Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-02, 14:21   #931
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

A ja zg³osi³am, ze rozwi±za³±m. Przyszed³ pan, kaza³ nacisn±æ koniec. Nacisnê³am i nic. ¯adnego wielkiego napisu ZDA£A¦, ja w stresie, ju¿ mi g³upio. Dopiero mi palcem pokaza³ takie ma³e literki ze 18/18

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

mia³am zrobiæ sobie odwyk. I co? I z Wami siê nie da. Wygnajcie mnie, zablokujcie albo co tam jeszcze. Zajêcie mi znajdzie jakie¶.

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:30   #932
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Z w³a¶ciwego teoretycznego to pamiêtam tyle, ¿e mia³am stanowisko nr 1, z lewej by³o okno, a z prawej dwie dziewczyny, które nie zda³y. Nacisnê³am koniec i wychodz±c zapyta³am pana którymi drzwiami do wyj¶cia. Pó¼niej siê zorientowa³am, ¿e oba wyj¶cia prowadz± do tego samego pomieszczenia.

Jomic, a czemu chcesz uciekaæ? Ja powinnam st±d i¶æ. Uczyæ siê.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:35   #933
jomic
Zakorzenienie

Eroll, bo ja sie uzale¿niam. Mia³ byæ odwyk po Twoim egz - by³ trochê przymusowy.
Douczaæ to siê bêdê wkrótce o emisji CO2. Blee. Kolejny wniosek bêdzie.

U nas testy robi siê w sali co ma szklane ¶ciany. I pan na pocz±tku powiedzia³ co po wyjsciu (tzn w któr± stronê Ci co zdali a w któr± Ci co nie zdali - 1 albo 2 osoby na 15). Ja mia³am chyba stanowisko 10, pod ¶cian± w k±cie a nade mn± tablica z instr obs³ugi tego cuda. Bo trochê siê ba³am (mimo, ze wewn robi³am na tym samym), ze powciskam co¶ nie tak. Okaza³o siê, ze niepotrzebnie. Ale brak wielkiego wyniku to mnie zestresowa³.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-01-02 o 14:37
Stary 2011-01-02, 14:42   #934
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Dziewczyny mogê was prosiæ ¿eby¶cie jutro trzyma³y kciuki za moj± przyjació³kê bo jutro zdaje ju¿ 3 raz
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:45   #935
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
House z lektorem to grzech! Hugh Laurie ma tak seksowny g³os, ¿e rozp³ywam siê jak tylko go us³yszê (s³ysza³a¶ o The Band from TV?). Oczywi¶cie grzechem by³oby nie wspomnieæ o Dr Chase - jego akcent wymiata i dr Wilsonie - tego pana to kocham za ca³okszta³t

Liwiusz
, nie wiem czy ju¿ pisa³a¶ i mi umknê³o, ale kiedy masz egzamin?
Ja kocham ich wszystkich, bez wyj±tku
The Band from TV? Nie s³ysza³am, ale lecê siê dokszta³ciæ do wujka google ;]
A egzamin, tak jak w podpisie - 12 styczeñ. Zaczynam powoli odczuwaæ dziwne poddenerwowanie ;p

Cytat:
Napisane przez Haylee
Dziewczyny, w sumie to dziwne, ale bojê siê, ¿e co¶ ¼le naklikam na tych "planszach" do zaznaczania (na samym egzaminie, te A, B,C, koniec, itp)
Mam siê baæ czy to moje urojenia?
U mnie to nawet bardzo prawdopodobne, bo ja z natury jestem okropnie roztrzepane dziecko, a jeszcze jak siê zestresujê - kaplica!
Haha, zawsze my¶la³am, ¿e to bêdzie taki wielki napis, czy zda³am czy nie, ale dobrze, ¿e powiedzia³y¶cie - nie bêdê od razu panikowaæ jak nic takiego mi siê nie wy¶wietli

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:47   #936
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

matyldaaa,kciuki bêd± zaci¶niête jak siê ju¿ czego¶ dowiesz, to zdaj nam relacjê jak jej posz³o

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:53   #937
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Jomic, te¿ siê uzale¿ni³am i póki co nie mogê tego zmieniæ ;p
Jeszcze tylko angielskie podanie o pracê, list o wypadku w górach i mogê siê wzi±æ na s³uchanie tych beznadziejnych nagrañ.

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny mogê was prosiæ ¿eby¶cie jutro trzyma³y kciuki za moj± przyjació³kê bo jutro zdaje ju¿ 3 raz

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kocham ich wszystkich, bez wyj±tku
The Band from TV? Nie s³ysza³am, ale lecê siê dokszta³ciæ do wujka google ;]
A egzamin, tak jak w podpisie - 12 styczeñ. Zaczynam powoli odczuwaæ dziwne poddenerwowanie ;p
W takim razie youtube i The Band from TV - You can't always get what you want.

Na denerwowanie przyjdzie czas. Pierwszy raz jest najlepszy

Edytowane przez Eroll
Czas edycji: 2011-01-02 o 14:54
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:55   #938
jomic
Zakorzenienie

matyldaaaa -
Bêdê mieæ podobn± pro¶bê na pi±tek 07.01.

Dziewczyny nie bójcie siê tego panela do egz. Jest czas, zeby popróbowac, jest próbny test, guziki s± du¿e, jest duuu¿o czasu, spokojnie. To nie gryzie. Wszystkie pytania mo¿na spr. I nawet jak siê ³apka trzêsie to da siê trafiæ w A,B,C. U mnie jest tak, ¿e nie wolno samemu wcisn±æ koniec - musi byæ obok egz. Ale to te¿ powiedzieli przed.

spotka³am siê z odkurzaczem - wywalê tê choinkê przez balkon!!Zrobi³abym to dzi¶, ale nie chce mi siê jej spod balkonu zbieraæ.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-01-02 o 14:58
Stary 2011-01-02, 15:03   #939
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Hej Gadu³y
Nie wiem czy by³o, bo nie zawsze nad±¿am czytaæ Przed chwil± znalaz³am

http://www.mi.gov.pl/files/0/1792131...ostateczny.pdf

W oczekiwaniu na dzidziê....

milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:08   #940
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
szkoda, ¿e autko zostaje, ale co poradziæ
nic mi nie mów o poniedzia³ku, zacznie siê znów... i nied³ugo sesja
No w³a¶nie, niestety nic na to nie poradzê Mam tylko nadziejê, ¿e moje autko jak najszybciej do mnie dotrze Tu po S³upsku na pewno nie bêdê siê ba³a je¼dziæ
A o uczelelni nic mi nie mów Ca³y styczeñ zapowiada siê masakrycznie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Kar0link4 - to czekaj cierpliwie. Szkoda, ze nie pojedziesz sama. A tak wogóle to poje¼dzi³a¶ trochê w tej przerwie?
Trochê je¼dzi³am, ale to prawie to samo co nic No ale trudno i tak jak mówiê, tu po S³upsku nie bêdê ju¿ mia³a ¿adnych oporów, bo znam to miasto na wylot

Cytat:
Oczywi¶cie, kciuki zaci¶niête

A ja o trzymanie kciuków bêdê Was prosi³a w ¶rodê, bo te¿ po raz trzeci zdaje moja siostra

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:12   #941
jomic
Zakorzenienie

No to mamy egzaminacyjny tydzieñ. Trzeba siê przygotowac. Jak±s maseczkê na twarz albo co¶...

Stary 2011-01-02, 15:15   #942
liwiusz
Rozeznanie

Oczywi¶cie obowi±zkowo bêdziemy trzymaæ kciuki
Cytat:
W takim razie youtube i [I]The Band from TV - You can't always get what you want.
Zakocha³am siê w tym coverze

milvunia83, te¿ to widzia³am. I chyba sobie wydrukujê, bo za cholerê nie potrafiê uczyæ siê z komputera.

A ja chyba zaparzê sobie herbatkê z cytryn± i zabiorê siê za przypomnienie wtorkowych wielomianów.

Stary 2011-01-02, 15:23   #943
jomic
Zakorzenienie

liwiusz, to ja siê z Tob± napijê je¶li pozwolisz. Komu¶ jeszcze co¶?

Stary 2011-01-02, 15:32   #944
liwiusz
Rozeznanie

Proszê bardzo, w towarzystwie smakuje o wiele lepiej.
Tak sobie popijam, popijam i mnie na wspomnienia wziê³o. Nie tak dawno zapisywa³am siê na egzamin w swoim MORDzie i zosta³am wy¶ciskana przez nieznajomego ch³opaka, któremu w koñcu uda³o siê zdaæ to wymarzone prawko. Ta rado¶æ w jego oczach, nastroi³o mnie to tak mega pozytywnie, ¿e wraca³am do domu z ogromnym zacieszem na buzi

Stary 2011-01-02, 15:34   #945
jomic
Zakorzenienie

To pomy¶l sobie jak bêdziesz wygl±dac 12.01. Chocia¿ jakby na mnie popatrzy³ to by zw±tpi³.

Stary 2011-01-02, 15:41   #946
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
(...)
Uwielbiam House'a, chocia¿ ogólnie nie znoszê ogl±daæ filmów/seriali/czegokolwiek z denerwuj±cym, polskim lektorem i przewa¿nie ogl±dam w sieci z napisami
Swojego czasu by³am ogromn± fank± Bones (brr, polsatowski lektor potrafi naprawdê skiep¶ciæ ten serial), ale z serii na seriê moja mi³o¶æ siê ulatnia³a. Twórcy zepsuli ca³± specyfikê serialu w dalszych ods³onach, koncentruj±c siê g³ównie na mi³osnym w±tku. Szkoda.
I to ca³a moja serialowa biblioteczka, któr± i tak ogl±dam wielkimi zrywami po kilka odcinków na raz ; d

(...)

Du¿o moich znajomych by³o w³a¶nie takich, ¿e styczno¶æ z autem mieli ju¿ na d³ugo przed rozpoczêciem kursu. Jasne, wiadomo, ¿e w niektórych kwestiach mieli ³atwiej - wcze¶niej opanowali obs³ugê auta, wiêc wiêkszo¶æ czasu mogli po¶wiêciæ na szlifowanie umiejêtno¶ci, ale znowu z drugiej strony w grê wesz³y stare, niekoniecznie dobre nawyki, z którymi musieli walczyæ
Co do seriali -ogl±dam albo z napisami albo najczê¶ciej - w ogóle bez niczego ;P Moja ulubiona metoda na podtrzymanie zdolno¶ci do porozumiewania siê po angielsku (najlepsze, ¿e czasem mam sny po angielsku czekam na jaki¶ sen z napisami)

a Bones nie ogl±da³, wolê ksi±¿ki Kathy ;P kompletuje je namiêtnie

a co do autek - ja by³am przekonana ¿e nie dam rady no bo jak to skoro nigdy nie prowadzi³am ;P ale siê okazuje ¿e radê mo¿na daæ i jest dobrze

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Poka¿ wiadomo¶æ
Kumpel mi ten film poleci³ i nawet podarowa³... i przez niego go obejrza³am... Ale by³am na niego w¶ciekla! Ten film zmasakrowa³ mój wewnêtrzny spokój na kilka dni! Tyle brytalno¶ci! Cz³owiek niczym zwierzê.. oj nie dla mnie

Ja jestem cz³owiek wychowany na "Z archiwum X" mój kultowy serial A teraz co¶ w stylu House, CSI NY, Ko¶ci... Ró¿owe lata 70!
Z polskich tasiemców - te¿ czasem "Pierwsza mi³o¶æ"- co tam siê wyrabia! hehe - pamiêtacie porwanie Marysi, jak pamiêæ straci³a i na rurze tañczy³a!?

(...)
Oo That's 70's show! Uwielbiam ale widzia³am ca³o¶æ tyle razy ¿e znam teksty na pamiêæ zreszta tak jak ze scrubsów

Oj a Z Archiwum X te¿ siê ogl±da³o.
Chociaz z seriali mojej "m³odo¶ci" to oczywiscie hicior Zbuntowany Anio³ :P Jezioro Marzeñ a potem Rosswell ;P

Cytat:
House z lektorem to grzech! Hugh Laurie ma tak seksowny g³os, ¿e rozp³ywam siê jak tylko go us³yszê (s³ysza³a¶ o The Band from TV?). Oczywi¶cie grzechem by³oby nie wspomnieæ o Dr Chase - jego akcent wymiata i dr Wilsonie - tego pana to kocham za ca³okszta³t

Liwiusz
, nie wiem czy ju¿ pisa³a¶ i mi umknê³o, ale kiedy masz egzamin?

(...)
oj tak, Laurie ma rewelacyjny g³os
zreszt± sporo seriali traci urok kiedy nie s³ychaæ gry g³osem aktorów ¿e tak powiem - no bo lektor to tak czyta ¿eby czytaæ, zero emocji, niczego

Cytat:
kciuki mode on

Cytat:
No to mamy egzaminacyjny tydzieñ. Trzeba siê przygotowac. Jak±s maseczkê na twarz albo co¶...
mam nadzieje, ¿e bedzie du¿oooo relacji i du¿ooo pozytywów :P

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:42   #947
liwiusz
Rozeznanie

Haha, bêdê jednym wielkim k³êbkiem nerwów - to wiem na pewno.
I jeszcze przez d³ugi czas bêdê siê trz±¶æ jak galareta, bez wzglêdu na wynik.

Niby dlaczego by zw±tpi³?

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
a Bones nie ogl±da³, wolê ksi±¿ki Kathy ;P kompletuje je namiêtnie
Kathy pisze ¶wietne ksi±¿ki, zawsze poch³aniam je w jeden wieczór!

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-02 o 15:45
Stary 2011-01-02, 15:48   #948
jomic
Zakorzenienie

Liwiusz - vallerin, persen albo ... wiza¿ na stres
Jak wysiad³am z samochodu taka to za bram± czeka³a sprawczyni tego wszystkiego taka. Udzieli³o mi siê i tak p³aka³ysmy we dwie pod t± bram± i potem w samochodzie. Potem siê cieszy³am, podobno g³o¶no, ale jak wsiad³am do autobusu i zaczê³am pisaæ sms do Instr (noe mog³am zadzw bo bym siê rozrycza³a do s³uchawki) to mi taaakie ³zy lecia³y. I tak mi zosta³y. Do niedzieli (od czwartku) jak pomy¶la³am, ze ju¿ po to p³acz. I teraz te¿ mi jakos dziwnie. Po niezdanym ¶mia³am siê przez tydz, a tutaj ³zy.
herbakê ju¿ mam, parzy siê

Stary 2011-01-02, 16:00   #949
liwiusz
Rozeznanie

Hm, mo¿e faktycznie wypróbujê co¶ na uspokojenie. Co prawda instruktor mi powiedzia³, ¿e dostanê kopniaka w ty³ek i mam nie panikowaæ, ale to i tak nic nie da ;D
Te¿ tak mam, ¿e od razu udziela mi siê nastrój drugiej osoby. I o ile ten kto¶ siê cieszy, to nie mam nic przeciwko, jest fajnie, ale jak p³acze... sama od razu powstrzymujê siê, ¿eby siê nie rozkleiæ i z³oszczê siê na siebie, ¿e taka ze mnie ciapa trochê ; p
Ja na egzamin pojadê chyba sama, chocia¿ chcia³abym mieæ jakie¶ wsparcie. Ale z racji tego, ¿e termin wypad³ rano... no có¿, trudno. Najwy¿ej dorwê kogo¶ z tam obecnych

Stary 2011-01-02, 16:07   #950
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Cytat:
Hm, mo¿e faktycznie wypróbujê co¶ na uspokojenie. Co prawda instruktor mi powiedzia³, ¿e dostanê kopniaka w ty³ek i mam nie panikowaæ, ale to i tak nic nie da ;D
Te¿ tak mam, ¿e od razu udziela mi siê nastrój drugiej osoby. I o ile ten kto¶ siê cieszy, to nie mam nic przeciwko, jest fajnie, ale jak p³acze... sama od razu powstrzymujê siê, ¿eby siê nie rozkleiæ i z³oszczê siê na siebie, ¿e taka ze mnie ciapa trochê ; p
Ja na egzamin pojadê chyba sama, chocia¿ chcia³abym mieæ jakie¶ wsparcie. Ale z racji tego, ¿e termin wypad³ rano... no có¿, trudno. Najwy¿ej dorwê kogo¶ z tam obecnych
No ja raczej bym nie radzi³a, bo te osoby mog± co najwy¿ej zdemotywowaæ Jak by³am 2 raz to tam by³y same osoby 5raz i wiêcej i jak powiedzia³am, który raz jestem to wszyscy `O to jeszcze siê tutaj nachodzisz` i ca³y czas opowie¶ci na jakich g³upotach nie zdali
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:09   #951
milvunia83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 581

Dziewczyny... a ja nigdy Kathy Reichs nie czyta³am, gdyby nie ten w±tek, to nawet bym nie wiedzia³a, ¿e jakie¶ ksi±¿ki istniej±. Ale cz³owiek ma³o wie o ¶wiecie
Scrubs- te¿ mi nie znane. Nasz w±tek jest bardzo edukacyjny, nie tylko eLkowo

Rosswell by³ tam taki fajny kole¶ - chyba Michael? Nie mog³am przegapiæ ani odcinka
Zbuntowany - nie wypatrzony, znudzi³ mi siê w miêdzy czasie moja przyjació³ka za to ogl±da³a dwa razy! heh

Eyo a w That's 70's show! pamiêtasz odcinek o wyprzeda¿y gara¿owej? - mój faworyt!... nie obejrza³am jeszcze wszystkich odcinków Czyli moc atrakcji przede mn±

To siê nazywa OFF TOP... :/ ale nie mog³am siê powstrzymaæ

My¶la³am, ¿e pierwsza wygrzeba³am ten PDF z pytaniami, a Wy ju¿ wszystko wiecie;P

W oczekiwaniu na dzidziê....

milvunia83 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:12   #952
jomic
Zakorzenienie

Liwiusz - ja sie sama eLk± odwozi³am, isntr mia³ zakaz mówienia sprawczyni wszystkiego kiedy mam egz. I by³am sama. Zreszt± u nas jest tak, ze nie mo¿e byæ nikt z Tob±. Ewentualnie mo¿na przez p³ot rozmawiaæ, ale jak leje to...
Na ostatni zosta³am zawiezona mimo mojego oporu. I dlatego jak wysz³am to kto¶ na mnie czeka³. A taki ch³opak st³a przy p³ocie i siê ¶mia³. Ja szczêsliwa, tamta p³acze od kiedy wysiad³am z samochodu. Komiczne to by³o.

Stary 2011-01-02, 16:26   #953
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
No ja raczej bym nie radzi³a, bo te osoby mog± co najwy¿ej zdemotywowaæ Jak by³am 2 raz to tam by³y same osoby 5raz i wiêcej i jak powiedzia³am, który raz jestem to wszyscy `O to jeszcze siê tutaj nachodzisz` i ca³y czas opowie¶ci na jakich g³upotach nie zdali
Z racji tego, ¿e wiêkszo¶æ moich znajomych eLkowe perypetie albo ma ju¿ za sob± (ale i w koñcu na najm³odsz± z nich przyszed³ czas ^^) albo w ogóle nie planuje w najbli¿szej przysz³o¶ci ¿adnych ruchów w tym kierunku to nas³ucha³am siê ju¿ tyyyylu opowie¶ci, ¿e to g³owa ma³a. I w³a¶ciwie, kiedy by³am jeszcze w czasie kursu to nawet mi pomog³y - wymienia³am uwagi ze swoim instruktorem na temat najczê¶ciej pope³nianych b³êdów (kiedy kole¿anka nie zda³a na zawracaniu, przy ka¿dej mo¿liwej okazji musia³am t³umaczyæ czy i dlaczego nie mogê wykonaæ tego manewru w tym konkretnym miejscu).
A znaj±c siebie... i tak pewnie nie wytrzymam d³ugo i zagadam jakiego¶ biedaka/biedaczkê na ¶mieræ

Cytat:
Napisane przez milvunia83 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny... a ja nigdy Kathy Reichs nie czyta³am, gdyby nie ten w±tek, to nawet bym nie wiedzia³a, ¿e jakie¶ ksi±¿ki istniej±. Ale cz³owiek ma³o wie o ¶wiecie
[SIZE=2]Scrubs- te¿ mi nie znane. Nasz w±tek jest bardzo edukacyjny, nie tylko eLkowo
Dlatego ten w±tek tak uzale¿nia
Naprawdê polecam, twórczo¶æ Kathy jest ¶wietna, chocia¿ ksi±¿kowy ¶wiat nie ma zbyt wiele wspólnego z tym serialowym.

jomic, musia³o to naprawdê fajnie wygl±daæ

Stary 2011-01-02, 16:31   #954
owieczkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 897

Cytat:
Liwiusz - vallerin, persen albo ... wiza¿ na stres
Jak wysiad³am z samochodu taka to za bram± czeka³a sprawczyni tego wszystkiego taka. Udzieli³o mi siê i tak p³aka³ysmy we dwie pod t± bram± i potem w samochodzie. Potem siê cieszy³am, podobno g³o¶no, ale jak wsiad³am do autobusu i zaczê³am pisaæ sms do Instr (noe mog³am zadzw bo bym siê rozrycza³a do s³uchawki) to mi taaakie ³zy lecia³y. I tak mi zosta³y. Do niedzieli (od czwartku) jak pomy¶la³am, ze ju¿ po to p³acz. I teraz te¿ mi jakos dziwnie. Po niezdanym ¶mia³am siê przez tydz, a tutaj ³zy.
herbakê ju¿ mam, parzy siê
Ja te¿ po pora¿kach (4:/) pisa³am tylko smsy bo z natury jestem p³aczliwa, a w s³uchawke to ju¿ na pewno bym siê rozrycza³a i zasmarka³a telefon.

Ja na teorii tylko patrzy³am czy te ma³e cyferki s± zielone czy czerwone

A jak zda³am to te¿ siê rozrycza³am wiêc T¯ jak wysz³am ju¿ mnie chcia³ pocieszaæ a jak powiedzia³am ¿e zda³am to tak nie móg³ uwierzyæ ¿e siê a¿ obrazi³am ¿e ma tak ma³o wiary we mnie
Stary 2011-01-02, 16:32   #955
jomic
Zakorzenienie

Ja siê wystraszy³am, ¿e co¶ siê sta³o i dlatego p³acze. A ta "bo zda³a¶. JAkby¶ nie zda³a to bym dopiero mia³a s³uchania, ze to przeze mnie". Tak sobie z radosci p³aka³a.
Ja nie chcia³am tychy ludzi s³uchaæ. Wyci±gnêlam ksi±¿kê i chocia¿ pewnie nawet s³owa bym nie powtórzy³a z tego co przeczyta³am to stara³am siê ich nie s³uchaæ. Nie uda³o siê. I w poczekalni jest tv.

Przymierzam siê do remontu ³azienki. Od 2 dni szukam inspiracji. Mam pewn± wizjê i chyba nie pasuje. Zamarzy³y mi siê czarne p³ytki w ³azience co ma ok 3,5m kwadratowego. Co¶ wymy¶lê. Ale czarna siê pojawi±. Musz±.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-01-02 o 16:51
Stary 2011-01-02, 16:50   #956
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

hej, hej! jejku znowu tyle do nadrabiania...

ja dzisiaj mia³am maraton po sklepach, ale kupi³am to co planowa³am
Stary 2011-01-02, 16:53   #957
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
ja dzisiaj mia³am maraton po sklepach, ale kupi³am to co planowa³am
Ja mam jutro. Od apteki do wemy

Sylwiszon, wypróbowa³a¶ herbatê z pomarañczami?

Stary 2011-01-02, 16:55   #958
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

aaa jomic dziêki, ¿e mi przypomnia³a¶ zapomnia³am kupic pomarañczy, polecê jeszcze wieczorkiem do biedronki wiedzia³am, ¿e zapomnê o czym¶
Stary 2011-01-02, 17:08   #959
jomic
Zakorzenienie

Ale mam ochotê na jakiegos fast fooda...
I ju¿ wszsytko wiem, rozrysowane, policzone Tylko przekonaæ resztê do tej mojej czarnej wizji

Stary 2011-01-02, 17:28   #960
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Czasami zaluje ze ja nie mam takich wrazen po niezdanym egzaminie, tzn. ze placz, pocieszanie kolejne terminy, mozze jakies jazdy dodoatkowe, atak to nie mam co wspominac, zdalam, polecialam na meza na parking, zrobilam smutna mine, usmialam sie ze go nabralam, zadzwonilam do pana Jureczka za zdalam, kupilismy winko, wypilismy z mezem, chodzilam zakrecona za trzy dni i juz... jutro minie trzeci miesiac.

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.