|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłam, jestem, chcę byc AU PAIR- part VII
ruciak-CUDOWNIE. mam nadzieję,że nowy rok będzie dla Ciebie właśnie takim SZCZĘŚLIWYM i pełnym dobrych emocji.. mimo złego samopoczucia!
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
ruciak super widze to prace juz masz kase tez uklada sie super
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- dla tych co w Londku szukaja: ![]() http://www.gumtree.com/london/41/70985141.html http://www.gumtree.com/london/09/71106609.html http://www.gumtree.com/london/81/71094281.html http://www.gumtree.com/london/65/71118265.html http://www.gumtree.com/london/97/71106997.html http://www.gumtree.com/london/38/71083038.html http://www.gumtree.com/london/37/71077737.html http://www.gumtree.com/london/61/71057661.html http://www.gumtree.com/london/29/71058529.html http://www.gumtree.com/london/39/71033439.html |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
eeee no i co ta roux wymyslila?
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki!
Sorki, że tak późno ale z całego serca Wam życze przede wszystkim dużo zdrówka , uśmiechu na twarzy, miłych i grzecznych podopiecznych spełnienia marzeń oraz samych miłych chwil w tym roku
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
marty! ale ci pozazdroscilam
widzialam zdjecia na facebooku.jak sie bawilas, opowiadaj!
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
marty-wzajemnie
![]()
|
#2767 |
|
Konto usunięte
|
A kacha w pracy je musli I tosty na sniadanie
![]() Mam nadzieje ze ten rok bedzie lepszy bo zeszly byl dla mnie okropny I zbyt przelomowy I gwaltowny tyle zmian na raz:/ |
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
kacha- dla mnie to był rok najgorszy,najgorszy! masakra jakaś...
ale nie ma co rozpamiętywać minionego roku... trzeba wierzyć,że ten będzie lepszy...
|
#2769 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny (te bardziej i mniej obeznane w temacie)
po setkach maili, na które musiałam odpowiedzieć, jako, że byłam już kilka razy au pair, postanowiłam założyć forum. Mnie kiedyś takie forum bardzo pomogło ( jak wyjeżdżałam do USA) Na razie świeci ono pustkami, ale mam nadzieję, że szybko nadrobimy straty. Jeśli nie życzycie sobie tego postu tutaj, to najzwyczajniej go skasujcie, ale nie chodzi mi tu o reklamę mojego forum, bo ani pieniędzy, ani innego wynagrodzenia za to nie dostaję. Po prostu wiem jak to jest, jak chce się wyjechać i nie wiadomo za co się zabrać. http://www.operki.fora.pl Pozdrawiam byłe, obecne i przyszłe operki
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takie ogolne wrazenia to: *za***isci chlopcy z afromental (mili slodcy sympatyczni-idealni na tz), nie zapomne tych kilku minut po polnocy jak z wozzem pozbijalam piatki i costam nakrecalismy, sikac mi sie ze smiechu chcialo pozniej =P * wszyscy chudzi! wszystkie wokalistki (oprocz rodowicz i kozidrak) chude jak zapalki.. przysiegam ze w necie/tv maja +5kg co najmniej.. jak sie przytulilam do natalki lesz to myslalam ze sie zlamie, tak samo jak ania wyszkoni... : O * natalka lesz, ania wyszkoni i justyna steczkowska- przeslodkie przemile, normalnie az sie zdziwilam leszowa jest bardzo niefotogeniczna bo na zywo wyglada b.ladnie a na zdjeciach - tak jak widac... a i marina tez mila dziewczyna, poplakala sie po ostatnim wystepie i biedna sie tłumaczyła )))a ogolnie to tak latalam miedzy kulisami a scena zeby zdobyc autograf/zdjecie i zobaczyc jak spiewają . Gorniakowa gwiazdorzyla, rodowicz ledwo szła, kozidrakowej tylko cyknelam fotke bo pozniej gdzies sie zmyla po cichu a tak to wszyscy wszystko zalatwiali na 'szybko' bo im zimno bylo ![]() wiec za rok tez mam w planach tam spedzic sylwestrowa noc ![]() polecam, Marty ^^
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Marty, szkoda, że nie spotkałyśmy się, ale może kiedyś się spotkamy jeszcze.. ;-) (Fajnie, że napisałaś, jak było, bo z GG zniknęłaś- napisałaś "z/w" i poooszłaś... )
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakieś noworoczne i takie ot po prostu postanowienia na ten rok?
![]() Ja mam zamiar przewrócić całe swoje zycie do góry nogami
|
|
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
ale mnie nie bylo dzisiaj na gg....
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
haha wedle mojego noworocznego postanowienia "i try learn every day" moj engielski oczywiście i sobie weszłam na chat english i ja tam zielona jestem, żadnych skrótów nie obczajam a Ci ludzie mili i wgl no ale ile moga mi wszystko krok po kroku tłumaczyć, niezłe mają ze mnie śmianie i widzę, że biorą mnie za wariatkę co ostatnie lata siedziała w piwnicy i nigdy nie miała komputera
Kachaaa, ruciak wiem, że też musiałyście przez to przejść dajcie mi jakies podpowiedzi, prooooszę martynoszka świetny miałaś ten sylwek, chociaż gwiazdy takie sobie i chyba wolałabym vipowskie wejściówki jednak na Warszawę. Co ja mogę wiedzieć jak mojego sylwestra siedziałam z 2 koleżankami w domu... ale przy francuskim szampanie.. ;]
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny chciałabym do was dołączyć mogę?
Bardzo chciałabym wyjechać jako au pair do francji, pilnować dizeciaków i nauczyć się dobrze języka, to mi się marzy
|
#2776 |
|
Zadomowienie
|
eMeL - jak dla mnie sklad idealny bo jak pomysle o dodzie czy kombii to raczej nie moje gusta, ale tam bylo tak rodzinnie.. stoje sobie a tu mnie kurzajewski przeprasza i biegnie bo za kilka sekund ma wejscie na zywo... albo wracalysmy do hotelu a za nami popkowa tez sobie na luzie wraca do hotelu obok
![]() LifUnia- pewnie ) brakuje nam "swieżej krwi"
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
marty a miałaś jakieś after party z gwiazdami?
i który hotel był gwiazd sylwestrowych? jestem akurat z wrocka
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
w barze bylo ostro bo agurola szedl chwiejnym krokiem- bynajmniej nie z powodu sliskich butów... i wlasciwie to mogliby mnie wpuscic bo przeciez kazdy z plakietka mogl tam wejsc ale nie wchodzilam bo co z mamą mam tam wejść (nie zebym sie wstydzila ale mama to mama ) czy moze z 11letnia siostrą?
![]() a jak to sie skonczylo to my wszyscy rura do hoteli. a jak wrocilam do domu to wlaczylam tv a tam kurzajewski w studio komentowal skoki. kiedy wrocil i czy sie wyspal - nie mam pojecia :bezradny: a hotel dla gwiazd to nie pamietam ale jak znajde na necie to dam znac
I look like yes and you like no! Edytowane przez martynoszka Czas edycji: 2011-01-02 o 21:33 |
|
|
|
#2779 |
|
Konto usunięte
|
emel a jakie rady chcesz nie wiem o co dokladnie ci kaman
![]() ej ej mamy cie na facebooku?
|
|
|
|
#2780 |
|
Wtajemniczenie
|
Lifunia- Witamy, kiedy byś chciała wyjechać?
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
ale rodzinkę znalazłam! o matko.
1 dziecko Londyn! .. oczywiście wysłałam meila.. ale zobaczymy czy odpiszą.. pewnie już pełno meili mają..
|
#2782 |
|
Konto usunięte
|
Lena napisac nigdy nie zaszkodzi
![]() Ja sniadanie w pracy jem
|
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieknie to brzmi, biorac pod uwage moje plany-nie-plany to tez troche mam zamiaru sobie namieszac ![]() Cytat:
postanowienie idealne! )jesli zaczynasz od 1 stycznia...dzis mamy 3.... pozwól ze pomoge Ci w postanowieniu... try TO learn byloby poprawniej![]() regulamin mowi, ze sie nie poprawia i nie wytyka bledow wizazanek...ale skoro to jest na zasadzie nauki.... ![]() Cytat:
noo w koncu ktos nowy! ![]() WItaj Lifunia! masz jakis wymarzony region francuski? Lena pisz pisz!!!
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2011-01-03 o 10:12 |
|||
|
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
napisałam jej smsa,że zostawiłam meila (bo tak kazali) i odesłali ''F
'' nie wiem co to ... dzięki?
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
roux - emel chodzilo chyba o slynne powiedzenie pauliny z top model
![]() dziewczyna wie, jak sie mowi na pewno.
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka,
Ty szukasz asap?
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
k666 - w tym miesiącu
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nadal nic, ale do wakacji jeszcze troche więc mam nadzieję że coś znajdę ![]() na razie mam straszny zapieprz w szkole, dopiero wróciłam po świętach a nie wiem w co ręcę włożyć
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Wtajemniczenie
|
simcha- a oglądasz na aupairpoland ;>
tam są szukam au-pair/szukam rodzinki zamieść ogłoszenie
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marzę o wyjeździe do Austrii albo Niemiec, najlepiej tylko na wakacje. czy któraś z was ma może doświadczenia z takim wyjazdem?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

widzialam zdjecia na facebooku.