![]() |
#4562 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ja po pojaku robię się co prawda śmielsza, ale nie aż tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u la la! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zresztą ja chcę zmieniać fryzury, a nie podcinać końcówki- to jak łowienie karpia w wannie Wojtek jest obrażony, nie odzywa się do mnie. Próbowałam minki, przytulania, ale nic- poprosił, żebym przestała, bo to tylko wzbudza w nim agresję.
![]() |
#4564 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() To była jedna z najgorszych nocy w moim życiu ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt,że to często. Raczej nie będą miały szansy odrosnąć. A eksperymentowanie z fryzurami to przecież nic złego. Nie rozumiem skąd się u większości facetów bierze to uwielbienie dla długich włosów ![]() ![]() I niech się lepiej odobrazi. Jest taki przesąd,że jaki Nowy Rok taki cały rok ![]()
![]() |
#4566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja Ci na to nie odpowiem, bo od zawsze mam słabość do długich pukli - najpierw podziwianych u lasek, a teraz i u chopów ![]() prawie przez całe liceum eksperymentowałam z włosami - miałam na głowie i klasycznego boba i różne cięcia sięgające brody... no nie powiem, wygodnie mi było i ponoć ładnie, ale i tak tęskniłam za długimi... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||||||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kryzys trochę z każdej beczki. Chyba potrzeba mi zmian!!! Pomyślę o drugim kocie...kto wie...? Biedna kicia... mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie... co ją podkusiło, żeby aż tyle tego połknąć... Cytat:
ale 40 minut to bardzo krótko ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ja dziś rano jeszcze w łóżku też miałam taki skurcz w podbrzuszu, nie pierwszy zresztą, że nie mogłam się ruszyć, za chwilę przeszło ale nie wiem co to było ![]()
![]() |
#4568 | ||||
Zakorzenienie
|
tak też zrobiłam
![]() kret - urocze zdrobnienie od słowa kretyn ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym polecała lekarza Cytat:
![]() ![]() Idę na zakupy i szykować imprezę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Puści nas dziś szefowa wcześniej czy nie puści - oto jest pytanie
![]() chciałam być delikatna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szczerze mówiąc nie rozumiem tego obrażania się, ostatecznie to Ty decydujesz co robić ze swoimi włosami i ze swoim wyglądem, jemu się może nie podobać ale obrażanie się, nie odzywanie to gruba przesada. a jak np. założysz spodnie zamiast spódnicy albo bluzkę w kwiatki a nie w kratkę też się obrazi? mało dojrzałe to..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Winter ![]() Idź do lekarza... ![]() Ju ![]() A będą zdjęcia? ![]() Agnes, odpisałam ![]() Znów śniły mi się koty, pełno kotów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Mam nadzieję, że takie rzucanie się na facetów nie stanie się moim hobby... ![]() Cytat:
![]() czuję się rozgrzeszona... ![]() wszystko byłoby ok gdyby nie to, że komuś mogłoby być przykro jakby się dowiedział... ale może i nie, skoro nie chce mu się nawet odezwać... ![]() Cytat:
![]() nie jedna flaszka się już do dna przechyliła przy rozmowach i 3 razy grzecznie mnie do domu odprowadzał... przyjedź do mnie na praktyki, póki mam jeszcze na to czas ![]() Cytat:
![]() teraz już nie zapomnę ![]() Cytat:
![]() prorok? ![]() poszłam na kawę, później wzięłam redsa, bo dwóch największych nudziarzy ze mną siedziało (tacy też muszą się wygadać przed kimś ![]() i skończyło się na normalnym piwie... ![]() nasłuchałam się o budowie maszyn, samolotach, gospodarce usa, pralkach, lodówkach, pracy w labie foto itp... fascynujące ![]() Cytat:
biegunka, zaparcia czy kobiece sprawy? może przed imprezą lekarz powinien zbadać? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
pomyśl, pomyśl
![]() Cytat:
Cytat:
haha bosskie ![]() to nie idź i nie szykuj ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Betty-nie wiem,co mi było
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cza więcej wypić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że przejdzie szybko, bo faszerować się ketonalem też niedobrze. Młoda mi dziś z rana pisze smsa, czy idziemy na imprezę do mojej koleżanki (był taki plan na sylwestra wspólnego z dzieciakami, ale nie wypalił). Dzwonię do byłego, że jak nie ma z kim dzieci zostawić, to niech przywozi, bo ja siedzę w domu. Ex, że będzie z nimi siedział - dzień jak codzień - nigdzie się nie wybiera. Młoda zaraz pisze - a bo tata na impreze idzie, i babcia też, i Aga, a my zostajemy z dziadkiem. ![]() ![]()
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
jak jeszcze więcej wypiję, to już twarzy nie rozróżniam
![]()
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do W., to gdybyście widzieli, jak ze szlochem, wstrząsana spazmami, obiecywałam mu, że już nie zrobię tych błędów i będę czekać na odrośnięcie, i że poszę, żeby mnie w tym wspierał- no widzisz sama, Kameno, kto tu jest niedojrzały ![]()
![]() |
#4578 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Może za tanio dla nich i nie myślą o tym, że jak spieprzą, to klient nie wróci już? Cytat:
![]() dobrze, że nie napisałaś nowe perfumy ![]() Właśnie popełniłam drogie włosowe zakupy, kliknęłam Skarbiątkową farbę na all i nie wiem jaki wybrać kolor ![]()
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieta zmienną jest i nie jest swoją panią przez szalejące hormony, a facet powinien być tą niezmienną opoką, która wspiera w każdej chwili i dzielnie akceptuje i znosi kobiece nastroje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
O 13 możemy sobie iść do domków, zdążę upichcić sałatki i ciacho
![]() Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym takiego w tydzień zajechała... Fogle dochodzę do wniosku, że nie nadaję się do związku. Jedyną przyjemnością, jaką bym z tego czerpała, byłoby poczucie władzy jakie mam nad kimś z tego tytułu, że ktoś mnie kocha i może dużo dla mnie zrobić. A jak by się koleś wypalił, to bym znalazła innego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez obejrzałam 2 czesci-początek troche nudny-ale potem sie rozkręca...szkoda ze wczesniej na niego nie trafiłam to bym se obejrzała w robocie ![]() no fiesz... ![]() ![]() kiedys mialam taką rozkminkęw wannie (jak nie czytam to myslę) czy jakby np Mila Jovovich chciała sie przespac z moim TZ to czy bym mu pozwoliła ![]()
![]() |
#4583 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chcesz zmienić kolor?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
grozi wypollizowaniem
|
ja dostałam dzis cały dzien wolny ![]() ![]()
#4585 | |
Zakorzenienie
|
jaki pantoflarz
![]() silny psychicznie facet, który jest oparciem dla baby targanej hormonami ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale spoks - ja też się nie nadaję ![]() bo jestem zachłanna, zaborcza i egoistyczna ![]() choć czasem dla odmiany się poświęcam i robię z siebie męczennicę - i tak źle i tak niedobrze ![]() że już nie wspomnę o poczuciu wartości walającym się gdzieś w rynsztoku, co sprawia, że nie wierzę, że naprawdę fajny kolo mógłby się mną zainteresować tylko za to jaka jestem i na wszelkie ewentualne znaki zainteresowania reaguję od razu obronnie i podejrzliwie, że chce się pobawić albo wykorzystać mnie do jakiś swoich celów ![]() Jak np. przypadek gościa, który chciał się ze mną spotykać (że niby mu na mnie zależało, pff) tylko po to, żeby na imprezach się zbliżyć do mojej koleżanki ![]() chopy to zuooo ![]() sprzątanie czeka ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, od wczoraj dłubię w blogu, zmieniam mu wygląd i zmieniam i teraz już sama nie wiem, czy aby nie jest gorzej niż zanim zaczęłam dłubać ![]()
![]() |
#4587 |
perfumowy zawrót głowy
|
nie wiem
![]() kiedyś chciałam kupić sushi rzekomo 35 zł za zamówienie za 70 zł ale coś mi nie pasowało i jak się zdecydowałam to już się promocja skończyła ![]() już wybrałam - toffi, na żółtym balejażu i odrostach wyjdzie pewnie nie wiadomo co ![]() Polly fajnie masz! mam nadzieję, że to nie w ramach zmiany wynagrodzenia?
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
już wiem, co sobie zrobię wieczorem - drinka Nocne Dreszcze (rum, czerwone wino i cola
![]() Ewentualnie Biskup: 1 miarka rumu, łyżeczka czerwonego wytrawnego wina, odrobina cukru pudru i soku z cytryny ![]() a tu nieco inna wersja http://drinki.mojdrink.pl/O_Drinkach...kow/404/bishop
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-31 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Melk, słuszne podejście ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-31 o 11:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.