|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
nienaruszona - och kochanie, dziękuję bardzo! nawet nie wiesz jak mnie
tym zaskoczyłaś. uwielbiam Cię <3 m o n - cuda tworzysz, okradam. <3 Hapi Ńju Jear !
![]() ~*~ Przecież mogło być całkiem inaczej. Oby ten rok był lepszy niż poprzedni. ' Gdy chcę wszystkiemu wbrew, po to są marzenia ' Po naszym rozstaniu w oczach pozostał tylko strach.
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
PAMIĘTA KTOŚ JESZCZE?
chcę powtórzyć milion razy ten moment,kiedy Ty-pijany,ledwo trzymający się na nogach trzymałeś mnie dumnie w ramionach,całując,szepczą c czułe słowa. a w pewnym momencie zacząłeś krzyczeć na całą ulicę,że jestem tylko twoja. i twoja. i twoja. jeśli nowy rok ma wyglądać tak jak go zaczęłam.. to chcę żeby był wiecznie i nigdy się nie skończył. Wiesz,nie powiem Ci tego wprost,bo moją buzię ogarnąłby czerwony rumieniec,znasz mnie. Nie bez powodu mówiłeś do mnie `wstydzioszek`. Ale kiedy tak dzieliły mnie od Ciebie te milimetry. Milimetry od Twojej pięknej buzi. Najzwyczajniej w świecie pragnęłam Cię. Kiedy nasze usta złączyły się w jedność,nie było świata. Nikt się nie liczył. Tylko Ty i Ja. My. A ludzie patrzyli na nas z podziwem.. Nie wiedziałam,że masz coś takiego w sobie. Co cholernie mnie do Ciebie ciągnie. Kochanie,może w Twoim ciele jak i moim są jakieś specjalne magnesy? Utonęłam w jego brązowych oczach.. Do raju doprowadziły mnie jego usta. Jestem cała Jego. Nieodwracalnie już.. Za późno już na powroty.. Nie powtarzanie i zapominanie tego co było. Teraz moje myśli są przeznaczone jemu. I tak zostanie. Na zawsze. |
|
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktokolwiek. Dziękuje
_______ Gdzie jesteś Ty mój wyśniony? Ty mój księciu z bajki? 'Jaki sylwester taki rok' .. No to mam przesrane! ;/ Milczcie jak do mnie mówicie !! :P Miłość niech rozświetli mą mroczną duszę. I boli mnie cholernie że potrafisz być taki. Że to do niej potrafiłeś się odezwać... Mówiłeś, że jestem Twoją księżniczką. To po jaką cholere zabierasz mi teraz korone? Bo Ty myślisz, że jak mam nowe buty to od razy mam na Ciebie wyeb**e.
|
#3664 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne , zabieram . ![]() Cytat:
zabieram . Cytat:
znowu biore , ale to juz normalka . Uwielbiam ciebie i twoje posty .
mój najszczęśliwszy nowy rok .. z Tobą . zdajesz sobie sprawę, że nic tak nie boli jak zdrada ? morda nie szklanka - to twoje motto ? nie podskakuj , nie cwaniakuj . kochała go , kochała .. jak nikogo nigdy , ale i tak to nie miało największego znaczenia . |
|||
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
'bądź prawdziwy, doceń prostotę,
bo życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem.'
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ♥♥♥
Nie czekaj na mnie.- Happy End you stealing my heart away skradasz mi serce
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-01-01 o 12:30 |
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
Kochane witam w 2011 roku
![]() 'W każdym roku jest 31mln sekund. Te nieliczne, które warto zapamiętać, wzruszają nas i ranią bez końca Nie ważne jest to, że nie możesz być mój. Ważne jest to ile razy byłeś tylko dla mnie
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-01 o 12:33 |
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było, jeśli ktoś pamiętał - dziękuje
; *Z okazji że mamy już 2011 rok chciałabym Wam życzyć zdrowia i miłości, bo to przecież najważniejsze. Życzę Wam również spełnienia najskrytszych marzeń i żeby ten rok był lepszy od poprzedniego. Jesteście niezastąpione, wszystkie. Przecież nad głowami frajerów nie ma ostrzeżenia, żeby się nie zakochiwać, a szkoda. "Może to przeznaczenie, zapisane w gwiazdach" Nikt mi nie wytknie że nie jestem towarzyska skoro nawet z meblami nawiązuje kontakt ![]() Kiedyś będziemy udawać miłość bojąc się zestarzeć w samotności. Perfekcyjnie ukrywamy swoje uczucia, mijając się codziennie udajemy tą pieprzoną obojętność. Jest kimś kogo nadal nie pojmuje, posiada oczy w których ciągle się gubie. Brakowało Ci odwagi by spojrzeć mi w oczy i powiedzieć że chciałbyś być teraz nim.
|
|
#3669 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' To Ty sprawiłeś, że Cię pokochałam. To Ty sprawiłeś, że byłam szczęśliwa. To Ty sprawiłeś, że miałam nadzieję. To Ty sprawiłeś, że z oczu płynęły łzy. To Ty sprawiłeś, że czekałam. To Ty sprawiłeś, że to było bez sensu... ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2011-01-01 o 13:15 |
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
Jego spojrzenie - myślała o nim cały dzień, przytulenie- myślała o tym cały tydzień, chodź jeden pocałunek- został na całe życie. Nie kocham go. Tylko trochę tęsknie. Poszła na odwyk. Było już dobrze. Rok bez niego pokazał , że można bez niego żyć. Nie doskonale i jak w bajce ale można. Tylko z Tobą czuję się dopełniona. Bez Ciebie to już nie to samo. A gdyby tak roztworzyć, jego mózg i włożyć mu opcje "jedna na całe życie " ?
|
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
kocham ten klimat kiedy w uściskach najlepszych
składasz sobie życzenia pijąc z gwinta szampana. upadam powoli, śnieg, zimny śnieg zamraża mi wszystkie gorące cząstki ciała, gasnę. jedno dmuchnięcie i opadam, gasnę, umieram.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-01 o 14:29 |
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram wszytskie ' Ale mówiła ci, że nie potrafi bez ciebie żyć. Takie są fakty Wtedy do niej dotarło. On przecież kocha inną. I harmider ulicy na której była, chociaż tej najbardziej ruchliwej, jakoś... Ucichł. Jej świat się zatrzymał Mijam Ciebie jak Ty mnie. Uczę się unikać wszystkich Twoich miejsc Mamy siebie, ale nie wiem czy mamy coś więcej
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-01 o 14:38 |
|
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje caroline060, m o n, keeendy, kamisha, otojest, marikab, Drift, parala - uwielbiam was ♥ Jakim cudem to stare łóżko pomieściło całą tę przepaść pomiędzy nami? Zdaje się, że samotność znalazła we mnie nową przyjaciółkę Przyzwyczaiłeś się do całowania jak nikt inny przedtem A ten smak zawrócił mi w głowie Echa w mojej głowie zamieniają każdy szept w krzyk Życzyliśmy sobie „Dobrej nocy” lecz cisza była tak gęsta, że można było kroić ją nożem Znowu napotkaliśmy ścianę i nic nie można było zrobić Pomiędzy otwartym sercem i pożegnalnym szeptem Jest idealna łza w twym oku Jaka ona jest kiedy się kochacie a gwiazdy są w jej oczach? Kiedy szukasz odpowiedzi w jej uśmiechu? Jaka ona jest ? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-01 o 14:40 |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
"Every girls dream is to have a guy call her at 3 am just to say, Hey babe, I just wanted to tell you I love you
/ Każde marzenie dziewcząt to jest mieć faceta, który zadzwoni do niej o 3 nad ranem by po prostu powiedzieć: hej kochanie, ja tylko chciałem Ci powiedzieć, że Cię kocham"
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2011-01-01 o 14:55 |
|
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
2010 zakończony słonymi łzami, a 2011 rozpoczęty lawiną łez i bólu, bólu... przeszywającego bólu. najgorsze jest gdy odtrącasz na prawdę fajnego faceta, któremu na Tobie zależy tylko dlatego, że w głowie siedzi Ci frajer, który Cię zranił. jego błękitne oczy i ... ona obok. pierwszy raz pękło we mnie coś tak mocno i nieodwracalnie. papierosy, alkohol i biała kreska nie sprawiły, że błękit jego oczu wyblakł, a łzy nie wyschły. może i tego dnia straciłam wiele okazji, okazji na które czekałam. Chwil, które w mojej głowie wydawały się takie cudowne i myślałam, że jestem gotowa na dźwięk badziewnej melodyjki zwiastującej, że ktoś próbuje się do mnie dodzwonić i pobiec z uśmiechem, tak, tak do Ciebie. Jednak dobrze się stało, że odmówiłam wiele razy i nie skorzystałam z nich. Nie zniosłabym widoku Twojej dłoni na jej kolanie, uśmiechu do Niej i pocałunku na Nowy Rok. Ja naprawdę kur*^wa ledwo wytrzymałam te kilka sekund... wiem, że nieważne ile bym się starał i ile bym nie zrobił, nie dam Ci nawet jednej chwili takiej jak On dawał Ci codziennie. pękło mi serce... i szczęśliwego Nowego Roku. dostrzegła w jego oczach coś dziwnego, jakby mu zależało. a może to było jej odbicie w jego oczach?
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy dorośli. Kiedy to się stało? Jak to zatrzymać?
Kto się waha, ten przegrywa. Skoro życie jest takie ciężkie, dlaczego dokładamy sobie kłopotów? |
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
I looked at you like the stars that shine.
Patrzyłam na ciebie jak na świecące gwiazdy.. Wciąż pamiętam wyraz twojej twarzy jaśniejącej w ciemności o 1:58. Słowa, które wyszeptałeś przeznaczone tylko dla naszych uszu Powiedziałeś, że mnie kochasz. Więc dlaczego odszedłeś? Dziewiąty lipca, bicie twego serca poprzez twoją koszulkę.. Wciąż czuję .. Nigdy nie pomyślałam, że to będzie nasz ostatni pocałunek Nigdy nie wyobrażałam sobie, że skończymy w taki sposób Twoje imię, na zawsze imieniem na mych ustach Pamiętam twój kołyszący chód.Życie wśród imprez, znowu się popisujesz. Wtedy ja wywracałam oczami, a ty przyciągałeś mnie do siebie. Nie przepadam za tańcem, ale robiłam to dla ciebie. Bo kocham twój uścisk dłoni. Uwielbiam, jak chodzisz z rękami w kieszeniach Jak całowałeś mnie, kiedy byłam w środku mówienia czegoś Nie ma dnia, gdy nie tęsknię za tymi niegrzecznymi wtrąceniami. Obserwuję twoje życie poprzez zdjęcia.. Tak jak kiedyś obserwowałam, jak śpisz i czuję, że o mnie zapominasz, tak jak kiedyś czułam, że oddychasz. Pozostaję w kontakcie z naszymi starymi przyjaciółmi tylko po to, by zapytać ich, co u ciebie.. Można spodziewać się zmiany pogody i czasu Ale nigdy nie spodziewałam się, że zmienisz zdanie.. |
|
|
|
#3678 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jejku.. ja w takim utalentowanym gronie. ?? Do tego wymiona przez takie talenciary...? niech mnie ktoś uszczypnie bo nie wierze.. ![]() Z okazji tego 2011 roku, perełki moje, życzę wam przede wszystkim szczęścia i miłości bo to najważniejsze Zdrowia i czasu dla samej siebie, no bo przecież o siebie także trzeba troszkę zadbać Objadania się ile tylko można, aż do granic obżarstwa, ale bez efektu dodatkowych kilogramów, które później choć łatwo przyszły, równie łatwo nie chcą sobie pójść Spełnienia wszystkich marzeń, wiary w siebie, samych słonecznych dni w życiu no i uśmiechu 24/7 ;D A w skrócie: Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2011 roku ![]() ![]() ******♥****** Gdyby marzenia spełniały się ot tak. Wystarczyłoby pstryknięcie palcami i dostajesz wille z olbrzymim ogrodem, nowego mercedesa w garażu i inne 'błahostki'. Pstryknięcie palcami i mam CIEBIE. Przy moim boku. Już na zawsze.. No ale właśnie.. to tylko marzenia. Nowy rok rozpocznę z nową, czystą kartką. Zapełnię ją jak najdokładniej tak, żeby potem nie żałować zmarnowanych i niewykorzystanych szans na lepsze życie. .. Nie potrafię nabrać głębszego oddechu... To jest bardzo dziwne uczucie, bo wtedy kuje mnie serce. Wtedy czuje się uwięzione. Widzisz co narobiłeś ? To miłość do Ciebie je tak rozsadziła.
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
thanks!
_____ wyciągam ręce i próbuję Cię dosięgnąć. nóżka kieliszka była tak długa, na pewno mogłeś wziąć łyka. nie chciałam zasypiać z plastikowym kubkiem wina w dłoni, ze śmierdzącymi dymem papierosowym włosami, z oddechem Starego Roku na czole. - słyszysz?! dzwonię do Ciebie, chociaż pewnie już śpisz! mamy Nowy Rok, Kochanie! Szkoda, że nie widzisz tego pięknego nieba. Kocham Ciebie i całą Australię! kocham wolność i sen od dotyku do dotyku. 2011, patrz, dwie jedynki na końcu, czyżbyśmy musieli żyć osobno cały ten rok ? czekam zaplątana w twoje ręce.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2011-01-01 o 16:15 |
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
grise - z wzajemnością
keeendy - okradłam mad_woman - teraz już wiem bardzo mi miło, że się podoba _______________
'Było miło. Jak sobie tak pomyślę, to rzeczywiście było miło. Przez kilka głupich, przezroczystych, podartych już teraz na kawałeczki jak nieważne dokumenty, momentów. Chwil - paragonów. Przez chwilę rzeczywiście było miło. Patrz jacy świetni jesteśmy. Umiemy trzaskać drzwiami przez telefon i tłuc talerze nie trzymając ich w rękach. Tacy jesteśmy ****a za***iści, a nie umiemy pogodzić się z tym co było, rozdrapujemy blizny jak jacyś ciekawscy smarkacze, którzy chcą sprawdzić czy naprawdę boli tak samo. No i już wiemy, boli. Ścięłam włosy. Zrozum przenośnię tego czynu, wybryku mojego wręcz. Nie pytaj o ile. Zmiana to zmiana. Stopnie nie mają tu nic do rzeczy. Może ciut. - Między Wami coś jest? - Powietrze chyba. Lubiłam poznawać wspomnienia, wczesną przeszłość ludzi, bo ona najwięcej o nich mówiła. Gdy dostrzegałam w mężczyznach chłopców z procą, a w kobietach dziewczynki z szerokimi, idealnie wyprasowanymi błękitnymi kokardami we włosach, wiedziałam jak z nimi rozmawia'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-01 o 16:32 |
|
|
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Czekając na idealną miłość, możesz przegapić tą najpiękniejszą. ' ' Nie rozdawaj ludziom zbyt wiele nadziei, by potem gdy będziesz ją odbierać - nie utonąć w potoku ich łez. ' '... gdybym wiedziała, że ten dzień będzie ostatnim dniem, w którym byłam Twoja... ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3682 |
|
Przyczajenie
|
Pyszczki życzę Wam duuużo zdrowia, szczęścia i jeszcze raz miłość
Ach no i przede wszystkim spełnienia wszyściuteńkich marzeń <333 "To mej miłości smak" "Obiecaj mi, że tylko Ty będziesz obok Mnie, gdy przyjdą gorzkie dni" "Rozmawiając z Tobą myślałam że to sen, teraz jesteś mi potrzebny do przetrwania jak tlen." "Oddaje Ci mą dusze a z nią miłość bez granic Będe Cie na zawsze kochała i nie zmienie zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu-tylko Ty kochanie".
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2011-01-02 o 14:35 |
|
|
|
#3683 |
|
Gość
|
Nie jesteś dla mnie już nikim ważnym .
- miałeś wychodzić pół godziny temu. - ale wolę zostać i pisać z Tobą na gadu gadu. Kocham Cię Małaa. jakbys juz teraz odszedl i ogolnie o mnie zapomnial nie odzywal sie itp . to pozniej juz bym miaala cie w dupie "zobaczysz jeszcze będzie tak, że twój telefon będzie tęsknić za Mną .Zobaczysz będzie jeszcze tak, że Ty zatęsknisz za Mną. Wtedy do Mnie napiszesz, że się myliłeś i chcesz być ze mną A ja jak ta głupia idiotka przyjmę Cię w swe ramiona." |
|
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
ja uwielbiam ciebie ; - )
another year, lots of new dreams kolejny rok, wiele nowych marzeń dear 2011, i believe in you drogi 2011, wierzę w ciebie
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Ty i twoje zostańmy przyjaciółmi a nawet w sylwestra nie złozyłeś życzeń całujesz mnie patrze na zegarek za 10 minut 25.No tak kolejny sen Zapomniałam o Tobie tak na jeden moment potem popłyneło morze łez-wróc
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
nienaruszona, niczego_po_trochu, marikab
Paralogiczna " czasami musimy trochę pocierpieć, by potem móc docenić jak pięknym uczuciem jest brak bólu nie płacz! bo nigdy płakać nie warto śmiej się! choćby Ci serce się rozdarło umierają Ci, co płakać umieją zwyciężają Ci, co się śmieją wiesz? bardzo mi przypominasz mojego przyszłego chłopaka niechcący się w Tobie zakochałam nie sztuką jest uśmiechać się, gdy w życiu wszystko idzie dobrze sztuką jest odnaleźć uśmiech, gdy nic się nie układa i znowu jestem chora i znowu na miłość ale z Ciebie niedorajda, nawet kochać nie potrafisz i gdyby jutra nie było... jak wielu ludzi by się się dowiedziało, ile tak naprawdę znaczy i dla kogo same mylne interpretacje i błędne wnioski "
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Niektórzy ludzie myślą że bycie samotnym naprawdę oznacza bycie wolnym.
W moim pokoju urządziłam małe piekło setkami własnych uczuć. Z diabłami tańczę nocą w myślach. Mroźne powietrze o zbyt niskiej samoocenie, by zamarzać od spojrzenia przez ramiona, przez ulice wiatr krzyczy, już cieniem, westchnienie nasze między histerycznym śmiechem. Próbuję spisać życie jak testament. Chwile minione i nie-zapomniane. Próbuję napisać plan na dalsze życie. Od jutra nauczę się bycia zorganizowaną. Obiecuję. Niech moje serce nie istnieje. Niech odpocznie. Niech ucichnie. Niech zrobi sobie przerwę od życia, od czekania. Na dzisiaj. Niech będzie tylko smugą wydychanego powietrza.
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś byłeś wszystkim - dziś tylko wspomnieniem
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Świetne Przywłaszczam sobie, mam nadzieję, że mogę perełko ![]()
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za wszystko promyczki moje! ; * i życzę Wam szczęśliwego, baaardzo szczęśliwego, naprawdę szczęśliwego nowego roku. marzeń spełnienia, miłoooości wielkiej, o jakiej tutaj śnimy.. prawdziwych przyjaźni, zdrowia i radości <3 __________________ " All tender whispers in the wind I made up just for You. And gently smiles instead of saying something, just for You.. Wszystkie czułe szepty w wietrze wymyśliłam tylko dla Ciebie. I delikatne uśmiechy zamiast powiedzieć cokolwiek, właśnie dla Ciebie.. If this life gets any harder now it ain't no never mind, You got me by Your side. And any time You want, we can catch a train and find a better place.. I kiedy życie staje się coraz trudniejsze masz mnie obok siebie. I kiedy tylko chcesz, możemy złapać pociąg i poszukać lepszego miejsca.. I wanna make sure everyone of Your dreams is there.. Chcę się upewnić, że wszystkie Twoje marzenia się spełnią.. "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

; *