|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
lakier do paznokci smierdzi jak klej u szewca
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze cos pomoze ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
a wTi to tzreba wejsc w hot detals czy cos takiego i przejrzec sobie
![]() a w ogole to u P. sie nie moglam doczekac sasiada i czego nie moglam nabyc , bo szkoda mi bylo 46USD, a tam glupio tak, ze jak juz mozna nabyc, to powinna opcja z USD zejsc , a ja w koncu kliknelam i chyba moglam nie za to i stracilam tyle ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- no, jak dla mojej mamy benzyna ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- dobra, zamykam kram, bo dopiero za rok tu wroce ![]() szykuje sie, wiec pa ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
ece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jusia ![]() Cytat:
![]() ![]() tak w ogole to zafarbowalam łeb na kolor morticiowy ![]()
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Aniiiiiiisia
![]() A na sylwka jedziesz jutro? czy dziś już jedziecie?
#1478 |
Zakorzenienie
|
jutro jade
po poludniu, wiec byc powinnam ![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
Kama coś sobie ze ślepakiem zrobiła?
#1480 |
Zakorzenienie
|
Zapalenie spojówki mam <tak jednej
![]() Jezu na 14 niby miałam lekarza...była z kwadrans wcześniej, ale weszłam ok. 14:40 ![]() ![]() ![]() ![]() Aleeeee jestem taka szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-12-30 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Przyszły paski wybielające
![]() ![]()
#1482 |
Zakorzenienie
|
Będziecie świecić gorzej tymi zębiskami niż ten cały Dżekson
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- http://img151.imageshack.us/img151/570/2c19966bb347.gif Młody tak w pewnym momencie mruga, no nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zakorzenienie
|
Mi też przyszły paski
![]() ![]() No i dowiedziałam się, że dla wizażu mój nick jest niesamowicie trudny i dla nich to jest "Kasie" ![]()
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
Kama...
zaraz tu wleci Zło i da Ci bana ![]()
#1486 |
Zakorzenienie
|
Trudno...potraktuje to jako prezent noworoczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
To zaraz na Ciebie naślę admina
![]() Jem zupkę i jadę z mamą do kosmetyczki... będzie mi doczepiała kępki ![]()
#1488 |
Zakorzenienie
|
No to uciekam po raz wtóry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Cześć ale za wami tęskniłam, ale jestem zmęczona. Wieczorami sie ucze do 4 rano wstaje do dziadkow bo u nich bardzo zle nie wiem jak to bedzie. Jeszcze chce ruszyc z projektem niestety nie moge powiedziec tym bardziej na forum ale jak to sie uda to bedzie o tym glosno ale chyba sie uda. Dostaniecie zaproszenia jak bedziecie chcialy Kamila sie ucieszy.
![]() |
#1490 | ||||
Zakorzenienie
|
po jednym jupi ci sie spsulo
![]() Cytat:
![]() a ja wzielam dzis w orsayu spodnie, kiedys mi sie spodobaly, ale za 119,90 ![]() ![]() chaialam wziaz bez mierzenia, bo kolejka byla do miary, ale mysle ja 34 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ales tajemnicza ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- smakowego baklazana zrobila ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- w klanie facet mowi : jak grochem o sciane a ja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Kama, a widzialas, ze na TI mozna te skrzynke w wodzie zmieniac, jak ma sie duzo kamieni ![]() ![]() ale one chyba sa do tej skrzynki drugiej nie niebieskiej, a ja je pousuwalam chyba wszystkie ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
i w zapowiedzi Na wspolnej bedzie Sebastian, ale zmieninony
![]() no i numer, bo Moniczka rzeczywiscie w ciazy, a teraz mysla, ze zwariowala ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- zmykam, bo i tak nie ma tu z kim gadac ![]() papatki jakos do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a będzie alkohol? ) ![]() Powiem Wam, że rzęsy mam długości Olka ![]() Nie wiem jak to będzie wyglądać z makijażem... jak masakrycznie to odczepie ![]()
![]() |
#1493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za twoje plany....i wciąż pamiętam...daj znać jak będziesz potrzebowała pomocy ![]() Cytat:
![]() Parszywe oszusty w tych galeriach wiecie. Miałam upatrzone buty przed świętami, przymierzałam nawet - poczekam na przecene 299zeta. Dziś zachodzę...399...i ta cipa uparcie nam wciskała, ze one cały czas tak kosztują...taaa a ja jeste ślepa i głupia ![]() Ale Stradi mnie nei zawiódł ![]() Mam marynarę co b.krótko była chyba we wrześniu tylko za 199...a kupiłam za 99 ![]() ![]() ![]() zaraz wam pokaze moje caco, ale oczywiście wzięłam bez guzika ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- A wzięłam bez guzika, bo ta co przymierzałam miała takie luźne i w ogóle taka oblazła była...a tamta wyglądała na mniej przymierzaną ![]() I buciki w Stradi wywaili, co jesienią mi się podobały. Przecenione o 40 zeta...ale już tylko 36 :/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Na dole widac końcówki moich kapci
![]() P1010440.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
będziesz dżołniedżem
![]()
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Jeeeesteeeem taaaaaki saaaam jak paaaalec alboooo coooooś taaaaam
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- No wreszcie ktoś się podniecił ![]() No co Ty... Stradi to jest jedyny sklep, w którym ostatnio mi się cokolwiek podoba... Ino nigdzie nie ma ładnych spódniczek ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Bednem mjała broń i ciem rozszczelam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja ostatnio Oysho polubiłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.