Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-29, 21:56   #631
yessabell
Wtajemniczenie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość

Dobrze, że chociaz Ty i Igunia jesteście
niom jesteśmy i Myss jest!
Stary 2010-12-29, 23:29   #632
antidotum89
Wtajemniczenie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

a ja?

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 11:13   #633
igunia18
Zadomowienie

Cytat:
No ja tutaj bywa niestety rzadko, ale teraz wchodzę, a tutaj ani Miodka, ani Heroin Maleńkiej też nie widzę
Maleńka przeszła do innych wątków...

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
Miodek i Heroine pojechały do domku maleńka już sie nie odzywa do nas to długa historia.
Maleńka najbardziej obraziła się na mnie, ale przecież ja jej nie chciałam sprawić przykrości chciałam tylko żeby przestała się użalać i aby wzięła życie w swoje ręce...

Cytat:

Dobrze, że chociaz Ty i Igunia jesteście
no ba, ja tu mam zamiar być do śmierci. Nawet jak schudnę

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
a ja?
no Ty oczywiście też Myszko

idę na zakupy (muszę kupić czajnik)

odezwę się później

igunia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:06   #634
antidotum89
Wtajemniczenie

hmmm nie rozumie, Malenka była z nami chyba od poczatku, odeszła z powodu tego ze ja i igunia nie chciałysmy sie mieszac w jej sprawy? troszke smutne mam nadzieje ze wkrotce zmieni zdanie

dziewczyny dobija mnie moj brzuch i boczki, podobno twister na nie działa a tu nic! zero krece juz długo i dupa juz nie wiem za co sie wziac albo czego nie jesc mam ochote wyciac moje schabiki

Stary 2010-12-30, 12:18   #635
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm nie rozumie, Malenka była z nami chyba od poczatku, odeszła z powodu tego ze ja i igunia nie chciałysmy sie mieszac w jej sprawy? troszke smutne mam nadzieje ze wkrotce zmieni zdanie

dziewczyny dobija mnie moj brzuch i boczki, podobno twister na nie działa a tu nic! zero krece juz długo i dupa juz nie wiem za co sie wziac albo czego nie jesc mam ochote wyciac moje schabiki
No smutne, smutne. Ja też miałam kilka spięć z Maleńką jeszcze w wakacje i pewnie znowu bym miała gdybym tutaj była wtedy gdy to wszystko co doprowadziło do jej obecności miało miejsce. Bardzo ją lubiłam szkoda, że jej tutaj nie ma Szkoda, że tak wszystko brała do siebie i nie widziała różnicy pomiędzy atakowaniem jej a próbą pomocy i nieakceptowaniem jej postępowania No trudno. Ale wiedz Maleńka jeśli to czytasz, że tęsknie za Tobą. Trzymaj się skarbie.

Antidotum, a ile już kręcisz, ile dziennie? Co jesz i co poza kręceniem robisz? Wybacz ale nie bardzo jestem na bieżąco
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:20   #636
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Heeej! Jestem i ja !

Nooo zmalała nam tu ilość osób udzielających się ... Ale cieszmy się , że jeszcze my zostałyśmy

Yess, jak tam?

Anti, oj tam , chyba przesadzasz z tymi boczkami Na fotkach Twój brzuszek nie wyglądał wcale grubo, ile bym dała żeby taki mieć Cierpliwośći kochana, niedługo na pewno zobaczysz różnicę, jak będziesz ćwiczyć

iguniaa udanych zakupów

a ja dziś zamiast ćwiczyć w domu, zabiorę siostrę na sanki daaawno się razem nie 'bawiłyśmy', więc pora to zmienić a pogoda wprost wymarzona u mnie na sanki

buziolki

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-30, 12:28   #637
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
No smutne, smutne. Ja też miałam kilka spięć z Maleńką jeszcze w wakacje i pewnie znowu bym miała gdybym tutaj była wtedy gdy to wszystko co doprowadziło do jej obecności miało miejsce. Bardzo ją lubiłam szkoda, że jej tutaj nie ma Szkoda, że tak wszystko brała do siebie i nie widziała różnicy pomiędzy atakowaniem jej a próbą pomocy i nieakceptowaniem jej postępowania No trudno. Ale wiedz Maleńka jeśli to czytasz, że tęsknie za Tobą. Trzymaj się skarbie.

Antidotum, a ile już kręcisz, ile dziennie? Co jesz i co poza kręceniem robisz? Wybacz ale nie bardzo jestem na bieżąco
wuiec tak moja codzienna dawka cwiczen to
30-50minut stepper
10-15 minut twuister
ok 80 powtorzen cwiczen na drazku na brzuch
40 brzuszkow
40 nozyc
plus od wczoraj staram sie chociaz 15minut aerobiku, najbardziej zalezy mi na brzuchu i boczkach
wczoraj na jakis watku widzialam zdjecia przed i po dziewczyny po9 a6w miała wałeczki na plecach pod stanikiem i duze boczki a po a6w jej to wszystko prawie znikneło byłam pod ogromnym wrazeniem dlatego mam nadzieje ze od 1,stycznia uda mi sie zaczac a6w dodatkowo.
mam postanowienie do konca maja albo i wczesniej zlikwidowac boczki i zrobic idealnie płaski brzuch i ujedrnic pupe(na co swietnie działa stepper!!)
mojego cellulitu prawie nie ma(miałam duuuuzo na udach, teraz zostało ciut na posladkach) mam do dyspozycji rowerek stacjnarny ale juz na nim nie cwicze(nie znosiłam tego, juz wole biegac ale to niestety czekam na wiosne, od wczoraj staram sie pic czewrwona herbate ale nie wiem czy mi to cos da)
chyba sie rozpisałam, ale mam nadzieje ze cos to przyblizy
ide na 2sn; pomarancze:d

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Mysteriness Pokaż wiadomość
Heeej! Jestem i ja !

Nooo zmalała nam tu ilość osób udzielających się ... Ale cieszmy się , że jeszcze my zostałyśmy

Yess, jak tam?

Anti, oj tam , chyba przesadzasz z tymi boczkami Na fotkach Twój brzuszek nie wyglądał wcale grubo, ile bym dała żeby taki mieć Cierpliwośći kochana, niedługo na pewno zobaczysz różnicę, jak będziesz ćwiczyć

iguniaa udanych zakupów

a ja dziś zamiast ćwiczyć w domu, zabiorę siostrę na sanki daaawno się razem nie 'bawiłyśmy', więc pora to zmienić a pogoda wprost wymarzona u mnie na sanki

buziolki
kurcze skasował mi sie post
teraz moj brzuszek niby wyglada lepiej i boczki ciut mniejsze ale dalej wylewaja mi sie ze spodni, porazka jakas

Stary 2010-12-30, 13:15   #638
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
wuiec tak moja codzienna dawka cwiczen to
30-50minut stepper
10-15 minut twuister
ok 80 powtorzen cwiczen na drazku na brzuch
40 brzuszkow
40 nozyc
plus od wczoraj staram sie chociaz 15minut aerobiku, najbardziej zalezy mi na brzuchu i boczkach
wczoraj na jakis watku widzialam zdjecia przed i po dziewczyny po9 a6w miała wałeczki na plecach pod stanikiem i duze boczki a po a6w jej to wszystko prawie znikneło byłam pod ogromnym wrazeniem dlatego mam nadzieje ze od 1,stycznia uda mi sie zaczac a6w dodatkowo.
mam postanowienie do konca maja albo i wczesniej zlikwidowac boczki i zrobic idealnie płaski brzuch i ujedrnic pupe(na co swietnie działa stepper!!)
mojego cellulitu prawie nie ma(miałam duuuuzo na udach, teraz zostało ciut na posladkach) mam do dyspozycji rowerek stacjnarny ale juz na nim nie cwicze(nie znosiłam tego, juz wole biegac ale to niestety czekam na wiosne, od wczoraj staram sie pic czewrwona herbate ale nie wiem czy mi to cos da)
chyba sie rozpisałam, ale mam nadzieje ze cos to przyblizy
ide na 2sn; pomarancze:d

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

kurcze skasował mi sie post
teraz moj brzuszek niby wyglada lepiej i boczki ciut mniejsze ale dalej wylewaja mi sie ze spodni, porazka jakas
Kobieto, a nie robisz może troszeczkę za dużo? Organizm musi się regenerowac, a Ty go tak dzień w dzień męczysz. Może warto by było dołączyć też coś na pozostałe partie ciała? Rączki, plecy? hm hm?

Ja też już do Was wróciłam! W domu nie miałam neta, ale jestem już i też biorę się za siebie porządnie! Na początek powoli wracam do normalnego jedzenia i jakiś lekkich ćwiczeń, żeby szoku nie doznać, a od poniedziałku zaczynam <famfary> 3 miesięczne wyzwanie!
Zakłada ono, że schudnę co najmniej 5 kg, spalę nagromadzony tłuszcz z brzucha, boczków i ud, pozbędę się cellulitu, a w ramach kulminacji przebiegnę półmaraton
Stary 2010-12-30, 13:20   #639
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Praan Pokaż wiadomość
Kobieto, a nie robisz może troszeczkę za dużo? Organizm musi się regenerowac, a Ty go tak dzień w dzień męczysz. Może warto by było dołączyć też coś na pozostałe partie ciała? Rączki, plecy? hm hm?

Ja też już do Was wróciłam! W domu nie miałam neta, ale jestem już i też biorę się za siebie porządnie! Na początek powoli wracam do normalnego jedzenia i jakiś lekkich ćwiczeń, żeby szoku nie doznać, a od poniedziałku zaczynam <famfary> 3 miesięczne wyzwanie!
Zakłada ono, że schudnę co najmniej 5 kg, spalę nagromadzony tłuszcz z brzucha, boczków i ud, pozbędę się cellulitu, a w ramach kulminacji przebiegnę półmaraton
tylko ze z cwiczen na rece znam tylko z hantelkami(zapomniałam dopisac ze to tez cwicze, kilka serii po 10 podniesien, w kazdej rece hantelek 4kg0tylko takie mam) moj tz który sie troche na tym zna polecił mi jakies tam cwiczenia na ramiona wlasnie bo chciałabym zaczac sie na drazku podciagac, narazie udało mi sie raz;p
moj brzuch to jakas zmora dla mnie

Stary 2010-12-30, 14:03   #640
Limone
Zakorzenienie

antidotum89 Twoje ćwiczenia wyglądają ok, chociaż ja bym ograniczyła stepper a zastąpiła aerobikiem, bo bardziej ogólnorozwojowy. Albo jeden dzień więcej tego drugi tego. A od kiedy tak ćwiczysz? I robisz przerwy? Bo trochę dużo tego jeśli ćwiczysz codziennie.

Ja właśnie znów zaczynam walkę. Póki co dziś pierwszy dzień zdrowego odżywiania. Wczoraj sobie nawet badania żeby wiedzieć czy wszystko ok. Muszę zacząć ćwiczyć ale nie wiem co Wcześniej chodziłam na fitness i siłownie, ale teraz nie bardzo mam gdzie i kiedy - siłowni w pobliżu mnie brak, a z kolei na fitness nie jestem wstanie się dzień wcześniej umawiać na konkretną godzinę Mam twister w domu i zamierzam na nim od dziś ćwiczyć lub jutra, ale co do tego to nie wiem Nie mam w domu żadnych sprzętów do ćwiczeń i nie mam miejsca aby cos kupić.
Stary 2010-12-30, 14:06   #641
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko ze z cwiczen na rece znam tylko z hantelkami(zapomniałam dopisac ze to tez cwicze, kilka serii po 10 podniesien, w kazdej rece hantelek 4kg0tylko takie mam) moj tz który sie troche na tym zna polecił mi jakies tam cwiczenia na ramiona wlasnie bo chciałabym zaczac sie na drazku podciagac, narazie udało mi sie raz;p
moj brzuch to jakas zmora dla mnie
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ - najwspanialsza strona w internecie jeśli chcesz, ale jeszcze nie wiesz co ćwiczyć. Polecam.

Co do brzucha to rozumiem bo odkąd przytyłam to mój też jest dla mnie największym problemem. Ale jak wszędzie na wizażu można przeczytać - robiąc mnóstwo brzuszków nie spalisz tłuszczu z brzucha. Musisz ćwiczyć wszystko, a do tego aeroby.

A i jeszcze: osobiście nie polecam a6w, lepiej poćwiczyć ABS.
Stary 2010-12-30, 15:05   #642
antidotum89
Wtajemniczenie

dziekuje za rady, chyba zrobie tak, ze od stycznia co drugi dzien stepper na zmiane a z aerobikiem. polecam cardio z bbl( jest nawet watek o tym) idzie sie zmeczyc jeszcze nie udalo mi sie wytrwac całego, ale musze sie zawziac

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ - najwspanialsza strona w internecie jeśli chcesz, ale jeszcze nie wiesz co ćwiczyć. Polecam.

Co do brzucha to rozumiem bo odkąd przytyłam to mój też jest dla mnie największym problemem. Ale jak wszędzie na wizażu można przeczytać - robiąc mnóstwo brzuszków nie spalisz tłuszczu z brzucha. Musisz ćwiczyć wszystko, a do tego aeroby.

A i jeszcze: osobiście nie polecam a6w, lepiej poćwiczyć ABS.
a dlaczego tak sadzisz?

zapomniałam sie pochwalic: moj dzisiejszy grzech, pyszny nalesnik z dzemem nie zaluje:P

Edytowane przez antidotum89
Czas edycji: 2010-12-30 o 15:11
Stary 2010-12-30, 15:12   #643
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
a dlaczego tak sadzisz?
Ponieważ ABS zawiera ćwiczenia na wszystkie partie brzucha, nie robisz miliona powtorzen jak w dalszych dniach przy a6w, tylko przechodzisz na kolejny poziom. Cwiczenia są wymagajace, a trwaja krócej. A i program jest sensowniej ułożony, ponieważ nie ćwiczy się codziennie i mięśnie mają czas na regenerację.
Ale to tylko moja opinia poparta tym, że mój brzuch w zeszłym roku właśnie dzięki ABS był wspaniały i piękny, a mój facet nie mógł oderwać ode mnie rąk
Stary 2010-12-30, 15:21   #644
antidotum89
Wtajemniczenie

dobra głupie pytanie: chodzi o to 8 min ABS tak?:P

doszłam do wniosku ze powinnam rozpisac sobie plan treningowy sprobuje zrobic dzis jakis jego zarys

Czas edycji: 2010-12-30 o 15:23
Stary 2010-12-30, 15:25   #645
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
dobra głupie pytanie: chodzi o to 8 min ABS tak?:P

doszłam do wniosku ze powinnam rozpisac sobie plan treningowy sprobuje zrobic dzis jakis jego zarys
nie, chodziło mi o abs II, wpisz sobie w google. Najlepiej opisane jest na forum sfd.

Też muszę rozpisać plan, tylko nie bardzo wiem jak, chyba poradzę się TŻ, on się lepiej zna na tym.
Stary 2010-12-30, 15:46   #646
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, chodziło mi o abs II, wpisz sobie w google. Najlepiej opisane jest na forum sfd.

Też muszę rozpisać plan, tylko nie bardzo wiem jak, chyba poradzę się TŻ, on się lepiej zna na tym.

aha dziekuje, zaraz poszukam;] jak juz posiadziesz jakakolwiek teorie o planie terningowym to podziel sie nią:d

o boze przejrzałam ten abs i nawet nie wiem od czego zaczac;p jakbby tam dniami było rozpisane to ok ale tak to nic nie rozumiem

Czas edycji: 2010-12-30 o 15:50
Stary 2010-12-30, 19:24   #647
yessabell
Wtajemniczenie

Jezusicku! Jakie tu poruszenie!! Ile postanowień na nowy rok i to mi się podoba! ja od wczoraj zaczęłam ćwiczenia na razie mało wysiłkowe :P i od dzis pocwicze może to abs
anti: ja robiłam a6w przez 32 dni i brzuch wyszczuplał, w biodrach straciłam 10 cm!!! ale faktycznie jest bardzo monotematycznie i nudno po jakim s czasie, jednakże da sie przejsc
ja na ścisłą diete przejde dopiero od 10 stycznia, bo wtedy wracam do lublina, a w domu musze jesc przy rodzicach, wiec nadgonie to ćwiczonkami
macie jakies doświadczenia z octem jabłkowym? bo chce zacząc pic

Myss: 14 stycznia jadę do Wawy spotkać się z W. ale jestem szczęśliwa! póki co nam sie układa. odezwałam sie do niego pierwsza, bo stwierdziłąm ze szkoda czasu na głupie zabawy w nieodzywanie, a on sam powiedział, ze by sie do mnie zarz i tak odezwał, bo by nie wytrzymał

ide poćwiczyc, potem prysznic, barwy szczęścia i popisze z W. na gg

a nauka poszła w las!
Stary 2010-12-31, 13:08   #648
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Yess! Jak się cieszę, że już wszystko gra u Ciebie 14 stycznia to już przecież niedługo Tylko bądź ostrożnaa aj tam naukaa

buziolki

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:04   #649
yessabell
Wtajemniczenie

happy new year!
Stary 2010-12-31, 14:48   #650
Praan
Wtajemniczenie

Z tym abs to jest tak, że nie masz rozpisane na dni bo sama decydujesz kiedy i ile
Jak masz trochę wyćwiczone mięśnie brzucha to zacznij od poziomu 1, jak nie to od 0. Zaczynasz ćwiczyć 2/3 razy w tygodniu, potem zwiększasz do 4. A jak już przychodzi Ci wszystko z łatwością to wskakujesz na wyższy poziom

Ja wczoraj poćwiczyłam i mnie dzisiaj łapki i plecy bolą! ;p

a co do planu to zaczynam robić plan na 100 pompek i 50 podciągnięć, plus TŻ obiecał przejrzeć atlas i mi coś dołożyć do nich.
I mój plan mniej więcej będzie wyglądał tak:
pon: callanetics,
wt: 50 podciągnięć + coś
śr: bieganie/basen + abs
czw:100 pompek + coś
pt: bieganie/basen + abs
sb: przysiady + plus inne ćwiczenia na nogi
ndz: odpoczynek
ale to mniej więcej, może będę zamieniać dni, czy coś.

I też wszystkim wspaniałego Nowego Roku! Dużo chudości
Stary 2010-12-31, 16:24   #651
paulaa04
Raczkowanie

hej , można się do Was dołączyć ?
paulaa04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 14:29   #652
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulaa04 Pokaż wiadomość
hej , można się do Was dołączyć ?
każdy tutaj jest mile widziany

jestem ale znów tylko na 1 może 2 dni
Sylwestra spędziłam w Krk i było bosko. Jak ja tęsknie za studiami

Życzę Wszystkim w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze. Zwłaszcza dużych osiągnięć w naszych postanowieniach.

Jak tak was czytam to mam straszną motywacje żeby znów ćwiczyć i naprawdę zdrowo jeść. Kurcze no, muszę szybko zakładać internet bo bez was nie daje rady

Tęsknie za wami, buziaki
Stary 2011-01-01, 14:34   #653
yessabell
Wtajemniczenie

heeej, jak po sylwku??
ja byłam u kolezanki. Moja przyjaciólka się upiła (drinki sobie robiłysmy, a to bardziej wchodziło w głowe niż czysta) i sie nią całą noc opiekowałam. Trzeba było dziecku główke przytrzymac nad sedesme, zaniesc na góre położyc spac i potem czuwac. także sie mało bawiłam, ale nie żałuje

tańczyłąm taniec irlandzki przy takiej muzyczce:http://radmelka7.wrzuta.pl/audio/4fXhauucpwR/belgijka
super!

troszke odespałam i jestem od poniedziałku dietka i ruszam na poszukiwania sukienki na półmetek. chce małą czarna i rózowe buty ajj

a jak u Was??
Stary 2011-01-01, 15:26   #654
Praan
Wtajemniczenie

U mnie w sumie domówka na spokojnie, bardziej siedzenie, gadanie, popijanie i podjadanie, ale w zasadzie było śmiesznie i fajnie więc jestem zadowolona

Chciałam dzisiaj poćwiczyć, ale dalej bolą mnie ręcę po ostatnim razie, więc chyba sobie odpuszcze. A i generalnie to słabo bo zapomniałam zrobić zakupy, a sklepy zamknięte i na dzisiaj mam tylko bułke, serek kanapkowy i pół jogurtu ;p
Stary 2011-01-01, 15:32   #655
antidotum89
Wtajemniczenie

ja bylam na imprezie organizowanej przez kolege chlopaka mojej przyjaciołi:d
byla to impreza przebierana:d byłam cyganka:P
haha nie moge sie doczekac zdjec ale było extra jeden z lepwszych sylwków

Stary 2011-01-01, 18:24   #656
Limone
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Ja sylwestra spędziłam w domu oglądając film i pijąc drinki, nic specjalnego dla Was ale jak tak lubię
Muszę się do tego pochwalić, że byłam wczoraj prawie że grzeczna Tzn jadłam regularnie, jedynie po południu mnie na słodkie wzięło za bardzo, ale to przed okresem więc chyba wybaczyć mi można i zjadłam na wieczór mnóstwo pistacji plus alkohol. Ale przyznam, że i tak się mocno hamowałam.
Dzisiaj ładne regularne posiłki - jedynie jako słodycze kostka czekolady, petitki i serek homo z czekoladą, ale wszystko w ramach zaplanowanych posiłków, a nie jako przekąski. Stwierdziłam, że nie będę sobie na diecie odmawiać niczego poza ewidentnymi nie zdrowymi i tuczącymi rzeczami typu chipsy, fast foody itd - ale ograniczam ilości i nie podjadam. Zobaczę za miesiąc dokąd mnie to zaprowadzi.
Stwierdziłam, że zapisuję się też na fitness jednak i rezygnuję z windy - chyba że będę mieć wielkie torby zakupów ze sobą
Do tego więcej piję, łykam witaminki, smaruje się smarowidłami i chyba tyle postanowień.
A więc obecnie wzrost 160 cm, waga 61 kg, cel 52 kg
Stary 2011-01-01, 18:33   #657
Praan
Wtajemniczenie

Limone Jakie witaminki łykasz? Bo też bym coś zaczęła sobie wcinać, ale nie znam sie kompletnie na tym co jest aptekach i co będzie dobre.
Stary 2011-01-01, 18:53   #658
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Limone Jakie witaminki łykasz? Bo też bym coś zaczęła sobie wcinać, ale nie znam sie kompletnie na tym co jest aptekach i co będzie dobre.
Do niedawna łykałam Merz Special i cynk na włosy, plus magnez z potasem i rutinoscorbin. Ale obecnie nie mogę łykać nic z żelazem, więc Merz Special odstawiłam, a zamiast tego łykam Capivit piękne włosy i Capivit hydrocontrol - składy się nie pokrywają, a ładnie uzupełniają, bo w hydro jest witamina A i E, a w piękne włosy - witaminy z grupy B. Cynk, magnez, potas i rutinoscorbin też łykam. Niestety jestem mocno nerwowa i bez magnezu i potasu ani rusz, a rutinoscorbin uszczelnia naczynia i dobrze wpływa na odporność.

Edytowane przez Limone
Czas edycji: 2011-01-01 o 19:24
Stary 2011-01-01, 19:26   #659
paulaa04
Raczkowanie

no to ja Wam też życze szczęśliwego nowego roku . i żeby nasze postanowienia udało się spełnić w 100 % ;d

chyba większość z nas zgrzeszyła ;d
ja zgrzeszyłam łamiąc swoja zasadne nie jedzenia po 18 , ale coż od tego roku będe "grzeczna" ;d

a jak tam postanowienia noworoczne ? ^^

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

a jeszcze takie pytanko :
możecie polecić jakieś ćwiczonka na nóżki ? na uda
paulaa04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:44   #660
Praan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulaa04 Pokaż wiadomość

a jeszcze takie pytanko :
możecie polecić jakieś ćwiczonka na nóżki ? na uda
przysiady! miliony przysiadów!

sorki, trochę mnie ponosi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości