Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-12-31, 00:18   #691
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Mozê byæ. Wymuszony u¶miech to pierwszy krok do tego szczerego.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 00:22   #692
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Pamiêtajcie ¿e jak robicie u¶miech to wasz mózg my¶li, ¿e siê na serio cieszycie i jeste¶cie wtedy szczê¶liwsze
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 00:41   #693
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Pamiêtajcie ¿e jak robicie u¶miech to wasz mózg my¶li, ¿e siê na serio cieszycie i jeste¶cie wtedy szczê¶liwsze
Tak? Chyba zacznê to testowaæ...

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 02:24   #694
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Eyo ja mam takie same odczucia po tym jak ostatnio wesz³am na nk poogl±daæ moich znajomych i szok zarêczyny/¶luby/dzieci
Ledwo wyjecha³am na studia a tu ju¿ takie rzeczy
Ale pomy¶la³am sobie, ¿e jak ja bym siê teraz te¿ zarêczy³a to bym siê czu³a jeszcze bardziej staro
uff bo ja od dwóch tygodni na uczelni nie by³a a to siê równa z towarzystwem ludzi ma³¿eñsko zdesperowanych i powoli traci³am grunt pod nogami
chwa³a ¿e gdzie¶ tam w ¶wiecie kto¶ jeszcze patrzy na ¶wiat jak ja
bylby do przysz³ej ¶rody (bo dopiero wtedy mam zajecia)

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
(...)

Stare, stare, stare. W tamtym roku w ci±gu tygodnia 3 przyjació³ki siê zarêczy³y. Sluby w planach, jeden z ustalon± dat± (i tak hodujê te w³osy na ¶lub). W rodzinie niezamezna jestem ja i jedna kuzynka (2 lata m³odsza, zareczona) - to ze strony i mamy i taty. Wszyscy wko³o maj± dzieci, albo zaraz bêd± mieæ. Albo kolejne maj±. W pracy przez 2,5 roku jak tam jestem ju¿ 2 wesela prze¿y³am. JA to mam powód do marudzenia, co nie?

Na poczucie co to ¿ycie na studiach polecam wyprowadzkê, daleko od domu i ograniczony portfel. NA dziennych czasu nie ma na pracê, wszysatko nowe i nieznane, nauki tony a tu trzeba jeszcze praæ, spaæ i gotowaæ.
Haylee - promotor to mnie zaskoczy³ jak dawno nikt. Nie spodzeiwa³am siê, bo trochê czasu minê³o.
w mojej rodzinie s± 4 dziewczyny w moim wieku
ja jedyna nie mam dziecka jedna z nich ma jedno dziecko ale ju¿ nie jest z ojcem dziecka, druga ma dwójkê dzieci i mê¿a a trzecia mê¿a i jedno dziecko...
aha s± w rodzinie ju¿ m³odsze dzieciate
taki ze mnie "ostatek" rodzinny

a co do studiów dziennych - mo¿na studiowaæ i pracowaæ ;P
ja przez wiêkszo¶æ studiów mia³am ok. 32-38 h zajêæ tygodniowo a ludzie potrafili ¿yæ tak : noc - praca, rano sen, od 10 uczelnia, nauka, praca...
i siê ¿y³o i jeszcze czasem na impreze zaszli ;D
ci co pracowali wekkendami to byli najmniejszymi hardcorami w tej kwestii, mój rok to taki "przedsiêbiorczy" jest :P
zreszt± - studia to okres w którym nauczy³am sie nie spaæ (chyba mo¿na zauwa¿yæ po tym kiedy piszê posty ) - ja w tygodniu to na ogól sypiam 3-4h, jak "dzieñ" ma 20h to mo¿na wszystko prawie :P

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
Pierdo³y? Czasem dobra rzecz...
Matura ju¿ za 4 miesi±ce z groszami, a ja jestem kompletnie do niej nie ogarniêta...
Dzieci? Zdarzaj± siê i tacy... Nie chcia³abym dziecka w wieku 18 lat....
Gdzie jutro o tej porze szalejecie?
Mo¿ecie mnie zje¶æ za kompletny off top.
ja pewnie w tym samym pokoju co teraz tyle, ¿e z TZ

Nancy - gratulujê!!!! piêkne zakoñczenie roku nam sprawi³a¶ swoim P

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 07:36   #695
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

tak wcze¶nie wstawaæ... eh :P nie umia³am jeszcze zasn±æ, mia³am dziwne my¶li typu co jak bêdzie eLkowy wypadek (jak kto¶ we mnie wjedzie itp) i takie tam Jeszcze mój pies przylaz³ i zaczê³a chrapaæ... naprawdê, potrafi byæ upierdliwa ;P ale i tak jest kochana

Ok, zbieram siê do klikania po je¼dzie, bêdzie relacja
Stary 2010-12-31, 09:52   #696
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
Ok, zbieram siê do klikania po je¼dzie, bêdzie relacja
no czekamy czekamy
wiedzia³am, ¿e kto¶ ma dzi¶ jazdê ale nie mog³am sobie przypomnieæ kto

jomic, i jak sytuacja siê rozwi±za³a?

Edytowane przez Martolek
Czas edycji: 2010-12-31 o 09:58
Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:10   #697
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 455

hejka!
Ja wczoraj jezdzilam. Uczylam sie parkowania i górki :P
Nawet, nawet szlo... Tylko przy wyjezdzaniu z parkowania nie dodaje gazu i instruktor za kazdym razem prosil "gazu, gazuuuu!"
- "Ale przeciez jedzie tez bez gazu"
- Ale jak Cie proszê "gazu" to wciskaj gaz...
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:17   #698
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Cytat:
wypij wapno, je¿eli masz
Dziêki Umiem sobie radziæ z alergi±, bo na wiosnê mam na py³ki... Ale, ¿eby mandarynki uczuli³y, to jeszcze takiego zdarzenia nie by³o... dzi¶ ju¿ dobrze

Cytat:
Pierdo³y? Czasem dobra rzecz...
Matura ju¿ za 4 miesi±ce z groszami, a ja jestem kompletnie do niej nie ogarniêta...
Dzieci? Zdarzaj± siê i tacy... Nie chcia³abym dziecka w wieku 18 lat....
Gdzie jutro o tej porze szalejecie?
Mo¿ecie mnie zje¶æ za kompletny off top.
W tym tygodniu ten w±tek to g³ównie off top... mocno plotkowy siê zrobi³ ale jest nam z tym dobrze, prawda ?

Ja wcze¶niej pisa³am, ¿e nie mam planów na sylwka... ale ju¿ mam plan... JA+Szampan+Sylwester w Polsacie

Ja te¿ mam kolêdê w sylwestra - ju¿ tradycyjnie. Dzisiaj by³o nawet mi³o i sympatycznie, bo fajny m³ody kole¶

Mo¿e testy porobiê Ci±gle siê zabieram, parê pytan zawsze przeczytam i co¶ mnie od nich odrywa.

W oczekiwaniu na dzidziê....

milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 10:38   #699
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ

moi instruktor szczególnie lubi nas³uchiwaæ odpowiedzi na pytanie ile jest ¶wiate³ awaryjnych albo stopu
Ja zosta³am pochwalona za prawid³ow± odpowied¼ o ¶wiat³a awaryjne. Bo podobno wiêkszo¶æ mówi, ¿e s± tylko 4.
Za to zaszala³am z przeciwmgielnymi.
I: Co musi byæ ze ¶wiat³ami przeciwmgielnymi?
Ja: Mg³a.
I:
Oczywi¶cie chodzi³o o ¶wiat³a mijania.

Maskê otwiera³am sama (jako¶ mi siê uda³o), ale egzaminatorzy zawsze oferowali, ¿e potrzymaj±. Muszê siê nauczyæ sprawdzaæ podzia³ki w p³ynach.

Cytat:
Eroll, trzymam kciuki! Tylko powiedz kiedy . Tym razem na pewno siê uda. Tak na nowy rok
Dziêkujê Za równe 2 tygodnie.

Cytat:
I jak ktos tr±bi to ty te¿ tr±b. A co? Niech to bêdzie nowy sposób na mówienie sobie dzieñ dobry.
Bardzo mi siê podoba to stwierdzenie!
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:42   #700
jomic
Zakorzenienie

Dzieñ dobry
eyo - mnie na dzieñ dobry zasypa³ grad nauki z tak rozlozonym planem ze ciezko by³o cos wcisn±æ. Weekendy spedzalam w biliotekach. Apotem mialam naukowe i jakos sie krêci³o. Za to teraz sobie odbijam dorabianiem.
Martolek - nijak. Zwyczajnie mi siê nie chce psuæ sobie dnia na pocieszanie kogos. I nawet jakby to by³ 15 lipca to te¿ by mi siê nie chcia³o. Bêdzie jak u milvuni - pokój, winko, kompus i filmik. I wy³aczony telefon.
Za to ogarnê trochê i zrobiê sobie domowe spa. Jeszcze nie wszystkie ¶iwateczne podarki wypróbowa³am wiêc czas na to. Ale pazurki pomalujê ju¿ tutaj.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zosta³am pochwalona za prawid³ow± odpowied¼ o ¶wiat³a awaryjne. Bo podobno wiêkszo¶æ mówi, ¿e s± tylko 4.
Bo to w³a¶nie zale¿y czy ¶wiat³a (4) czy ¿arówki (6). Mój instr zosta³ poinformowany ile czego i dlaczego i powiedzia³ tylko "no tak" chyba nadal nie wiedz±c o co mi chodzi³o.
Generalnie czu³am siê jak gupek latajac wko³o samochodu i spr czy ¶wieci to i tamto

Stary 2010-12-31, 11:47   #701
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Jeny kobity ile wy piszecie, gaduly jedne. U mnie juz salatka gotowe, beda jeszcze jajka faszerowane, ktore uwielbiammmmmmmm, chlebek upieczony w maszynie, rybka, szarma i znow pekne z przejedzenia
Stary 2010-12-31, 11:53   #702
jomic
Zakorzenienie

Ja kupi³am musli i ulubione danio. Teraz harbatka

Stary 2010-12-31, 12:08   #703
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 503

oj, ale Wy potraficie cz³owiekowi smaka narobiæ! te¿ zaraz wszamie sobie musli
i do tego potem zielona herbatka z kokosem : )
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:22   #704
jomic
Zakorzenienie

Takiej jeszcze ni pi³am

Stary 2010-12-31, 12:33   #705
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

dobry!
wróci³am i jestem trochê wkurzona. Je¼dzi³o mi siê ¶rednio, zrobi³am jeden potworny b³±d (przez zaspê ¶niegu wjecha³am pod pr±d) jedno wymuszenie przy zmienianiu pasa (str±bi³ mnie, mimo, ¿e siedzia³ z ty³u i nie przyspiesza³... je³op!) i trochê ¶lizgania na lodzie przy wyje¼dzie. [ tak btw to jest jaki¶ ¿art, ¿e mo¿na nie zdaæ przez ¶lizganie na lodzie na lekkiej górce, jak nawet z 2jki sam egzaminator mia³by problem wjechaæ... ]
I wkurza³am siê przez ci±g³± gadkê (i g³o¶ne ¶miechy) mojego instruktora z drugim kursantem... wrrr! mia³am ochotê im powiedzieæ ¿eby siê zamknêli, ale potem by by³y pewno jakie¶ komentarze ;>

A i je¼dzi³am dalej na puncie, na yarisce dopiero 3.01 i 4.01 (ostatnie 6,5 h przed egzaminem), bo ... uwaga... yariska jest na benzyne, a punto na gaz i jest taniej (po przet³umaczeniu w sumie, bo tego mi wprost instruktor nie powiedzia³) normalnie szczyt zdzierstwa... wrrr!!!!! a t± yariskê ma ju¿ od jakiego¶ czasu. ¿art jaki¶. dobrze, ¿e chocia¿ trochê na niej poje¿d¿ê... ale i tak jestem nie¼le zbulwersowana :/
Stary 2010-12-31, 12:46   #706
jomic
Zakorzenienie

Haylee, a co Ciê taniej obchodzi. Skoro taniej to niech godzina jazdy te¿ bêdzie tañsza. Egz masz w toyocie na benzynê i chcesz takim je¼dziæ - skoro go maj± w OSK.
W naszym o¶rodku jest i benzynka i diesel. Je¼dzi³am dieslem przewa¿nie (ka¿dy instr ma swoje atko), ale jak chcia³am benzynkê to mia³am. Przed egz obowi±zkowo. Bo trzeba poæwiczyæ na takim. I ju¿.
I instr nawet jak rozmawial z innym kursantem niz kierujacy to tylko o je¼dzie. Nie o pierdo³ach

Stary 2010-12-31, 13:03   #707
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Bo to w³a¶nie zale¿y czy ¶wiat³a (4) czy ¿arówki (6). Mój instr zosta³ poinformowany ile czego i dlaczego i powiedzia³ tylko "no tak" chyba nadal nie wiedz±c o co mi chodzi³o.
Generalnie czu³am siê jak gupek latajac wko³o samochodu i spr czy ¶wieci to i tamto
Wyja¶nij mi t± ró¿nicê miêdzy ¶wiat³ami i ¿arówkami, bo chyba czujê siê tak jak Twój instruktor

Cytat:
dobry!
wróci³am i jestem trochê wkurzona. Je¼dzi³o mi siê ¶rednio, zrobi³am jeden potworny b³±d (przez zaspê ¶niegu wjecha³am pod pr±d) jedno wymuszenie przy zmienianiu pasa (str±bi³ mnie, mimo, ¿e siedzia³ z ty³u i nie przyspiesza³... je³op!) i trochê ¶lizgania na lodzie przy wyje¼dzie. [ tak btw to jest jaki¶ ¿art, ¿e mo¿na nie zdaæ przez ¶lizganie na lodzie na lekkiej górce, jak nawet z 2jki sam egzaminator mia³by problem wjechaæ... ]
I wkurza³am siê przez ci±g³± gadkê (i g³o¶ne ¶miechy) mojego instruktora z drugim kursantem... wrrr! mia³am ochotê im powiedzieæ ¿eby siê zamknêli, ale potem by by³y pewno jakie¶ komentarze ;>

A i je¼dzi³am dalej na puncie, na yarisce dopiero 3.01 i 4.01 (ostatnie 6,5 h przed egzaminem), bo ... uwaga... yariska jest na benzyne, a punto na gaz i jest taniej (po przet³umaczeniu w sumie, bo tego mi wprost instruktor nie powiedzia³) normalnie szczyt zdzierstwa... wrrr!!!!! a t± yariskê ma ju¿ od jakiego¶ czasu. ¿art jaki¶. dobrze, ¿e chocia¿ trochê na niej poje¿d¿ê... ale i tak jestem nie¼le zbulwersowana :/
Instruktor dzi¶ siê niefajnie zachowa³... Mia³a¶ prawo siê wkurzyæ.
Z t± yarisk± siê nie przejmuj. Te¿ du¿o ni± nie poje¼dzi³am, a da³am radê. Tylko, ¿e u mnie to nie by³a sprawa sk±pstwa, tylko zapotrzebowania. Wtedy szko³a mia³a chyba tylko jedn± toyotkê, a masê kursantów. Ale na ka¿dego przyszed³ czas.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:34   #708
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Witam
jomic, te¿ zauwa¿y³am,¿e czêsto tam zagl±dam ale to zazwyczaj zagl±damy gdy jest do tego okazja(po tych okropnych ¶nie¿ycach tylko 1 ³uk by³ od¶nie¿ony i wtedy czekali¶my na to a¿ kto¶ z niego zjedzie i otworzyli¶my maskê.Pó¼niej pod biurem, koñcz±c jazdy- raz uzupe³nia³ sobie p³yn i raz grzeba³ w piórkach,wiêc te¿ by³a okazja

niektórzy mówi±,¿e s± 4 awaryjne, bo nie w ka¿dym jest 6(tzn. w egzaminacyjnych jest,ale w tych starych samochodach s± 4)

Haylee, no bez przesady..rozumiem gdyby gadali o tym co siê dzieje na drodze, alea za takie pitolenie to mu siê nale¿y

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:37   #709
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dobry!

Mnie te¿ to wkurza³o jak mój trzeci instruktor ca³y czas sobie zabiera³ do auta swoich znajomków i opowiadali sobie jakie¶ niestworzone historie, a ja nie mog³am siê nawet o nic spytaæ Dlatego ca³y czas skar¿y³am na niego mojemu wujkowi
Stary 2010-12-31, 13:55   #710
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

mala zmiana- z okazji urodzin ¿yczê Ci zdrówka,szczê¶cia,mi³o¶ci ,powodzenia,pociechy z T¯-ta,spe³nienia najskrytszych marzeñ i kolejnych-udanych, urodzinkowych rocznic

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

pods³ucha³am dzisiaj rozmowê 2 panienek w sklepie:
pani nr.1- wiesz jakie 2 zwierz±tka nie maj± serca?
pani nr2-nie wiem,a Ty wiesz?
pani nr.1- Wiem.Koza z nosa i b±k z ty³ka

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:55   #711
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

a ja dopierow róci³am do domu, strasznie zmarz³am

mala zmiana:najlepszego!
Stary 2010-12-31, 14:03   #712
jomic
Zakorzenienie

Boczne ¿aróweczki s± z przodu autka wiêc zaliczaja sie do przednich - przednie prawe i przednie lewe. To samo z ty³u. I tym sposobem wychodz± 4 ¶wiat³a i 6 ¿arówek. Bez sensu, wiem...

Jak ja lubiê tu ¶wiêtowaæ:
ma³a zmiana - wiary, nadziei i mi³o¶ci

Pobiegalam z sankami po ¶niegu i muszê odpocz±æ

Stary 2010-12-31, 14:09   #713
matyldaaaa
Zakorzenienie

Ma³a zmiana wszystkiego cudownego

I wszystkim szczê¶liwego nowego roku
Stary 2010-12-31, 14:59   #714
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 564

Wpad³am z³o¿yæ ¿yczenia
Szczê¶liwego nowego roku!
i super zabawy czy to w domciu, czy na balu, na dyskotece, na ³±ce, na balkonie czy gdzie tam jeszcze
Do zobaczenia w Nowym Roku, nadrobiê zaleg³o¶ci na w±tku
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:05   #715
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
Dzieñ dobry
eyo - mnie na dzieñ dobry zasypa³ grad nauki z tak rozlozonym planem ze ciezko by³o cos wcisn±æ. Weekendy spedzalam w biliotekach. Apotem mialam naukowe i jakos sie krêci³o. Za to teraz sobie odbijam dorabianiem.
(...)
ojj jak ja sobie przypomnê pocz±tek studiów :P
te wspania³e czasy kiedy nie sypia³am po 48h robi±c rysunki technicznie silników i innych takich ustrojstw
albo jak siê pop³aka³am jak zaliczy³am egzaminy z matematyki
by³o tak : 6 rano wychodze z domu, 8 jestem na uczelni, 20 koñczê zajêcia, 22 wracam do domu.. to by³o ¿ycie
nie to co teraz, lenie siê w i lenie ile wlezie :P

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Jeny kobity ile wy piszecie, gaduly jedne. U mnie juz salatka gotowe, beda jeszcze jajka faszerowane, ktore uwielbiammmmmmmm, chlebek upieczony w maszynie, rybka, szarma i znow pekne z przejedzenia
zazdraszczam maszyny do pieczenia chleba pyszny musi byæ taki domowy

Cytat:
dobry!

oj nie³adnie
1) Jak ja z kim¶ je¼dzi³am to nigdy siê nie odzywa³am dopóki ta osoba nie zaczyna³a sama ze mn± rozmowy. No a instruktora - ja rozumiem po¿artowaæ, co¶ siê odezwaæ no ale jednak on tam jest ¿eby uczyæ osobê która prowadzi wiêc wypada³oby to uszanowaæ.
Mi rozmowy nie przeszkadza³y ale skoro oni non stop nadawali to ja siê nie dzwiê ¿e ci nerwy pu¶ci³y bo wszystko ma swoje granice.
2) Skoro je¼dzisz innyma autem bo "taniej" to niech ci oddaja np. po 5z³ z ka¿dej takiej godziny.

===
a tak w ogóle z okazji WO¦P mój OSK organizuje turniej
s± dwie kat - dla osób z i bez prawa jazdy. Do przejechania placyk ale z takimi elementami : slalom, zawracanie, zatrzymanie w kopercie...
Oczywi¶cie bêd± nagrody etc. G³owna nagroda to kurs za friko rozlowosany miedzy wszystkimi uczestnikami a pozosta³e nagrody w zalezno¶ci czy dla osób z PJ czy bez. Oczywi¶cie OSK u¿ycza yariski.
TZ mnie okropnie namawia ¿ebym posz³a i spróbowa³a ale z moj± jazd± na pó³sprzêgle to raczej nie wygram w turnieju na czas
pój¶æ pójdê bo nie przepuszczê okazji do pogadania z instruktorami :P ale na jazdê slalomem po placyku to mnie chyba nikt nie namówi

===

mala zmiana
wszystkiego najlepszego szczêscia radosci i wszystkiego co sobie tylko wymarzysz
i tradycyjnie

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-12-31 o 15:08
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:21   #716
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

eyo: fajnie, pomys³owe a tam spróbuj, mo¿e nawet wygrasz
Stary 2010-12-31, 15:50   #717
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Wpad³am ¿yczyæ Wam wszystkiego naj na ten Nowy Rok ,by¶my wszystkie zda³y za PIERWSZYM RAZEM ! i by jazda samochodzikiem dawa³a nam satysfakcjê Tego ¿yczê i sobie i Wam

PS.A tymczasem idê siê szykowaæ na domówkê
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:56   #718
mala zmiana
Rozeznanie

Ojej, dziekuje wszystkim za zyczenia:cmok : Bardzo milo z waszej strony, ja wyslalm zyczenia instruktorowia ach... tesknie no i sasiadka dzwonila. Kobita ma do mnie dwa kroki a dzwoni, tak to by weszla na kielonkaEYO chleb z maszynki jest pycha, maszynke dostalismy w prezencie slubnym, chyba z rok stala bo nie za bardzo wiedzielismy jak sie zabrac za robienie chleba, ale poprobowalismy i dalej juz samo poszlo, zreszta mozna kupic w markecie gotowe mieszanki. No a od mikolaja teraz dostalam krajacz do warzyw i owocow i znow jest okazja do wyprobowania. Zapomnialam kupic frytki, bo robie na ciepla kolacje szarme i maz mowi ze zrobimy sami frytki. No to Gosia ciach, ciach malego ziemniaczka i wyszly frytki z maszynki. Nie moge sie doczekac wieczora, ta przyprawa do szarmy tak pachnie
Stary 2010-12-31, 16:01   #719
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

co to szarma?
Stary 2010-12-31, 16:08   #720
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
co to szarma?
No takie danie z kurczaka arabskie, kebab czy jak to sie zwie

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.