|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
A teraz z inne beczki ![]() Dziewczyny mam taką sukienkę na Sylwestra+ do tego fioletowe paznokcie i kalsyczne czarne platformy.A na ramiona cieniutki czarny sweterek (gdyby zimno było ) Myslicie ze bedzie ok? A i zdjecie zapozyczone z wizazowej szafy
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW - dzięki za odp.
A nie powoduje u Ciebie wysypów, albo coś w związku z taką 'ostrością'? A co do Tż'a - źle to zrozumiałaś, on co innego miał na myśli i wiem, że o to właśnie mu chodziło, bo o tym rozmawialiśmy - on zazwyczaj u mnie też nie dostrzega jakichś zmian, tego jak wyglądam, czy mam makijaż, czy go nie mam, czy zmieniłam, czy coś z włosami zrobiłam(kiedyś się śmiałam, że muszę się ogolić na łyso, żeby zauważył cokolwiek ) ale to wiadomo, jak facet (choć zdarzają się wyjątki ). Jemu bardziej chodziło o to, że chce jutro zobaczyć jak wejdzie jedno wielkie WOW, bo tak mu opowiadam, co chcę ze sobą zrobić i jak będę ubrana itd. i się doczekać nie może I to z tym milionem dolarów itd. to wiadomo, że nie było to tak śmiertelnie poważnie, on jest po prostu przygotowany,że jutro będzie coś ekstra (nawet to, że na co dzień jakoś tak średnio noszę dekoldy a jutro będę mieć bluzkę z takim okrągłym wycięciem na piersiach, tak gdzie jest "rowek" że tak powiem ). A co do naturalności - ten też mi ciągle mówi, że nie wie, po co ja się maluję, jak bez makijażu wyglądam dla niego pięknie(ale ja mam lustro i ja dziękuję się tak ludziom pokazywać na ulicy ..) To nie było w złym kontekście, właśnie on chciał zaznaczyć, że jutro dostrzeże we mnie wszystkie zmiany ![]() Czekoladowa1 - to szybciutko, u mnie to chyba dopiero po Nowym Roku, ale mało mnie to interesuje A co do spray'u TRESemme to sądzę, że będziesz bardzo zadowolona, bynajmniej ja byłam ![]() buahhot - ale bombowy prezent ta Pani Ci sprawiła angelwithoutsoul - oj, wiem co przeżywasz, mam to samo, mam takiego stresa, czy jutro nie będzie gorzej, czy będzie lepiej, czy uda mi się to zakryć, czy nikt nie będzie na to zwracał uwagi i w ogóle... Soph - powiem Ci, że ja też zauważyłam, że może nie tyle się rolują, co jakby hmm..tak pękały? Tworzą taką siateczkę dziwną po spędzeniu jakiegoś czasu na mrozie , znaczy jak dam podkład + puder.. I świetna lista! Ja z tego mam tę sól cynamonową i jest cudowna, a ten zapach _blondyneczka_ - ja mam profil, ale korzystam z niego tylko i wyłącznie wtedy, kiedy chcę się dowiedzieć czy są na następny dzień jakieś kartkówki, zmiany, sprawdziany, chodzi mi o profil mojej klasy raczej, tak informacyjnie tylko, bo tak to te NK to dno jest... Przykro mi z powodu tego dzieciaczka..I w sumie z tej całej sytuacji..Ale to jej wybór..O to wcześnie urodziłaś, podziwiam Cię i super, że się zdecydowałaś urodzić i wychować i jeszcze trafiłaś na odpowiedzialnego faceta A co do docierania się - niektórzy docierają się latami, najważniejsze to być ze sobą w tych trudnych chwilach, bo w dobrych zawsze jest ok między ludźmi I piękne wierszyki...Ja też się poryczałam przy tym filmiku...I tak się zastanawiałam, jakbym teraz tfu, tfu odpukać zaszła w ciążę, to nie wiem co bym zrobiła, kurczę za młoda jestem jeszcze na dziecko..Sądzę, że jakbym miała 20 lat też bym się raczej już zdecydowała, bo jednak to już jakiś wiek jest normalny, a zwłaszcza, że ja szaleję za dziećmi, uwielbiam je, kocham z nimi przebywać, zajmować się.. sylvi_86 - super lista! A jakiż to filtr Avenki ? I można na niego kłaść normalnie makijaż? Daj znać jak kupisz i wypróbujesz jak się sprawuje ![]() Donka94 - czekam na foto szmineczek I super paczuszka kosmetyków! I ja prosiłabym o recenzję tego olejku na blizny, korektora i podkładu ![]() poziomeczka89 - aha No to szybciutko zeszłaś! I śliczny ten makijaż, ogólnie ta dziewczyna ślicznie maluje Mi niestety takie tradycyjne czarne smokey z dolną powieką totalnie nie pasują - ja zazwyczaj taki robię w brązach kaaasiuleczka - ja robię jutro taki makijaż oczu jak ta modelka ma(załącznik) + na dolnej powiece zamiast czarnego(bo totalnie mi na dole czarny nie pasi do mojej twarzy) będzie srebrny i pod tym czarnym na całej górnej powiece też będzie srebro ![]() E.J - dziękuję Ja nikogo nie chciałam urazić swoją opinią, jest to moje zdanie, po prostu jak jakikolwiek ksiądz zaczyna coś wygłaszać to mam odruch "uciekać i nigdy nie wracać", do tego nienawidzę fałszu i obłudy i nakazywania zasad, których samemu się nie przestrzega, albo nigdy nie przestrzegało... I dlatego wolę sobie sama porozmawiać z Bogiem, pomodlić się w samotności.A co do antykoncepcji - ja również jestem za tym i Twoje myślenie jest jak najbardziej ok! Ale ja mimo tego, że stosuję antykoncepcję, to nigdy nie będę pewna w 100 procentach, chociaż uważamy jak możemy i nie wyobrażam sobie teraz mieć dziecka.. (o właśnie powracając do Kościoła-tam nakazują metody naturalne... powodzenia im życzę.)marthaa - ojej, przykro mi Słońce... A dlaczego, co się stało..? Co do antykoncepcji - dokładnie, w Anglii jest to normalne! A np. w Hiszpanii jak byłam, to jak mi opowiadała siostra Tż'a, która tam mieszka, to dziewczyny jak zaczynają współżycie to idą z rodzicem,bądź rodzicami(!!) wybrać co będzie najlepsze - zazwyczaj są to albo tabletki albo spirala i zakłada się ją nawet dziewczynom w wieku lat 15, 16! I nie widziałam tam żadnych młodych mamusiek...Kalpana - będzie dobrze, zobaczysz, to normalne, że się stresujesz, ale wszystko pójdzie super, naprawdę !
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-30 o 22:55 |
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1715 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Donka pewnie ze bedzie ok
ładna sukienka przez Was teraz mysle o tym beneficie, chyba pojade po nowym roku do sephory wybadać kolory
|
|
|
|
#1716 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś tabletki mnie nie pociągaja ![]() Współczuję sytuacji w sylwestra I rozumiem Cię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą mój Tż to potrafi mnie zdemotywować ja się nastaramby dobrze wyglądać - makijaż, ułożone włosy ect. a jemu najbardziej się podobam rano - rozczochrana, bez makijażu ![]() Cytat:
Notabene też mam różne niefajnie wspomnienia z nimi związane - kiedyś od jednego z księży usłyszałam, ze to moja wina, że tata pije, że nic się nie zmienia bo przecież ode mnie zależy jak sie bedzie tata zachowywać ![]() Dziś było: - ćwiczenia - demakijaż żelem z mikrogranulkami twarzy a oczu płynem do demakijażu - peeling twarzy - maseczka - depilacja - masaż syrenką - balsamowanie - wsmarowanie w uda antycellulitowego kremu a w biust serum - w stopy wsmarowałam krem rozgrzewający - przemyłam twarz tonikiem, potem na czoło nałożyłam Brevoxyl, a na resztę twarzy krem dotleniający - za niedługo wypiję pokrzywę - przed spaniem nałożę oprócz kremu na dłonie krem z wit. A bo z zimna w pracy mam czerwone i suche placki ![]() Jutro nałożę na włosy maseczkę z jedwabiem bo jakąś napoczętą saszetkę znalazłam w szufladzie, poodsuwam skórki, może nawet na jakiś kolor pomaluję pazurki ![]() A przed chwilą zjadłam wielką miseczkę owsianki z jabłkiem i rodzynkami
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-12-30 o 23:22 |
|||||
|
|
|
#1717 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
)Korektor jak już pisalam, uważam za najlepszy z zielonych. Stapia się z cerą, nie prześwituje pod podkaldem (no chyba, że nie wiadomo ile ktos nalozy ), ładnie kryje, nie zapycha i u mnie kosztuje całe 7zł! Moim zdaniem przewyzsza popualrnego Minta z Every Day Minerals.A podkład Gosh-kocham, a kolor Natural jest tak cudowny, tak naturalny , jak sama nazwa wskazuje i jasny, choć nie najjaśniejszy(dla bladolicych jest jeszcze 11 ). Niby podkład kryjący, ale serio nie kryje jakoś mega, tak przeciętnie. U mnie trzyma się mniej więcej od 7-15/16, a potem nie wiem bo zmywam makijaz po szkole. NIE ZAPYCHA! Świetnie kryje Dermablend, ale dla mnie to za mocny kaliber.Cytat:
Mnie jeszcze podoba się Georgia, Dandelion i Hoola Oczywiście wszystkie Benefit
|
||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziewczyny nakładają przeważnie na długości włosów i tak kładą się spać, np w luźno związanym warkoczu, rano zmywają i włosy jak z reklamy ![]() Ja przynajmniej tak zamierzam to stosować A do zmycia najlepszy szampon z sls żeby szybko zmył za pierwszym razem, może to być np., pokrzywowy Eva, brzozowy Farmony itp żeby w składzie na początku miał sls.
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
E.J - bo ja to tak pewnie bez ładu i składu napisałam, jak tak teraz sama czytam to sama bym tak pomyślała
Ale zupełnie o to nie chodziło Hehe no mi też tak Tż mówi, że najpiękniejsza jest naturalność - gdybym nie miała takich okropnych problemów z cerą to bym twarzy nie malowała na co dzień, ale niestety jestem zmuszona do tego...![]() A co do tego olejku Babydream FurMama, ja na razie wypróbowałam go na włosach i twarzy Dziś nałożyłam np. na mokre końcówki na noc.A na twarz zamiast kremu nałożyłam dziś już 3 raz i jestem w szoku co on robi z suchymi skórkami i takimi suchymi plackami od ranek i do tego jeszcze nie zapchał! Donka94 - dzięki za odp.! Kurczę, chcę ten korektor natychmiast! Tylko, że nigdzie go nie widziałam..A gdzie go kupiłaś? O ja lubię takie kolorki podkładów, mmm śliczne są i mi bardzo pasują! Tylko szkoda, że nie za bardzo kryje..Dermablendu miałam próbkę i totalna masakra - maska, że szok! I ja uwielbiam platformy ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x1 - Merz Spezial x2 Włosy: - zero prostowania i suszenia - mycie szamponem nawilżającym Joanna - wosk odżywczy z Awokado na połowę długości i olejek Babydream Fur Mama na końcówki na całą noc + czapka Twarz: - żel peelingujący Neutrogena - krem Alantan Plus - punktowo filtr spf50 LRP (pod oczy, na krostki,gule i rany) - demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym Bielenda - peeling zwężający pory, Avon - maseczka głęboko oczyszczająca, Montagne Jeunesse - olejek Babydream FurMama, Ross + Tormentiol punktowo na noc - gruba warstwa Bambino na usta na noc - żel pod oczy, Flos-Lek na noc Ciało: - masaż Syrenką - olejek FurMama, Ross - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon - krem do rąk co jakiś czas, Isana - maść nagietkowa na dłonie na noc, a na stopy gruba warstwa Bambino i w skarpety grube Idę spać, dobranoc Piękności!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-30 o 23:37 |
|
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również idę spać, dobranoc
|
#1721 | ||||||
|
Raczkowanie
|
teraz powinno byc dobrze,a jesli nie to musisz wejsc w top& shirts po prawej stronie i treba przerzucic strone i w gornym prawym rogu jest moj szary top,kosztowal 19.99 a ja kupilam na wyprzedazy za 10 funtow
![]() http://www.hm.com/gb/fashion/fashion.../clothes&tags=[[25,27,28,29,30,31,231,232 ,337]]//{'view':'f','m':230,'p':1 ,'v':0.7,'bg':542,'slot':[12622,12530,12485,12614,1 2607]} Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do opryszczki to znam ten bol,srednio mam to dziadostwo dwa razy w roku,ale jak juz wyskoczy to nie moge sie tego swinstwa pozbyc przez dwa tygodnie![]() Cytat:
Cytat:
marthaaanie slyszalam,zeby dawali tabletki w szkolach,ale tu jest wszystko mozliwe W uk antykoncepcja jest ogolno dostepna i przede wszystkim darmowa,tak samo jest z aborcja,gdy zaszlam w ciaze i poszlam do lekarza juz w recepcji zapytali mnie czy jestem szczesliwa z mojego odmiennego stanu,to samo podczas kilku nastepnych wizyt u poloznej, gdybym powiedziala,ze nie to rach ciach i po klopocie,smutne to,ale prawdziwe Cytat:
Nasz sylwester tez stoi pod znakiem zapytania,tz sie rozchorowal i zarazil synka,masakra jakas Jesli jutro moi mezczyzni nie poczuja sie lepiej to zostaniemy w domu
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-30 o 23:45 |
||||||
|
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ten ksiądz to tak ma ![]() Fajnie, że Tż zachwouje się inaczej niż myślałam ![]() A co do malowania - ja się maluję bo muszę, inaczej wyglądam jak dziecko ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie też nie
smaruję od dziś cytryną, może coś da...
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Alessandra napisalas,ze w Hiszpanii nie widzialas zbyt wiele mlodych mamusiec,a w uk jest wrecz przeciwnie, czesto mlode dziewczyny ok 20 lat maja juz po 2-3 dzieci,zdarza sie tez tak,ze jedno jest czarne,drugie biale,a trzecie nie podobne do reszty,kiedys mnie to szokwalo,a teraz to po prostu dla mnie codziennosc
Robie wlasnie chatke baby jagi,a wczoraj zrobilam krowke i nie wyrosla mi za bardzo,ale za to jest pyszna Ok dokoncze w kuchni i ide spac Milej nocy
|
#1726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o tego mojego nieszczęsnego sylwestra - wyszło tak, ponieważ no chłopaka nie mam, koleżanka zachorowała, druga jednak nie przyjeżdża, trzecia spędzi go z chłopakiem, czwartej się nie chce... Każda coś . A ja jak taki dupek, ale już przywykłam, że sylwester nie jest zbyt fajny. Swoją drogą z radością pożegnam ten kiepski rok i oby następny był lepszyCytat:
U nas jeszcze jest taka mentalnosc, ze te dziewczyny sie wstydzą itd... U nich już chyba nie. Co do krówki - moja mama dziś robiła i kocham ją za to - taką z biszkoptu, jakiegoś kremu, rozpuszczonych krówek i bezów, jest pyszna!
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-31 o 00:02 |
||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1728 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a TŻ na pewno olśnisz jutro, nie stresuj się Cytat:
ja siedzę jeszcze jakieś 10 minut z paskami BAM i spać.... oglądałam pomadki nude- przez was coraz bardziej jakąś chcę ![]() aaaa...kupiłam dziś jeansy i sweterek
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka fajnie, że zakupy się udały
![]() Mykam spać, dobrej nocy
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee spodobały mi się te kredki, jak bym miała więcej kasy to bym na pewno kupiła. Najchętniej to czarną, bo co kupuję i maluje na wodnej linii to każda się rozmazuje. :/
http://allegro.pl/3x-nyx-jumbo-penci...386512476.html Tutaj macie wszystkie kolory. Może komuś się przyda. ![]() Też chce jutro Tż. olśnić, bo na tą imprezę co idziemy idzie z nami taka dziewczyna co się w nim niedawno kochała, jak nie nadal kocha.
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie jestem w stanie Was na bieżąco czytać, nadrobię w styczniu jak będę miała więcej wolnego
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
)Donka- zainteresowałas mnie tym podkładem , że ma jasne odcienie, mogłabyś mi dać link z kwc ? Bo nie wiem dokładnie o który chodzi. |
||
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() toniku z cytryny też próbowałam i nic mi nie dał. chyba jestem przegranym przypadkiem Cytat:
a z TŻ, to fajnie, że źle zrozumiałam
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1738 |
|
CABIN CREW
|
miały byc jeszcze kosmetyczne ale były tylko odzieżowe
niedawno wstałam, gardło mnie strasznie boli i mam śmieszny głos....
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
poziomeczka ladny makijarz
ja ide sie wziasc za siebie ale nie mam sily nie spalam cala noc mojej corci nosek zapchany przez katar i nic jej ni epopmaga cala noc nie spalysmy mam nadzieje ze dzisiaj w nocy bedzie spala mam dosyc juz tego kataru.... szczesliwego nowego roku pa pa
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE
![]() Do usłyszenia w poniedziałek bo jadę do TŻ
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

) ale to wiadomo, jak facet (choć zdarzają się wyjątki
A co do spray'u TRESemme to sądzę, że będziesz bardzo zadowolona, bynajmniej ja byłam
I świetna lista! Ja z tego mam tę sól cynamonową i jest cudowna, a ten zapach
Ja nikogo nie chciałam urazić swoją opinią, jest to moje zdanie, po prostu jak jakikolwiek ksiądz zaczyna coś wygłaszać to mam odruch "uciekać i nigdy nie wracać", do tego nienawidzę fałszu i obłudy i nakazywania zasad, których samemu się nie przestrzega, albo nigdy nie przestrzegało... I dlatego wolę sobie sama porozmawiać z Bogiem, pomodlić się w samotności.
powodzenia im życzę.)

Ale bardzo chciałabym: