|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
mi³y pan
|
|
|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 329
|
Cytat:
![]() Ja za ka¿dym razem otwiera³am maskê sama i ka¿dy z egzaminatorów mi ja trzyma³ a po¼niej sam zamyka³ ![]() Dziewczyny, jeszcze raz dziekujê za gratulacje |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Mi nie trzymali
i nie zamykali i nie chcieli ogl±daæ tego co pokazywa³am, sami sobie dopowiadali jaki poziom powinien byæ (miêdzy maks a minimum, tak??).
|
#664 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
u mnie w WORDdzie podobno to zale¿y od egzaminator, jeden sam otworzy inny nie.
Pamiêtam jak mia³am pierwszy raz j± otworzyæ, stwierdzi³am,¿e siê nie da ![]() jak otwieram i szukam tej podpórki,to instr. boi siê ¿e to puszczê i czasami chce przytrzymaæ ale mówiê,¿e sobie poradzê sama...kiedy¶ jak szuka³am to uzupe³nia³ sobie p³yn i w³o¿y³ g³owê i wtedy moja wyobra¼nia zadzia³a³a i sobie pomy¶la³am- kurde co robisz?(to mia³o byæ pytanie do instruktora) ¿ebym ja teraz tego nie upu¶ci³a ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- moi instruktor szczególnie lubi nas³uchiwaæ odpowiedzi na pytanie ile jest ¶wiate³ awaryjnych albo stopu
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
princeseczka, czêsto pod tê maskê zagl±dasz. Ja 2 razy - raz dieslowi, raz benzynce (jak siê okaza³o na egz wewn)
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
ja: ale M. ja nie znam ¶wiate³ I: jak nie znasz ja. no nie wiem gdzie ich szukaæ I ale jak w³±czyæ? czego nie wiesz?ja. gdzie s± na samochodzie I. ![]() ja. bo ja nie wiem gdzie jest cofania i przeciwmg³owe (czy tam mgielne, nigdy nie wiem jakie) I. coraz bardziej , z ty³u, cofania po prawej, to po lewejja, ale ja wiem I ![]() ja. bo jak nie bêdzie jakies dzia³alo to ja nie wiem gdzie powinno siê ¶wieciæ i najlepszy tekst instr - te s± po jednym. Wszystkich innych masz po 2, albo po 3,albo po 4, albo po 6 (przerobilismy swiate³ka na tyocie przed nami) ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A jak zapyta³ ile jest kierunkowskazów to musia³ sprecyzowaæ czy chodzi o ¿arówki czy o ¶wiat³a?
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-30 o 21:12 |
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Ja na pierwszym egzaminie w ogóle nie otwiera³am maski, za to na drugim otwiera³am samodzielnie 2 razy bo jak ju¿ stwierdzi³, ¿e lusterka za nisko to musia³am p³yny i ¶wiat³a powtórzyæ tak choæby to mia³o cokolwiek wspólnego z ustawieniem lusterek
A jak wylosuje olej to mam pokazaæ gdzie siê wlewa, gdzie siê sprawdza, mam co¶ powiedzieæ ³askawie ?
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
ale¿ siê wycwanili z tymi nowymi testami ;>
jedyna strona, która oferuje pobranie nowych testów, napisali : Pobierz programy ju¿ dzi¶, a ju¿ jutro otrzymasz bezp³atn± aktualizacjê. Ok, pobieram, instalujê, a tu wyskakuje piêkne okienko : celu zakupu programu, wy¶lij SMS o tre¶ci AP.PRAWOJAZDY na numer 75068. Wysy³aj±c powy¿szego SMSa otrzymaj± Pañstwo SMS-em zwrotnym kod, który nale¿y wprowadziæ poni¿ej. Koszt wys³ania wiadomo¶ci SMS wynosi jedyne 5 z³ + VAT. Jednorazowy zakup kodu odblokuje bez ograniczeñ czasowych testy wszystkich kategorii (A, B, C i D). Program posiada kompletn±, aktualn± (grudzieñ 2010) i identyczn± bazê pytañ jak na egzaminie pañstwowym. UWAGA! Od 1 stycznia 2011 wchodzi w ¿ycie du¿a zmiana w pytaniach egzaminacyjnych na wszystkie kategorie! Wszyscy, którzy zakupi± program ju¿ dzi¶, ju¿ od 31 grudnia 2010 otrzymaj± bezp³atn± aktualizacjê.
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z olejem zd±¿y³am powiedziæ "tu sie wlewa, tu siê spr" i juz egz sobie poszed³.
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
![]() tak co do mojej dzisiejszej jazdy- jecha³am do sklepu i z powrotem, oczywi¶cie T¯ na miejscu pasa¿era ![]() ostatni raz je¼dzi³am 3 tygodnie temu i szczerze mówi±c ba³am siê dzi¶ wsi±¶æ za kierownicê ale jako¶ posz³o, jako¶ bo nie jestem z siebie do koñca zadowolona raz najecha³am na oblodzony niby krawê¿nik; wje¿d¿aj±c na pas do skrêtu w lewo prawie przytar³am taksówkê bo ba³am siê ¿e za bardzo wystaje na pas dla jad±cych z naprzeciwka; na skrzy¿owaniu jeden dziad mnie obtr±bi³ bo za daleko ustawi³am siê od samochodu przede mn±... ogólnie mnie to jako¶ pod³ama³o T¯ mówi, ¿e nie ma siê czym przejmowaæ, przecie¿ nie bêdê od razu je¼dziæ jak kierowca rajdowy no ale...
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
A mam pytanko z jakiej to stronki pobra³a¶? Taa....wycwanili siê mega po prostu.... A wczoraj nie mog³am nic napisaæ mia³am tu takie szare okienko I spó¼nione sto lat dla Sylwiszon ojj dowalili z tymi testami....
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Witam wieczorem.
W³a¶nie pijê herbatê z cynamonem wiêc mo¿e która¶ z Was siê przy³±czy? Jestem strasznie do ty³u i niewiele piszê, ale i tak nikt nie têskni. Uda³o mi siê dojrzeæ, ¿e nancy822zda³a dzisiaj tak¿e wielkie gratulacje Odebra³am wczoraj prawko, mia³a byæ rado¶æ, czy co¶, a tu siê co¶ psuje, ehh.. Opowie mi kto¶ co siê tu dzieje? Nie jestem obecnie w stanie Was dogoniæ... Sylwiszon, sto lat! Edytowane przez LunatyczkaBB Czas edycji: 2010-12-30 o 23:00 |
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz byæ w temacie to mo¿esz opowiedzieæ co zdawa³a¶ na maturze albo czy twoi znajomi ju¿ maj± dzieci |
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
lunatyczka: dzieki
uf wszyscy go¶cie ju¿ poszli...a teraz sprz±tanie ![]() kurcze a jutro wcze¶nie muszê wstac-jadê na pogrzeb
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matura ju¿ za 4 miesi±ce z groszami, a ja jestem kompletnie do niej nie ogarniêta... Dzieci? Zdarzaj± siê i tacy... Nie chcia³abym dziecka w wieku 18 lat... .Gdzie jutro o tej porze szalejecie? Mo¿ecie mnie zje¶æ za kompletny off top. |
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w³a¶nie co do tematu zarêczyn/¶lubów/dzieci znajomych... mnie np rozwali³o jak zobaczy³am na nk zdjêcie pier¶cionka zarêczynowego kole¿anki wstawione jeszcze tego samego dnia, którego go dosta³a. Albo zdjêcie USG p³odu... rozumiem, ¿e to jest wielka rado¶æ i chce siê ni± dzieliæ z ca³ym ¶wiatem no ale bez przesady, gdzie jaka¶ intymno¶æ, prywatno¶æ? teraz ju¿ chyba wszystko jest na pokaz zaczê³o mnie to irytowaæ do tego stopnia, ¿e skasowa³am swój profil- czyli ju¿ nie istniejê (nie wiem czy ogl±da³y¶cie ten kabaret: dialog w stylu "to ona ¿yje?!?! przecie¿ nie ma profilu na naszej-klasie"Cytat:
![]() hola hola, co siê dzieje? co siê psuje?
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Martolek - pos³uchaj t¿ - ma tacjê
Lunatyczka - jakie nikt nie têskni? Widzia³am Ciê tu ju¿ wcze¶niej herbatka z cynamonem - mo¿e dla mnie? na ostatnich 2-3 sa podsumowania ,ale jak napisa³a matyldaaaa nie wiele ma wspólnego z kursem i jazd±. Z kursowych to by³o o: badaniach terminowych prawkach zmianach w testach Eroll zna termin egz A pozosta³e to: matura, studia, w³osy, okulary, zwierz±tka, plany na jutro, dzieci i masa innych wa¿nych spraw. Ludzie s± strasznie zakrêceni i w to zakrêcenie chc± wmanewrowaæ mnie. A ja nie chcê ¿yæ cudzymi problemami. A na pewno nie jutro. I chyba jedna noc to za malo na zmianê decyzji. Prepraszam, ale mus¿e siê wygadaæ bo mi ju¿ wszystko opad³o. Nie tylko rêce.
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Herbatoholiczka? Ostatnio coraz bardziej. Najlepsza wypita w spokoju. Jako¶ tak ¿ycie daje w ko¶æ... Nie uk³ada siê. A swoj± drog± to ludzie te¿ potrafi± byæ podli bez skrupu³ów, wiecie? Cytat:
Dziêkujê za krótkie streszczenie, jeste¶ niezawodna Cytat:
Eroll, trzymam kciuki! Tylko powiedz kiedy ![]() . Tym razem na pewno siê uda. Tak na nowy rok |
|||
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll ju¿ powiedzia³a, 14 chyba.
Z princeseczk± wpisywa³y¶my ostatnio tematy rozmów. Chyba nawet wczoraj to nie jest trudno. Ludzie s± Lunatyczka, je¼dzi³a¶ ju¿ sama?
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Sama w samochodzie, czy sama, ¿e bez eLki na dachu?
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja szalejê w domu z babci± i T¯... niestety nigdzie siê nie wybieramy bo T¯ w Nowy Rok idzie do pracy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadziejê, ¿e wszystko siê u³o¿y co do terminu Eroll to zapraszam na pierwsz± stronê w±tku do pierwszego posta
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pierwszej strony to wczoraj odebra³am prawko. Te¿ mam nadziejê... Ale bardzo marn±... Dlaczego Nowy Rok zacznie siê tak niefajnie...? |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Lunatyczka i bez eLki na dachu i ca³kiem sama. Wykorzysta³±¶ ten plasticzek?
Martolek, nie ma lekko. Trochê trzeba pocierpieæ. I jak ktos tr±bi to ty te¿ tr±b. A co? Niech to bêdzie nowy sposób na mówienie sobie dzieñ dobry. JA ostatnio sta³am na ¶wiat³ach (jako pasa¿er) a obok taki smutny pan. Spogl±da to na moje autko ta na drogê. JA z glupawk± zaczê³am siê do niego u¶miechaæ a ten siê odwróci³ i wiêcej nie spojrza³. Ale siê nie poddajê. Rozweselam smutasów. Jak siê nie dam wmanewrowaæ to przywitam Nowy Rok tutaj. JAk siê dam to czeka mnie wycieczka do stolicy, udawanie, ze nie mam ¿alu i jeszcze bycie ramieniem do p³akania dla kogo¶. To chyba wolê sama tutaj pochlipaæ ni¿ tam. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Mój te¿ siê zawiesi³ i co? ¯ycie siê nie skoñczy przez to. Jeszcze ca³kiem sporo o wieku tu by³o ostatnio
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Je¼dzi³am ostatnio, jeszcze przed odebraniem. Mandatu uniknê³am. Ale nie sama. Wspomnia³am o tym ostatnio. Widzê, ¿e i Twój humor taki nijaki... Edytowane przez LunatyczkaBB Czas edycji: 2010-12-31 o 00:00 |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam chyba a¿ kto¶ podejmie decyzjê za mnie. Bo co nie zrobiê to czegos bêdê za³owaæ. Tylko nie wiem czego bardziej. Mam do¶æ podejscia jak trwoga to do jomic. Jomic ma urlop i juz.
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram siê o tym pamiêtaæ, biorê siê w gar¶æ- ju¿ nie mogê siê doczekaæ kolejnej jazdy trzymam kciuki lecê spaæ, do jutra Kobity
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie marud¼cie bo ja marudzi³am wszystkim przez ostatnie dwa dni, a dzisiaj wróci³ mi humor i dlatego powiem wam kawa³
![]() Przychodzi baba z ¿ab± na g³owie do lekarza. Lekarz pyta: -Co pani dolega? ![]() A ¿aba na to: -Co¶ mi siê do ty³ka przyklei³o
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Martolek, masz obok kogo¶ kto Ciê wspiera i pozwala je¼dziæ. Ciesz siê i wykorzystuj. Kryzysy przepêdzimy tutaj.
Lunatyczka, u¶miechamy siê. Przez ³zy ale siê u¶miechamy. Bo to trochê poprawia nastrój. Ostateczne mo¿na zagry¼c o³ówe zeby mieæ "u¶miechniêty' wyraz twarzy i te¿ bêdziemy ¶wiat pozytywniej odbieraæ Idê spac. Wymêczy³am film. ¯adnej decyzji nie podjê³am. Samo siê rozwi±ze. Dobranoc.
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://statichg.demotywatory.pl/uplo...by_tds_500.jpg |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

i nie zamykali

ale jak w³±czyæ? czego nie wiesz?

Trase mia³am banalnie ³atw±! Najpierw zawracanie na 3, zaraz potem parkowanie prostopad³e- wszystko okej