|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
A ja zg³osi³am, ze rozwi±za³±m. Przyszed³ pan, kaza³ nacisn±æ koniec. Nacisnê³am i nic. ¯adnego wielkiego napisu ZDA£A¦, ja w stresie, ju¿ mi g³upio. Dopiero mi palcem pokaza³ takie ma³e literki ze 18/18
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- mia³am zrobiæ sobie odwyk. I co? I z Wami siê nie da. Wygnajcie mnie, zablokujcie albo co tam jeszcze. Zajêcie mi znajdzie jakie¶.
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Z w³a¶ciwego teoretycznego to pamiêtam tyle, ¿e mia³am stanowisko nr 1, z lewej by³o okno, a z prawej dwie dziewczyny, które nie zda³y. Nacisnê³am koniec i wychodz±c zapyta³am pana którymi drzwiami do wyj¶cia. Pó¼niej siê zorientowa³am, ¿e oba wyj¶cia prowadz± do tego samego pomieszczenia.
Jomic, a czemu chcesz uciekaæ? Ja powinnam st±d i¶æ. Uczyæ siê. |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll, bo ja sie uzale¿niam. Mia³ byæ odwyk po Twoim egz - by³ trochê przymusowy.
Douczaæ to siê bêdê wkrótce o emisji CO2. Blee. Kolejny wniosek bêdzie. U nas testy robi siê w sali co ma szklane ¶ciany. I pan na pocz±tku powiedzia³ co po wyjsciu (tzn w któr± stronê Ci co zdali a w któr± Ci co nie zdali - 1 albo 2 osoby na 15). Ja mia³am chyba stanowisko 10, pod ¶cian± w k±cie a nade mn± tablica z instr obs³ugi tego cuda. Bo trochê siê ba³am (mimo, ze wewn robi³am na tym samym), ze powciskam co¶ nie tak. Okaza³o siê, ze niepotrzebnie. Ale brak wielkiego wyniku to mnie zestresowa³.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-02 o 14:37 |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Dziewczyny mogê was prosiæ ¿eby¶cie jutro trzyma³y kciuki za moj± przyjació³kê bo jutro zdaje ju¿ 3 raz
|
|
|
|
#935 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
The Band from TV? Nie s³ysza³am, ale lecê siê dokszta³ciæ do wujka google ;] A egzamin, tak jak w podpisie - 12 styczeñ. Zaczynam powoli odczuwaæ dziwne poddenerwowanie ;p Cytat:
Haha, zawsze my¶la³am, ¿e to bêdzie taki wielki napis, czy zda³am czy nie, ale dobrze, ¿e powiedzia³y¶cie - nie bêdê od razu panikowaæ jak nic takiego mi siê nie wy¶wietli
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
matyldaaa,kciuki bêd± zaci¶niête
jak siê ju¿ czego¶ dowiesz, to zdaj nam relacjê jak jej posz³o
|
|
|
|
#937 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Jomic, te¿ siê uzale¿ni³am i póki co nie mogê tego zmieniæ ;p
Jeszcze tylko angielskie podanie o pracê, list o wypadku w górach i mogê siê wzi±æ na s³uchanie tych beznadziejnych nagrañ. Cytat:
![]() Cytat:
Na denerwowanie przyjdzie czas. Pierwszy raz jest najlepszy
Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-02 o 14:54 |
||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
matyldaaaa -
![]() Bêdê mieæ podobn± pro¶bê na pi±tek 07.01. Dziewczyny nie bójcie siê tego panela do egz. Jest czas, zeby popróbowac, jest próbny test, guziki s± du¿e, jest duuu¿o czasu, spokojnie. To nie gryzie. Wszystkie pytania mo¿na spr. I nawet jak siê ³apka trzêsie to da siê trafiæ w A,B,C. U mnie jest tak, ¿e nie wolno samemu wcisn±æ koniec - musi byæ obok egz. Ale to te¿ powiedzieli przed. spotka³am siê z odkurzaczem - wywalê tê choinkê przez balkon!!Zrobi³abym to dzi¶, ale nie chce mi siê jej spod balkonu zbieraæ.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-02 o 14:58 |
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Hej Gadu³y
![]() Nie wiem czy by³o, bo nie zawsze nad±¿am czytaæ Przed chwil± znalaz³am![]() http://www.mi.gov.pl/files/0/1792131...ostateczny.pdf
|
#940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko nadziejê, ¿e moje autko jak najszybciej do mnie dotrze![]() A o uczelelni nic mi nie mów Ca³y styczeñ zapowiada siê masakrycznieCytat:
No ale trudno i tak jak mówiê, tu po S³upsku nie bêdê ju¿ mia³a ¿adnych oporów, bo znam to miasto na wylot![]() Cytat:
![]() A ja o trzymanie kciuków bêdê Was prosi³a w ¶rodê, bo te¿ po raz trzeci zdaje moja siostra
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy egzaminacyjny tydzieñ. Trzeba siê przygotowac. Jak±s maseczkê na twarz albo co¶...
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Oczywi¶cie obowi±zkowo bêdziemy trzymaæ kciuki
![]() Cytat:
milvunia83, te¿ to widzia³am. I chyba sobie wydrukujê, bo za cholerê nie potrafiê uczyæ siê z komputera. A ja chyba zaparzê sobie herbatkê z cytryn± i zabiorê siê za przypomnienie wtorkowych wielomianów.
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
liwiusz, to ja siê z Tob± napijê je¶li pozwolisz. Komu¶ jeszcze co¶?
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Proszê bardzo, w towarzystwie smakuje o wiele lepiej.
Tak sobie popijam, popijam i mnie na wspomnienia wziê³o. Nie tak dawno zapisywa³am siê na egzamin w swoim MORDzie i zosta³am wy¶ciskana przez nieznajomego ch³opaka, któremu w koñcu uda³o siê zdaæ to wymarzone prawko. Ta rado¶æ w jego oczach, nastroi³o mnie to tak mega pozytywnie, ¿e wraca³am do domu z ogromnym zacieszem na buzi
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
To pomy¶l sobie jak bêdziesz wygl±dac 12.01. Chocia¿ jakby na mnie popatrzy³ to by zw±tpi³.
|
#946 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
czekam na jaki¶ sen z napisami)a Bones nie ogl±da³, wolê ksi±¿ki Kathy ;P kompletuje je namiêtnie a co do autek - ja by³am przekonana ¿e nie dam rady no bo jak to skoro nigdy nie prowadzi³am ;P ale siê okazuje ¿e radê mo¿na daæ i jest dobrze ![]() Cytat:
Oj a Z Archiwum X te¿ siê ogl±da³o. Chociaz z seriali mojej "m³odo¶ci" to oczywiscie hicior Zbuntowany Anio³ :P Jezioro Marzeñ a potem Rosswell ;P Cytat:
zreszt± sporo seriali traci urok kiedy nie s³ychaæ gry g³osem aktorów ¿e tak powiem - no bo lektor to tak czyta ¿eby czytaæ, zero emocji, niczego Cytat:
![]() mam nadzieje, ¿e bedzie du¿oooo relacji i du¿ooo pozytywów :P
|
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Haha, bêdê jednym wielkim k³êbkiem nerwów - to wiem na pewno.
![]() I jeszcze przez d³ugi czas bêdê siê trz±¶æ jak galareta, bez wzglêdu na wynik. Niby dlaczego by zw±tpi³? Kathy pisze ¶wietne ksi±¿ki, zawsze poch³aniam je w jeden wieczór!
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-01-02 o 15:45 |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Liwiusz - vallerin, persen albo ... wiza¿ na stres
Jak wysiad³am z samochodu taka to za bram± czeka³a sprawczyni tego wszystkiego taka . Udzieli³o mi siê i tak p³aka³ysmy we dwie pod t± bram± i potem w samochodzie. Potem siê cieszy³am, podobno g³o¶no, ale jak wsiad³am do autobusu i zaczê³am pisaæ sms do Instr (noe mog³am zadzw bo bym siê rozrycza³a do s³uchawki) to mi taaakie ³zy lecia³y. I tak mi zosta³y. Do niedzieli (od czwartku) jak pomy¶la³am, ze ju¿ po to p³acz. I teraz te¿ mi jakos dziwnie. Po niezdanym ¶mia³am siê przez tydz, a tutaj ³zy. herbakê ju¿ mam, parzy siê
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
Hm, mo¿e faktycznie wypróbujê co¶ na uspokojenie. Co prawda instruktor mi powiedzia³, ¿e dostanê kopniaka w ty³ek i mam nie panikowaæ, ale to i tak nic nie da ;D
Te¿ tak mam, ¿e od razu udziela mi siê nastrój drugiej osoby. I o ile ten kto¶ siê cieszy, to nie mam nic przeciwko, jest fajnie, ale jak p³acze... sama od razu powstrzymujê siê, ¿eby siê nie rozkleiæ i z³oszczê siê na siebie, ¿e taka ze mnie ciapa trochê ; p Ja na egzamin pojadê chyba sama, chocia¿ chcia³abym mieæ jakie¶ wsparcie. Ale z racji tego, ¿e termin wypad³ rano... no có¿, trudno. Najwy¿ej dorwê kogo¶ z tam obecnych
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Cytat:
Jak by³am 2 raz to tam by³y same osoby 5raz i wiêcej i jak powiedzia³am, który raz jestem to wszyscy `O to jeszcze siê tutaj nachodzisz` i ca³y czas opowie¶ci na jakich g³upotach nie zdali |
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Dziewczyny... a ja nigdy Kathy Reichs nie czyta³am, gdyby nie ten w±tek, to nawet bym nie wiedzia³a, ¿e jakie¶ ksi±¿ki istniej±. Ale cz³owiek ma³o wie o ¶wiecie
![]() Scrubs- te¿ mi nie znane. Nasz w±tek jest bardzo edukacyjny, nie tylko eLkowo ![]() Rosswell ![]() Zbuntowany - nie wypatrzony, znudzi³ mi siê w miêdzy czasie moja przyjació³ka za to ogl±da³a dwa razy! hehEyo a w That's 70's show! pamiêtasz odcinek o wyprzeda¿y gara¿owej? - mój faworyt!... nie obejrza³am jeszcze wszystkich odcinków Czyli moc atrakcji przede mn±To siê nazywa OFF TOP... :/ ale nie mog³am siê powstrzymaæ ![]() My¶la³am, ¿e pierwsza wygrzeba³am ten PDF z pytaniami, a Wy ju¿ wszystko wiecie;P
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Liwiusz - ja sie sama eLk± odwozi³am, isntr mia³ zakaz mówienia sprawczyni wszystkiego kiedy mam egz. I by³am sama. Zreszt± u nas jest tak, ze nie mo¿e byæ nikt z Tob±. Ewentualnie mo¿na przez p³ot rozmawiaæ, ale jak leje to...
Na ostatni zosta³am zawiezona mimo mojego oporu. I dlatego jak wysz³am to kto¶ na mnie czeka³. A taki ch³opak st³a przy p³ocie i siê ¶mia³. Ja szczêsliwa, tamta p³acze od kiedy wysiad³am z samochodu. Komiczne to by³o.
|
#953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A znaj±c siebie... i tak pewnie nie wytrzymam d³ugo i zagadam jakiego¶ biedaka/biedaczkê na ¶mieræ ![]() Cytat:
![]() Naprawdê polecam, twórczo¶æ Kathy jest ¶wietna, chocia¿ ksi±¿kowy ¶wiat nie ma zbyt wiele wspólnego z tym serialowym. jomic, musia³o to naprawdê fajnie wygl±daæ
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 897
|
Cytat:
Ja na teorii tylko patrzy³am czy te ma³e cyferki s± zielone czy czerwone ![]() A jak zda³am to te¿ siê rozrycza³am wiêc T¯ jak wysz³am ju¿ mnie chcia³ pocieszaæ a jak powiedzia³am ¿e zda³am to tak nie móg³ uwierzyæ ¿e siê a¿ obrazi³am ¿e ma tak ma³o wiary we mnie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siê wystraszy³am, ¿e co¶ siê sta³o i dlatego p³acze. A ta "bo zda³a¶. JAkby¶ nie zda³a to bym dopiero mia³a s³uchania, ze to przeze mnie". Tak sobie z radosci p³aka³a.
Ja nie chcia³am tychy ludzi s³uchaæ. Wyci±gnêlam ksi±¿kê i chocia¿ pewnie nawet s³owa bym nie powtórzy³a z tego co przeczyta³am to stara³am siê ich nie s³uchaæ. Nie uda³o siê. I w poczekalni jest tv. Przymierzam siê do remontu ³azienki. Od 2 dni szukam inspiracji. Mam pewn± wizjê i chyba nie pasuje. Zamarzy³y mi siê czarne p³ytki w ³azience co ma ok 3,5m kwadratowego. Co¶ wymy¶lê. Ale czarna siê pojawi±. Musz±.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-02 o 16:51 |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej!
ja dzisiaj mia³am maraton po sklepach, ale kupi³am to co planowa³am
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwiszon, wypróbowa³a¶ herbatê z pomarañczami?
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jomic dziêki, ¿e mi przypomnia³a¶
zapomnia³am kupic pomarañczy, polecê jeszcze wieczorkiem do biedronki wiedzia³am, ¿e zapomnê o czym¶
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam ochotê na jakiegos fast fooda...
I ju¿ wszsytko wiem, rozrysowane, policzone Tylko przekonaæ resztê do tej mojej czarnej wizji
|
#960 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Czasami zaluje ze ja nie mam takich wrazen po niezdanym egzaminie, tzn. ze placz, pocieszanie kolejne terminy, mozze jakies jazdy dodoatkowe, atak to nie mam co wspominac, zdalam, polecialam na meza na parking, zrobilam smutna mine, usmialam sie ze go nabralam, zadzwonilam do pana Jureczka za zdalam, kupilismy winko, wypilismy z mezem, chodzilam zakrecona za trzy dni i juz... jutro minie trzeci miesiac.
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

Mam tylko nadziejê, ¿e moje autko jak najszybciej do mnie dotrze
No ale trudno i tak jak mówiê, tu po S³upsku nie bêdê ju¿ mia³a ¿adnych oporów, bo znam to miasto na wylot

. Udzieli³o mi siê i tak p³aka³ysmy we dwie pod t± bram± i potem w samochodzie. Potem siê cieszy³am, podobno g³o¶no, ale jak wsiad³am do autobusu i zaczê³am pisaæ sms do Instr (noe mog³am zadzw bo bym siê rozrycza³a do s³uchawki) to mi taaakie ³zy lecia³y. I tak mi zosta³y. Do niedzieli (od czwartku) jak pomy¶la³am, ze ju¿ po to p³acz. I teraz te¿ mi jakos dziwnie. Po niezdanym ¶mia³am siê przez tydz, a tutaj ³zy.
Jak by³am 2 raz to tam by³y same osoby 5raz i wiêcej i jak powiedzia³am, który raz jestem to wszyscy `O to jeszcze siê tutaj nachodzisz` i ca³y czas opowie¶ci na jakich g³upotach nie zdali