|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja poczekam chyba jak tz wyjdzie z wanny i sama pojde sie umyc ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ja juz umyta ale widze ze juz nikt do nas nie zawital ![]() tz otwiera szampana co by troche go wypic a w tym roku pyszny truskawkowy ![]() jeszcze raz wszystkiego dobrego spadam
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Elo, jestem
Byliśmy chwilkę u znajomych, ale już jesteśmy z powrotem |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez witam
![]() Ale mnie gardlo nawala , mam nadzieje ze przejdzie
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej WITAM I JA W NOWYM 2011 ROKU
Cytat:
![]() gospella dobre z tym filmem ![]() Ale my oglądaliśmy komedie a i tak musiałam walczyć ze sobą żeby nie usnąć więc co jakiś czas otwierałam okno żeby trochę świeżego powietrza wpuścić ). Potem pare telefonów, kąpiel i do łóżeczka. Po 1 już smacznie spaliśmy .
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięliśmy szampana, wyszliśmy na balkon pooglądać fajerwerki I super, potem do domku, jeszcze trochę pooglądaliśmy telewizję i po 2-giej poszliśmy spać Ja się chyba starzeję, wole siedzieć w domu niż iść na imprezę |
|
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam dzisiaj jakiegoś dola
tż staje na głowie żeby mi poprawić humor a ja jakaś taka smutna jestem i to bez konkretnego powodu . Może to dlatego że dostałam wczoraj @?? może to hormony??nie wiem sama. W ogole to jakoś ponuro tak dzisiaj na dworze ehh.
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
witam was, dziewczątka, w tym nowym roku
myślałam, że tu nadrabiania będzie, a wy ledwie na następną stronę weszłyście ![]() ja się nawet wytańczyłam. byłam kierowcą. nie żałuję ja tam alko nie potrzebuję ale mnie stopa boli. jakaś laska mi przysadziła z obcasa dwa razy ![]() w bucikach się okropnie ślizgałam, więc w obcisłej sukience mini i rajtkach z brokatem tańczyłam w zimowych wysokich butach, które wzięłam do prowadzenia ![]() kibel tam był masakryczny, się trochę boję po tych moich przejściach z pęcherzem jedzonko nawet nawet, jak na tą cenę ![]() przewiało mnie kilka par się pokłóciło ![]() jakiegoś chłopaka jeszcze przed północą próbowali cucić wodą z cytryną. nie wiem, czy mu to coś pomogło... ale było nawet nawet ![]() i mam czarne paznokietki
|
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
agawoo nie mialam ciśnienia żeby iść na jakiąś imprezę po prostu przez chwilę naszła mnie taka refleksja, że mogłam się w danej chwili gdzieś bawić ale broń Boże nie żałuję że spędziłam ten wieczór z tż
było ok![]() bezaczek to dobrze że się kochana wybawiłaś ja miałam paznokietki na czerwono trzymam kciuki żeby pęcherz nie dal o sobie znaćHej a gdzie pozostałe kobity?? odpoczywają aż do tej godziny??? wchodzić na wizaż i pisać jak imprezy sylwestrowe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Adwokat diabła
|
szczęśliwego nowego!
![]() ja siedziałam w domu przed kompem ale mnie głowa boli, spałam jak małe dziecko 12h
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
magolina bosko jak bosko. brudne, niepasujące... ale wygodne i się nie ślizgałam
a co z obcasa dostałam, to akurat niestety zamieniłam zimowe na takie jeszcze inne, z odkrytymi palcami (tak tak, do kryjących rajtek ), które na zmianę wzięłam. niestety, bo może by mnie to tak nie bolało teraz. chroniłby mnie but, a tak tylko rajtek ![]() a w ogóle to tam chyba nie było osoby niepijącej, nie zauważyłam przynajmniej, więc mi to lotto, bo pewnie nawet nie zauważyli
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czołem
witam w Nowym Roku chyba wczoraj przesadzilam z szampanem, nie mogłam spac przez zgage, skrecilismy łozeczko dla syncia i wlasnie wrocilismy z obiadu imieninowego od tesciow, bezaczek fajnie ze sie dobrze bawilas, magolinka prosze sie nie smutac w pierwszym dniu nowego roku
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
U nas było super, mąż zrobił niesamowitą lasagne ![]() Ja zrobiłam mu niespodziankę jak jeszcze był w pracy i zrobiłam tort w kształcie serca Chyba mu bardzo smakuje![]() Magolina uśmiechnij się Może to jakieś hormony, albo dół że następny rok za nami (ja to mam czasem takie przemyślenia )
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj cały dzień przed kompem Dobrze, że choć pralkę nastawiłam
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Konto usunięte
|
hello
u nas wczoraj znajomi byli, ale chyba sie starzejemy bo o 2 juz przysypialiśmy wszyscy, ja po calym tygodniu padnieta straszliwie ...i tak wyszlo... jak dobrze ze jutro dopiero niedziela i dzis mozna sie polenic... ![]() No to dziś ustępujemy miesca PM 2011 ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
a wczoraj spaliłam mój świąteczny obrusik z nadgroliwości bo chciałam wyprasowac lepiej wrrr
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24102457]hello
u nas wczoraj znajomi byli, ale chyba sie starzejemy bo o 2 juz przysypialiśmy wszyscy, ja po calym tygodniu padnieta straszliwie ...i tak wyszlo... jak dobrze ze jutro dopiero niedziela i dzis mozna sie polenic... ![]() No to dziś ustępujemy miesca PM 2011 ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- dobrze, dobrze, ja już trzeci raz nastawiam a wczoraj spaliłam mój świąteczny obrusik z nadgroliwości bo chciałam wyprasowac lepiej wrrr[/QUOTE]Oj Mnie też czeka prasowanie, ale to może jutro albo na tygodniu, bo TZ ma drugą zmianę, więc wieczorem nie będę miała co robić No tak, "nasz rok" się skończył, teraz do boju ruszają PMki 2011 |
|
|
|
#1429 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
my poszliśmy tez spac po 12 zaraz jak emeryci ![]() a dziś filmy w sumie ogladaliśmy właśnie teściowa dzwoni, że jej nudno ![]() a poza tym dobrze, ze jeszcze niedziela jutro, ja zaraz sobie zrobię pachnąca kąpiel, bo mam takie kostki z sephory i się pluskać będę![]() ![]() a jakieś postanowienia w Nowym Roku?
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko ale się obżarłam
siedzę tylko i jem, totalne lenistwo. Tż posprzatał chociaż trochę bo ja mam dzisiaj masakryczny dzień jutro przyjezdżają do nas teście zobaczyc jak się urządziliśmy, będe miała pretekst żeby umyć glowę bo wczoraj wolałam związać wlosy a dziś to już w ogóle Guska u nas to samo, godzina 1 i spać, chyba się starzejemy szkoda obrusika.mmmmmm wow no to mieliście wyżerkę - lasagne i torcik metkaa za łóżeczko dla syncia
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ale mamy dzisiaj leniwy dzień .. i jak dobrze że jutro jeszcze wolne, niezmiernie mnie to cieszy
![]() Nasza impreza była hmmm ... taka se do 1 byliśmy w tej straży, za bardzo nie potańczyliśmy bo był pełny parkiet, naniosło się z dworu sniegu, który zamienił się w wodę i było bardzo ślisko i tż się bał że mnie ktoś szturchnie, popchnie, albo się poślizgne i ogólnie mało jedzenia, ja np. byłam głodna Potem pojechaliśmy do znajomych ale tam impreza też juz powoli "zdychała" troche ją ożywiliśmy i zlądowaliśmy w domku o ok. 5 ![]() Ale miałam jazde jak byliśmy u tych znajomych siedze sobie siedze ... i nagle tak mnie jakoś na płacz wzięło poszliśmy na dwór na chwilke i potem już było ok, ale kurde jaka jazda, jak tak mi się będzie częściej robiło to w psychiatryku wyląduje a nie na porodówce ![]() ah jeszcze zdąrzyłam złapac katar w czasie sylwestra i siedze cały dzień pod kocykiem i w szlafroku tak oto mijają mi 23 urodzinki ![]() agulla i jak ten sylwester w wannie? ![]() metka za łóżeczko to już niedługo, fajnie powiedz kochana boisz się troche porodu?
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-01 o 18:24 |
|
|
|
#1432 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez juz przed 12 sie chcialo spac , ale dalam rade wytrzymac do 4
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sałatkę grecką zrobiłam
żarłoki ![]() Acelinka wszystkiego naj naj naj
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego I ponieważ Ty nie możesz, to się sama napiję za zdrowie Twoje i dzidziusia Cytat:
|
||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
agawo, mmmmmm - dziekuję za życzonka
![]() gospelko, ja mam takie postanowienia, że np. będę starała się mniej bałaganić żeby mieć mnie sprzątania (marzenie), i nie będę się nią "wyręczac" jak mi się nie będzie chciało np. iść do pracy, a poza tym to sobie postanowiłam że będe najcudowniejszą mamą już w ciązy o po też i nie wejde w bambosze tylko będe o siebie dbać, żeby dzieciątko wiedziało ze ma fajną mame, a co
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka fajne postanowienia
![]() my wyszliśmy stamtąd koło trzeciej, poszłam spać o 4.20. trochę na drogę zeszło, bo jechałam czterdziestką a to dobre 10 km było ![]() a postanowienia nie mam, właściwie nigdy nie robiłam sobie postanowień. choć chciałabym pisać pracę codziennie troszkę. ech
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-01 o 19:22 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grzej się pod kocykiem żebyś się nie daj Boże bardziej nie rozchorowała ![]() Cytat:
ja oczywiście noworocznym postanowieniem zaczynam pisać od poniedziałku ![]() uwielbiam, tylko bez oliwek![]() Cytat:
Cytat:
Idę się kąpać i mam nadzieję że umyję w końcu włosy. Matko tak się obżarłam dziewczyny że aż mnie takie gorące poty oblewają przesada. Ale co ja na to poradzę że tak bardzo lubię jeść a i na dodatek taki kiepski dzień mam dzisiaj no i tż też ciągle łaził i coś przynosił do jedzenia i mnie kusił Dobra spadam miłego wieczorku
|
||||
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
acelinko sto lat
nie lubisz życzeń na nk? ![]() jakaś zmęczona jestem. idę spać za chwilę. dobranocek
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjadłam sałatke z sosikiem czosnkowym pyyyszne i zdrowusie no i leżakuję cały czas z ciepłą herbatką ![]() co do postanowień to też wątpie w szczególności w te ostatnie bo dzisiaj też chodze cały dzień jak kocmołuch, w szlafroku tak jak wstałam tylko poranna toaleta i tak chodze ... nawet w kościele nie byliśmy gdyby babcia wiedziała to by nas z rodziny wydziedziczyła ![]() bezaczku ![]() z nk usnęłam date urodzin bo miałam mega duzo życzeń i w tamtym roku sobie pomyślałam że kto pamięta to napisze i już i usunęłam date urodzin
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-01-01 o 21:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

ale rozumiem jestescie zajete tz ami

Zakończone: 2

). Potem pare telefonów, kąpiel i do łóżeczka. Po 1 już smacznie spaliśmy

. Może to dlatego że dostałam wczoraj @?? może to hormony??nie wiem sama. W ogole to jakoś ponuro tak dzisiaj na dworze
ehh.

Może to jakieś hormony, albo dół że następny rok za nami (ja to mam czasem takie przemyślenia
żarłoki
a i na dodatek taki kiepski dzień mam dzisiaj no i tż też ciągle łaził i coś przynosił do jedzenia i mnie kusił