|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Zawsze ciężko sobie przypomnieć co, kto mówił
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Dziewczynki brała któraś z Was udział w zamówieniach zbiorowych? chodzi mi o ubraniowe
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki moje kochane! przywołuje Was do porządku
![]() Przypominam, że jak co roku w okresie świąteczno-sylwestrowym, następuje wieeeelka reaktywacja naszego wątku tak to jest jak ludzie maja wolne i siedzą w domu więc jeszcze tydzień i czekam na ogromną masę wiadomości! ;]A tutaj coś żeby przyszedł do nas ten świąteczny nastrój: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=24650
|
#4263 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
a ja nie mam czasu. Bylam dzis u promotorki... Ona jest bardzo zadowolona, ze tyle informacji wyciągnęłam z firmy Żeby poprawić sobie humor, wybralam sie na zakupy kosmetyczne Copy, Lim wybaczcie ale bardzo watpliwe ze bede w weekend w Wawie. Okaze sie jakos pod koniec tygodnia co i jak. Jeśli sie jednak okaze, ze wroce to na pewno dam Wam znac /dreptam wyprobowac szampon. Moze moje wlosy cos odzyją i przestaną wypadać
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten sam problem![]() ah co do sptkania.....co powiesz/powiecie na przed sylwestrem albo zaraz po nowy roku? ja jestem do max 6 stycznia w Polsce
|
|
#4265 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Zobacze jak bedzie, jak wyschna. Jesli po 2 razach beda do dupy, to pojde i kupie tania nivea Odnosnie spotkania - Ja Ci powiem, jak mi obrone wyznacza. A bede wiedziec raczej do konca tygodnia
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jakis kokosowy dla takich wlosow plus odzywka pantene pro vie ( wiadomo o co chodzi) i moje wlosy sa fajne ale mimo wszystko to chyba nie jest to czego moje wlosy chca
|
#4267 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Dam Ci sprawdzic ten szampon i odzywke jak przyjedziesz. Watpie ze caly zuzyje
|
#4268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze w tym roku święta tak beznadziejnie wypadły w sam weekend ![]() Cytat:
Cytat:
2 tygodnie stosowania to minimum
|
|
#4269 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Juz coraz blizej konca inzynierki (do jutra mam poprawic wszystko!) i zaniesc. A ja juz mam dosc i pustke w glowie
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam takie ładne kiedyś a niedługo pewnie będę łysa chyba rzeczywiście przestanę farbować ![]() Powodzenia w wykańczaniu inżynierki
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Widzę,że mowa o kosmetykach do włosów. Ja ostatnio jestem zauroczona właśnie L'orealem, ale tą serią professionel. Mam szampon i odżywkę "total repair" i dodatkowo odżywkę "thermo repair" i zdecydowanie widzę po moich włosach poprawę A umówmy się... Są one wyjątkowo trudne do współpracy. Moje koleżanki z pracy (zamawiałyśmy kosmetyki razem) też są bardzo zadowolone, tak więc myślę Copy, że mogę Ci z czystym sumieniem je polecić. Trinette- szkoda, że nie będzie Cię w weekend w Wawie... Strasznie się za Tobą stęskniłam! Ale my Copy chyba umówimy się na jakąś kawkę w niedzielę, co? Muiee- Ciebie nawet nie pytam, bo na pewno w odpowiedzi usłyszę całą listę wymówek Trinette- jeszcze z Tobą nie skończyłam ![]() To jednak wyjeżdżacie na sylwka? Nie robicie go u Was? A jeśli chodzi o prezent ja wybrałabym chyba tak jak podpowiadały dziewczyny książkę, albo może jakąś płytę ulubionego wykonawcy? DVD z filmem, który się tej pannie podoba? U mnie wszystko ok. W pracy jestem zakopana w jakimś tasiemcowym obliczaniu wszystkiego dzielonego przez wszystkie inne i momentami jedyne, na co mam ochotę to wziąć butelkę wody mineralnej i rytmicznie uderzać nią w głowy CO PONIEKTÓRYCH współpracowników. No ale... Sama tego chciałam. Pytali na rozmowie kwalifikacyjnej to powiedziałam "tak". No to teraz mam! ![]() Poza tym dopadło mnie przeziębienie i nie rozstaję się z chusteczką, a mówię tylko z seksowną chrypą Porażka ![]() A tak już zupełnie na końcu zdradzę Wam, że poznałam kogoś. Wydaje się bardzo fajnym facetem, ale jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie, więc na razie nie chcę zdradzać żadnych szczegółów (mam tendencję do zapeszania ).W każdym razie na sylwestra idziemy razem ![]() Zmykam
|
#4272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O ile coniedzielny kac nie wbije mnie w podłogę to chętnie ![]() Cytat:
) i nawet z daleka nie widziałam żadnego interesującego faceta przez ten czas nawiasem mówiąc, mój eks już obnosi się na fejsie z nową dziunią
|
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
Tri koniecznie daj znać z co z tym szamponem bo moja siostra strasznie wlosy gubi :P
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że całkiem znośnie. Gdzieś na poczcie mam maila z linkiem do aukcji. Jak go zlokalizuję to Ci podeślę Liczę, że do popołudnia wydobrzejesz ![]() Aaaaa... W sumie to tak przypadkiem się poznaliśmy ![]() Cytat:
Za to mój ostatni eks podobno po naszym rozstaniu desperacko szuka dziewczyny, ale biedny trafia na same "jednorazówki". Ostatnio- hit hitów!- poznał jakąś pannę i nawet mu się spodobała, ale jego zapał osłabł, gdy na pierwszej randce zapytała czy może z nim zamieszkać! Bo obecnie mieszka ze swoim byłym facetem i nie może sobie pozwolić na to, żeby się wyprowadzić na swoje... Heh, jednak jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie ![]() Trinette- zapomniałam Ci odpisać na gmailu. Wyobraź sobie, że pracuje się Pocztę miałam owszem otwartą, ale jako okienko jedno z wielu i nawet na nią nie patrzyłam, o! U mnie w sumie nic ciekawego, więc całuję gorąco i zmykam
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taką nadzieję
i wtedy napewno bede dysponowana ![]() Cytat:
zakładając że nie kręcił już czegoś z nią zanim się rozstaliśmy, co jest moim zdaniem dość prawdopodobne mniejsza o to, i tak się słabo dogadywaliśmy ale jednak mi trochę przykro mimo wszystko mam nadzieję że nowa panna szybko puści go kantem ![]() Haha, sprawiedliwość w końcu każdego dosięgnie
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() jak tam u Was zaczeło sie juz świateczne szaleństwo...?? wyobrazcie sobie,ze ja w środe siedzac w pracy zdałam sobie sprawe,ze świeta sa za tydzien,a zyłam w przekonaniu,ze za 2... cały czas myslałam,ze 17 piatek to dopiero w nastepny piatek jest.... oczywiscie swoim zaskoczeniem rozbawilam kilka osob i mielismy do konca dnia ubaw,ze w tym roku mnie świeta zaskoczyly... ![]() No i oczywiscie za tym idzie cale zamieszanie.... weekend poswiecimy z TZ na porzadki generalne. A potem trzeba zakupy porobic, prezenty...jeszcze w tym tygodniu mamy 2 wigilie firmowe. Jedna tylko z najblizszym gronem wspolpracownikow,a druga ma byc z cala firma... Masakra totalna... Nie wiem jak to ogarniemy,bo jeszcze naszym mama w przygotowaniach mamy pomoc... ![]() To bedzie wiec zabiegany tydzien.... Macie juz prezenty dla najblizszych?? Ja jestem w trakcie myslenia nad tym co komu kupic... jeszcze ani razu nie miałam tylu osoba kupowac prezentu...wiec czeka mnie troche latania. Za to dzis mam dzien nic nie robienia. Zrobilismy sobie z TZ wolne, obijamy sie, on zrobil pierogi na obiadek, ja tylko nastawilam pranie A jak w ogole wyglada u Was okres miedzy swietami,a a nowym rokiem? pracujecie?? ja mam tydzien wolnego... chyba jajko zniose sama w domu,bo TZ zalapał sie na ten tydzien do pracy na innej hali w naszej firmie- i to jeszcze na drugie zmiany. Wlasnie zaparzylam sobie pyszna herbatke- karmelowo-waniliowa i zamierzam sie relaksowac jeszcze poki moge za oknem sypie snieg i mam juz dosc tej zimy... nic tylko pod kocyk sie schowac i z domu nie wychodzic w taka pogode...
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
mam bilet
![]() w Polsce bede od 24 rano do 6 stycznia
|
#4278 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Mam 5 z pracy dyplomowej
Jeszcze tylko obrona i koniec ![]() Lim, Copy niestety nie pójdę w niedzielę na kawe, bo dopiero w poniedzialek wracam (jak zalatwie wszystkie papiery typu obiegówka, zdjecia itp.) Dziś juz nie zdazylam bo tata sie zaczal denerwowac. Facet praktycznie 5h spedzil w samochodzie, czekajac na mnie I uratowal mi zycie, Ledwo zdazylam oddac. Oświadczenie bylo pisane w samochodzie podczas jazdy
|
#4279 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Słuchajcie, słuchajcie
![]() Siedze sobie dzis w pracy i nagle pisze ktos do mnie na gg "Lubisz brunetow?" ![]() Za to TŻ załapał żart, jak mu o tym "podrywaczu z bozej łaski" i o zoofilii napisalam. TŻ stwierdził, ze skoro lubię zwierzaki to musi mi myszkę od klawiatury zabrać, bo jej jeszcze coś zrobię
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio znalazłam sposób jak obejść zabezpieczenia i mogłabym wchodzić na wizaz i fejsa w pracy, ale nawet nie mam na to czasu tyle roboty mamy.Co tu taka cisza ostatnio? ja jestem usprawiedliwiona ) i nawet nie było kiedy, a dziś jeszcze wigilia firmowa...
|
|
#4281 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczyny jutro wyjezdzam i watpie bym miala dostep do neta.
Dlatego życzę Wam Wesołych Świąt!! ![]()
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, wesołych, rodzinnych świąt Wam życzę!
Powracam niczym córa marnotrawna, na łono wątkowe... podczytywałam cały czas, ale tyle się różnych spraw działo, że nie miałam ochoty pisać. Przyjechałam na święta do domu, właśnie mam chwile odpoczynku przed pieczeniem makowca mam nadzieję, że w te świąteczne dni uda mi się wpaść do Was na dłużej, a wtedy napiszę co i jak u mnie, buziaki!
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
jezusie nazarenski od kilku dni zyje w obozie pracy
caigle pieczenia. sprzatania, klejenia i gotowania ![]() caluje pracowicie (wlasnie kleje uszka :P)
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane!!!
Życzę niezwykłych świątecznych radości, niezapomnianego smaku świątecznych specjałów, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami oraz wciąż nowych możliwości w życiu w Nowym Roku!!! Wesołych Świąt!!!
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
ja tez ja tez!
wesołych!
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Świąteczne dzień dobrrrrrrrrry!
![]() Jak Wam mija Boże Narodzenie, robaczki? Święty Mikołaj postarał się w tym roku? ![]() U mnie jak na razie jest PRZESYMPATYCZNIE. Święta są dokładnie takie jak być powinny: rodzinne, radosne, z kolędami i śmiechem maluchów w tle. Wigilię spędziłam w gronie najbliższych, czyli z rodzicami i bratem z rodziną (oraz z siostrą i szwagrem, ale już niestety tylko za pośrednictwem linii telefonicznej...). Oczywiście nie mogło się obyć bez wizyty Świętego Mikołaja. Załączam kilka fotek dla tych niedowiarków, którzy twierdzą, że nie istnieje Nawiasem mówiąc mój brat obskoczył w tym przebraniu jeszcze trzy domy oprócz naszego i śmiał się, że w przyszłym roku zacznie sobie słono za to liczyć. Chociaż możecie mi wierzyć, że za to gromkie "Ho! Ho! Ho!" i jego bezbłędne teksty warto zapłacić każdą cenę Wczoraj mieliśmy za to dwie imprezy urodzinowe, przy czym tak śmiesznie się złożyło, że jedne urodziny były 90, a jedne...2. Szczęśliwie udało nam się nie pomylić tortów A wieczorkiem kolega wyciągnął mnie na balety. Ale i tak najlepsza impreza to była chyba moja wigilia firmowa, na którą poszłam w czwartek. Szczerze mówiąc szłam z czystego obowiązku, z przekonaniem, że zmyję się, gdy tylko będzie wypadało, a bawiłam się do późnej nocy ![]() Ponieważ jak zwykle organizacją zajmowałam się ja wybrałam uroczy klimatyczny lokal stylizowany na lwowski. Nigdy tam jednak nie byłam i opierałam się tylko na rekomendacjach znajomych. Och, jaką mieli rację, że go polecali... BOSKO było! Największą atrakcją była przygrywająca przy stolikach orkiestra, a konkretnie dziewczyna z Syrii (a może Serbii? W każdym razie zagramaniczna ), która w powiewnej, egzotycznej sukni, z pobrzękującą chustą do tańca brzucha na biodrach i z tamburynem w dłoni, śpiewała jak anioł ichniejsze piosenki (podobno świąteczne, ale ponieważ nie rozumieliśmy ani słowa równie dobrze mogła to być syryjska wersja "Jesteś szalona" Na prawdę CUDNIE było! Przez całą noc praktycznie płakałam ze śmiechu! P.S. A najlepsze było to, że udało mi się usiąść po drugiej stronie stołu niż moja kochana szefowa,więc przez cały wieczór- poza życzeniami- nie musiałam z nią zamieniać ani słowa ![]() Dziś z kolei wybieram się z koleżanką na wystawę "Leonardo Da Vinci i..." i... I coś tam coś tam Trochę się ukulturalnić ![]() A wieczorkiem pewnie znów wpadnie brat z żoną i maluchami. A w ogóle to postuluję o zdelegalizowanie jedzenia! Zmykam, moje kochane śnieżynki Odzywajcie się
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2010-12-26 o 11:18 |
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę narzekać na święta, przynajmniej jak chodzi o wigilię - było miło, chociaż krótko
no dziś idę z rodzicami na obiad do dziadków... A od jutra znów do roboty, z jednej strony już mi się nudzi w domu, a z drugiej jak pomyślę o rzeczach, które mam do zrobienia w pracy (wielka góra wniosków do uporządkowania i rejestracji) to też mi się nie chce Znowu marudzę, ale ja zawsze łapię jakiegoś doła na koniec roku ![]() Lim, fajnie że wigilia firmowa tak wam się udała u mnie była kolacja (a właściwie zimne przystawki + alkohol) w rosyjskiej restauracji, ale bez szaleństw. Podobno po nowym roku ma być jakaś większa impreza. W ogóle przez ostatni miesiąc miałam chyba 4 wyjścia organizowane przez firmę, więc pod tym względem całkiem o nas dbają
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć cześć!
Chciałam Wam życzyć dziewczyny, żeby ten Nowy Rok był dla Was najlepszy, żeby przyszły same wspaniałe dni, żeby sny były tylko kolorowe, wieczory pełne nadziei, a poranki beztroskie Jak się udał Sylwester? Jak się bawiłyście? Bo ja absolutnie bosssssssssko! Sylwester kubański był jednym wielkim sukcesem! Kilka lat trenowania tańca przez mojego partnera nie poszło na marne ![]() Prawie nie schodziliśmy z parkietu! Nawiasem mówiąc jeśli to prawda co mówią, że to jak facet tańczy ma przełożenie na to jaki jest w łóżku widzę tę znajomość bardzo obiecująco Wszystko inne też było genialne. Muzyka... DJ jest moim idolem, na prawdę! Znajomi, z którymi byliśmy... Super! I te dekoracje, naszyjniki z kwiatów, pokazy taneczne, lekcje samby, kubańskie jedzenie... Jeden z lepszych sylwestrów w moim życiu, serio! Ściskam Was mocno, całuję noworocznie
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ja spedzila sylwestra rodzinnie :/nie ma czego opowiadac....ostatni razy przyjechalam na dwa tygodnie do Polski. jestem coraz bardziej wsciekla i sfrustrowana, kazdy dzien tutaj to jest dla mnie kara jakas. a z tym sie zgodze..... musze sie czyms zajac ( szukac litertury do moich 5 prac semestralnych naprzyklad) zeby do piatku nie chodzic po scianach...mam nadzieje ze Tz nie bedzie musial w sobote do pracy isc...
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój sylwester był taki sobie, poszłam na impreze w pubie z kolezankami i znajomymi z pracy jednej z nich ale średnio się bawiłam. Lokal w klimatach PRL nietknięty remontem na oko tak od lat 60-tych, muzyka zbyt alternatywna jak dla mnie (ja jestem prosty człowiek i uważam że dobra muzyka na balety to taka która leci w radiu i która wszyscy znają to była chyba jedyna impreza od roku że cały czas tańczyłam sama... A dziś ruszyłam na mały shopping, kupiłam top, sukienkę i stolik z Ikei, który przed chwilą samodzielnie skręciłam przy okazji przemeblowałam trochę pokój.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chodzi mi o ubraniowe 

a ja nie mam czasu.
Ona jest bardzo zadowolona, ze tyle informacji wyciągnęłam z firmy
„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” 

mam ten sam problem
Zobacze jak bedzie, jak wyschna. Jesli po 2 razach beda do dupy, to pojde i kupie tania nivea 

miałam takie ładne kiedyś a niedługo pewnie będę łysa
chyba rzeczywiście przestanę farbować 

i zamierzam sie relaksowac jeszcze poki moge
ja ostatnio znalazłam sposób jak obejść zabezpieczenia i mogłabym wchodzić na wizaz i fejsa w pracy, ale nawet nie mam na to czasu
ja jestem usprawiedliwiona