|
|
#2341 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Witajcie, ja również biorę ślub w sierpniu, a dokładnie 6
Pozdrawiam
|
|
|
|
#2342 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]()
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm co do godziny to pewnie będę mieć o 15.Ale to jeszcze nie jest zamówione,bo Ksiądz jeszcze zabronił nam zamawiać. Wiem,że w KK jest z dużym wyprzedzeniem,ale w KEA wystarczy nawet 2 miesiące przed,bo jest mało ślubów.
No i nauk takich jak w KK też nie będziemy mieć. A zaproszenia i inne dodatki typu winietki,numery stołów i plan stołów mam już raczej wybrane,ale jeszcze za wcześnie,żeby zamawiać. |
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj! W tym samym dniu i ja ślubuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To super imprezka zapewne będzie, my na ostatniej domówce byliśmy 2 lata temu. W tym roku idziemy na bal Kiecka już jest
|
||
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Zważywszy na mój dzisiaj napięty grafik, podpisujemy umowę z zespołem, i księdza jeszcze musimy dziś odwiedzić
, już teraz Kochanwe składam Wam serdeczne życzenia pomyślności w Nowym Roku i oby Dni, w których ślubować będziemy były takie jak sobie wymarzyłyśmy ![]() i dziś Szampańskiej zabawy
|
|
|
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie miło witacie
A my mamy salę załatwiona, fotografa i u księdza też ![]() Na zespół nie możemy sie zdecydować -- jesteśmy wybredni, sami jesteśmy muzykami i trochę znamy sie na tym i nie chcemy jakiejś ponurej kapeli. Choć dj też chodzi w grę. Myślę, że nawet na ostatnią chwilę w moich rejonach coś znajdziemy ![]() Pozdrawiam
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2010-12-31 o 10:21 |
|
|
|
#2348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myśmy mieli farta, akurat zespół, który chcieliśmy miał jeden jedyny wolny termin w okresie czerwiec-wrzesień, własnie an 27 sierpnia uznałąm to za dobry znak
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już składałam kompleksowe życzenia Bożonarodzeniowo-Noworoczne przed Świętami, ale przyłączam się też do Twoich. Kinga_20 dziękuję za ciepłe słowo i mam nadzieję, że szybko wrócę do zdrowia ![]() BebiBebi najważniejsze masz załatwione. A co do zespołu lepiej powybrzydzać, ale znaleźć taki, jaki Wam przypadnie do gustu, niż rezerwować coś na łapu capu i potem się denerwować na własnym weselu.buterfly20 a mogłabyś zdradzić, jak wygląda ceremonia w KEA? Bardzo się różni od naszej?
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dla Was PRZEPIS NA UDANY NOWY ROK
Bierzemy 12 miesięcy, oczyszczamy je z goryczy oraz lęku, i dzielimy każdy na 30 części. Każdy dzień przyrządzamy z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków optymizmu i poczucia humoru. Do tego dodajemy po łyżeczce taktu i tolerancji oraz kilka ziaren ironii. Następnie całą masę polewamy dużą ilością miłości ![]() Życzę Wam wszystkim Szampańskiej zabawy sylwestrowej Za 9 godzin nasz rok !!!
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również dołączam się do życzeń oraz życzę wszystkim szampańskiej zabawy
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))Byliśmy u proboszcza! zaklepany termin 27 sierpnia na 15.... ![]() ale... słuchajcie jak to jest z naukami? czy robicie jedne czy dwie? bo nasz proboszcz chce jakieś dwie...:P
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również zyczę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, oby był jescze lepszy niz ten, który własnie mija
![]() dziewuszki już nie będziemy mówiły, że slub za rok, tylko "w tym roku"
|
#2354 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko równiutki tydzień wcześniej ![]() Nie wiem, o co chodzi z tymi dwoma naukami? U nas jest kilka spotkań na naukach plus 2-3 wizyty w poradni rodzinnej Może o to mu chodziło?Cytat:
Ale ten czas szybko leci... Jeszcze ponad godzina i już będzie NASZ rok!
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2010-12-31 o 22:57 |
||
|
|
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dokładnie to już NASZ rok dziwne uczucie
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeszcze witacie Nowy Rok?
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() My ślubujemy 13 sierpnia ![]() i jak to miło, że to już w tym roku ![]() My już też mamy co ważniejsze załatwione ![]() I powiem Wam, że u mnie to Tż ma już przedślubne koszmary |
|
|
|
#2358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co takiego strasznego mu się śni? ![]() Mój się tylko śmieje, że zaraz po ślubie kupi sobie Xboxa (?) czy tam jakieś PlayStation i tyle go będę widziała ![]()
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio śniło mu się, że godzinę przed ślubem sobie przypomniał, że nie kupił garnituru i spanikowany dzwonił do siostry żeby mu coś poradziła
O ona razem ze świadkową domyśliły się że tak będzie i zawczasu kupiły mu garnitur- sraczkowaty z mieniącymi się we wszystkich kolorach tęczy cekinkami ![]() Po przebudzeniu stwierdził, że wolałby przyjść w kąpielówkach a myślałam, że tylko kobiety mają takie sny
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja też myślalam, że to wytwór kobiecych główek takie tragikomiczne sny:P mnie przed obroną mgr śniło się, że zapomniałam wydrukowac pracy dla recenzenta:P |
|
|
|
|
#2361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tyle ![]() Witam w Naszym Roku! Dawno mnie tu nie bylo |
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 spotkania- nauki przedmałżeńskie i teoretycznie 3 spotkania w poradni (teoretycznie bo na 2 dostaliśmy dwie pieczątki) I tyle |
|
|
|
|
#2366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie już godzinę w kościele ? ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Witaj Cytat:
za godzinęCytat:
Cytat:
u nas nauki to były 3 spotkania po 1h, do tego byliśmy na dniu skupienia (zwykła msza) i mamy jeszcze 2 spotk w poradni (tzn. 1 już mamy teraz musimy się wybrać na jeszcze jedno, ale poki co czasu brak no i kalendarzyk jeszcze nie gotowy ).
|
||||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po zabawie sylwestrowej doszłam do wniosku, że może mi zabraknąć czasu na wybawienie się na własnym weselu- ten czas tak szybko leciał a weselny ucieknie pewnie jeszcze szybciej ![]() W naszej poradni pan nie wymagał kalendarzyka ![]() Powiedział, że każdy stosuje taki rodzaj antykoncepcji jaki mu pasuje i nie koniecznie musi być to "naturalny" sposób ![]() A obserwacje swojego cyklu polecał głównie do planowania ciąży |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na targach ślubnych nic nie dawali...
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
jusztyska ja nie zamawiałam próbek.
zamówimy to co nam się spodoba na stronach ![]() ja się cieszę bo u mnie nauki trwają jeden dzień, nie ma chodzenia do poradniach, bo do nas przychodzi pani pedagog.psycholog czy jak jej tam i wszystko mamy na miejscu.
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Standardowo, że nie miałam sukni lub była za ciasna/ za duża / brudna Niedawno mi się też śniło, że przy wychodzeniu z Kościoła zgubiłam Pana Młodego, został w Kościele z goścmi a ja wyszłam i nie wiedziałam, co mam robić. Co do nauk, to mamy je już za sobą. Teraz w środę za to mamy pierwsze spotkanie w poradni.... aleeeee mi się nie chce tam iść.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

Pozdrawiam

i z anginą leżę w domu, więc z planów nici 

czy robicie jedne czy dwie?