|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Dziewczyny dlaczego nie ogl±dacie 'Gotowych na wszystko" i "Sexu w wielkim mie¶cie"? To s± moje seriale nr 1
A z filmów to najbardziej lubiê powalone komedie o których w ogóle nie wiadomo o co chodzi, a jak jeszcze s± starsze ni¿ ja to ju¿ w ogóle ![]() I tak przy okazji: Przypomnia³a mi siê teraz historia mojego kolegi, który wyje¼dzi³ tylko 20h i umówi³ siê z instruktorem, ¿e pozosta³e 10h we¼mie sobie przed drugim egzaminem. Pech chcia³, ¿e zda³ za pierwszym razem Pierwsza na stronie! o nie ! |
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
ogl±da³am GNW jak mia³am hym.. 18 lat? Wtedy troche inny gust mia³am i telewizor w pokoju.Co do kolegi - niez³y ;P Ja bym i tak te 10h wyje¼dzi³a ot tak, dla fanu ;P
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
dzieñ dobry
dzisiaj znowu czujê siê tak nijak...(chyba ta przerwa by³a za d³uga) |
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Rozkrêcaj siê, wsparcie wtedy jest najbardziej potrzbne
Wyda³o siê Cytat:
Dobry musia³ byæ - zdaæ po 20h.o tej porze to ja spa³am i ¶ni³am o sklepie ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Kar0link4 - to czekaj cierpliwie. Szkoda, ze nie pojedziesz sama. A tak wogóle to poje¼dzi³a¶ trochê w tej przerwie? ¯adna nie ¿egluje - ¿adna mi nie powie jak to jest. Szkoda. Lepiej z kims znajomym pogadaæ i o podstawowe rzeczy zapytaæ. No có¿, bêdê musia³a pszukaæ w innym miejscu Jestem kompletnie to ty³u z wszelkimi filmami, serialami itp. ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Dla Eroll i Liwiusz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494795
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
witam z rana
ja czasem ogl±dam gotowe na wszystko, z polskich seriali nic
|
#906 | |||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam, posiedzê chwilkê i idê do nauki (nie bêdê odk³adaæ wszystkiego na ostatni dzieñ...).
Jomic, jaka fajna fota. Szkoda tylko, ¿e jestem ¶lepa i nic nie widzê Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie, to ja chyba jestem pozbawiona emocji, bo takie filmy, których inni siê boj±, u mnie wywo³uj± w³a¶nie ¶miech. Ale ze mn± zawsze by³o co¶ nie tak ![]() Cytat:
Cytat:
Ale s± takie przypadki, ¿e niektórzy potrafi± je¼dziæ (ach, te polne drogi i zimny ³okieæ), a na kurs id± bo musz± i ju¿ wszystko potrafi±. Cytat:
Z Tob± to ja nie zginê z t± biologi± ;p |
|||||
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Eroll na pewno napiszê jak ju¿ bêdê mia³a termin egz- bêdê potrzebowaæ wsparcia
|
#908 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
Uh, jak pomy¶lê sobie, ¿e muszê zabraæ siê za calusieñkie ro¶liny to mi siê s³abo robi... Ale koniec tego dobrego, zabieram siê do pracy. Cytat:
Cytat:
Swojego czasu by³am ogromn± fank± Bones (brr, polsatowski lektor potrafi naprawdê skiep¶ciæ ten serial), ale z serii na seriê moja mi³o¶æ siê ulatnia³a. Twórcy zepsuli ca³± specyfikê serialu w dalszych ods³onach, koncentruj±c siê g³ównie na mi³osnym w±tku. Szkoda. I to ca³a moja serialowa biblioteczka, któr± i tak ogl±dam wielkimi zrywami po kilka odcinków na raz ; d A wracaj±c do samochodowego tematu... Kiedy¶ s³ysza³am tak± historiê, ¿e ch³opak przyjecha³ na egzamin motorem, nie zda³ egzaminu na kat.A, wsiad³ i odjecha³ ![]() Du¿o moich znajomych by³o w³a¶nie takich, ¿e styczno¶æ z autem mieli ju¿ na d³ugo przed rozpoczêciem kursu. Jasne, wiadomo, ¿e w niektórych kwestiach mieli ³atwiej - wcze¶niej opanowali obs³ugê auta, wiêc wiêkszo¶æ czasu mogli po¶wiêciæ na szlifowanie umiejêtno¶ci, ale znowu z drugiej strony w grê wesz³y stare, niekoniecznie dobre nawyki, z którymi musieli walczyæ
|
|
#909 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Cytat:
![]() Ja jestem cz³owiek wychowany na "Z archiwum X" A teraz co¶ w stylu House, CSI NY, Ko¶ci... Ró¿owe lata 70!Z polskich tasiemców - te¿ czasem "Pierwsza mi³o¶æ"- co tam siê wyrabia! hehe - pamiêtacie porwanie Marysi, jak pamiêæ straci³a i na rurze tañczy³a!? Jeszcze przypomnia³o mi siê, ¿e podpasowa³ mi polsatowski nowy serial "Szpilki na Giewoncie", ca³kiem, ca³kiem... Ale mam zamu³ê.. jak teraz wyj¶æ z tego ¶wi±tecznego leniwego nastroju? Dzisiaj siê uczê pytañ! - postanowione! Tylko, ¿e ja ostatnio ³amiê wszystkie postanowienia
Amelia nic siê nie zmieni³a, nadal ucieka w samotno¶æ. Lubi stawiaæ sobie g³upie pytania na temat ¶wiata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidziê.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-01-02 o 12:08 |
|
|
|
|
#910 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
W ogóle dziewczyny, ja ju¿ nie wiem, czego mam siê uczyæ przez to zamieszanie w tych pytaniach egzaminacyjnych...
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#912 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
nie wiem po co, koc na glowe i do dziela, darlysmy sie jak glupie, pol wsi nas slyszalo. A co do Pierwszej milosci, to ja bardzo lubie ten serial, tylko ze cos ostatnio akcja wlecze sie jak flaki z olejem
|
|
#913 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
ja te¿ ogl±da³am Desperatki jak jakie¶ pierwsze sezony u Nas lecia³y, kiedy to by³o
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idê robiæ notatki albo co¶ poczytaæ nie zatrzymujcie mnie!
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiê aktualne testy przed monitorem..ble... wola³abym mieæ to wszystko w ksi±¿eczce
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja te¿ nie lubi³am przed monitorem
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Martolek,dziêki
|
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
dziêki
je¶li chodzi o testy to ja z kolei wolê przed monitorem
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
mnie te przed monitorem jako¶ bardziej mêcz±
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie te¿ w³a¶nie mêczy³o, nie do¶æ ¿e oczy to jeszcze krêgos³up? chyba jako¶ bardziej siê spina³ przy robieniu testów ![]() dobra ideM stOND
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
dok³adnie tak
i jak robi³am te z ksi±¿eczki to tak fajnie patrzy³am ile to ju¿ stron przerobi³am, a tutaj tak nie mogê![]() to iÆ, ale wrUæ
|
|
|
|
#921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Liwiusz, nie wiem czy ju¿ pisa³a¶ i mi umknê³o, ale kiedy masz egzamin? ![]() Cytat:
Moja kumpela ma za tydzieñ egzamin, a jak jej powiedzia³am, ¿e wprowadzili nowe pytania to by³a strasznie zaskoczona. Niektórzy instruktorzy s± jednak do dupy, nie poinformowaæ o takim czym¶? Pó³ dnia z jêzykiem angielskim. Jeszcze tylko 4 wypowiedzi pisemne, 3 readingi i kilka listeningów |
||
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Je¶li chodzi o tego kolegê to on nie by³ z tych co przed egzaminem je¼dzi³ ju¿ 5 lat. Mo¿e trochê poæwiczy³ ale w±tpiê, ¿eby umia³ ju¿ bardzo dobrze je¼dziæ bo prawko ma ju¿ ponad rok a nadal je¼dzi sporadycznie jak mu siostra auto po¿yczy bo swojego nie ma.
![]() Co do "Pierwszej mi³o¶ci" to scenarzystów czasem bardzo ponosi fantazja I ja wole ogl±daæ seriale ni¿ filmy bo dla mnie film trwa za d³ugo i zaczyna mi siê nudziæ w po³owie i wy³±czam Zapomnia³am, ¿e uwielbia³am te¿ ogl±daæ "Ostry dy¿ur" jak jeszcze lecia³ na polsacie |
|
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
S± te¿ tam znaki, opis pojazdów egzaminacyjnych, kodeks itp Wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e udany zakup. We wtorek przed egzaminem pyknê jeszcze raz ca³o¶æ, po kolei dzia³ami, a teraz co jaki¶ czas robiê sobie "egzamin" Dziewczyny, w sumie to dziwne, ale bojê siê, ¿e co¶ ¼le naklikam na tych "planszach" do zaznaczania (na samym egzaminie, te A, B,C, koniec, itp) Mam siê baæ czy to moje urojenia? ![]() Z seriali to równie¿ jestem na bie¿±co z House'em, Pamiêtniki Wampirów (sylwiszon ) , Greek oraz Cougar Town aa i Gotowe na wszystko te¿![]() Nie lubiê lektora - psuje wszystko!
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-01-02 o 14:04 |
|
|
|
|
#925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll ja tak mia³am na wewnêtrznym... najlepiej by³o jak skoñczy³am i tam jest na tym "d¿ojstiku" koniec czy zakoñcz a ja bidula tylko ABC widzia³am i pani przysz³a i mi palcem pokaza³a
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teoretycznego nie ma siê co baæ bo wyt³umacz± wam bardzo dok³adnie co i jak. I potwierdzam, ¿e pierwsza my¶l jest zawsze najlepsza
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Takich przypadków jest strasznie du¿o. A ja siê temu dziwiê, bo to mimo wszystko nie jest tania zachcianka. |
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

i telewizor w pokoju.

Dobry musia³ byæ - zdaæ po 20h.

A teraz co¶ w stylu House, CSI NY, Ko¶ci... Ró¿owe lata 70!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)