![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Też je lubię, miałam wiele razy. A teraz mam bardzo podobne strukturą i też niepylące trociny z Lidla (tego niemieckiego dyskontu) i też są bardzo fajne, bezzapachowe, paczka 60litrowa ale jak sprzątałam klatkę po chomiczku i akwa to stare trociny wysypałam i teraz mi już nie starczy ta resztka co mam a te z Lidla są do kupienia tylko jak jest promocja zwierzęca. Zamówię, więc chyba te Chipsi, bo w najbliższym zoologu rzadko je mają, a żeby gdzieś jeździć to nie mam siły
![]() Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2010-12-30 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojć, jak Ty to zrobiłaś? ![]() ![]() No oby ![]() Cytat:
![]() ![]() A może by zadzownić do TOZu czy do schroniska, niech go zabiorą ![]() Tylko teraz niewiadomo gdzie one jest biedaczek ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam. Mam zje***y humor. Nawet nie chce mi się pisać ![]() Musiałam wrócić do pracy, nagle komuś stałam się potrzebna, a cały dzień nic się nie działo ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Za podżeganie do kradzieży- 2 lata i 8 miesięcy pozbawienie wolności, a za znęcanie się nad psem rok w zawieszeniu ![]() Paranoja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zadomowienie
|
eh , skończcie , dziś tu same smutne rzeczy .
Daję podczepione klatki : ( ona wchodzi do tej na górze przez ten tunelik ) Tak mieszka moja mała ![]() EDIT : Widać , że kołowrotek leży , bo robione z rana , a na noc jej go kładę ![]() Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2010-12-30 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Moje piórka - super
![]() Nie ścinałam, niechaj rosną ![]() Cytat:
![]() Matko lecę się pakować bo za 2 godziny autobus a ja w proszku ![]() ![]() Buziaki Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała napewno jest szczęśliwa w takim domku ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Buziaki Madziu ![]() Zajrzysz jeszcze do nas do Nowego Roku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nie wiem no ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- No właśnie Madziarka? Zajrzysz do nas od M.? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Rozeznanie
|
No ja też kupię jak będą jeszcze te trocinki. Podejrzewam, że na wiosnę pewnie je dadzą, bo wtedy najczęściej są zwierzęce promocje. Już parę razy była ta promocja ale ja tylko raz się zaopatrzyłam w te trocinki, bo wcześniej jeszcze nie miałam chomiczków. Bardzo fajne są te trocinki z Lidla, ja nawet podejrzewam,że to może ta sama firma co te Chipsi je robi. Mają w ogóle jakieś testy świadczące o nieszkodliwości dla zwierzaków. Za tą dużą paczkę 60litrową zapłaciłam 9.99 jeśli dobrze pamiętam. Także jak ktoś ma możliwość kupić to polecam, bo są takie same jak Chipsi, też je tak trudno wyjąć z paczki
![]() Eh a u mnie w mieście ale dziwne rzeczy się dzieją. Sarna łazi po skarpie oddzielającej osiedle od tramwaju http://www.epoznan.pl/news-news-2274...ieziona_na_PST To niedaleko ode mnie, może jej chociaż coś do jedzenia zaniosę, bo biedna pewnie musi śnieg rozkopywać żeby trawki naskubać, drzewa już teraz z liści ogołocone... Eh chociaż jej suchego chleba porozrzucam w paru miejscach Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2010-12-30 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Rozeznanie
|
Byłam, sarenki nie spotkałam ale zaniosłam jej jak najbliżej miejsca gdzie może przebywać z pół paczki sianka od chomiczka, dużo suchego chlebka i płatki owsiane. Jutro, jeśli mnie choroba nie rozłoży to się z pieskiem przejdę i może jej jeszcze coś dołożę. Kurde żal mi jej, bo może ją tramwaj lub samochód przejechać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() No niestety...jak samochód jedzie szybko, albo tramwaj to... ![]() ![]() Zrobiłam sałatkę jarzynową ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Rozeznanie
|
Taką z gotowanych ziemniaków, marchwii, selera, ogórków, groszku i majonezu? U mnie też się robi, tzn. warzywa się jeszcze gotują, później będę obierać a kroić chyba będzie mój tato, albo też ja. Jeszcze zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Rozeznanie
|
To będziemy to samo jadły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Co za zbieg okoliczności
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Dodaję na YT filmik jak Stanisław je ziemniaczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
O to zaraz poszukam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Staś
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Moje filmiki są niepubliczne, więc nie da się ich znaleźć w wyszukiwarce YT ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Teraz Mieciulka dorwała się do swojego ziemniaczka, ale padła mi bateria w telefonie i nie mogę jej nagrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() To będę musiała pilnować, kiedy będą, żeby nie przegapić ![]() ![]() Biedna sarenka ![]() Szkoda, że nikt nie chce się podjąć złapania jej ![]() Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, zę nic się nie stanie ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Gosia nie zacytowało mi Twojej wypowiedzi ![]() Chciałam napisać, że Stasiu jest przesłodki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
No to w takim razie nie tylko mi psuje się wizaż
![]() ![]() Madziuś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem co się stało
![]() ![]() Gosia i tak go widać ![]() ![]() I dobrze,że nie podeszłaś, nie ma co straszyć maluszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zadomowienie
|
Kiedy wasze maluchy wstają ?
Bo mała właśnie się obudziła ![]() ![]() Będziemy oswaajać ![]() Wczoraj jak próbowałam ją pooswajać troszkę , to zauważyłam , że boi się ręki ![]() No ale jakoś to przełamiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
A to zależy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zadomowienie
|
No mam nadzieję
![]() Póki co chcę żeby się rozbudziła . Teraz je suszony chlebek ![]() Wyczuła go aż z dołu klatki , bo on jest na pięterku na małej klatce O.O Spryciula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak było lato to Gumisiek wstawał o 21, a teraz to ok. 23, a czasem to całą noc przesypia jeszcze ![]() ![]() ![]() A w ogóle. była dziś u mnie jedna z naszych agentek i mówiła, że u nas w mieście, w drugi dzień świąt, jakiś młody chłopak tak się wyrżnął na chodniku, że doznał wstrząsu mózgu i dziś zmarł ![]() Bo u nas w Wigilię była odwilż, a w sobotę to wszystko zamarzło i była bieda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Rozeznanie
|
Mi też wizaż szwankuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marta to zobaczysz jutro, albo kiedy jak nie zapomnisz ![]() A może z linku dasz radę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Rozeznanie
|
Eh mój Tż też się w drugi dzień świąt wywalił, ale nic sobie nie złamał, tylko stłukł sobie nogę, którą miał kiedyś operowaną i ma w niej metalowe śruby. Był na prześwietleniu i podobno nic mu się tam nie poprzestawiało, ale go boli i już od 4dni leży i podnosi się tylko jak musi do toalety
![]() Filmik mi działa po kliknięciu w link. Słodziak z tego Stasia. Już się moich Roborków nie mogę doczekać ![]() Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2010-12-30 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny szczescia w nadchodzacym roku zycze i aby byl jeszcze lepszy niz poprzedni
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby wszystko dobrze się skończyło ![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy! ![]() ![]() Wiecie co? Obejrzałam reportaż o tych dzieciakach, co znęcali się nad tym kotkiem i pod tym filmikiem, komentarz jakiejś osoby :'Moim zdaniem zwierzęta nie zasługują na szacunek'. Brak mi słów. I chyba już więcej nie będę czytać żadnych komentarzy, bo po co psuć sobie nerwy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.