Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-30, 22:34   #1711
Donka94
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziewczyny- Donka i marthaa mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tego rozu benefit?
Ma świetny kolor, tyle mogę Ci powiedzieć, nie mialam go nigdy, ale strasznie mi sie podoba i ma dobre opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=30055&next=1

A teraz z inne beczki
Dziewczyny mam taką sukienkę na Sylwestra+ do tego fioletowe paznokcie i kalsyczne czarne platformy.A na ramiona cieniutki czarny sweterek (gdyby zimno było ) Myslicie ze bedzie ok?
A i zdjecie zapozyczone z wizazowej szafy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienkahm.jpg (51,7 KB, 28 załadowań)
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:47   #1712
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:54   #1713
_Alessandra
Zakorzenienie

samaraNW - dzięki za odp. A nie powoduje u Ciebie wysypów, albo coś w związku z taką 'ostrością'?
A co do Tż'a - źle to zrozumiałaś, on co innego miał na myśli i wiem, że o to właśnie mu chodziło, bo o tym rozmawialiśmy - on zazwyczaj u mnie też nie dostrzega jakichś zmian, tego jak wyglądam, czy mam makijaż, czy go nie mam, czy zmieniłam, czy coś z włosami zrobiłam(kiedyś się śmiałam, że muszę się ogolić na łyso, żeby zauważył cokolwiek ) ale to wiadomo, jak facet (choć zdarzają się wyjątki ). Jemu bardziej chodziło o to, że chce jutro zobaczyć jak wejdzie jedno wielkie WOW, bo tak mu opowiadam, co chcę ze sobą zrobić i jak będę ubrana itd. i się doczekać nie może I to z tym milionem dolarów itd. to wiadomo, że nie było to tak śmiertelnie poważnie, on jest po prostu przygotowany,że jutro będzie coś ekstra (nawet to, że na co dzień jakoś tak średnio noszę dekoldy a jutro będę mieć bluzkę z takim okrągłym wycięciem na piersiach, tak gdzie jest "rowek" że tak powiem ). A co do naturalności - ten też mi ciągle mówi, że nie wie, po co ja się maluję, jak bez makijażu wyglądam dla niego pięknie(ale ja mam lustro i ja dziękuję się tak ludziom pokazywać na ulicy ..) To nie było w złym kontekście, właśnie on chciał zaznaczyć, że jutro dostrzeże we mnie wszystkie zmiany

Czekoladowa1 - to szybciutko, u mnie to chyba dopiero po Nowym Roku, ale mało mnie to interesuje A co do spray'u TRESemme to sądzę, że będziesz bardzo zadowolona, bynajmniej ja byłam

buahhot - ale bombowy prezent ta Pani Ci sprawiła

angelwithoutsoul
- oj, wiem co przeżywasz, mam to samo, mam takiego stresa, czy jutro nie będzie gorzej, czy będzie lepiej, czy uda mi się to zakryć, czy nikt nie będzie na to zwracał uwagi i w ogóle...

Soph - powiem Ci, że ja też zauważyłam, że może nie tyle się rolują, co jakby hmm..tak pękały? Tworzą taką siateczkę dziwną po spędzeniu jakiegoś czasu na mrozie , znaczy jak dam podkład + puder.. I świetna lista! Ja z tego mam tę sól cynamonową i jest cudowna, a ten zapach I teraz sobie tą glinkę w wersji miałkej zamówiłam, ale tylko 10g.

_blondyneczka_ - ja mam profil, ale korzystam z niego tylko i wyłącznie wtedy, kiedy chcę się dowiedzieć czy są na następny dzień jakieś kartkówki, zmiany, sprawdziany, chodzi mi o profil mojej klasy raczej, tak informacyjnie tylko, bo tak to te NK to dno jest...
Przykro mi z powodu tego dzieciaczka..I w sumie z tej całej sytuacji..Ale to jej wybór..O to wcześnie urodziłaś, podziwiam Cię i super, że się zdecydowałaś urodzić i wychować i jeszcze trafiłaś na odpowiedzialnego faceta A co do docierania się - niektórzy docierają się latami, najważniejsze to być ze sobą w tych trudnych chwilach, bo w dobrych zawsze jest ok między ludźmi
I piękne wierszyki...Ja też się poryczałam przy tym filmiku...I tak się zastanawiałam, jakbym teraz tfu, tfu odpukać zaszła w ciążę, to nie wiem co bym zrobiła, kurczę za młoda jestem jeszcze na dziecko..Sądzę, że jakbym miała 20 lat też bym się raczej już zdecydowała, bo jednak to już jakiś wiek jest normalny, a zwłaszcza, że ja szaleję za dziećmi, uwielbiam je, kocham z nimi przebywać, zajmować się..

sylvi_86 - super lista! A jakiż to filtr Avenki ? I można na niego kłaść normalnie makijaż? Daj znać jak kupisz i wypróbujesz jak się sprawuje

Donka94
- czekam na foto szmineczek I super paczuszka kosmetyków! I ja prosiłabym o recenzję tego olejku na blizny, korektora i podkładu Dzisiaj szukałam tej maseczki, ale nigdzie nie mogłam znaleźć.. I co do jutrzejszego ubioru - pewnie, że będzie ok!! I rozumiem, że do tego jakiś fajny makijaż w kolorach fioletu?

poziomeczka89 - aha No to szybciutko zeszłaś! I śliczny ten makijaż, ogólnie ta dziewczyna ślicznie maluje Mi niestety takie tradycyjne czarne smokey z dolną powieką totalnie nie pasują - ja zazwyczaj taki robię w brązach Albo na górze robię smokey a dolną powiekę maluję czymś jasnym, ale nie kontrastującym. Akurat tej dziewczynie pasuje ta wersja z czerwonymi ustami, zaś Penelope - z nude

kaaasiuleczka - ja robię jutro taki makijaż oczu jak ta modelka ma(załącznik) + na dolnej powiece zamiast czarnego(bo totalnie mi na dole czarny nie pasi do mojej twarzy) będzie srebrny i pod tym czarnym na całej górnej powiece też będzie srebro

E.J - dziękuję Ja nikogo nie chciałam urazić swoją opinią, jest to moje zdanie, po prostu jak jakikolwiek ksiądz zaczyna coś wygłaszać to mam odruch "uciekać i nigdy nie wracać", do tego nienawidzę fałszu i obłudy i nakazywania zasad, których samemu się nie przestrzega, albo nigdy nie przestrzegało... I dlatego wolę sobie sama porozmawiać z Bogiem, pomodlić się w samotności.
A co do antykoncepcji - ja również jestem za tym i Twoje myślenie jest jak najbardziej ok! Ale ja mimo tego, że stosuję antykoncepcję, to nigdy nie będę pewna w 100 procentach, chociaż uważamy jak możemy i nie wyobrażam sobie teraz mieć dziecka.. (o właśnie powracając do Kościoła-tam nakazują metody naturalne... powodzenia im życzę.)

marthaa
- ojej, przykro mi Słońce... A dlaczego, co się stało..? Co do antykoncepcji - dokładnie, w Anglii jest to normalne! A np. w Hiszpanii jak byłam, to jak mi opowiadała siostra Tż'a, która tam mieszka, to dziewczyny jak zaczynają współżycie to idą z rodzicem,bądź rodzicami(!!) wybrać co będzie najlepsze - zazwyczaj są to albo tabletki albo spirala i zakłada się ją nawet dziewczynom w wieku lat 15, 16! I nie widziałam tam żadnych młodych mamusiek...

Kalpana
- będzie dobrze, zobaczysz, to normalne, że się stresujesz, ale wszystko pójdzie super, naprawdę ! Trzymam kciuki! I będziesz najpiękniejszą panną młodą!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a1_042.jpg (123,2 KB, 24 załadowań)

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-30 o 22:55
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:56   #1714
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Ma świetny kolor, tyle mogę Ci powiedzieć, nie mialam go nigdy, ale strasznie mi sie podoba i ma dobre opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=30055&next=1

A teraz z inne beczki
Dziewczyny mam taką sukienkę na Sylwestra+ do tego fioletowe paznokcie i kalsyczne czarne platformy.A na ramiona cieniutki czarny sweterek (gdyby zimno było ) Myslicie ze bedzie ok?
A i zdjecie zapozyczone z wizazowej szafy
Pewnie, że będzie ok

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 22:58   #1715
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Donka pewnie ze bedzie ok ładna sukienka no i +platformy

przez Was teraz mysle o tym beneficie, chyba pojade po nowym roku do sephory wybadać kolory

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:21   #1716
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja rozumiem takie myślenie i też tak myślę, oczywiście nie mówię ,że dziecka bym się pozbyła, ale na pewno nie byłby to szczyt moich marzeń - gdyby już się zdarzyło . Również uważam, że antykoncepcja w ogóle w Polsce powinna być bardziej rozpowszechniona, a nie problem, żeby tabletki dostać trzeba zapłacić 100zł za wizytę i drugie tyle za tabletki... W Anglii dają tabletki w szkołach - u nas jak jakaś dziewczyna jest w ciąży w wieku licealnym to zaraz halo wielkie

EDIT: JEstem mega zła wręcz wku*******, ponieważ sylwestra spędzam sama w domu... Chyba się upiję ;]
Co do lekarzy - znalazłam u siebie w okolicy lekarza na tzw. ubezpieczalnię, z tym, że to jest przychodnia niepubliczna, lekarz nawet spoko ale jakoś tabletki mnie nie pociągaja

Współczuję sytuacji w sylwestra I rozumiem Cię

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie narzekajcie.... Ja to dopiero jestem zła, bo się denerwuję przed jutrzejszym ślubem, a TŻ mi jeszcze specjalnie dokucza ;P
Powodzenia jutro

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ten olejek pierwotnie przeznaczony jest na rozstępy ale wyczytałam, że świetnie działa na włosy, nakładany normalnie jak olej parachute czy amla Zresztą z takim składem musi być super zawiera olej migdałowy, macadamia i jojoba. Nie ma w sobie żadnych konserwantów jednym słowem cudo za niecałe 12zł
Aha, dziękuję Ale jak to nakładacie? możesz mi trochę rozjaśnić?

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
wow, jakie wymagania ma od Ciebie TŻ mój by mi nigdy tak nie powiedział, bo z tego co ja widzę, to on w ogóle jest mało spostrzegawczy w przypadku mojego wyglądu i woli mnie naturalną. ale szczerze, to ja bym się źle poczuła,jakby facet mi mówił, jak mam wyglądać i że to wyglądem sprawi się te uczucia, które były na początku związku.
Jakoś to samo mi się nasuneło jak przeczytałam o tym
Zresztą mój Tż to potrafi mnie zdemotywować ja się nastaramby dobrze wyglądać - makijaż, ułożone włosy ect. a jemu najbardziej się podobam rano - rozczochrana, bez makijażu

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
E.J - dziękuję Ja nikogo nie chciałam urazić swoją opinią, jest to moje zdanie, po prostu jak jakikolwiek ksiądz zaczyna coś wygłaszać to mam odruch "uciekać i nigdy nie wracać", do tego nienawidzę fałszu i obłudy i nakazywania zasad, których samemu się nie przestrzega, albo nigdy nie przestrzegało... I dlatego wolę sobie sama porozmawiać z Bogiem, pomodlić się w samotności.
A co do antykoncepcji - ja również jestem za tym i Twoje myślenie jest jak najbardziej ok! Ale ja mimo tego, że stosuję antykoncepcję, to nigdy nie będę pewna w 100 procentach, chociaż uważamy jak możemy i nie wyobrażam sobie teraz mieć dziecka.. (o właśnie powracając do Kościoła-tam nakazują metody naturalne... powodzenia im życzę.)
Ja tam święta nie jestem, stosujemy z Tż prezerwatywy więc też na bakier jestem teraz z kościołem.. ale czuję, że z Tż seks to kolejna forma miłości a nie tylko pożądanie, chuć czy co by tam wstawić ze słów księży
Notabene też mam różne niefajnie wspomnienia z nimi związane - kiedyś od jednego z księży usłyszałam, ze to moja wina, że tata pije, że nic się nie zmienia bo przecież ode mnie zależy jak sie bedzie tata zachowywać

Dziś było:
- ćwiczenia
- demakijaż żelem z mikrogranulkami twarzy a oczu płynem do demakijażu
- peeling twarzy
- maseczka
- depilacja
- masaż syrenką
- balsamowanie
- wsmarowanie w uda antycellulitowego kremu a w biust serum
- w stopy wsmarowałam krem rozgrzewający
- przemyłam twarz tonikiem, potem na czoło nałożyłam Brevoxyl, a na resztę twarzy krem dotleniający
- za niedługo wypiję pokrzywę
- przed spaniem nałożę oprócz kremu na dłonie krem z wit. A bo z zimna w pracy mam czerwone i suche placki

Jutro nałożę na włosy maseczkę z jedwabiem bo jakąś napoczętą saszetkę znalazłam w szufladzie, poodsuwam skórki, może nawet na jakiś kolor pomaluję pazurki

A przed chwilą zjadłam wielką miseczkę owsianki z jabłkiem i rodzynkami

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-12-30 o 23:22
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:26   #1717
Donka94
BAN stały

Cytat:
samaraNW - dzięki za odp. A nie powoduje u Ciebie wysypów, albo coś w związku z taką 'ostrością'?
A co do Tż'a - źle to zrozumiałaś, on co innego miał na myśli i wiem, że o to właśnie mu chodziło, bo o tym rozmawialiśmy - on zazwyczaj u mnie też nie dostrzega jakichś zmian, tego jak wyglądam, czy mam makijaż, czy go nie mam, czy zmieniłam, czy coś z włosami zrobiłam(kiedyś się śmiałam, że muszę się ogolić na łyso, żeby zauważył cokolwiek ) ale to wiadomo, jak facet (choć zdarzają się wyjątki ). Jemu bardziej chodziło o to, że chce jutro zobaczyć jak wejdzie jedno wielkie WOW, bo tak mu opowiadam, co chcę ze sobą zrobić i jak będę ubrana itd. i się doczekać nie może I to z tym milionem dolarów itd. to wiadomo, że nie było to tak śmiertelnie poważnie, on jest po prostu przygotowany,że jutro będzie coś ekstra (nawet to, że na co dzień jakoś tak średnio noszę dekoldy a jutro będę mieć bluzkę z takim okrągłym wycięciem na piersiach, tak gdzie jest "rowek" że tak powiem ). A co do naturalności - ten też mi ciągle mówi, że nie wie, po co ja się maluję, jak bez makijażu wyglądam dla niego pięknie(ale ja mam lustro i ja dziękuję się tak ludziom pokazywać na ulicy ..) To nie było w złym kontekście, właśnie on chciał zaznaczyć, że jutro dostrzeże we mnie wszystkie zmiany

Czekoladowa1 - to szybciutko, u mnie to chyba dopiero po Nowym Roku, ale mało mnie to interesuje A co do spray'u TRESemme to sądzę, że będziesz bardzo zadowolona, bynajmniej ja byłam

buahhot - ale bombowy prezent ta Pani Ci sprawiła

angelwithoutsoul
- oj, wiem co przeżywasz, mam to samo, mam takiego stresa, czy jutro nie będzie gorzej, czy będzie lepiej, czy uda mi się to zakryć, czy nikt nie będzie na to zwracał uwagi i w ogóle...

Soph - powiem Ci, że ja też zauważyłam, że może nie tyle się rolują, co jakby hmm..tak pękały? Tworzą taką siateczkę dziwną po spędzeniu jakiegoś czasu na mrozie , znaczy jak dam podkład + puder.. I świetna lista! Ja z tego mam tę sól cynamonową i jest cudowna, a ten zapach I teraz sobie tą glinkę w wersji miałkej zamówiłam, ale tylko 10g.

_blondyneczka_ - ja mam profil, ale korzystam z niego tylko i wyłącznie wtedy, kiedy chcę się dowiedzieć czy są na następny dzień jakieś kartkówki, zmiany, sprawdziany, chodzi mi o profil mojej klasy raczej, tak informacyjnie tylko, bo tak to te NK to dno jest...
Przykro mi z powodu tego dzieciaczka..I w sumie z tej całej sytuacji..Ale to jej wybór..O to wcześnie urodziłaś, podziwiam Cię i super, że się zdecydowałaś urodzić i wychować i jeszcze trafiłaś na odpowiedzialnego faceta A co do docierania się - niektórzy docierają się latami, najważniejsze to być ze sobą w tych trudnych chwilach, bo w dobrych zawsze jest ok między ludźmi
I piękne wierszyki...Ja też się poryczałam przy tym filmiku...I tak się zastanawiałam, jakbym teraz tfu, tfu odpukać zaszła w ciążę, to nie wiem co bym zrobiła, kurczę za młoda jestem jeszcze na dziecko..Sądzę, że jakbym miała 20 lat też bym się raczej już zdecydowała, bo jednak to już jakiś wiek jest normalny, a zwłaszcza, że ja szaleję za dziećmi, uwielbiam je, kocham z nimi przebywać, zajmować się..

sylvi_86 - super lista! A jakiż to filtr Avenki ? I można na niego kłaść normalnie makijaż? Daj znać jak kupisz i wypróbujesz jak się sprawuje

Donka94
- czekam na foto szmineczek I super paczuszka kosmetyków! I ja prosiłabym o recenzję tego olejku na blizny, korektora i podkładu Dzisiaj szukałam tej maseczki, ale nigdzie nie mogłam znaleźć.. I co do jutrzejszego ubioru - pewnie, że będzie ok!! I rozumiem, że do tego jakiś fajny makijaż w kolorach fioletu?

poziomeczka89 - aha No to szybciutko zeszłaś! I śliczny ten makijaż, ogólnie ta dziewczyna ślicznie maluje Mi niestety takie tradycyjne czarne smokey z dolną powieką totalnie nie pasują - ja zazwyczaj taki robię w brązach Albo na górze robię smokey a dolną powiekę maluję czymś jasnym, ale nie kontrastującym. Akurat tej dziewczynie pasuje ta wersja z czerwonymi ustami, zaś Penelope - z nude

kaaasiuleczka - ja robię jutro taki makijaż oczu jak ta modelka ma(załącznik) + na dolnej powiece zamiast czarnego(bo totalnie mi na dole czarny nie pasi do mojej twarzy) będzie srebrny i pod tym czarnym na całej górnej powiece też będzie srebro

marthaa
- ojej, przykro mi Słońce... A dlaczego, co się stało..? Co do antykoncepcji - dokładnie, w Anglii jest to normalne! A np. w Hiszpanii jak byłam, to jak mi opowiadała siostra Tż'a, która tam mieszka, to dziewczyny jak zaczynają współżycie to idą z rodzicem,bądź rodzicami(!!) wybrać co będzie najlepsze - zazwyczaj są to albo tabletki albo spirala i zakłada się ją nawet dziewczynom w wieku lat 15, 16! I nie widziałam tam żadnych młodych mamusiek...

Kalpana
- będzie dobrze, zobaczysz, to normalne, że się stresujesz, ale wszystko pójdzie super, naprawdę ! Trzymam kciuki! I będziesz najpiękniejszą panną młodą!
Olejku muszę troszke poużywać, a mam na co kilka na czole od wyciskania i na nogach od ugryzien komarow(ja, głupia rozdrapałam i blizny mam teraz)

Korektor jak już pisalam, uważam za najlepszy z zielonych. Stapia się z cerą, nie prześwituje pod podkaldem (no chyba, że nie wiadomo ile ktos nalozy), ładnie kryje, nie zapycha i u mnie kosztuje całe 7zł! Moim zdaniem przewyzsza popualrnego Minta z Every Day Minerals.

A podkład Gosh-kocham, a kolor Natural jest tak cudowny, tak naturalny , jak sama nazwa wskazuje i jasny, choć nie najjaśniejszy(dla bladolicych jest jeszcze 11 ). Niby podkład kryjący, ale serio nie kryje jakoś mega, tak przeciętnie. U mnie trzyma się mniej więcej od 7-15/16, a potem nie wiem bo zmywam makijaz po szkole. NIE ZAPYCHA! Świetnie kryje Dermablend, ale dla mnie to za mocny kaliber.

Cytat:
Donka pewnie ze bedzie ok ładna sukienka no i +platformy

przez Was teraz mysle o tym beneficie, chyba pojade po nowym roku do sephory wybadać kolory
tez uwielbiam platformy
Mnie jeszcze podoba się Georgia, Dandelion i Hoola Oczywiście wszystkie Benefit
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:26   #1718
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Co do lekarzy - znalazłam u siebie w okolicy lekarza na tzw. ubezpieczalnię, z tym, że to jest przychodnia niepubliczna, lekarz nawet spoko ale jakoś tabletki mnie nie pociągaja

Współczuję sytuacji w sylwestra I rozumiem Cię

Powodzenia jutro

Aha, dziękuję Ale jak to nakładacie? możesz mi trochę rozjaśnić?

Jakoś to samo mi się nasuneło jak przeczytałam o tym
Zresztą mój Tż to potrafi mnie zdemotywować ja się nastaramby dobrze wyglądać - makijaż, ułożone włosy ect. a jemu najbardziej się podobam rano - rozczochrana, bez makijażu

Ja tam święta nie jestem, stosujemy z Tż prezerwatywy więc też na bakier jestem teraz z kościołem.. ale czuję, że z Tż seks to kolejna forma miłości a nie tylko pożądanie, chuć czy co by tam wstawić ze słów księży
Notabene też mam różne niefajnie wspomnienia z nimi związane - kiedyś od jednego z księży usłyszałam, ze to moja wina, że tata pije, że nic się nie zmienia bo przecież ode mnie zależy jak sie bedzie tata zachowywać

Dziś było:
- ćwiczenia
- demakijaż żelem z mikrogranulkami twarzy a oczu płynem do demakijażu
- peeling twarzy
- maseczka
- depilacja
- masaż syrenką
- balsamowanie
- wsmarowanie w uda antycellulitowego kremu a w biust serum
- w stopy wsmarowałam krem rozgrzewający
- przemyłam twarz tonikiem, potem na czoło nałożyłam Brevoxyl, a na resztę twarzy krem dotleniający
- za niedługo wypiję pokrzywę
- przed spaniem nałożę oprócz kremu na dłonie krem z wit. A bo z zimna w pracy mam czerwone i suche placki

Jutro nałożę na włosy maseczkę z jedwabiem bo jakąś napoczętą saszetkę znalazłam w szufladzie, poodsuwam skórki, może nawet na jakiś kolor pomaluję pazurki

A przed chwilą zjadłam wielką miseczkę owsianki z jabłkiem i rodzynkami
ja sama jeszcze nie olejowałam włosów Ale dziewczyny nakładają przeważnie na długości włosów i tak kładą się spać, np w luźno związanym warkoczu, rano zmywają i włosy jak z reklamy Ja przynajmniej tak zamierzam to stosować A do zmycia najlepszy szampon z sls żeby szybko zmył za pierwszym razem, może to być np., pokrzywowy Eva, brzozowy Farmony itp żeby w składzie na początku miał sls.

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:33   #1719
_Alessandra
Zakorzenienie

E.J - bo ja to tak pewnie bez ładu i składu napisałam, jak tak teraz sama czytam to sama bym tak pomyślała Ale zupełnie o to nie chodziło Hehe no mi też tak Tż mówi, że najpiękniejsza jest naturalność - gdybym nie miała takich okropnych problemów z cerą to bym twarzy nie malowała na co dzień, ale niestety jestem zmuszona do tego... No i właśnie o takie sytuacje z księżmi mi chodzi, to jest nienormalne..A ten ksiądz to był już zupełnie jakiś burak za przeproszeniem, jak tak można powiedzieć?!
A co do tego olejku Babydream FurMama, ja na razie wypróbowałam go na włosach i twarzy I co do włosów, to nakładam jak zwykłe oleje - na suche włosy na połowę długości, zakładam czapkę i tak całą noc, a potem zmywam rano szamponem Dziś nałożyłam np. na mokre końcówki na noc.A na twarz zamiast kremu nałożyłam dziś już 3 raz i jestem w szoku co on robi z suchymi skórkami i takimi suchymi plackami od ranek i do tego jeszcze nie zapchał!

Donka94 - dzięki za odp.! Kurczę, chcę ten korektor natychmiast! Tylko, że nigdzie go nie widziałam..A gdzie go kupiłaś? O ja lubię takie kolorki podkładów, mmm śliczne są i mi bardzo pasują! Tylko szkoda, że nie za bardzo kryje..Dermablendu miałam próbkę i totalna masakra - maska, że szok!
I ja uwielbiam platformy Zresztą w takich z 10cm obcasem idę jutro na Sylwestra..

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata x1
- Merz Spezial x2

Włosy:

- zero prostowania i suszenia
- mycie szamponem nawilżającym Joanna
- wosk odżywczy z Awokado na połowę długości i olejek Babydream Fur Mama na końcówki na całą noc + czapka

Twarz:

- żel peelingujący Neutrogena
- krem Alantan Plus
- punktowo filtr spf50 LRP (pod oczy, na krostki,gule i rany)
- demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym Bielenda
- peeling zwężający pory, Avon
- maseczka głęboko oczyszczająca, Montagne Jeunesse
- olejek Babydream FurMama, Ross + Tormentiol punktowo na noc
- gruba warstwa Bambino na usta na noc
- żel pod oczy, Flos-Lek na noc

Ciało:

- masaż Syrenką
- olejek FurMama, Ross
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- krem do rąk co jakiś czas, Isana
- maść nagietkowa na dłonie na noc, a na stopy gruba warstwa Bambino i w skarpety grube

Idę spać, dobranoc Piękności!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-30 o 23:37
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:38   #1720
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Ja również idę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:39   #1721
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
tillavanilla - mogłabyś raz jeszcze wkleić, bo coś nie wchodzi?
teraz powinno byc dobrze,a jesli nie to musisz wejsc w top& shirts po prawej stronie i treba przerzucic strone i w gornym prawym rogu jest moj szary top,kosztowal 19.99 a ja kupilam na wyprzedazy za 10 funtow
http://www.hm.com/gb/fashion/fashion.../clothes&tags=[[25,27,28,29,30,31,231,232 ,337]]//{'view':'f','m':230,'p':1 ,'v':0.7,'bg':542,'slot':[12622,12530,12485,12614,1 2607]}

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Pójde dzisiaj jeszcze raz na solarium, mam nadzieje, że opalenizna troche przykryje te moje niedoskonałości na twarzy Na brodzie zaczyna mi się strasznie wszystko wysuszać i jak przykryje to makijażem, to jest fatalny efekt, już nie wiem co robić
ja tez dzisiaj bylam i nie zlapalo mnie zbyt mocno,ale wcale sie tym nie przejmuje,bo jutro naloze na buzke krem YR i bedzie pieknie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej slicznotki
ja dzisiaj znowu skocze do h&m ..ale do innego niz ostatnio ;-p moze cos dorzucili.. i na dziale dziecięcym
nie sadze,zeby cos nowege dorzucili,sama na to liczylam szczegolnie jesli chodzi o nexta i h&m i dupa

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Tillavanilla, dokładnie ten, tak : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...arzy-2-w-1.htm ?
Dziękuję za opinię, zdecydowałam się go kupić w końcu

Tak w ogóle, dzień dobry.
Mam paskudną opryszczkę na ustach, znowu, już drugi raz tej zimy żadne maści nie działają, smaruję tylko Sonolem i Carmexem... czeka mnie ponad tydzień męki z tym świństwem, a potem blizna
Nie pozalujesz zakupu,krem jest supera co do opryszczki to znam ten bol,srednio mam to dziadostwo dwa razy w roku,ale jak juz wyskoczy to nie moge sie tego swinstwa pozbyc przez dwa tygodnie
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dostałam dzisiaj już tresemme, jak on ślicznie pachnie jutro go wypróbuje, mam nadzieje że będę z niego zadowolona ahhh ale ten zapach jest cudny
kiedys nie lubilam zapachu tressa,ale teraz sie przyzwyczailam i jest ok
Cytat:

I dlatego jestem za antykoncepcją.. nawet w formie tabletek

Zresztą ja wychodzę z założenia, ze skoro jestem dorosła na seks to jestem też dorosła do ponoszenia konsekwencji i odpowiedzialności za swoje czyny... Tylko nie bicje za takie myślenie
zgadzam sie z toba w zupelnosci,ale nalezy pamietac,ze sa sytuucje,w ktorych aborcja jest jak najbardziej uzasadniona,przychodzi mi na mysl historia zgwalconej 14 latki,ktora chcial usunac ciaze,a ruchy antyaborcyjne robily wszystko,zeby do tego nie doszlo,normalnie rece opadaja.ale to wlasnie nasza kochana Polska

marthaaanie slyszalam,zeby dawali tabletki w szkolach,ale tu jest wszystko mozliwe W uk antykoncepcja jest ogolno dostepna i przede wszystkim darmowa,tak samo jest z aborcja,gdy zaszlam w ciaze i poszlam do lekarza juz w recepcji zapytali mnie czy jestem szczesliwa z mojego odmiennego stanu,to samo podczas kilku nastepnych wizyt u poloznej, gdybym powiedziala,ze nie to rach ciach i po klopocie,smutne to,ale prawdziwe

Cytat:
Dziewczyny, nie narzekajcie.... Ja to dopiero jestem zła, bo się denerwuję przed jutrzejszym ślubem, a TŻ mi jeszcze specjalnie dokucza ;P
bedzie dobrze,trzymam mocno kciuk

Nasz sylwester tez stoi pod znakiem zapytania,tz sie rozchorowal i zarazil synka,masakra jakas Jesli jutro moi mezczyzni nie poczuja sie lepiej to zostaniemy w domu

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-12-30 o 23:45
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:40   #1722
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ja sama jeszcze nie olejowałam włosów Ale dziewczyny nakładają przeważnie na długości włosów i tak kładą się spać, np w luźno związanym warkoczu, rano zmywają i włosy jak z reklamy Ja przynajmniej tak zamierzam to stosować A do zmycia najlepszy szampon z sls żeby szybko zmył za pierwszym razem, może to być np., pokrzywowy Eva, brzozowy Farmony itp żeby w składzie na początku miał sls.
Ahaaa dziękuję

Cytat:
E.J - bo ja to tak pewnie bez ładu i składu napisałam, jak tak teraz sama czytam to sama bym tak pomyślała Ale zupełnie o to nie chodziło Hehe no mi też tak Tż mówi, że najpiękniejsza jest naturalność - gdybym nie miała takich okropnych problemów z cerą to bym twarzy nie malowała na co dzień, ale niestety jestem zmuszona do tego... No i właśnie o takie sytuacje z księżmi mi chodzi, to jest nienormalne..A ten ksiądz to był już zupełnie jakiś burak za przeproszeniem, jak tak można powiedzieć?!
A co do tego olejku Babydream FurMama, ja na razie wypróbowałam go na włosach i twarzy I co do włosów, to nakładam jak zwykłe oleje - na suche włosy na połowę długości, zakładam czapkę i tak całą noc, a potem zmywam rano szamponem Dziś nałożyłam np. na mokre końcówki na noc.A na twarz zamiast kremu nałożyłam dziś już 3 raz i jestem w szoku co on robi z suchymi skórkami i takimi suchymi plackami od ranek i do tego jeszcze nie zapchał!

Donka94 - dzięki za odp.! Kurczę, chcę ten korektor natychmiast! Tylko, że nigdzie go nie widziałam..A gdzie go kupiłaś? O ja lubię takie kolorki podkładów, mmm śliczne są i mi bardzo pasują! Tylko szkoda, że nie za bardzo kryje..Dermablendu miałam próbkę i totalna masakra - maska, że szok!
I ja uwielbiam platformy Zresztą w takich z 10cm obcasem idę jutro na Sylwestra..

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata x1
- Merz Spezial x2

Włosy:

- zero prostowania i suszenia
- mycie szamponem nawilżającym Joanna
- wosk odżywczy z Awokado na połowę długości i olejek Babydream Fur Mama na końcówki na całą noc + czapka

Twarz:

- żel peelingujący Neutrogena
- krem Alantan Plus
- punktowo filtr spf50 LRP (pod oczy, na krostki,gule i rany)
- demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym Bielenda
- peeling zwężający pory, Avon
- maseczka głęboko oczyszczająca, Montagne Jeunesse
- olejek Babydream FurMama, Ross + Tormentiol punktowo na noc
- gruba warstwa Bambino na usta na noc
- żel pod oczy, Flos-Lek na noc

Ciało:

- masaż Syrenką
- olejek FurMama, Ross
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- krem do rąk co jakiś czas, Isana
- maść nagietkowa na dłonie na noc, a na stopy gruba warstwa Bambino i w skarpety grube

Idę spać, dobranoc Piękności!
Dziękuje za wyjaśnienie Chyba się na niego skuszę skoro jest taki super
A ten ksiądz to tak ma
Fajnie, że Tż zachwouje się inaczej niż myślałam
A co do malowania - ja się maluję bo muszę, inaczej wyglądam jak dziecko
Dobrej nocy

Stary 2010-12-30, 23:42   #1723
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, kupiłam i niestety nie działa
Na mnie też nie smaruję od dziś cytryną, może coś da...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 23:43   #1724
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

Nasz sylwester tez stoi pod znakiem zapytania,tz sie rozchorowal i zarazil synka,masakra jakas Jesli jutro moi mezczyzni nie poczuja sie lepiej to zostaniemy w domu
Oooo, niedobrze, dużo zdrowia dla Twoich facetów

Stary 2010-12-30, 23:54   #1725
tillavanilla
Raczkowanie

Alessandra napisalas,ze w Hiszpanii nie widzialas zbyt wiele mlodych mamusiec,a w uk jest wrecz przeciwnie, czesto mlode dziewczyny ok 20 lat maja juz po 2-3 dzieci,zdarza sie tez tak,ze jedno jest czarne,drugie biale,a trzecie nie podobne do reszty,kiedys mnie to szokwalo,a teraz to po prostu dla mnie codziennosc

Robie wlasnie chatke baby jagi,a wczoraj zrobilam krowke i nie wyrosla mi za bardzo,ale za to jest pyszna Ok dokoncze w kuchni i ide spac Milej nocy

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 00:00   #1726
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny- Donka i marthaa mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tego rozu benefit?
On nie jest bardzo napigmentowany kolorem, jednak pięknie się mieni Coralistę miałam okazję użyć kiedyś na imprezę ,ponieważ miała go mamy koleżanka i byłam pod wrażeniem - na mnie wyglądał cudownie, super, wspaniale, bosko i co tam jeszcze w porównaniu z moim zwykłym różem lub różem + rozświetlaczem, jak to czasami nakładam - daje mega super hiper efekt i o wiele lepszy...Ale się podjarałam

Jeśli chodzi o tego mojego nieszczęsnego sylwestra - wyszło tak, ponieważ no chłopaka nie mam, koleżanka zachorowała, druga jednak nie przyjeżdża, trzecia spędzi go z chłopakiem, czwartej się nie chce... Każda coś . A ja jak taki dupek, ale już przywykłam, że sylwester nie jest zbyt fajny. Swoją drogą z radością pożegnam ten kiepski rok i oby następny był lepszy

Cytat:
Alessandra napisalas,ze w Hiszpanii nie widzialas zbyt wiele mlodych mamusiec,a w uk jest wrecz przeciwnie, czesto mlode dziewczyny ok 20 lat maja juz po 2-3 dzieci,zdarza sie tez tak,ze jedno jest czarne,drugie biale,a trzecie nie podobne do reszty,kiedys mnie to szokwalo,a teraz to po prostu dla mnie codziennosc

Robie wlasnie chatke baby jagi,a wczoraj zrobilam krowke i nie wyrosla mi za bardzo,ale za to jest pyszna Ok dokoncze w kuchni i ide spac Milej nocy
Własnie! U nich jest tak w tych szkolach np. bo jest najwiekszy procent mlodych matek chyba w Europie U nas jeszcze jest taka mentalnosc, ze te dziewczyny sie wstydzą itd... U nich już chyba nie.
Co do krówki - moja mama dziś robiła i kocham ją za to - taką z biszkoptu, jakiegoś kremu, rozpuszczonych krówek i bezów, jest pyszna!

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-31 o 00:02
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 00:05   #1727
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Jeśli chodzi o tego mojego nieszczęsnego sylwestra - wyszło tak, ponieważ no chłopaka nie mam, koleżanka zachorowała, druga jednak nie przyjeżdża, trzecia spędzi go z chłopakiem, czwartej się nie chce... Każda coś . A ja jak taki dupek, ale już przywykłam, że sylwester nie jest zbyt fajny. Swoją drogą z radością pożegnam ten kiepski rok i oby następny był lepszy
Dokładnie, oby następny rok był lepszy

Stary 2010-12-31, 00:17   #1728
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
powodzenia na pewno wszystko bedzie idealnie

Cytat:

zajrzyj też na stoisko Vipery np w Reducie Ona też ma w swoich szminkach fajny odcień nude za niecałe 15zł chyba

to jak już wróce to się wybiorę

Cytat:
Hej Kochane
Ale się zezłościłam dziś, bo dorwałam takie lakiery "Safari" , one kosztują ok.3 zł ale są w miarę dobre, bo miałam parę kolorów - mają śliczne kolorki, dobrze się rozprowadzają, szybko schną, już po 1 warstwie wyglądają ok i trzymają się tak ok.2-3 dni,czyli tyle ile mi starcza, bo i tak na co dzień nie maluję paznokci, potrzebne raczej w wyjątkowych sytuacjach I kupiłam taką śliczną czerwień, ale okazał się jakiś wadliwy ten egzemplarz, bo jak mama mi zaczęła malować to tak się ciąągnie i tworzy taką skorupę i w ogóle tragedia A moja siostra kupiła sobie taki pastelowy róż z tego i jest wszystko w jak najlepszym porządku...I nie będę mieć pomalowanych paznokci i jestem zła....
Ale kupiłam sobie za to maseczkę Dermiki "Oczarowanie" i Dax Perfecta "No Problem - głęboko oczyszczająca" i jutro je będę sobie nakładać przed wyjściem I jeszcze zamówiłam w aptece glinkę zieloną z Argiletz w formie miałkiej i jutro będzie.

W ogóle Tż mnie zaskoczył teraz, jak z nim rozmawiałam, bo powiedział mi, że jutro mam być najpiękniejsza ze wszystkich i wie, że jestem do tego zdolna, żeby wyglądać jak milion dolarów i tak mam wszystko zrobić, żeby tak było i że chce mnie jutro zobaczyć odmienioną, tak jakbyśmy widzieli się po raz pierwszy, jakby to było 2 lata temu, że chce abym go zaskoczyła I się już kompletnie zestresowałam.. Ale obiecał, że powie mi szczerze jak mnie jutro zobaczy co o mnie sądzi Mam stresa jak przed jakąś pierwszą randką, naprawdę...A ja bez pomalowanych paznokci, bez loków
a nie możesz jutro jakiegoś lakieru kupić???
a TŻ na pewno olśnisz jutro, nie stresuj się

Cytat:

woooow... dla mnie to szok..no ale słyszałam że w UK bardzo dużo młodych mam....

ja siedzę jeszcze jakieś 10 minut z paskami BAM i spać.... oglądałam pomadki nude- przez was coraz bardziej jakąś chcę
aaaa...kupiłam dziś jeansy i sweterek

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 00:39   #1729
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kitka fajnie, że zakupy się udały

Mykam spać, dobrej nocy

Stary 2010-12-31, 01:48   #1730
angelinmyheart
Zakorzenienie

snowhitee spodobały mi się te kredki, jak bym miała więcej kasy to bym na pewno kupiła. Najchętniej to czarną, bo co kupuję i maluje na wodnej linii to każda się rozmazuje. :/

http://allegro.pl/3x-nyx-jumbo-penci...386512476.html

Tutaj macie wszystkie kolory. Może komuś się przyda.

Też chce jutro Tż. olśnić, bo na tą imprezę co idziemy idzie z nami taka dziewczyna co się w nim niedawno kochała, jak nie nadal kocha.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 02:22   #1731
agusiownik
Zakorzenienie

dziewczyny nie jestem w stanie Was na bieżąco czytać, nadrobię w styczniu jak będę miała więcej wolnego

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 09:46   #1732
magne
Zadomowienie

Cytat:
Oooo ja bym chciała takiego korektora spróbować :P Powiesz kiedyś,czy jest Dobry?

smokey! swoją drogą "Honia" moim zdaniem jest ohydna ,zupełnie nie podoba mi się taka uroda.

Cóż... Ja aż tak długiej wishlisty jak wy to chyba nie mam Ale bardzo chciałabym:

-amlę
-jakiś mineralny puder sypki (miałam kiedyś rimmela, ale wolałabym spróbować coś nowego). Może coś polecicie?
-
Rimmel ma pseudominerały, a jeśli interesuje cię mineralny to warto poczytać w wątku gdzie dziewczyny o nich rozmawiają. : )
Cytat:
wow, jakie wymagania ma od Ciebie TŻ mój by mi nigdy tak nie powiedział, bo z tego co ja widzę, to on w ogóle jest mało spostrzegawczy w przypadku mojego wyglądu i woli mnie naturalną. ale szczerze, to ja bym się źle poczuła,jakby facet mi mówił, jak mam wyglądać i że to wyglądem sprawi się te uczucia, które były na początku związku.
Mój tż to jakiś wyjatek ,on widzi wszystko, do tego jest strasznie wyczulony na zapach, jest bardzo spostrzegawczy. Ja czasami nie wiem w co był ubrany ,bo na to uwagi nie zwracam,a on pamięta.. Zawsze komentuje,że wyglądam pięknie (a ja tego nie lubię no nie wiem jakoś tak )
Donka- zainteresowałas mnie tym podkładem , że ma jasne odcienie, mogłabyś mi dać link z kwc ? Bo nie wiem dokładnie o który chodzi.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 09:59   #1733
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Na mnie też nie smaruję od dziś cytryną, może coś da...
toniku z cytryny też próbowałam i nic mi nie dał. chyba jestem przegranym przypadkiem a Ty chcesz bezpośrednio cytryną się smarować?

Cytat:
u mnie raczej nic nie powoduje wysypu oprócz @ i nie używam go, jak mam pryszcze, najpierw robię wszystko, żeby ich się pozbyć, dopiero używam peelingu.
a z TŻ, to fajnie, że źle zrozumiałam
Stary 2010-12-31, 10:13   #1734
magne
Zadomowienie

Cytat:
witam

toniku z cytryny też próbowałam i nic mi nie dał. chyba jestem przegranym przypadkiem a Ty chcesz bezpośrednio cytryną się smarować?

u mnie raczej nic nie powoduje wysypu oprócz @ i nie używam go, jak mam pryszcze, najpierw robię wszystko, żeby ich się pozbyć, dopiero używam peelingu.
a z TŻ, to fajnie, że źle zrozumiałam
A ta cytryna to na blizny czy coś pokręciłam ? Bo teraz w sumie jest dobra pora na kwasy(małe nasłonecznienie) .
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:18   #1735
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
A ta cytryna to na blizny czy coś pokręciłam ? Bo teraz w sumie jest dobra pora na kwasy(małe nasłonecznienie) .
na przebarwienia - rozjaśnia je, a przynajmniej powinna
Stary 2010-12-31, 10:28   #1736
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny
życzę Wam udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku
a te fajerwerki strzelają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif fajerwerki1.gif (87,2 KB, 11 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:44   #1737
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
http://wd10.photoblog.pl/lvp5/201005/33/66665919.jpg
gdzie dostanę takie pończochy z paskiem, ale do noszenia
nie pod coś ?
wow ale seksi ja lubie taki rzeczy mmmm......super
Stary 2010-12-31, 10:45   #1738
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka fajnie, że zakupy się udały

Mykam spać, dobrej nocy
miały byc jeszcze kosmetyczne ale były tylko odzieżowe

niedawno wstałam, gardło mnie strasznie boli i mam śmieszny głos....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:51   #1739
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

poziomeczka ladny makijarz

ja ide sie wziasc za siebie ale nie mam sily nie spalam cala noc mojej corci nosek zapchany przez katar i nic jej ni epopmaga cala noc nie spalysmy mam nadzieje ze dzisiaj w nocy bedzie spala mam dosyc juz tego kataru.... chcialam posiedziec z mezem ale pewni ebedzie sie budzic w nocy jak sie wkurze to pojde spac o 22 razem z nia szczesliwego nowego roku pa pa
Stary 2010-12-31, 10:51   #1740
marta 85
Wtajemniczenie

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE

Do usłyszenia w poniedziałek bo jadę do TŻ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SZAMPAN.jpg (8,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FAJERW.jpg (11,4 KB, 4 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości