|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
cholera...coś mi się pochrzaniło
:P
Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-01 o 00:37 |
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
ta gitara też jest tylko w big charmsach. dałam link do niej
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko z jakiej paki, Thomas Saboo to jakiś prekursor w charmsach czy co że tak sobie życzą? To już nie jest przepłacanie, to są chore ceny ![]() P.S. Właśnie wróciliśmy z Targu Węglowego, pokaz ogni był mega ![]() Z noworocznych postanowień mam więcej charmsów i Trolli ![]() sorina, to widzę że też wpadłaś w Trolle
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-01 o 00:41 |
|
|
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
aliena7 chodzi mi o taką gitarę
http://www.steffans.co.uk/thomas-sab...-pr-21103.html kurcze strasznie dużo one kosztują 500 zł za takie coś bym nigdy nie dała [/QUOTE]takiej nie widziałam,ale teraz będę zwracać uwagę Chociaż rzadko w sklepach jest taniej niż w necie.Thomas jakość ma rewelacyjną,ale ceeeny,niestety,czyste szaleństwo |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
aliena7 tu jest sklep w UK z którego ja zamawiałam i tu jest link do strony z big charmsami
http://www.steffans.co.uk/thomas-sab...rms-c-477.html Mirell ja to już tak mam że jak się na coś uprę to już chcę mieć Ja chcę nosić tylko do połowy zapełnioną. A to na jej zdjęciach na końcu to jakieś stopery czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Mi się mało wzorów podoba z TS i nie podoba mi się że to srebro jest nierodowane Mają najpiękniejszy i najbardziej realistyczny samolot i przepiękną dużą palmę |
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Szczęśliwego Nowego Roku, Dziewczyny!
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak mam, że jak się na coś uprę to musi byc i już (patrz: ślub z TŻ-tem), a jak już to mam, to potrafię na to patrzec godzinami Dopóki co następnego mi się nie ubzdura ![]() Patrzcie, myślałam że będzie nas tu o północy mniej niż w wieczór Wigilijny, a tu psikus i całkiem nas sporo ![]() A jakie czynne postowo jesteśmy o tej porze
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Ślub z TŻ?
A tak wogóle to on jest jakiś obcokrajowiec? bo nazwisko masz strasznie skomplikowane
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
[/COLOR]Mi się mało wzorów podoba z TS i nie podoba mi się że to srebro jest nierodowane
Mają najpiękniejszy i najbardziej realistyczny samolot i przepiękną dużą palmę A miałaś okazję widzieć wszystko "na żywo"? Mi też nie wszystkie się podobają,ale niektóre naprawdę powalają dokładnością.Np :komórka ma liczby na klawiaturze,laptop się zamyka i otwiera podobnie jak pudło z butami(w którym są buty,czy książka-pamiętnik. Poza tym powiem szczerze,że jak widziałam w broszurce serię Disney`a to pomyślałam że nie kupiłabym żadnego.Jak zobaczyłam na żywo,to kupiłabym większość o big charmasach nawet nie wspomnę...większość wygląda przepięknie na żywo ...naprawdę jestem w nim zakochana,tylko te ceny
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, rodzinka nie była zachwycona jak mi się w środku studiów zachciało, ale ja się uparłam i już ![]() Obcokrajowiec nie, to nazwisko niemieckie ale u nas na Kaszubach (szczególnie w okolicy Gdańska) takie pochodzenie jest dośc powszechne (sama mam takie korzenie, byś widziała nazwisko mojej mamy...) ![]() A charmsy Thomas Saboo serio nie są rodowane?? W życiu bym nie pomyślała, taka cena i jeszcze żółknący kawałek srebra, phi
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-01 o 01:04 |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam na żywo choć tylko część i właśnie te big mi się podobają bardzo
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Mirell tak one nie są rodowane na 100 % Moi znajomi wzięli ślub też w połowie studiów ale oni już tyle ze sobą byli że jakoś normalne dla wszystkich to było
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet rodzinka się przyzwyczaiła że traktują go prawie jak synka A że TS są nierodowane, to głupota totalna
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell Ty i tak wyglądasz bardzo dojrzale
No a najważniejsze że jesteście szczęśliwi A wracając do Trolli Po ile wychodzi teraz za koralik w tej promocji w Warszawie? 88 zł?
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz brac srebrną to lepiej najpierw weź to najtańsze standardowe, na próbę, a z tych droższych zawsze możesz dokupic bądź trafic w jakiej promocji ![]() Ja najpierw też tak zrobiłam Piszesz że wyglądam dojrzale, a to zdjęcie co wstawiłam tu, to w takim wydaniu wyglądam jeszcze najmłodziej , jak mam normalnie upięte włosy i marynarkę to już nie jest tak uroczo
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zobaczyłam że Ty masz 2 standardowe zapięcia
Dlaczego?A z tym że na jakiejś promocji mogę kupić lepsze zapięcie to masz rację Ale się napaliłam na te Trolle a nawet ich na żywo nie widziałam |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trolli też nie widziałam wcześniej na żywo, zamówiłam na próbę zestaw skórka + zapięcie + dwa murano gratis i wpadłam
|
|
#1967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich w Nowym Roku
![]() Cytat:
Rzeczywiście nie ma różnicy gdzie kupisz "zestaw startowy", a zawsze lepiej samemu pooglądać, po przymierzać i zdecydować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ten sam rocznik, ale dopiero na II jestem Fakt, że moja wina, bo trzeba było nie zmienić, to bym była na III ale koniec końców może jakoś ten rok przecierpię kosztem zadowolenia z uzyskanego dyplomu ![]() Stażu związku gratuluje, to naprawdę rzadkość być ze sobą tyle czasu od tak młodego wieku ![]() Przy okazji muszę się pożalić: zauważyłam na moim Szarym wilku małe jakby zadrapanie/ubytek w powierzchni Raczej go takiego nie kupiłam, bo zawsze bardzo dokładnie oglądam koraliki i zauważyłabym, że ma tą skazę Ale nie zdążyłam nawet od niego metki oderwać, a tym bardziej go założyć, nie upadł mi też więc nie mam pojęcia skąd się ona wzięła Co mi radzicie teraz zrobić: pojechać i spróbować go wymienić czy zareklamować? Istnieje w ogóle coś takiego jak reklamacja w Trollbeads?
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
MJ jasne że idź wymienić. Jeszcze jak masz metki itd to już na 100 % powinny Ci wymienić
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niewiele taniej, bo 444/5 = 88,8 zł ale zawsze coś Jakby ktoś był chętny w tej cenie, to mogłabym się zastanowić, czy nie wziąć z kimś do spółki, bo mam już w domu jeden bon do wykorzystania w tej promocji
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno będę chciała jeszcze w styczniu kupić w tej promocji, ale najpierw bransoletka i dwa koraliki
|
|
|
|
#1972 |
|
PIP.
|
obecnie jest 11 i wizja na 3 kolejne
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ilios witamy
![]() Pokaż nam swoje charmsy
|
|
|
|
#1974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, no to pomyśl sobie, że masz jeszcze kilka szans na stypendium naukowe = więcej kasy na koraliki Mi została jedna taka szansa ale ciężko będzie bo na MSU u nas strasznie oceny podciągają (na licencjacie odwrotnie), więc średnie będą wysokie a różnice m. nimi niewielkie, więc trochę loteria ![]() Co do koralika to może spróbuj jednak wymienic, dziwne z tą ryską ![]() sorina, ale się wciągasz, a tak długo się broniłaś ![]() Dobra, to teraz przyznam się, że zamówiłam już przed świętami w ramach prezentu świątecznego (wyłożyłam spodziewając się że dostanę kasę Ale jak zwykle nie powiem co, dopiero pokażę jak dostanę (tak, wiem, brzydal jestem )P.S. Nie ma jak schłodzony Tiger ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Jest tak jak sorina pisze, czyli nakręcamy się strasznie na nowe zakupy, wystarczy że pojawi się co nowego albo jaka promocja... O zaawansowaniu naszej choroby świadczą nasze podpisy ![]() I pochwal się koniecznie swoimi charmsami
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-01 o 12:09 |
|||
|
|
|
#1975 |
|
PIP.
|
obecnie nie mam wlasnych zdjec aktualnej kolekcji, ale chociaz linkami
![]() z yes: motylek, lod, arbuz, konik morski z kruka: rozgwiazda, kawalek ciasta [ale nie ma go na stronie z apartu: bransoletka, skarpeta, mis polarny [co ciekawe, prawie identyczny [ja roznic nie widze, poza cena ] jest tez w yes ciekawe ktory byl pierwszy ], serduszko, kluczyki, sukienka
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
ilios bardzo fajna kolekcaja
Jak będziesz miała jak zrobić zdjecie to koniecznie pokaż w całości jak to wygląda Dziewczyny która mi powie co to jest po bokach na bransoletce VLS ? Jakieś klipsy żeby koraliki nie jeździły?
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2011-01-01 o 12:28 |
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale lepsze to niż nic ![]() Właśnie to jest nawet nie tyle co ryska, co takie wgłębienie, jakby kawałek szkła odprysnął
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to jest z tymi koralikami? tak normalnie to się wam nie rysują? |
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chciałabym, żeby wyszło, że coś z nim sama zrobiłam, a teraz chce wymienić, dlatego zapytałam się, czy ktoś wie, jak wygląda tam reklamacja A z drugiej strony skoro nawet metki nie oderwałam, to raczej oczywiste, że go nie nosiłam ![]() Mnie póki co (odpukać!) nie Ten Szary wilk to pierwszy koralik, z którym mam problem..
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
MJ powiedz że nie zauważyłaś wcześniej i że nie nosiłaś bo przecież ma metkę. Nie martw się bo na pewno Ci wymienią
A te stopery to też są z Trolli? nie mogę znaleźć Sajf a Ty skąd masz tą karetę? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

:P

Chociaż rzadko w sklepach jest taniej niż w necie.Thomas jakość ma rewelacyjną,ale ceeeny,niestety,czyste szaleństwo 

Fakt, że moja wina, bo trzeba było nie zmienić, to bym była na III
Raczej go takiego nie kupiłam, bo zawsze bardzo dokładnie oglądam koraliki i zauważyłabym, że ma tą skazę