|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() żarcik oczywiście Ja tak myślę sobie, że z tymi maskami mam tak dlatego, że teraz zima i ciągle w czapce chodzę? Przez to szybciej się przetłuszczają a jak dam maskę to już w ogóle ekspres Ale latem znowu tylko masek używałam i to co mycie i było super dlatego to pewnie przez tą porę roku ![]() Edit: a ja tak dumam które kryształki będą lepsze, te zwykłe czy diamentowe?
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-30 o 23:06 |
|
|
|
|
#362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Żartuję Ciemno w łazience nie widać nic na tych zdjęciach, a raczej - odrosty wyszły tak jak kolor reszty włosów więc nie ma co pokazywac właściwie Zaraz lecę nakładać Kopenhagę ![]() Cytat:
Cytat:
A też ciągle tylko kaptur i kaptur..
|
|||
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz linki do nich, ciekawe jakie ja mam? ![]() Pojadę do Waraszawy i wykupię 10,13 a jak Może te nowe marcowe nam podpasują ale one beda z woda 6%. A jak tam wrażenia po paskach wybielajacych0-stosujesz je? |
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A paseczki zacznę używać po sylwku bo jutro pewnie palić będę jak to zawsze do picia Kurde też tak macie, że do piwka czy drinka od razu papieroska chce się zapalić? Ja to paliłam jak smok w liceum ale dzięki TŻ przestałam i nie pale już 2lata, no czasem tylko do piwka właśnie ale teraz jak zacznę używać pasków to w ogóle nie będęNo właśnie te nowe marcowe mogą być jednak za słabe.. Swoją drogą w szoku jestem że te nowe casitingi mają 7,5% wodę Ostatnio babka mówiła na infolinii że 4,5% ![]()
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja ile mam trzymać ? Skoro 4% woda ? ze 20 min? Jak myślicie? Ja lecę nakładać a wy się naradźcie
|
|
|
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie nie palę, czasem mi się zdarza zapalić na imprezach własnie. A za piwem nie przepadam więc problemu nie mam ![]() Też byłam zdziwiona tą wodą 7,5% no ale przeciez pani wie co mowi Może się skusisz na Castinga? ![]() Cytat:
Masz przetrawione włosy, woda jest słaba więc ich nie poniszczysz Zeby sie za szybko nie wypłukało jak bym trzymała 30min |
||
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() więc opeerku uniknę I nie przestrasz się: ta farba straaasznie ciemnieje na włosach. Po 15 minutach myślałam, ze brunetka się stane, ale wytrwałam do końca czasu Ja durna taka wzięłam sobie ten flakonik otworzyłam i powoniałam, żeby sprawdzic jak pachnie Więc puentą zakończę: powodzenia z kopenchagą |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bałabym się też tego przesuszenia o którym często czytam nie spróbuję to się nie przekonam ale na razie jakoś mnie do niego nie ciągnie ![]() Yatta rób jak pisze Agatka, ja bym trzymała 30-35min łącznie ![]() Lecę już spać blondaski bo jutro rano muszę iść do złotych kupić w końcu upatrzony ciuch na wyprzedaży, mam nadzieję że chociaż w sylwestra rano nie będzię tam tłumu dzikich nastolatek pa ![]() Yatta jutro rano wpadnę zobaczyć co Ci wyszło i trzymam kciuki
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-30 o 23:33 |
|
|
|
|
#369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn. nie jak maniaczka jakaś ale w pracy z nudów, czasem jak ciśnienie mi podskoczy, do kawusi no i do alko szczególnie. No tak jakby zliczyc, to na dzień jakieś 7-8 zejdzie. A jak jestem z TŻ to palimy jednego na pół Też ciekawa jestem co to za nowe L'Orealki będą jak z wodą 6% to dla mnie w sam raz na podkład ![]() A w ogóle to w nowym roku mogliby nam zrobic niespodzianke i te farbki clairol wprowadzic do PL ![]() Cytat:
![]() A jak nakładasz? od razu na całośc? Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2010-12-30 o 23:44 |
||
|
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba ze cena okazyjna to leć ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.clairol.com/niceneasy/nic...shade_palette/ |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam ze to jakiś nowy Loreal, a to całkiem nowa farba. Piękne kolorki |
|
|
|
|
#373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogliby tu w PL też je porozsyłac po drogeriach
|
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, ale mysle ze to kwestia czasu, farbka się pewnie pojawi.
Tymczasem szukam nowych Loreali ale żadnej nformacji nie ma, pewnie nic nie znajde Yatamanka jak tam? pisz bo spać ide
|
|
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba już na zachodzie są te L'Oreale, o których Ci mówiła ta pani z infolinii ![]() No właśnie Yatamanka pisz, bo ja jutro mam pobudke o 8 i też wypada już się kłaśc |
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak, tam wszystko szybciej jest ![]() Mam nadzieje ze beda ladne blondy, pani zapewniała mnie że bedzie kilka z koncowka 13 więc moze i 10,13 i 9,13 będzie
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z kolei będe szukała czego z jedyneczką po przecinku A nie mówiła Ci jaka nazwa tych nowy farb? Jest excell excellence preference to może teraz czas na prefer? |
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nazw nie podawała, podpytywałam ale nic nie mowila. No ja jakoś ostatnio z tą 13. 1 dla mnie za zimna zdecydowanie, 3 za ciepła, niech bedzie złoty srodek
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ważne, że jest coś co Ci odpowiada ![]() Znalazłam coś takiego: L'Oreal superior preference ![]() http://www.cerecomand.ro/tag/loreal-preference/ |
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Siedzę z farbusią na głowie Farba pachnie/śmierdzi tak samo jak Stockholm więc nie byłam zaskoczona - mnie osobiście ten zapach się nawet podoba ![]() Ja mam normalnie czarne włosy !! ![]() No ale nic.. siedzę i czekam Potrzymam z 25 min i zmalaksuje i chwilkę potrzymam.. Ale boję się przeokropnie Chociaż jak trzymałam Stockholm ot miałam buraczano fioletowe włosy, a obyło sie bez płaczu, więc liczę że będzie oki ![]() No a jak nie... To będę Cię enchanted ganiać ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo ja mam taki węch wrażliwy Ja miałam brązowe, spokojnie Będzie ok zmalaksuj i tak jeszcze potrzymaj z 5minut ![]() Na ja na to licze z nowym rokiem, że wprowadzą ![]() A odnośnie tego L'Orealka to znalazłam jeszcze coś takiego: L'Oreal dream blonde http://www.google.pl/images?hl=pl&gb...w=1280&bih=551 i L'Oreal natural match http://www.google.pl/images?um=1&hl=...=&oq=&gs_rfai= ![]() EDIT: Tak teraz patrze, L'Oreal ma mase tych farb http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/default.aspx#/?page=top{userdata//d+d//|diagnostic|main:supercat egory:haircolor|media:_bl ank|nav|overlay:_blank} Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2010-12-31 o 00:33 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
ja mam nadzieje ze to bedzie L'Oreal superior preference bo będzie tam mój wyśniony kolor
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-12-31 o 00:34 |
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem dlaczego ale ten dream blonde bardziej do mnie przemawia
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Yatamanko trzym się ciepło. Ja uciekam, bo chyba jutro zasne na stojąco przy strzelankach ![]() Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
#385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to fatalnie ![]() ![]() ![]() najwyzej poprosze kogoś i mi kupi w angi
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
No to troche załamka
Włosy po spłukaniu są tak samo ciemne
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, ja tez tak mialam jak zmiejszalam wode do 4,5 w exellence. Na poczatku to byly szaro brazowe ale juz po 3 myciach bylo slicznie a jeszcze po paru nie bylo po niej sladu.Na tak utlenionych wlosach. Bedzie dobrze zobaczysz.
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wyschły chyba nie jest tak źle? A jak nawet jest troche ciemno, to tak jak Adzi napisała rach ciach i się wypłucze - 2-3 mycia i już ładnie będzie
U mnie też ciutke popiołek zszedł po dzisiejszym myciu. Głowa do góry.
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski w ostatni dzien tego roku
ja szykuje pomalu wszystko jakies zakupy jeszcze wczoraj wieczorem grubsze rzeczy juz pokupywalismy..mam tez pare pomyslow na stroj pozniej mycie wloskow i heeeja
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
cascada
o udanej zabawy sylwestrowej Wklej nam zdjęcia jakie miałaś wloski na zabawie, jestem bardzo ciekawa i chętnie na nie popatrze ![]() enchanted dużo tego znalazłaś ![]() Pani mówiła że bedzie odcień 13 po przecinku, ale może jej nie chodziło dokładnie o to ze farba bedzie nazywała się jakoś tam,13. Może będzie odcien, refleks 13 ale nie bedzie się tak nazywał. Poczekamy zobaczymy, do marca ![]() Yatamanka mi Nutrisse sprał się po 3 myciach jak robiłam na wodzie 4,5%. Jak jest na sucho? Wybralas poziom 8 więc wiadomo że troszkę przyciemni, chyba tragedii nie ma? Lifunia mi też sie podoba ten kolor co Tobie
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-12-31 o 09:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

żarcik oczywiście
dlatego to pewnie przez tą porę roku 

A też ciągle tylko kaptur i kaptur..
ale dzięki TŻ przestałam i nie pale już 2lata, no czasem tylko do piwka właśnie ale teraz jak zacznę używać pasków to w ogóle nie będę