Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-02, 00:54   #901
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Dziewczyny dlaczego nie ogl±dacie 'Gotowych na wszystko" i "Sexu w wielkim mie¶cie"? To s± moje seriale nr 1 I oczywi¶cie z polskich "Pierwsza mi³o¶æ" ale dla tych, którzy nie wiedz± to jest raczej takie kryminalne science fiction ni¿ serial o ¿yciu

A z filmów to najbardziej lubiê powalone komedie o których w ogóle nie wiadomo o co chodzi, a jak jeszcze s± starsze ni¿ ja to ju¿ w ogóle Oczywi¶cie chodzi mi o takie ¶mieszne, a nie tryskaj±ce humorem jak polskie komedie romantyczne

I tak przy okazji: Przypomnia³a mi siê teraz historia mojego kolegi, który wyje¼dzi³ tylko 20h i umówi³ siê z instruktorem, ¿e pozosta³e 10h we¼mie sobie przed drugim egzaminem. Pech chcia³, ¿e zda³ za pierwszym razem

Pierwsza na stronie! o nie !
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 01:39   #902
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny dlaczego nie ogl±dacie 'Gotowych na wszystko" i "Sexu w wielkim mie¶cie"? To s± moje seriale nr 1 I oczywi¶cie z polskich "Pierwsza mi³o¶æ" ale dla tych, którzy nie wiedz± to jest raczej takie kryminalne science fiction ni¿ serial o ¿yciu

A z filmów to najbardziej lubiê powalone komedie o których w ogóle nie wiadomo o co chodzi, a jak jeszcze s± starsze ni¿ ja to ju¿ w ogóle Oczywi¶cie chodzi mi o takie ¶mieszne, a nie tryskaj±ce humorem jak polskie komedie romantyczne

I tak przy okazji: Przypomnia³a mi siê teraz historia mojego kolegi, który wyje¼dzi³ tylko 20h i umówi³ siê z instruktorem, ¿e pozosta³e 10h we¼mie sobie przed drugim egzaminem. Pech chcia³, ¿e zda³ za pierwszym razem

ogl±da³am GNW jak mia³am hym.. 18 lat? Wtedy troche inny gust mia³am i telewizor w pokoju.

Co do kolegi - niez³y ;P Ja bym i tak te 10h wyje¼dzi³a ot tak, dla fanu ;P

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 08:41   #903
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

dzieñ dobry
dzisiaj znowu czujê siê tak nijak...(chyba ta przerwa by³a za d³uga)

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:36   #904
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
czasem jestem trochê smuta¶na i zwyczajnie nie nadajê siê do pisania,
Rozkrêcaj siê, wsparcie wtedy jest najbardziej potrzbne
Cytat:
Jomic chyba zostaniesz wró¿k± bo tak wywo³a³a¶ kaszkasz
Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
jomic czemu siê nie pochwali³a¶
Wyda³o siê
Cytat:
Dobry musia³ byæ - zdaæ po 20h.
o tej porze to ja spa³am i ¶ni³am o sklepie

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Kar0link4 - to czekaj cierpliwie. Szkoda, ze nie pojedziesz sama. A tak wogóle to poje¼dzi³a¶ trochê w tej przerwie?

¯adna nie ¿egluje - ¿adna mi nie powie jak to jest. Szkoda. Lepiej z kims znajomym pogadaæ i o podstawowe rzeczy zapytaæ. No có¿, bêdê musia³a pszukaæ w innym miejscu

Jestem kompletnie to ty³u z wszelkimi filmami, serialami itp.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Dla Eroll i Liwiusz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494795

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:56   #905
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

witam z rana

ja czasem ogl±dam gotowe na wszystko, z polskich seriali nic

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 10:02   #906
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Witam, posiedzê chwilkê i idê do nauki (nie bêdê odk³adaæ wszystkiego na ostatni dzieñ...).

Jomic,
jaka fajna fota. Szkoda tylko, ¿e jestem ¶lepa i nic nie widzê

Cytat:
Martolek, wyje¼dzi³am 28 godz+ 2 godz dodatkowe. 2 godz mam dopiero 8 stycznia, na egz siê nie zapisa³am bo czekam a¿ mi ³askawie dokumenty przygotuj± w moim osk... a jako¶ siê nie ¶piesz± :/ pewnie przez ¶wiêta i nowy rok, ale zaczynam traciæ cierpliwo¶æ
Przypomina mi siê moja sytuacja za pierwszym razem z tymi dokumentami... Fakt, to jest denerwuj±ce. Ale jak ju¿ dostaniesz termin, to siê pochwal

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
uff kto¶ rozumie moje dziwne podej¶cie do kina

(tak na marginesie poza dziwnymi horrorami namiêtnie ogl±dam seriale - ale tylko takie które s± ju¿ nakrêcone np. w 5 seriach co najmniej bo ja lubie ogl±dac pare odcinków pod rz±d
ogl±dam: scrubs, house, grey's anatomy, private practice, star gate, south park... a odcinki które lec± na bie¿±co ogl±dam raz na sezon bo ja nie lubiê czekaæ tydzieñ na odcinek )
Seriale tak, ale te ambitniejsze i tylko jak mam czas i seriami, bo nie lubiê siê wybijaæ z tego rytmu ogl±dania. Jestem wielk± fank± dr House'a
Ogólnie, to ja chyba jestem pozbawiona emocji, bo takie filmy, których inni siê boj±, u mnie wywo³uj± w³a¶nie ¶miech. Ale ze mn± zawsze by³o co¶ nie tak

Cytat:
To jest jedyny polski tasiemiec jaki od czasu do czasu obejrzê. Mam sentyment do "Pierwszej mi³o¶ci" tam siê dziej± takie niestworzone rzeczy, ¿e a¿ chce siê to ogl±daæ. A najlepsze s± w±tki kryminalne, których jest tam sporo.

Cytat:
Haha, nie¼le
Ale s± takie przypadki, ¿e niektórzy potrafi± je¼dziæ (ach, te polne drogi i zimny ³okieæ), a na kurs id± bo musz± i ju¿ wszystko potrafi±.

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

Z Tob± to ja nie zginê z t± biologi± ;p
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 10:13   #907
gkruk
Raczkowanie

Eroll na pewno napiszê jak ju¿ bêdê mia³a termin egz- bêdê potrzebowaæ wsparcia

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-02, 11:55   #908
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

Uh, jak pomy¶lê sobie, ¿e muszê zabraæ siê za calusieñkie ro¶liny to mi siê s³abo robi...
Ale koniec tego dobrego, zabieram siê do pracy.
Cytat:
Napisane przez matyldaaaa
Haha na pocz±tku te¿ mia³am takie nastawienie, ale moi instruktorzy skutecznie wybili mi takie my¶lenie z g³owy ; p
Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Seriale tak, ale te ambitniejsze i tylko jak mam czas i seriami, bo nie lubiê siê wybijaæ z tego rytmu ogl±dania. Jestem wielk± fank± dr House'a
Ogólnie, to ja chyba jestem pozbawiona emocji, bo takie filmy, których inni siê boj±, u mnie wywo³uj± w³a¶nie ¶miech. Ale ze mn± zawsze by³o co¶ nie tak

Haha, nie¼le
Ale s± takie przypadki, ¿e niektórzy potrafi± je¼dziæ (ach, te polne drogi i zimny ³okieæ), a na kurs id± bo musz± i ju¿ wszystko potrafi±.
Uwielbiam House'a, chocia¿ ogólnie nie znoszê ogl±daæ filmów/seriali/czegokolwiek z denerwuj±cym, polskim lektorem i przewa¿nie ogl±dam w sieci z napisami
Swojego czasu by³am ogromn± fank± Bones (brr, polsatowski lektor potrafi naprawdê skiep¶ciæ ten serial), ale z serii na seriê moja mi³o¶æ siê ulatnia³a. Twórcy zepsuli ca³± specyfikê serialu w dalszych ods³onach, koncentruj±c siê g³ównie na mi³osnym w±tku. Szkoda.
I to ca³a moja serialowa biblioteczka, któr± i tak ogl±dam wielkimi zrywami po kilka odcinków na raz ; d

A wracaj±c do samochodowego tematu...
Kiedy¶ s³ysza³am tak± historiê, ¿e ch³opak przyjecha³ na egzamin motorem, nie zda³ egzaminu na kat.A, wsiad³ i odjecha³

Du¿o moich znajomych by³o w³a¶nie takich, ¿e styczno¶æ z autem mieli ju¿ na d³ugo przed rozpoczêciem kursu. Jasne, wiadomo, ¿e w niektórych kwestiach mieli ³atwiej - wcze¶niej opanowali obs³ugê auta, wiêc wiêkszo¶æ czasu mogli po¶wiêciæ na szlifowanie umiejêtno¶ci, ale znowu z drugiej strony w grê wesz³y stare, niekoniecznie dobre nawyki, z którymi musieli walczyæ

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:05   #909
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Cytat:

a jeszcze ten, z hardcornych : the last house on the left by³ niez³y (a pisze, ¿e hardcorny z uwagi na ilosæ gwa³tów w trakcie filmu)
Kumpel mi ten film poleci³ i nawet podarowa³... i przez niego go obejrza³am... Ale by³am na niego w¶ciekla! Ten film zmasakrowa³ mój wewnêtrzny spokój na kilka dni! Tyle brytalno¶ci! Cz³owiek niczym zwierzê.. oj nie dla mnie

Ja jestem cz³owiek wychowany na "Z archiwum X" mój kultowy serial A teraz co¶ w stylu House, CSI NY, Ko¶ci... Ró¿owe lata 70!
Z polskich tasiemców - te¿ czasem "Pierwsza mi³o¶æ"- co tam siê wyrabia! hehe - pamiêtacie porwanie Marysi, jak pamiêæ straci³a i na rurze tañczy³a!?

Jeszcze przypomnia³o mi siê, ¿e podpasowa³ mi polsatowski nowy serial "Szpilki na Giewoncie", ca³kiem, ca³kiem...

Ale mam zamu³ê.. jak teraz wyj¶æ z tego ¶wi±tecznego leniwego nastroju?
Dzisiaj siê uczê pytañ! - postanowione! Tylko, ¿e ja ostatnio ³amiê wszystkie postanowienia

W oczekiwaniu na dzidziê....

Edytowane przez milvunia83
Czas edycji: 2011-01-02 o 12:08
milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:12   #910
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzisiaj siê uczê pytañ! - postanowione! Tylko, ¿e ja ostatnio ³amiê wszystkie postanowienia
O, za pytania te¿ powinnam siê zabraæ. Ta ksi±¿eczka le¿y tak sobie i spogl±da na mnie têsknym wzrokiem... a ja przez calusieñkie ¶wiêta nic nie powtórzy³am.
W ogóle dziewczyny, ja ju¿ nie wiem, czego mam siê uczyæ przez to zamieszanie w tych pytaniach egzaminacyjnych...

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:22   #911
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
O, za pytania te¿ powinnam siê zabraæ.
W ogóle dziewczyny, ja ju¿ nie wiem, czego mam siê uczyæ przez to zamieszanie w tych pytaniach egzaminacyjnych...
ja te¿ ju¿ siê pogubi³am

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-02, 12:34   #912
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Poka¿ wiadomo¶æ
Kumpel mi ten film poleci³ i nawet podarowa³... i przez niego go obejrza³am... Ale by³am na niego w¶ciekla! Ten film zmasakrowa³ mój wewnêtrzny spokój na kilka dni! Tyle brytalno¶ci! Cz³owiek niczym zwierzê.. oj nie dla mnie

Ja jestem cz³owiek wychowany na "Z archiwum X" mój kultowy serial A teraz co¶ w stylu House, CSI NY, Ko¶ci... Ró¿owe lata 70!
Z polskich tasiemców - te¿ czasem "Pierwsza mi³o¶æ"- co tam siê wyrabia! hehe - pamiêtacie porwanie Marysi, jak pamiêæ straci³a i na rurze tañczy³a!?

Jeszcze przypomnia³o mi siê, ¿e podpasowa³ mi polsatowski nowy serial "Szpilki na Giewoncie", ca³kiem, ca³kiem...

Moj najlepszy horror to sierociniec, z kumpelka ogladalam. zrobilysmy nastroj, zaslonilysmy zaslony drzwi od pokoju zamknelysmy, maskotka w lape nie wiem po co, koc na glowe i do dziela, darlysmy sie jak glupie, pol wsi nas slyszalo. A co do Pierwszej milosci, to ja bardzo lubie ten serial, tylko ze cos ostatnio akcja wlecze sie jak flaki z olejem
Stary 2011-01-02, 12:43   #913
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
ogl±da³am GNW jak mia³am hym.. 18 lat? Wtedy troche inny gust mia³am
ja te¿ ogl±da³am Desperatki jak jakie¶ pierwsze sezony u Nas lecia³y, kiedy to by³o
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry
dzisiaj znowu czujê siê tak nijak...(chyba ta przerwa by³a za d³uga)

Cytat:
"Ju¿ w szkole ci±gle pytali czy ze mn± wszystko w porz±dku jest..."
Cytat:
Eroll na pewno napiszê jak ju¿ bêdê mia³a termin egz- bêdê potrzebowaæ wsparcia
wspomo¿emy, wspomo¿emy
Cytat:
A wracaj±c do samochodowego tematu...
Kiedy¶ s³ysza³am tak± historiê, ¿e ch³opak przyjecha³ na egzamin motorem, nie zda³ egzaminu na kat.A, wsiad³ i odjecha³
te¿ to s³ysza³am

idê robiæ notatki albo co¶ poczytaæ

nie zatrzymujcie mnie!

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 12:51   #914
princeseczka
Zakorzenienie

ja robiê aktualne testy przed monitorem..ble... wola³abym mieæ to wszystko w ksi±¿eczce

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 12:53   #915
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja robiê aktualne testy przed monitorem..ble... wola³abym mieæ to wszystko w ksi±¿eczce
mam ksi±¿eczkê, mogê Ci wys³aæ
ja te¿ nie lubi³am przed monitorem

Stary 2011-01-02, 13:01   #916
princeseczka
Zakorzenienie

Martolek,dziêkijak przypuszczam to masz t± aktualn± na 2010? a mi siê marzy ta na 2011

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 13:07   #917
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
wspomo¿emy, wspomo¿emy
dziêki
je¶li chodzi o testy to ja z kolei wolê przed monitorem

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-02, 13:14   #918
princeseczka
Zakorzenienie

mnie te przed monitorem jako¶ bardziej mêcz±

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 13:18   #919
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Martolek,dziêkijak przypuszczam to masz t± aktualn± na 2010? a mi siê marzy ta na 2011
wiem
mnie te¿ w³a¶nie mêczy³o, nie do¶æ ¿e oczy to jeszcze krêgos³up? chyba jako¶ bardziej siê spina³ przy robieniu testów

dobra ideM stOND

Stary 2011-01-02, 13:25   #920
princeseczka
Zakorzenienie

dok³adnie tak i jak robi³am te z ksi±¿eczki to tak fajnie patrzy³am ile to ju¿ stron przerobi³am, a tutaj tak nie mogê

to iÆ, ale wrUæ

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 13:29   #921
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwielbiam House'a, chocia¿ ogólnie nie znoszê ogl±daæ filmów/seriali/czegokolwiek z denerwuj±cym, polskim lektorem i przewa¿nie ogl±dam w sieci z napisami
House z lektorem to grzech! Hugh Laurie ma tak seksowny g³os, ¿e rozp³ywam siê jak tylko go us³yszê (s³ysza³a¶ o The Band from TV?). Oczywi¶cie grzechem by³oby nie wspomnieæ o Dr Chase - jego akcent wymiata i dr Wilsonie - tego pana to kocham za ca³okszta³t

Liwiusz
, nie wiem czy ju¿ pisa³a¶ i mi umknê³o, ale kiedy masz egzamin?

Cytat:
Te¿ na pocz±tku bardziej lubi³am ksi±¿eczkê. Dopiero jak pytania ogarnê³am, przerzuci³am siê na komputer - na wymieszane pytania egzaminacyjne ju¿.

Moja kumpela ma za tydzieñ egzamin, a jak jej powiedzia³am, ¿e wprowadzili nowe pytania to by³a strasznie zaskoczona. Niektórzy instruktorzy s± jednak do dupy, nie poinformowaæ o takim czym¶?

Pó³ dnia z jêzykiem angielskim. Jeszcze tylko 4 wypowiedzi pisemne, 3 readingi i kilka listeningów
Stary 2011-01-02, 13:37   #922
matyldaaaa
Zakorzenienie

Je¶li chodzi o tego kolegê to on nie by³ z tych co przed egzaminem je¼dzi³ ju¿ 5 lat. Mo¿e trochê poæwiczy³ ale w±tpiê, ¿eby umia³ ju¿ bardzo dobrze je¼dziæ bo prawko ma ju¿ ponad rok a nadal je¼dzi sporadycznie jak mu siostra auto po¿yczy bo swojego nie ma.

Co do "Pierwszej mi³o¶ci" to scenarzystów czasem bardzo ponosi fantazja Do dzisiaj nie wiem o co chodzi³o w w±tku porwania Marysi

I ja wole ogl±daæ seriale ni¿ filmy bo dla mnie film trwa za d³ugo i zaczyna mi siê nudziæ w po³owie i wy³±czam

Zapomnia³am, ¿e uwielbia³am te¿ ogl±daæ "Ostry dy¿ur" jak jeszcze lecia³ na polsacie
Stary 2011-01-02, 13:41   #923
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Je¶li chodzi o tego kolegê to on nie by³ z tych co przed egzaminem je¼dzi³ ju¿ 5 lat. Mo¿e trochê poæwiczy³ ale w±tpiê, ¿eby umia³ ju¿ bardzo dobrze je¼dziæ bo prawko ma ju¿ ponad rok a nadal je¼dzi sporadycznie jak mu siostra auto po¿yczy bo swojego nie ma.
Kolejny dowód na to, ¿e zdanie egzaminu zale¿y przede wszystkim od szczê¶cia, nie od umiejêtno¶ci. Tak, pocieszam siê
Stary 2011-01-02, 13:45   #924
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

Cytat:
O, za pytania te¿ powinnam siê zabraæ. Ta ksi±¿eczka le¿y tak sobie i spogl±da na mnie têsknym wzrokiem... a ja przez calusieñkie ¶wiêta nic nie powtórzy³am.
w³a¶nie przebrnê³am przez 526 aktualnych pytañ egzaminacyjnych... Polecam ¶ci±gniêcie programu z http://www.testy-na-prawo-jazdy.com.pl/, ale niestety trzeba wys³aæ eska za 6 z³ + vat, ¿eby mieæ dostêp do tych wszystkich zmian... Ale w sumie wolê wydaæ teraz te 7,32 ni¿ nie zdaæ teorii
S± te¿ tam znaki, opis pojazdów egzaminacyjnych, kodeks itp
Wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e udany zakup.

We wtorek przed egzaminem pyknê jeszcze raz ca³o¶æ, po kolei dzia³ami, a teraz co jaki¶ czas robiê sobie "egzamin"

Dziewczyny, w sumie to dziwne, ale bojê siê, ¿e co¶ ¼le naklikam na tych "planszach" do zaznaczania (na samym egzaminie, te A, B,C, koniec, itp)
Mam siê baæ czy to moje urojenia?

Z seriali to równie¿ jestem na bie¿±co z House'em, Pamiêtniki Wampirów (sylwiszon ) , Greek oraz Cougar Town aa i Gotowe na wszystko te¿
Nie lubiê lektora - psuje wszystko!

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-01-02 o 14:04
Haylee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 13:52   #925
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, w sumie to dziwne, ale bojê siê, ¿e co¶ ¼le naklikam na tych "planszach" do zaznaczania (na samym egzaminie, te A, B,C, koniec, itp)
Mam siê baæ czy to moje urojenia?
To urojenia wiêkszo¶ci zdaj±cych. To wydaje siê straszne, ale w rzeczywisto¶ci jest ca³kiem przyjazne. Du¿e literki, du¿o czasu, zawsze mo¿esz co¶ cofn±æ, zmieniæ (ale ja tego nie polecam, pierwsza my¶l jest zawsze najlepsza), a wcze¶niej Egzaminator Wam wszystko opowie co i jak. Ja siê strasznie ba³am testów i jak przysz³o co do czego, to rêce trzês³y mi siê tak, ¿e ba³am siê ¿e nie trafiê w odpowiedni guziczek. Jak sobie to wspominam, to do tej pory siê trzêsê
Stary 2011-01-02, 14:00   #926
princeseczka
Zakorzenienie

Eroll ja tak mia³am na wewnêtrznym... najlepiej by³o jak skoñczy³am i tam jest na tym "d¿ojstiku" koniec czy zakoñcz a ja bidula tylko ABC widzia³am i pani przysz³a i mi palcem pokaza³a

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 14:03   #927
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny dowód na to, ¿e zdanie egzaminu zale¿y przede wszystkim od szczê¶cia, nie od umiejêtno¶ci. Tak, pocieszam siê
Tak zw³aszcza, ¿e on mia³ egzamin w pt o 18, a ¿e zosta³o jeszcze du¿o osób z poprzednich grup, a egzaminatorzy ju¿ siê wkurzali bo chcieli i¶æ do domu. To robi³ ³uk na ³uku dla ciê¿arówek, a pó¼niej na miasto tylko na chwileczkê

Teoretycznego nie ma siê co baæ bo wyt³umacz± wam bardzo dok³adnie co i jak. I potwierdzam, ¿e pierwsza my¶l jest zawsze najlepsza
Stary 2011-01-02, 14:07   #928
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
To urojenia wiêkszo¶ci zdaj±cych. To wydaje siê straszne, ale w rzeczywisto¶ci jest ca³kiem przyjazne. Du¿e literki, du¿o czasu, zawsze mo¿esz co¶ cofn±æ, zmieniæ (ale ja tego nie polecam, pierwsza my¶l jest zawsze najlepsza), a wcze¶niej Egzaminator Wam wszystko opowie co i jak. Ja siê strasznie ba³am testów i jak przysz³o co do czego, to rêce trzês³y mi siê tak, ¿e ba³am siê ¿e nie trafiê w odpowiedni guziczek. Jak sobie to wspominam, to do tej pory siê trzêsê
Eroll,ale tak rzeczywi¶cie czasami jest. Mojej znajomej w lutym pyknie rok z prawkiem w rêku, a ja nadal nie widzia³am ¿eby samochodzik prowadzi³a.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-02, 14:10   #929
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Eroll ja tak mia³am na wewnêtrznym... najlepiej by³o jak skoñczy³am i tam jest na tym "d¿ojstiku" koniec czy zakoñcz a ja bidula tylko ABC widzia³am i pani przysz³a i mi palcem pokaza³a
Na wewnêtrzny przysz³am nienauczona, zaraz po mega wielkim kryzysie jazdowym. Chcia³am skoñczyæ za wcze¶nie bo nie zauwa¿y³am wszystkich pytañ, panie siê ¶mia³y ¿e to nie mój dzieñ dzi¶. I wysz³o, ¿e mia³am jeden b³±d, na skrzy¿owaniu, bo pomyli³am lewy z prawym. Na w³a¶ciwym bezb³êdnie

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Eroll,ale tak rzeczywi¶cie czasami jest. Mojej znajomej w lutym pyknie rok z prawkiem w rêku, a ja nadal nie widzia³am ¿eby samochodzik prowadzi³a.
Takich przypadków jest strasznie du¿o. A ja siê temu dziwiê, bo to mimo wszystko nie jest tania zachcianka.
Stary 2011-01-02, 14:15   #930
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Na wewnêtrzny przysz³am nienauczona, zaraz po mega wielkim kryzysie jazdowym. Chcia³am skoñczyæ za wcze¶nie bo nie zauwa¿y³am wszystkich pytañ, panie siê ¶mia³y ¿e to nie mój dzieñ dzi¶. I wysz³o, ¿e mia³am jeden b³±d, na skrzy¿owaniu, bo pomyli³am lewy z prawym. Na w³a¶ciwym bezb³êdnie

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Takich przypadków jest strasznie du¿o. A ja siê temu dziwiê, bo to mimo wszystko nie jest tania zachcianka.
ja skoñczy³am za wcze¶nie nacisnê³am to zakoñcz i tam siê pojawi³ komunikat ze udzielono odpowiedzi na 16 pytañ z 18 a ja znowu nacisnê³am patrzê a tam,¿e 2 b³êdy i zaliczony

Pobrali¶my siê
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.