|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Dzień.
Cytat:
Jedwab z biosilku mam i jestem z niego bardzo zadowolona. Żartowałam. ![]() wtf?! a jaki zwrot akcji.
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
![]() nie liczę na zbyt wielką regenerację, bo nie mam bardzo zniszczonych włosów, także głównie chodzi mi o nabłyszczenie.. i kiedyś macałam włosy koleżanki po jedwabiu, to były takie hm.. lekkie, delikatne ![]() no ja myślę chińskie disco-polo
|
|
|
#2043 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
weź mnie ze sobą ![]() Cytat:
nooo, ziiimno ![]() Cytat:
![]() biorę dopiero od tygodnia, ale już mam jakieś miększe te włosy ![]() byłam dzis pierwszy raz w życiu na lodowisku ![]() 1 gleba zaliczona ![]() ale za to dwie nogi obtarte do krwi.. kto ku.rwa zrobił mi takie wystające kostki? ![]() AHA! Dorotka, gdzie jesteś? daj znać jak z Tobą! Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-12-30 o 19:40 |
|||
|
|
|
|
#2044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie właśnie właśnie! kochane, ja już teraz chciałabym wam życzyć cudownego i niezapomnianego sylwestra (jakkolwiek byście go nie spędziły) i najmilszego początku nowego roku jak i również całego nadchodzącego 2011. powinnam to napisać jutro, ale już się nie pojawie, bo do tej bonarki jedziemy jednak jutro o 10, później mam chwile na przygotowanie się, zjedzenie czegoś itp., później jedziemy na before party a potem busem już do jakiegoś kogoś na sylwestra i naprawde nie wiem, jak i kiedy uda mi się wrócić do krakowa po sylwestrze..i bardzo sie ciesze, bo koleżanka ze studiów jedzie z nami, a z nią jest zawsze dość ciekawie
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-12-30 o 20:50 |
|
|
|
|
|
#2045 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak ostatnio wspominałam nasz wypad weekendowy. faaajniee było. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać |
||||
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może są jeszcze bilety, jedziemy 22ego, to jest sobota. rano wyruszamy, wieczorem wracamy ![]() ja chcę się wybrać, gdzie byłaś? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533] zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] właśnie chciałam to napisać ![]() suuuupcio pierwszy mały i do tego śliczny Żbiczek ![]() więc jest dobra okazja
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533]
zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] aaa cudownie cudownie!! Dorota, obiecuje, że jutro przede wszystkim wypiję za najmłodszego żbiczka
|
|
|
#2048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533] zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] O jaaa ![]() W sumie nic nie mam do napisania, oprócz tego, że zaczęły się wyprzedaże, więc zrobiłam dzisiaj taaakie zakupy ciuchowe i od razu mam lepszy humor
|
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja póki co nie poddaję się wyprzedażom, zresztą nie mam aż tyle kasy, żeby szaleć
|
|
|
#2050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro również mam zamiar z tego skorzystać ;D
|
|
|
|
#2051 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co ty tak wcześnie w Krakowie ? Ja właśnie chcę jak najdłużej w domu zostać i denerwuje mnie myśl, że w niedzielę trzeba wracać. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533] zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] Aaaaa, skąd masz tę informację? WIDZIAŁAŚ ? [czuję, że coś mnie ominęło ]Cytat:
![]() ------------ Dorotka, gratuluję małego bejbosza! ----------- Czołem Żbiki, jestem utyrana. Cały dzień przy kompie projekt robiłam i wyglądam tak - . Poza tym cały dzień mam w głowie biednego kotka, nad którym znęcał się ten mały terrorysta. Słyszałyście o tym w wiadomościach ? Miałam tego pecha, że widziałam cały filmik i od tamtej pory cały czas widzę te straszne obrazki. Na szczęście wszystkie zwierzaki trafiły do schroniska i oby przygarnął je ktoś z dobrym sercem. ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że w sobotę pokaże na co go stać. Podobno spóźnił wybicie, tak jak i Stoch. Kurczę, a ja ciągle pamiętam rok 2000 i tą radość z wygranych Małysza, nie było mocnych na niego wtedy. ![]() Kofler rzeczywiście taki wielki i dosyć 'go sporo' jak na skoczka. Poza tym wydaje się być bardzo sympatyczny, lubię go.
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
nk.
![]() --------- Dorota, gratki!
|
|
|
#2053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czerwone też jest super, ale ogólnie wolę różowe wina ![]() hmm no ja właśnie wolałam wcześniej wrócić (jakby to powiedzieć.. miałam do kogo ). z resztą wolę siedzieć tutaj niż u siebie, już się tak jakoś przyzwyczaiłam ![]() ja słyszałam o tym, ale bałam się obejrzeć ten filmik...wole nie naprawde straszna i przykra sytuacja.
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
enka ![]() widziałam to straszne. aż mojego kocurka musiałam uściskać.. noo, enka jednak dobre źródło informacji
|
|
|
#2055 | |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533]jestem jak najbardziej za !!
tak ostatnio wspominałam nasz wypad weekendowy. faaajniee było. ehee ![]() spokoo, mam jeszcze tydzień wolnego o musiałabym spróbować zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] Po raz pierwszy zostałam ciocią! <beczy z radości> Gratulacje Dorotko i buziaki dla maluszka! ![]() Też chcę zobaczyc na nk! Cytat:
To niefajnie... A może pod koniec września się skrzykniemy? Promocje posezonowe, zniżki dla studentów, jeszcze sie rok akademicki dobrze nie rozkręci... Co Wy na to? ![]() A co do tej chińskiej piosenki, zauważyłyście, że to jest wersja z karaoke?
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2010-12-30 o 23:25 |
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śpiewaj!!
|
|
|
#2057 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kasa od mikołaja poszła... ![]() Cytat:
tylko to dla mnie za drogie wino, sama sobie nie kupię nigdy ![]() Nooo Przypomniało mi się jak byłam kiedyś w dzień kiedy w H&M zaczynały się wyprzedaże specjalnie od rana, o 10:00 już wyczekiwałam na otwarcie sklepu ale jaka byłam szczęśliwa, że przeważnie rozmiary jeszcze były, to było dopiero udane polowanie ![]() A ja nie wiem kto to Kofler, dawno skoków nie oglądałam. Ale w 2000r. na Małysza patrzyłam Cytat:
Byłabym za, ale Kasia wcześniej napisała, że szykują jej się lepsze atrakcje Pewnie że śpiewamy, przecież taki prosty tekst |
|||
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[tyle to jeszcze mam ;D] a nie wiadomo czy wypalą.. się okaże w lipcu nooo, ja to codziennie śpiewam
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek.
Jestem na nóżkach od 6. ![]() Nieludzka pora, za to 7 jest jak najbardziej okej. ![]() Zawiozłam mamuńcię do pracy, bo potrzebuję autka, żeby zatargać na busa moją walizę. Ale cudownie się jeździ o 6. Masz świadomość, że jest rano, choć na drogach trochę pustki. I ciemno. Widzisz jak miasto budzi się. Niesamowite. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Uderzam w miasto mych studiów. Będę miała przymusowy 3-dniowy odwyk od internetu, a potem mniej przymusowy. xD [nauka, nauka, nauka, czuję, że parę nocy zarwę, ale tak ciężko było mi się zmobilizować w domu...] Do usłyszenia za tydzień. Szczęśliwego Nowego Roku.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-12-31 o 08:09 |
|
|
|
|
|
#2060 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i dziękujemy ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24077533] zostałyśmy ciociami !!!!! aaaaaaaaaaa . Dorota , przepraszam ,że napisałam pierwsza, ale nie mogłam się powstrzymać [/QUOTE] Cytat:
![]() Hala Targowa, 8 zł za 1,5 godziny, wypożyczenie łyżew 7 lub 8 zł ![]() to jest lodowisko Cracovii ![]() Cytat:
no niee, pół godziny przed dodaniem przez Dorotę zdjęcia byłam na nk, a potem już nie weszłam tylko na facebooku szukałam, i czekałam aż może coś się pojawi ![]() Dorotka, masz cudoooowną córeczkę gratuluję
|
|||
|
|
|
|
#2061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, może być Raczej nie, jest ok. Tylko nie mogę ogarnąć KDevelopment do C, Kadu jest obleśne. Ale za to jak się szybko uruchamia Cytat:
![]() Haha, lecę od razu na nk ![]() Z wrześniem jestem jak najbardziej za. Tak jak Beata w sierpniu chcę pracować za granicą, w lipcu pobędę trochę w domu, może jezioro ze znajomymi z lo, może wreszcie żagle (Ola, pamiętasz? K. ostatnio wspominał ). Studenckie wakacje, o jaa ![]() Nie miałam trzy dni internetu jakaś głupia awaria, dzisiaj naprawili, ale ja i tak już przyjechałam do Łodzi.
|
||
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem , wiem, że jestem niedobra i nie piszę, ale chcialam Wam zlożyc życzenia z okazji Nowego Roku
![]() Tak więc, wszystkiego co najlepsze, duuużo zdrowia i milości Nie zmieniajcie się Żbiczki bo takie jesteście najlepsze ***
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee, to nie jakieś inne lodowiska też chyba są, c'nie?
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny...! Przede wszystkim bardzo Was lowe za to, że poznałam Żbiki w tym roku i mam nadzieję, że w Nowym zrobimy MEGA ZLOT Żbikowy ;-D Oł jeah ! Ściskam Was taaaaaaaaaak mocno !!!!!
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo ja właśnie jadę po maturze do mamy pracowac i zostanę do polowy września.. fajne takie 'zabiegane' wakacje ![]() ja w te wakacje poświęce się pracy.. tzn chyba nie ma za dużo lodowisk, wiem że to jest największe i najpopularniejsze naprawdę fajnie jest ![]() A teraz ja, zanim wyjdę z domu: Żbiczki Kochane, życzę Wam świetnej zabawy sylwestrowej, jeśli nie zabawy to słodkich snów oraz żeby przyszły rok był jeszcze lepszy niż ten! ![]() ![]()
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-12-31 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby ten rok się wreszcie zakończył...
![]() Życzę Wam, żeby ten następny był znacznie lepszy, żebyście zamknęły sprawy, które okazały się warte tylko tego, dążyły do spełnienia swoich marzeń i nigdy nie zapomniały w tych dążeniach, że nie warto się zmieniać dla kogoś ;* |
|
|
|
|
#2067 |
|
Konto usunięte
|
ja również Wam moje kochane Żbiczki życzę Szczęśliwego Nowego Roku !! oby był lepszy od poprzedniego, byście spełniły wszystkie swoje marzenia i postanowienia. ! love Was !!
*
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiczki, a ja Wam życzę po prostu dużo szczęścia i spełnienia marzeń, bo dla każdej szczęście oznacza coś innego, a i każda z nas ma inne marzenia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:28 ---------- Beata, Żbiku kochany, zdrowia, radości, szczęścia, spełnienia marzeń, żebyś zawsze była taka zdecydowana i uparcie dążyła do celu Jeszcze więcej wytrwałości! I jeszcze raz dużo szczęścia To już 2 z przodu
|
|
#2069 |
|
Zadomowienie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, ŻBIKI!
Tobie dwudziestoletnia już [starucha! ] Beato dużo zdrowia, szczęścia, miłości i dalej takiego zapału i ambicji jaki do tej pory miałaś.Dla mnie zawsze byłaś/jesteś the best [ambicje, siła, no ideał!] i taka bądź nadal.
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, wszystkiego, co sobie zamarzysz, żebyś zawsze niezłomnie dążyła do swoich celów ;*
Jem tosta i utłusćiłam sobie klawiaturę, oł jee
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

i kiedyś macałam włosy koleżanki po jedwabiu, to były takie hm.. lekkie, delikatne
a tak w ogóle... to jadę 22. stycznia do Zakopanego na skoki! 

[czuję, że coś mnie ominęło 
K. ostatnio wspominał