze - nic
A taką miałam nadzieję!W dodatku naczytałam się wątku Catrice i teraz mam ochotę iść jeszcze raz, nawet w ten mróz, żeby coś kupić. To już jest chore.
|
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Pojawiły się pierwsze swatche I love Berlin. Paletka wydaje się być raczej średnia. Część cieni wygląda na słabo na pigmentowanych. Opakowanie urocze
http://undead-pink-firefly.blogspot....s-les-von.html http://midnight-merry.blogspot.com/2...gesichtet.html http://clau-miau.blogspot.com/2010/1...ve-berlin.html |
|
|
|
#1948 |
|
Raczkowanie
|
O matko!!!
Niebo na ziemi! http://www.essence-unlimited.eu/pl/home.html |
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam ten szał, kiedy go otworzyli rok temu http://www.pinkmelon.de/magazin/esse...offenbach.html
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ten zielony będzie lepsiejszy ale chyba lepiej kupić Carmex. Za to cienie z B&W zaczynają mnie intrygować![]() Cytat:
Może i niebo ale tylko dla tych co znają niemiecki. A ja nie znam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

- jakoś tak mi się skojarzyło, że do Natur wchodzą bardziej kolorowe limitki a do Douglasów mniej...

Nie jestem w stanie określić 

Od sierpnia używam sally hansen i paznokcie od tamtej pory w ogóle się nie łamały, nie rozdwajały, a wystarczyły dwa dni z lakierem catrice, aby wyglądały okropnie i" nie nadawały sie do życia".

Wolę na podkład pędzlować pudrem w kamieniu. Wyleczy mnie któraś? 
...
).