|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
No ciekawe
wysłałam jej PW ale chyba się nie logowała..Cytat:
![]()
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
OK. Będzie trudno, ale uda nam się. Musi
|
#1953 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Tez wyslalam Ramonci PW ale nie bylo jej od 21 grudnia wiec i tak nie odczyta...
Wlasnie przed chwila leciala mi krew z nosa, hmm chyba jestem oslabiona przez ta chorobe |
|
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
hm moze ja tez kupie farbke i zrobie ta farbka sama w domku no zobacze co mi powie fryzjerka
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi przykro mi
Ale skoro był takim kretynem, to nie ma co rozpaczać... Chociaż wiem, że Ci ciężko, bo jednak bardzo długo z nim byłaś. Ale dasz radę ![]() Marthaaa i Kitka dzięki, że tak myślicie. Ja nie wiem, czy jestem silna.... Staram się nie załamać, mimo tego co się działo w moim życiu. Napłakałam się strasznie, ale teraz jest już ok. ![]() Dziewczyny, ostatnio mam świra na punkcie włosów. Mam amlę, odżywkę, szampon.... Co oprócz tego warto używać? |
|
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1957 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a fryzjerka zawsze powie, że lepiej jak pojdziesz do niej- ona chce zarobic
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam też kiedyś czerwone włosy, ale albo kolor nie wychodził albo szybko schodził teraz mi się podobają takie bardzo jaśniutkie brązy albo blondy. |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
wszystkie mowicie o tej amli hm moze sobie kupie a co to jest wogole i jak sie to naklada ?
ciekawe jak caate
|
|
#1962 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ulozy sie, spokojnie
Cytat:
![]() a co do wlosow to juz sama musisz zdecydowac ![]() amla: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...il.html&next=1 jest jeszcze jasminowa- do wlosow blond, wlasnie jej uzywam
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-02 o 19:35 |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę coś z nimi zrobić.. :| w ogole znalazlam na youtube śliczna dziewczyne ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=A-35G...eature=channel
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wloskow to heehe ja mialam kiedys faze lo matko czego ja nie mialam i nie łykalam hihi hehs wiem jak to jest mega przytul
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale coz jakos musimy mamy coreczke i jestesmy rodzina ale ni ejest kolorowo mamy bardzo rozne charaktery i bardzo rozne spojrzenie na wiele spraw......ja jestem nerwus a on ma ciekzi charakter jak cholera nie moge sie doczekac az pojde do pracy i kupie sobie swoje wlasne autko ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- buahhot jaka ty opalona na tych 2 zdjeciach jestes ojej ktore jest twoje aktualne bo juz zglupialam ![]() wstawiacie tyle zdjec pieknych dziewczyn ale tak naprawde kto jest taki naturalny ? one zawdzieczaja taki wyglad wielu operacja plastycznym zabiegom!!! to MY jestesmy sliczne i piekne bo tego nie potrzebujemy prawda ?
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem przed okresem i chodzę wściekła jak osa ![]() prawda ![]() |
|
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
moze lepiej ze wyszlo to teraz niz po slubie, znajdziesz sobie kogos kto bedzie Cie kochal i kto zostanie z Toba do konca zycia, ja wiem ze moj maz mnie kocha ale mnie nie szanuje tak jak bym tego chciala przez to ze go zdradzalam przed slubem, dlatego teraz nie ma do mnie takiego szacunku i przez to wlasnie sa problemy w zwiazku.
|
|
#1970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czerwienie mają to do siebie że szybciutko sie wypłukują, dla mnie to jest ciężki kolor, mało komu pasuje ![]() Będzie dobrze
|
|
#1971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś się nie umiecie dogadać ale za pare dni będzie dobrze W każdym związku są gorsze dni
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
ale skoro wybaczyl mi zdrade to musi mnie kochac i to bardzo
za to jestem mu wdzieczna ale czasami wydaje mi sie ze ni epowinno sie wracac do siebie po czyms takim bo juz nasz zwiazek wyglada calkiem inaczej niz kiedys i uczucia tez sa inne....
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myslę o rozjaśnieniu na ciemny, chłodny blond, tylko na razie jestem tym przerażona
Teraz mam kolor czekoladowy, ale już mi się znudził.Rozjaśniała któraś z Was mając naturalne włosy dość ciemne? |
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
to na pewno, wolę jeden raz pójść niż wiele razy katowac włosy rozjaśniaczem. Zastanawiam się tylko co z odrostami
|
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
Jasne że się uda
Mnie Tż motywuje, że jak będą słodycze to nie będzie innych przyjemności
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
blondyneczka, skoro sobie wybaczyliście, to wybaczyliście. Ale zapomnieć nie znaczy wybaczyć, a zapomnieć ciężko
A wszystkie pary się kłócą- nawet moi 70letni dziadkowie mają czasami do siebie pretensje o głupoty, ale mają. Moi rodzice np. to dwa wybuchowe charaktery, nerwy na wierzchu -Sprzeczki, spięcia, kłótnie i ostre wymiany zdań są codziennością Ale bez tego związek nie istnieje, to łączy ludzi, moim zdaniem. Przecież nie może być dwóch osób, którym by zawsze wszystko pasowało i które robiłyby dokładnie to, czego to drugie chce!
|
#1979 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że nie ma sensu kombinować skoro źle się czujesz, ale z drugiej str to może być też kwestia przyzwyczajenia. Na pewno taki makijaż jest bardziej na imprezę albo jakiś ciekawy wieczór, nie na co dzień bo zbyt mocny ![]() Cytat:
Cytat:
Nigdy nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć, może tylko tyle że na prawdę skoro to nie jest ten jedyny to lepiej teraz niż później?5 lat to kawał czasu i może wydawać się że już będzie tak zawsze, ale czasami niestety nie jest tak jakbyśmy tego chcieli Trzymam za Ciebie kciuki, myśl pozytywnie, jakaś zmiana dobrze ci zrobi, może faktycznie pokombinować coś z włoskami no i przede wszystkim głowa do góry. Pokaż mu że stracił bardzo wiele ![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam gorszy dzien ale to przez @... Montii myśl o Fabianku Już niedługo go zobaczysz, przytulisz i będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie ![]() Cytat:
Witaj ![]() Jak na razie tylko umyłam włosy, nałożyłam odżywkę isany i kurację odbudowującą Teraz bardziej podobają mi się moje włosięta, widzę że odżyły po cięciu choć mogły by być dłuższe no ale nie ręka odrosną... Zaraz wskakuję do łazienki i spamowania c.d
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() wrocilam, tesknilam za Wami! jechalam 9,5h w pociagu, zamiast 7h i siedzialam na podlodze, padam na twarz, bylo piekne, wszystko ekstra ale nie mam sil. wszystkim zycze wszystkiego dobrego w 2011,zeby byl lepszy od poprzedniego! nie wiem kiedy Was nadrobie, wpadlam sie przywitac... przyszly mi paski te 3D whitestrips, te z wizazu co sie zglaszalo do testowania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

wysłałam jej PW ale chyba się nie logowała..
A jest widoczna poprawa stanu włosów lub skóry?

Ale skoro był takim kretynem, to nie ma co rozpaczać... Chociaż wiem, że Ci ciężko, bo jednak bardzo długo z nim byłaś. Ale dasz radę 

mialam mega wysyp na twarzy, w dodatku jeden z pryszczy nie chcial sie zagoic i chyba z 2tygodnie sie babral