Rozstanie z facetem - część 13 :( - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-02, 00:27   #4561
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 13 :(

Ej, jeszcze wszłam na chwile.

Gadałam z nim na gg, całą rozmowe wysłałam koleżance, a ona na to, że on sie bardzo stara, bla bla... Dobre sobie!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 01:37   #4562
juniorka89
Wtajemniczenie

hesus...Patrzenie na mojego exa który sie narąbał jest straszne...Pukam sie w głowę jak ja w ogóle mogłam z nim być;/
Jego brat powiedział mi dzisiaj że i tak pewnie do siebie wrócimy a ja na Niego spojrzałam i stw.że jest nienormalny bo od 1.5 roku nie jesteśmy razem i już raczej nie będziemy...
Zawinęłam się chwilę po nich do domu bo się bałam,że pod wpływem alkoholu jeszcze mi się zbierze na amory albo co gorsza exowi bo jak oni wyszli to on dalej kazał mi pić no way!!

Gadałam w ogóle z qmpelą z którą piłam dzisiaj a ona do mnie,że ten koleś ode mnie z pracy który non stop mnie podrywa pisał do niej na fcb,żeby się dowiedziała ode mnie coś odnośnie Nowego bo oni w pracy nic na jego temat nie wiedzą a chcieli by wiedzieć czy to na poważnie... A prawda jest taka,ze kto miał wiedzieć to wie a on chorobliwie zazdrosny pies ogrodnika sam nie może mnie mieć więc inny też nie będzie mnie miał...
Chore...Normalnie chore
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 01:48   #4563
justyskaa789
Raczkowanie

potrzebuje mocnego kopa w d*pe. (
justyskaa789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 01:52   #4564
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
potrzebuje mocnego kopa w d*pe. (
Co tam? Gadaj szybko, bo zaraz sie zawijam spać!
Stary 2011-01-02, 01:56   #4565
justyskaa789
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Co tam? Gadaj szybko, bo zaraz sie zawijam spać!
Skasował zdjęcia, ja chyba też powinnam, ale nie mam siły... Gdy tylko otwieram nk i widzę nasze zdjęcie to masakra.. Widzę, że całkiem usunął mnie ze swego życia...
Piję chociaż wiem, że nie mogę...
Stary 2011-01-02, 02:16   #4566
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Skasował zdjęcia, ja chyba też powinnam, ale nie mam siły... Gdy tylko otwieram nk i widzę nasze zdjęcie to masakra.. Widzę, że całkiem usunął mnie ze swego życia...
Jak ostatnio pow.że nie chce usuwać eksa ze znajomych to koleżanka zaproponowała,ze wciśnie za mnie krzyżyk ;]

Skoro sama nie mozesz to poproś kogoś...A jesli on skasował to Ty też powinnaś...

A tak btw to dlaczego wy do cholery jeszcze nie śpicie??;]

Wysmarowałam długą wiadomość na GG do Nowego....Ciekawa jestem jaki będzie tego skutek jeśli zareaguje to great znaczy,że jednak mu zależy w jakimś stopniu...Jeśli nie to ch. mu w d...
Po pijaku jakaś znieczulica i sukowatość mi się załącza
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 02:24   #4567
justyskaa789
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Jak ostatnio pow.że nie chce usuwać eksa ze znajomych to koleżanka zaproponowała,ze wciśnie za mnie krzyżyk ;]

Skoro sama nie mozesz to poproś kogoś...A jesli on skasował to Ty też powinnaś...
Właśnie tak pomyślałam, że chyba ktoś musi zrobić to za mnie. Jutro się tym zajmę, dzisiaj już nie mam siły padam... Alkohol pomaga zasnąć...

Dobranoc wszystkim ;*
Stary 2011-01-02, 02:26   #4568
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Stara, ja chyba wczoraj usunełam go z nk, bo Elve mi powiedziała, że nie zaakceptuje mojego zaproszenia. Może on też działał pod czyjąś presją...

A tak poważnie, to daj spokój, to tylko głupi portal... Usuń też i tyle... Mi też było żal, ale co tam... Na kompie je jeszcze mam! Jak nie dasz rady sama, to my Ci jakoś pomożemy!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-01-02 o 02:28
Stary 2011-01-02, 03:11   #4569
malaroza
Przyczajenie

Witam. dołączam do grona porzuconych

zeby fajnie zakonczyc rok tz(juz byly) zostawil mnie po 5 latach bycia razem. a ja od sylwestra rycze i sie uspokoic nie moge
malaroza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:41   #4570
Gojakk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaroza Pokaż wiadomość
Witam. dołączam do grona porzuconych

zeby fajnie zakonczyc rok tz(juz byly) zostawil mnie po 5 latach bycia razem. a ja od sylwestra rycze i sie uspokoic nie moge
Jestem w takiej samej sytuacji też po 5 latach tylko,że ja jego zostawiłam i też w piękną sylwestrową noc
Gojakk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:50   #4571
marchewa0007
Raczkowanie

Ja od razu usunełam wspólne zdjęcia z nk, ze znajomych nie musiałam go wyrzucać bo on nie ma nk. Mam jeszcze dużo zdjęć w komputerze, których na razie nie umiem usunąc... usunęłam też całą historię z komunikatorów żeby już nie zaglądać i nie przeżywać jakie to miłe słówka kiedyś leciały...
Podczas którejś z naszych wcześniejszych rozmów powiedziałam, że mu wyśle to co od niego dostałam (między innymi kolczyki, misia czy zdjęcia do portfela) bo nie mogę na to patrzeć, że wyślę mu też kilka rzeczy które u mnie zostawił (maszynkę do golenia, skarpetki czy bransoletkę) on wtedy na to, że jak tak mogę że prezentów się nie oddaje i że jeśli mu to wyśle to on odeśle. Jakoś odeszłam od tego pomysłu bo wtedy jeszcze była spokojna rozmowa. Teraz po wczorajszym zdarzeniu doszłam do wniosku, że jednak powinnam mu to wszystko wysłać.
Jak myślicie?
Wiem, że mogłabym to wszystko zniszczyć, wyrzucić lub cokolwiek ale wiem też, że to nie przyniesie mi wcale ulgi, nie będzie mi przez to lepiej.
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:54   #4572
ilo16na
Zakorzenienie

Hej..dolaczam sie ..
Bardzo mam podobna historie do Was..
Staz zwiazku-nie caly rok.. - w lutym bylby dokladnie rok.
Ja jestem w gorszej sytuacji jeszcze chyba(chodz nie wiem dokladnie jak jest u was) bo mieszkalismy razem jakis czas.. i musze byc mila bo u niego sa moje rzeczy...planuje wyprowadzke..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 10:01   #4573
marchewa0007
Raczkowanie

Na szczęście my dopiero planowaliśmy wspólną przyszłość. Wspólnie wyjechać i zamieszkać. Aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że coś takiego mogłoby się wydarzyć własnie wtedy gdy te nasze plany zaczęlibyśmy juz realizować. Jeśli to jest możliwe, to byłoby mi jeszcze bardziej ciężko...
Stary 2011-01-02, 10:05   #4574
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Na szczęście my dopiero planowaliśmy wspólną przyszłość. Wspólnie wyjechać i zamieszkać. Aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że coś takiego mogłoby się wydarzyć własnie wtedy gdy te nasze plany zaczęlibyśmy juz realizować. Jeśli to jest możliwe, to byłoby mi jeszcze bardziej ciężko...
Ja tez uwazam ze swojej strony ze to bylo nie rozwazne(ale na szczescie to m na weekendy) nie na stale.
Mialam inny dom i dla "misia" zamieszkalam z nim.. co bylo glupota bo jakbysmy mieszkali osobnie(jak bylo na samym poczatku) teraz bym sie juz nie meczyla.. a tak mecze sie tym ze musze sie z nim spotkac.. zabrac rzeczy i go widziec na oczy.
W ogole mielismy Sylwestra razem spedzic-prawdopodobnie spedzil z inna.. ale nawet wole nie wiedziec.

Stary 2011-01-02, 10:11   #4575
marchewa0007
Raczkowanie

My też mieliśmy się razem bawić w miejscu w którym byłam sama. Jak on spędził tego sylwestra nawet nie wiem.
Widzisz, Ty nie chcesz go widzieć już na oczy a ja bardzo pragnęłam zobaczyć go ten ostatni raz, porozmawiać ostatni raz.
Tak było zanim wczoraj okazało się, że jednak jest gówniarzem i tchórzem, ale pisałam już o tym wcześniej...
Stary 2011-01-02, 10:14   #4576
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
My też mieliśmy się razem bawić w miejscu w którym byłam sama. Jak on spędził tego sylwestra nawet nie wiem.
Widzisz, Ty nie chcesz go widzieć już na oczy a ja bardzo pragnęłam zobaczyć go ten ostatni raz, porozmawiać ostatni raz.
Tak było zanim wczoraj okazało się, że jednak jest gówniarzem i tchórzem, ale pisałam już o tym wcześniej...
A ja go musze zobaczyc czy chce czy nie chce.
W ogole on jest łaskawy i pisal"ze nie chce mnie stracic" moze dac mi duzo bo przyjazn i darmowy kat(dach nad glowa)..rewelacyjna propozycja patrzac na to ze kreci na boku z inna
Na szczescie inne M juz znalazłam.
Ale tak to chyba nie mialo zadnej przyszlosci(z wielu wzgledow) bo jego rodzina nie wiedziec czemu(widziala mnie raz w zyciu) i juz byla do mnie nastawiona negatywnie chodz ja o nich tez dobrego nie powiedzialabym.
Odezwe sie pozniej

Stary 2011-01-02, 11:57   #4577
qathe
Wtajemniczenie

Teraz, kiedy wypadłeś już z mojego życia, jest mi znacznie lepiej
Myślałeś, że będę słaba bez ciebie, ale jestem silniejsza
Myślałeś, że bez ciebie zbankrutuję, ale jestem bogatsza
Myślałeś, że będę smutniejsza bez ciebie, lecz kocham mocniej
Myślałeś, że bez ciebie zbankrutuję, teraz jestem mądrzejsza
Myślałeś, że bez ciebie będę bezradna, ale jestem sprytniejsza
Myślałeś, że bez ciebie będę spięta, tymczasem jestem wyluzowana
Myślałeś, że bez ciebie nie będę sprzedawać, tymczasem sprzedałam miliony

http://www.youtube.com/watch?v=-qKkM...eature=related

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:17   #4578
niezapominajk
Raczkowanie

Cytat:
Ja od razu usunełam wspólne zdjęcia z nk, ze znajomych nie musiałam go wyrzucać bo on nie ma nk. Mam jeszcze dużo zdjęć w komputerze, których na razie nie umiem usunąc... usunęłam też całą historię z komunikatorów żeby już nie zaglądać i nie przeżywać jakie to miłe słówka kiedyś leciały...
Podczas którejś z naszych wcześniejszych rozmów powiedziałam, że mu wyśle to co od niego dostałam (między innymi kolczyki, misia czy zdjęcia do portfela) bo nie mogę na to patrzeć, że wyślę mu też kilka rzeczy które u mnie zostawił (maszynkę do golenia, skarpetki czy bransoletkę) on wtedy na to, że jak tak mogę że prezentów się nie oddaje i że jeśli mu to wyśle to on odeśle. Jakoś odeszłam od tego pomysłu bo wtedy jeszcze była spokojna rozmowa. Teraz po wczorajszym zdarzeniu doszłam do wniosku, że jednak powinnam mu to wszystko wysłać.
Jak myślicie?
Wiem, że mogłabym to wszystko zniszczyć, wyrzucić lub cokolwiek ale wiem też, że to nie przyniesie mi wcale ulgi, nie będzie mi przez to lepiej.

ja bym niesłała mu takich rzeczy
niezapominajk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:21   #4579
justyskaa789
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Stara, ja chyba wczoraj usunełam go z nk, bo Elve mi powiedziała, że nie zaakceptuje mojego zaproszenia. Może on też działał pod czyjąś presją...

A tak poważnie, to daj spokój, to tylko głupi portal... Usuń też i tyle... Mi też było żal, ale co tam... Na kompie je jeszcze mam! Jak nie dasz rady sama, to my Ci jakoś pomożemy!

Jestem prawie pewna, że poprzez skasowanie tych zdjęć chciał JEJ pokazać, że już napewno się ze mną rozstał.
A pytałam dziada czy coś do niej czuje, mówił, że nie. A ja głupia mu uwierzyłam.

Skasuję, obiecuję, że skasuję, tylko jeszcze nie teraz.
Stary 2011-01-02, 12:31   #4580
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Skasuję, obiecuję, że skasuję, tylko jeszcze nie teraz.
A nie teraz, bo?
Stary 2011-01-02, 12:34   #4581
Avv
Wtajemniczenie

Ja dostałam od niego prezenty na gg i od razu je skasowałam. ;p
Na życzenia odpisałam `nawzajem.`
Tak samo wylewnie jak on. ;>
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:41   #4582
malaroza
Przyczajenie

ehh laski mam koszmary masakra... ryczec mi sie chce cale dnie .to jest po prostu nie do wytrzymania, zeby bylo fajnie zostaly u mnie jego rzeczy , spakowane co prawda ale jestem ciekawa kiedy po nie przyjdzie, nie moeg na nie patrzec bo od razu wszystko mi sie przypomina
malaroza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:44   #4583
justyskaa789
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A nie teraz, bo?
Nie, to nie chodzi o to, że ja mam jeszcze nadzieje na to, że wróci... Ja po prostu jeszcze nie dam rady, za wczesnie. Zna moje hasło, niech sam sobie je skasuje..
Stary 2011-01-02, 12:46   #4584
qathe
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak myślicie?
Daj spokoj z tym wysylaniem jego rzeczy.Schowaj gdzies na dnie szafy i tyle.A prezenty bym wywalila albo oddala biednym.Ja prezenty od bylego spakowalam w foliowke i zostawilam pod smietnikiem zeby ktos sobie wziol.Bo tam byly miski i duperelki.

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:49   #4585
Marta_88
Zadomowienie

Kiedyś pisałam, że facet postanowił zakończyć naszą znajomość, powód był fantastyczny: bo on nie szuka miłości.
W drugi dzień świąt (brawa za refleks) wysłał mi życzenia. Piękne ckliwe zdania z neta. Odpisałam mu: "Piękne, chyba się wzruszę. Wszystkiego dobrego"

Chyba dobrze napisałam. Typ nie zasłużył na nic więcej )))))
Marta_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:51   #4586
Avv
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, to nie chodzi o to, że ja mam jeszcze nadzieje na to, że wróci... Ja po prostu jeszcze nie dam rady, za wczesnie. Zna moje hasło, niech sam sobie je skasuje..
On tego nie zrobi, sama musisz zamknąć ten rozdział w swoim życiu.
A im szybciej, tym lepiej. Pokaż, że jesteś silna, nawet gdy nie jesteś, to i tak daje satysfakcję.
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:58   #4587
ilo16na
Zakorzenienie

Czasem sie zastanawiam czemu Nas to spotyka..
Czemu niektorzy ludzie musza cierpiec zanim spotkaja swoja milosc..a inni.. znajduja ja -slub dzieci i ogolnie rozowo
Ja mam jakies ciernie na drodze do szczescia.. wszystkie zwiazki mi sie rozsypuja.. (paradoks taki ze ten z ktorym obecnie sie rozstaje poznal mnie jak bylam zalamana po poprzednim zwiazku i powiedzial ze przy nim nigdy nie bede plakac)
Moj brat.. poznal dziewczyne w liceum-przez studia byli razem wzieli slub obecnie 2 fajnych dzieciakow-byli chyba 1 para dla siebie-zadnych rozstan/zdrad itd.
Moja siostra- zawsze miala powodzenie na studiach byla z fajnym kolesiem poznala innego(tamten byly jej cierpial) wyjechali w gory i niedlugo wzieli slub(jej maz do dzis-tez 2 dzieci)
A ja jestem jakis ch.. wyjatkiem... nie uklada mi sie zycie osobiste w ogole..

Stary 2011-01-02, 12:59   #4588
justyskaa789
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
On tego nie zrobi, sama musisz zamknąć ten rozdział w swoim życiu.
A im szybciej, tym lepiej. Pokaż, że jesteś silna, nawet gdy nie jesteś, to i tak daje satysfakcję.
Dzisiaj spotykam się z koleżankami więc je poprosze by to zrobiły.
Zdjęć nie wejdzie nie skasuje, ale gdy mu powiedziałam, że nie idę na studniówkę, wszedł i ustawił jakiś głupi opis "szukam partnera na studniówkę".
Stary 2011-01-02, 13:03   #4589
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość

A ja jestem jakis ch.. wyjatkiem... nie uklada mi sie zycie osobiste w ogole..

Chciałabyś, nie ma tak dobrze

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Dzisiaj spotykam się z koleżankami więc je poprosze by to zrobiły.
Zdjęć nie wejdzie nie skasuje, ale gdy mu powiedziałam, że nie idę na studniówkę, wszedł i ustawił jakiś głupi opis "szukam partnera na studniówkę".
Ustaw sobie przy okazji nowe hasło.
Stary 2011-01-02, 13:05   #4590
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Chciałabyś, nie ma tak dobrze

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Chyba ze limit szczescia w rodzinie sie wyczerpal..
Albo brakuje starej panny.. z kotem.
Albo jakas kara za grzechy mlodosci.. (albo wina za tluczenie luster- lacznie zbilam 3 czyli 21 lat) a mam juz 21 skonczone ..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości