|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3722 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
pragnę, bo nie mam. odrzucam, bo mam. dlaczego musiałam doświadczyć tego bólu? odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. chodź pooglądaj świat moimi oczami. zobaczysz szarą rzeczywistość. chciałabym kiedyś usnąć ze świadomością, ze już będzie spokój, Ciebie już nie będzie, zapomnę o Tobie całkowicie.
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje i ja Was też kocham <3
kamisha, YourViewOfLife, agrr - zabieram ![]() wiesz co robisz, jak się czuje? jak ciągnięta raz w lewo, raz w prawo. przepraszam nowy dniu, ale gdy pomyślę o tym co mnie czeka i co przyniosą moje myśli to oczy same się zamykają. i nie życzyłeś mi niczego, niczym się nie wytłumaczyłeś, chodziła tylko pogłoska, że mnie szukałeś. Ty tylko raz czegoś bardzo chciałeś i dostałeś. i gdzie te Vice Versa? wpoił mi tylko same złe nawyki. grał na jej kręgosłupie jak muzyk na fortepianie, wypalał w okolicy lewej piersi gorące znamię pastelowymi ustami. jego największą wadą było to, że nie był nigdy moim.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-01-02 o 14:07 |
|
|
|
#3724 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję wam bardzo, bardzo, bardzo
bad decisions make good stories złe decyzje tworzą dobre historie if love was a book we'd meet on the first page jeśli miłość byłaby książką, spotkalibyśmy się na pierwszej stronie
|
#3725 |
|
Rozeznanie
|
'już wiem, że nigdy nie będziesz mój
późno już, chodźmy spać.' Albo mnie kochaj, albo zostaw w spokoju. Bycie pozytywnie nastawionym może nie rozwiąże wszystkich Twoich problemów, ale wkurzy wystarczającą liczbę ludzi, by było to warte zachodu. W skali od 1 do 10 jesteś idiotą. O co byś zapytał, gdybyś miał tylko jedno pytanie? (; 'Nie, nie musisz mówić nic, ja wszystko wiem.' 'Wystarczy czasem spojrzeć i wiesz więcej niż ktoś by nawet chciał przyznać.' Pozostaje żyć. Po prostu i cudownie: żyć. Nie: chcieć żyć, lecz: żyć. 'Nie śnij się. nie śnij. W którymś śnie się utop tak ostatecznie i nie przyśnij już się.' Jestem tym kim widzisz: zapomnieniem. pod światło widać jak bardzo się różnimy. coś kończy się i coś zaczyna na serca dnie próbuję to wytrzymać. ma pan rację, dla tego świata już nie ma ratunku. Nie tracił jej z oczu ani na sekundę, chociaż wcale na nią nie patrzył.' (; Utrzymaj w sobie wiarę i zachowaj twarz. To tego złego otoczenia presja, do którego przystąpić ani mi się śni. 'Nie mów mi, że niebo jest granicą, skoro są ślady stóp na księżycu.' 'A girl doesn't need anyone who doesn't need her.' Dziewczyna nie potrzebuje nikogo kto nie potrzebuje jej. Wszystkiego dobrego w nowym roku!
|
#3726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
+ prześladuje mnie brak weny. też tak macie po sylwestrze? ;> ~*~
w snach, w głowie.. wszędzie widzę Ciebie. ' zostawiam betonowy świat zatapiam się w miękkość.. ' ' te chwile z życiorysu wytnij, co czujesz pokaż. ' ja piję by zapomnieć o Tobie. ty pijesz aby przypomnieć sobie o mnie. nieważne co się stanie i tak będziesz tym najważniejszym. <3
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Może szczęście nie jest nam pisane. Może wdzięczność nie musi łączyć się z radością. Może wdzięczność to świadomość tego co mamy. To radość z małych zwycięstw. To podziw dla walki jaką trzeba toczyć, żeby po prostu być człowiekiem. Może jesteśmy wdzięczni za zwyczajne rzeczy o których wiemy. A może jesteśmy wdzięczni za rzeczy których może nie poznamy. Ostatecznie liczy się to, że nadal mamy odwagę stać na nogach i to jest powód aby świętować.
Bo nigdy nie myślisz, że ostatni raz jest ostatnim razem. Myślisz, że będzie więcej. Myślisz, że masz wieczność, ale nie masz. Potrzebuję znaku, że coś się zmieni, potrzebuję powodu, żeby iść dalej. Potrzebuję jakiejś nadziei. Potrzebujemy bijącego serca. |
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiałam się czy ja sama, go nie wyidealizowałam, nadając mu niewiadomo jakie cechy.
Muszę się przyzwyczaić do tego, że jest po prostu moim KUMPLEM, który myśli tak samo jak ja. Jest moim odpowiednikiem. Jest częścią mnie, tak po prostu. Wiesz jesteśmy jedną duszą w dwóch ciałach, a te ciała się nie połączą bo tego nie chcą, wolą być jedną duszą. Nadal będę z nim związana specyficzną więzią, ale nie o takiej intensywności jak dawniej. Wszystko dzieje się za szybko. Stanowczo za szybko. W głowie mam jeden wielki znak zapytania i wielki szyld z napisem NIE WIEM. Oj dziewczyny zmieniło się tyle.
Zrozumiałam parę rzeczy i doceniłam to, co mam. <3 |
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
"
Czasem chowam się z Twoim zdjęciem, które teraz powinnam wyrzucić. Nadal próbuję przekonać się, że nic nie czuję, gdy widzę Twoją twarz. Tęsknie za tym jak mógłbyś trzymać mnie blisko siebie - tak jakbyś nie mógł nigdy pozwolić mi odejść. Twój uśmiech, Twój dotyk jest przeszłością - zaakceptowaną faktem, że już nigdy nie wrócisz. Nie tęsknię za tęsknieniem za Tobą . Czemu nie możemy przerobić naszej historii? Czasem niewypowiedziane słowa znaczą tyle ... "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-02 o 15:47 |
|
|
|
#3730 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkiego Dobrego w nowym roku Dziewczynki ; * ; )
te najlepsze ; *: rumuneczkaxd,i_nie_zmienia_sie_nic, paralogiczna,your blue eyes,loveyouamy,Marsi89, naiwna0 / Uwielbiam Czytać wasze Posty ; * / Oby tak dalej .i Niewiem czy ten rok Zapowiada się tak Szczęśliwie jak się Zaczął <3 Trzymając kieliszek Szampana w ręku , podniosłam go i powiedziałam "wypijmy za miłość , za tą spełnioną i za tą nie " /brak weny , Po sylwestrze ; (( wybaczcie ; * |
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Popiół z papierosa spadł jej do kieliszka wypełnionego najtańszą wódką. Nie zapijała, nie zagryzała chłonęła ją w najczystszej postaci. Usta wykrzywiały się jej za każdym razem gdy czuła jej smak. Wypiła ostatnie krople. Rozbiła butelke. Szkło udało się na intymną randke z tętnicą. Ostatnie słowo ? Jego imie ..
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
Rozbierz mnie ze wstydu ! Zostaw mnie bez tchu raz jeszcze ... !!!Ty tego chcesz, ja tego chcę. Nic nie stoi nam na przeszkodzie. Była czerwień ciał, była duchota w powietrzu, a dookoła była ciemność. A erotyka nieśmiało, z gracją się przebijała... Czuję niedosyt. Ot co A my pogrążeni w namiętności nie dostrzegamy niczego poza sobą. Prowadźmy dalej ten taniec zmysłów, wywołujmy skrajności, bawmy się własnymi ciałami, niech ta chwila trwa wiecznie. Kusisz... ale ja wcale nie mam zamiaru się przed tym bronić !
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
zabieraj
... Kiedyś to wyliczanka rozwiązywała wszystkie problemy. Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Nie jestem jak ta dziewczyna z gazet, telewizji czy programów jakie oglądasz. Nie jestem idealna, nie mam strasznie drogich ciuchów, nie chodzę w szpilkach, wybieram trampki. Lecz ja jestem realna i cała dla ciebie, marząca byś przestał być obojętny. Nie wiem, czy to jesteś Ty. Ta myśl doprowadza mnie do szału |
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVer
Mój SETNY post
'' I wszystko czego chcę to usłyszeć Twój głos - ale Ciebie nie ma Jak wzbierająca fala Bijące serca rosną, ale nigdy nie umierają Żeby uprościć Stanę u Twego boku Zakmknę oczy Nadzieja nigdy nie zginie Zderzające się losy Nieśmiertelna miłość Złe wspomnienia wyeliminuj Namalowani razem Pociągnięciem pędzla malarza "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-02 o 16:28 |
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
grise, _mandarynka, Drift, patrysiowa_, your blue eyes,
otojest, Paralogiczna, z innej bajki - jak zwykle wspaniałe ♥ wielkie love Wczoraj, wszystkie zmartwienia wydawały się tak daleko Wczoraj, życie było takie łatwe do grania Słuchaj swego serca Kiedy woła do ciebie Słuchaj swego serca Zanim odejdziesz od niego Twój kawałeczek nieba Zniknie wnet Kiedyś miłość była dziksza niż wiatr Mimo że cię nie ma, świeczki będą się paliły, bez płomienia na nich I może to nie jest mój weekend, ale to będzie mój rok Mam dość patrzenia jak minuty mijają Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2011-01-02 o 16:50 |
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
bo wiesz w końcu nauczę się żyć bez Ciebie, ale czy Ty beze mnie będziesz potrafił ?
|
|
#3737 |
|
Raczkowanie
|
nie mam weny dam takie znalezione na necie. przepraszam. " Zabrakło mi w nocy twego ciepła. Kolejny raz. rzeczywistość tworzę i nie ma tam Ciebie. 'I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping' Mógłbym nie spac tylko po to by sluchac jak oddychasz Patrzec jak usmiechasz sie kiedy spisz - I think I could make you very happy. - Why? Are you leaving? - Myślę, że mogłbym Cię bardzo uszczęśliwic. - Dlaczego? Wychodzisz? Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata .. jesteś jego całością. " |
|
|
|
#3738 |
|
Rozeznanie
|
LoVe FoReVeR_ Cieszy mnie to niezmiernie . Również podobają mi się Twoje opisy
'a gdybym cię wystawiła na allegro , a laski pozabijałyby się licytując cię . wysłał byś mi się , mimo , że zaproponowałabym najniższą cenę ? zawsze na czarno , dzisiaj nawet cienie do oczu kolorowe . zakochała się ? nie . pies wyzdrowiał a dziś już mam odwagę powiedzieć Ci co o Tobie myślę - dziś już nie przyprawiasz mnie o palpitację serca i nie sprawiasz , że ze zdenerwowanie nie potrafię utrzymać szklanki w ręce - dziś Mój Drogi role się odwróciły jesteś taki jak emo-martynka, bardzo popularny lecz z czasem większość o Tobie zapomina. W obecnych czasach miłość nie istnieje. Trzeba olać wszystko i nie przywiązywać się specjalnie.' |
|
|
|
#3739 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A GDZIE JEST CIRII ??? 'Ptaki przypadków usiadły na moje ramiona To nie tego chciałam. Zawsze przysięgałam ci, że nigdy się nie załamię. Zawsze myślałeś, że jestem silniejsza. Chyba zawiodłam. Ale kochałam cię od samego początku Dzień się skończył, puenty nie ma
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-02 o 17:16 |
||||
|
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
nie ma nieistotnych zmian wystarczy jedna osoba w odpowiednim miejscu nie ma sercu stale dziwić się raz jest dobrze, raz jest źle chyba już zrozumiałam przynajmniej raz próbowałam.. otwarte oczy zamknięte serce..
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
'Chodzi mi o to, że Cię kocham, a przecież ostatnio mówiłam, że Cię nienawidzę. Uświadomiłam to sobie dzisiaj w nocy, gdy pisałam, że nie mogałbym bez Ciebie żyć To przykre, że czas ma tak wielką władzę nad nami Potrzeba tylko czterech mężczyzn do wytapetowania domu, ale trzeba pociąć ich bardzo cieniutko ![]() Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia Wiedziałam, że nie będziesz mógł o mnie zapomnieć, nie widziałąm jednak, że ze mną będzie gorzej Podziwiałam go i byłam strasznie o niego zazdrosna. Chciałam go mieć tylko dla siebie. Chciałam, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zechce mieć go tylko dla siebie
Jak nie Ty to kto mi został? To całe życie, jak słona kropla. Edytowane przez Marsi89 Czas edycji: 2011-01-02 o 17:34 |
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
W ITAM W 2011 ROKU .
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
x_truskawka_x, kamisha, Drift
" cicho, jak suszone liście twoje pożegnanie upadło na ziemię dobiega mnie jakaś muzyka nie, to tylko w mej głowie szum siedzę i tonę, tonę we łzach, bo jest mi smutno, bo jestem sam - dławi mnie strach prócz cienia nie ma już ze mną nikogo za późno zamykasz wejście do swoich tajemnic czy my powoli dobiegamy do mety naszego 'razem'? każda gwiazda kiedyś się wypali, wiesz? twój strach jest dojrzały, przecieka pozostawiając na ciele brązowe ślady i kłując jak pokrzywy łza na chodniku mgła, bo nic już nie widzę nic, co chciałam zatrzymać w swojej dłoni "
|
|
#3744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miło mi <3 Cytat:
![]() Kiedyś gdy mnie przytulał, myślałam, że już nigdy nie puści. tak, musiał. musiał mi zrujnować życie, innego wyjścia nie widział. chciałabym kiedyś w jego objęciach spłonąć. wiedzieć, że mnie nie skrzywdzi, że będzie kochał tak naprawdę.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-02 o 18:28 |
||
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone
All my dreams, pass before my eyes, a curiosity Zamykam oczy tylko na moment i moment ten znika. Wszystkie moje sny przelatują przed moimi oczyma, ciekawe. Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky It slips away, and all your money won't another minute buy. Dust in the wind, all we are is dust in the wind Dust in the wind, everything is dust in the wind. Nie czekaj, nic nie trwa wiecznie, oprócz ziemi i nieba Wszystko przemija i nawet za wszystkie swoje pieniądze nie kupisz kolejnej minuty. Pył na wietrze, wszystko czym jesteśmy to pył na wietrze. Pył na wietrze, wszystko jest tylko pyłem na wietrze. Kansas - Dust in the Wind śliczna piosenka
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
miałam rację, to nie jest miłość-to chęć pożądania.
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
desecrate, grise, kontrastowa0, Paralogiczna - niezastąpione <3 okradłam
Szkoda mi tych durnych chłopaczków podążających za Tobą. A raczej za Twoją kołyszącą się du#pą i dekoltem do pępka. Jesteś tak samo żałosna jak oni. Po raz kolejny zostałam sama. Patrzyłam przez okno, a łzy spływały mi po policzkach zostawiając za sobą czarne smugi rozmazanego tuszu. Po raz kolejny myślałam o tych szczęśliwych ludziach spędzających teraz czasz przyjaciółmi. I postanowiłam, że odpowiecie za każdą wylaną przeze mnie łzę. Nagle wszystkie ulubione filmy przestały mi się podobać. Główni bohaterowie zawsze mieli przyjaciół, swoje drugie połówki. To tylko potęgowało wrażenie, że jestem sama, a wszyscy mają mnie daleko gdzieś. |
|
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
Mam puste dłonie, które zagłębiają się w chłodną już pościel.
Pod poduszką szukają lekko ciepłych, sennych marzeń minionej nocy. Pachnące cynamonem palce chcą zanurzyć się w świadomości. Zapomniały już pleść warkocze, potrafią tylko opadać. Trzeba im przypomnieć o dotyku włosów. Otaczam się nadzieją. Przeczekać. Wytrwać. Nie poddać się. Nie myśleć. Bądz choć dziś mistrzem mojej gry. Pociągnij za sznurki. Ściśnij jeszcze mocniej. Nie puszczaj ze swych dłoni. "Chłopiec i duch Jego oczy płoną Światło odeszło A sen trwa. Wszystko czego pragnął było zabawką Wszystkim czego potrzebował było krwawiące serce."
|
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
`Boję się uczucia, które towarzyszy mi za każdym razem, gdy cię mijam.
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Brał przykład z innych.
Tym sposobem przestał mnie kochać. Może nigdy nie kochał. Chętnie bym mu powiedziała, że go nie kocham, ale kur** byłam u spowiedzi. Moje życie jest za tępe , by móc nie przeklinać. Wyrwała by sobie nawet swoje serce, żeby tylko ją pokochał. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

/ Oby tak dalej .