|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
uhuhu gorąca
szkoda, że te rumunki które widuję na ulicy nie są tak urodziwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a właśnie możesz mi napisać, co musisz teraz zrobić? musisz je gdzieś opisać, tzn ich działanie? Bo koleżanka z innego wątku właśnie kilka dni temu o to pytała to jej przekaże ![]() Cytat:
gratuluję jeszcze raz wysłałam zaproszenie no bo też chcę te fotki zobaczyć ![]()
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Też powysyłałam zaproszenia
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Kalpana ślicznie wyszłaś
|
|
#1834 |
|
BAN stały
|
Kalpana wow
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
No no Kalpana tylko pogratulować
![]()
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam jedną fotkę jeszcze
może grzywka dziwnie wyszła ale co tam ![]()
|
|
#1837 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1839 |
|
BAN stały
|
E.J śliczne fotki
![]() Kalpana wyglądałaś cuuuudnie
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana ładne zdjęcia z tego wyjątkowego dnia ;*
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za miłe komentarze
Ale odbiję to sobie na kościelnym
|
|
|
|
#1843 |
|
BAN stały
|
A ja znowu ni z gruchy ni z pietruch
Dostałam pod choinkę śliczny biustonosz z Triumpha i ma on metalowe łączenie między miseczkami. Wczoraj założyłam go pierwszy raz i wiecie co?! dostałam paskudnego uczulenia w miejscu metalowego łącznika jak temu zaradzić? podkleić czymś albo może pomalowac bezbarwnym lakierem czy whatever ?
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Uciekam do Tż, miłego wieczorku
|
|
|
#1845 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uff... skończyłam z angielskim ale dostałam info że we wtorek mam kolosa z przedmiotu o którym mam niewielkie pojęcie....
|
|
|
#1846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
nie wiedzialam wow---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() agusiownik dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- kalpana gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego a pozatym to troszke sie dziwie ze tak sie spieszycie ale to wasza decyzja i Gratuluje ![]()
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stałam z TŻ na przystanku tramwajowym i jadłam twistera, wysiadła rodzina rumuńska i taki chłopiec mały do nas podszedł i Pani daj Pani daj.. TŻ mówi odejdź nic Ci nie dam a on dalej swoje, ręką mnie uderzył po udzie i coś zaczął gadać po swojemu, to mój TŻ się wkurzył i tak podszedł gwałtownie do niego i stanął nad nim i mówi, żeby wyp*** bo jak nie to zaraz po psy zadzwoni a ten normalnie jak na zawołanie się popłakał i poleciał do matki a ta zaczęła się drzeć policja policja dziecko mi pobił no normalnie komedia..Innym razem byłam świadkiem jak dziewczyny kupowała w kiosku cole a taki mały chłopiec rumun podbiegł i w momencie jak sprzedawczyni wyciągnęła rękę żeby jej dać to wyrwał jej ją i uciekł.. A ostatnio siedziałam z TŻ w ZT na górze i coś jedliśmy i też chodziła taka dwójka dzieciaków i podeszły do 3 dziewczyn i zabrali im z tacy frytki.. Normalnie szok, że władze pozwalają na to Powinni ich wywieźć tam skąd przyjechali a nie tu chodzą, żebrzą i jeszcze kradną
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Montii a aTY w ktorym miesiacu jak sie czujesz? jak synek bedzie mial na imie? my z mezem chcemy dac maksymilian jak bedziemy mieli kiedys synka ale to kiedys......teraz musze isc do pracy a juz chcialabym miec
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
Blondyneczka kupowalam to juz dawno i nie pamietam,ale widze ze mozna kupić w aptekach internetowych wiec nie jest na recepte
Moja niestety wiecznie ma zatkany nos i juz nie wiem przez co...Moja corka ma 6 lat już
Edytowane przez Princesska22 Czas edycji: 2011-01-01 o 19:43 |
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
boże jaka masakra.... zgadzam się że powinni ich wywieźć... tak jak we Francji z cyganami niech zrobią.... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- o jaaaaaa.... nieźle się muszą przy niej makijażyści napracować
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1853 |
|
Zadomowienie
|
snowhitee brałam taką mozliwosc pod uwagę (uczulenie) ale jak nie chodzila rok do przedszkola to w ogole nie chorowala i nos zatkany nei byl,teraz chodzi do zerowki i co chwile chora a nos praktycznie kazdego dnia zatkany,takze troche to nie pasuje na uczulenie, u laryngologa tez bylam i jest Ok....moze na wiosne jak bedzie cieplo sie to skonczy....
U mnie tez na takim targu co chwile dzieci cyganów chodzą i proszą o kase,chociaz nie mozna tego nazwac proszeniem,bo wręcz uderzają w ramie tym pojemniczkiem,a jak chce im sie cos do jedzenia kupic to nie chcą! Rozwalają mnie tez Rumunki ktore siedzą z malymi dzieci na ziemi.... Edytowane przez Princesska22 Czas edycji: 2011-01-01 o 19:54 |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
latają, zgrzeją się, później je zawiewa i tak w kółko
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
Moja crka mi opowiadala ze wlasnie jak rysowali to Pani otworzyla okno i wiało prosto na dzieci....rozumiem jak by byla wiosna,lato i byloby w miare cieplo....ale nie w zimie....Musze niestety zwrocic jej uwage,choc nie lubie sie czepiać....
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() laseczki śliczne zdjęcia wstawiacie, miło mi, że mogę Was zobaczyć
|
|
|
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
szokCytat:
![]() Cytat:
jak mnie takie dziewczyny denerwują wrrr, pchają się tam gdzie ich nie chcą ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- kalpana aż widać miłość na zdj
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
klika fotek i ja idę poSPAmować
![]() |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !!
Na wstępie chcę Wam złożyć najserdeczniejsze noworoczne życzenia - przede wszystkim dużo zdrowia, szczerej i pięknej miłości, prawdziwych przyjaźni, pogody ducha, dużo uśmiechu na co dzień i aby rok 2011 był sto razy lepszy niż ten miniony ! I oczywiście ogromu motywacji i chęci do dalszego SPAmowania Piękności! A ja dziś wróciłam z imprezy ok.6:30 rano i jedyne co zrobiłam to przetarłam twarz taką chusteczką do demakijażu z płynem micelarnym i nagietkiem(kiedyś mi pani w aptece dała gratis ) i się przebrałam i poszłam spać, także moja twarz dziś w ogóle nie wygląda, a oczy zmywałam jak wstałam , także już w ogóle mam sińce jak stąd do Warszawy A wstałam ok.16 ![]() Pobalowałam wczoraj i dzisiaj jeszcze w dodatku dostałam @ także czuję się nie za bardzo..Ogólnie wczoraj o godz.12 poszliśmy całą ekipą na taką górkę, z której widać całe nasze miasto i tak pięknie było i potem życzenia itd. i oni już szli tam do domu z powrotem na imprezę a my jeszcze z Tż'em postaliśmy chwilę i to co On mi mówił, jak się na mnie patrzył, to co mi obiecał i za co przepraszał - takie chwile są bezcenne, naprawdę..Aż się popłakałam ze wzruszenia .... A co do samej imprezy - to taka średniawa była, więcej picia niż zabawy, ogólnie tylko 3 dziewczyny były, reszta chłopaków(co mi nawet pasuje, bo ja wolę męskie towarzystwo, ale to dziewczyny zazwyczaj tańczą więc mogło być ich wczoraj więcej ), potem była awantura między jedną parką to taka kłótnia, że szok, się poobrażali,zaczęli się szarpać dziewczyna wybiegła itd itp. to zwinęliśmy imprezę i przenieśliśmy się już tylko w 6 osób na inną domówkę parę ulic dalej i tam już przesiedzieliśmy do rana i tańczyliśmy nawet itd. W ogóle tak mi miło było i Tż widziałam jaki dumny był i ucieszony, bo tańczyłam z paroma jego kolegami, on z paroma koleżankami też i oni zaczęli do niego, że mu zazdroszczą dziewczyny, że nie dość że jestem taka sympatyczna i śliczna i mądra to jeszcze tańczę jak z teledysków, i się tak seksownie poruszam A jeden jego kumpel(w sumie to są nasi wspólni znajomi, ale oni się dłużej znają dlatego tak piszę ) to upodobał sobie mnie do tańczenia do takich seksownych, wolniejszych kawałków jak np. Rihanna ma albo coś i normalnie taki erotic dance był, ale i ja, i on wiemy jakie są granice i był naprawdę taki dość odważny taniec ale bez przegięć i Tż nie miał żadnych pretensji bo wiedział, że i mi i jemu może ufać-zresztą dziewczyna tego kolegi też z nami była Także to też mi się bardzo spodobało u Tż'a ![]() A Wy jak się bawiłyście?? Zaraz zrobię sobie herbatkę i Was nadrobię Bo moje spamowanie dzisiaj to takie naprawdę minimalne minimum, nie mam siłyyy..P.S: Przepraszam za offa...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

szkoda, że te rumunki które widuję na ulicy nie są tak urodziwe 
TŻ chodził zdenerwowany i zniecierpliwiony, ale starał się (z marnym skutkiem) tego nie okazywać 

jak temu zaradzić? podkleić czymś albo może pomalowac bezbarwnym lakierem czy whatever

i coś zaczął gadać po swojemu, to mój TŻ się wkurzył i tak podszedł gwałtownie do niego i stanął nad nim i mówi, żeby wyp*** bo jak nie to zaraz po psy zadzwoni a ten normalnie jak na zawołanie się popłakał i poleciał do matki a ta zaczęła się drzeć policja policja dziecko mi pobił
Powinni ich wywieźć tam skąd przyjechali a nie tu chodzą, żebrzą i jeszcze kradną 

szok
A jeden jego kumpel(w sumie to są nasi wspólni znajomi, ale oni się dłużej znają dlatego tak piszę