|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 13 :(
Mnie też
![]() Wiec mój mózg jest o 2 lata młodszy ode mnie
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
Mój ma 33
![]() Witam Was w Nowym Roku i życzę dużo szczęścia! Ja sylwestra spędziłam płacząc w łóżku. Jestem durna. Ale rano wstałam z przekonaniem, że ten rok będzie dla mnie szczęśliwy. |
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze,że chociaż pierwsza myśl w nowym roku była pozytywna ;]
|
#4654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Kiedyś usłyszałam że żałoba po związku trwa tyle ile zwiazek, co za durnota .Ja Wam wszystkim (i sobie też) z calego serca życze żebyśmy nie musiały przez nikogo płakać i nie brały życia zbyt poważnie, trzeba się cieszyć z tego co sie ma i nie można za bardzo przejmować się głupotami, tym bardziej facetami którzy mają nas gdzieś. |
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie własnie choinka poleciała... :/
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-02 o 19:10 |
|
|
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
U mnie choina postała raptem 2 dni, w wigilię i pierwszy dzień świąt...
Ubrałam ją jeszcze z myślą, że jak on do mnie przyjedzie to będzie nam miło, mimo tego problemu przy niej posiedzieć. Kiedy już wszystko było w miarę jasne jakoś tak przez przypadek ją przewróciłam, wszystko się porozwalało i posprzątałam... |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam refleksje w kościele, że brakuje mi eksa. Kurcze, brakuje mi tych wieczorów, kiedy zapalaliśmy boczną lampke i sie całowaliśmy, kiedy coś nie tak poszło w szkole a on brał moje ręce i mówił, że pomoże mi to naprawić, kiedy spaliśmy gdzieś razem, u mojej babci albo u niego, albo u znajomych i podchodziłam do niego, odgarniałam mu włosy z zapuchniętej po nocy buzi, całowałam na dzień dobry, a on sie budził i wciągał mnie pod kołdrę... Brakuje mi chodzenia na zakupy i oglądania wystaw z bizuterią, jego zapachu na mojej poduszce, rzadkich ale romantycznych wyjść do knajpki, sms na dzień dobry i dobranoc, całusków w nosek, jego silnych ramion, troche kłótni o pierdoły, brakuje mi poprostu jego...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-02 o 19:22 |
|
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
A mi brakuje nawet jego krzywych zębów
|
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem Cię doskonale, bo mi też tego brakuje. Właśnie takiej czułości, przyulenia się do niego, możliwości porozmawiania o wszystkim, po prostu takiej codzienności która jeszcze przed chwilą była. Bardzo brakuje mi naszych długich rozmów o wszystkim i o niczym... Teraz staram się odsuwać od siebie te myśli i wspomnienia, aż boje się że w koncu nie wytrzymam i to wszystko na raz na mnie spadnie i nie pozbieram się z tego. Teraz chyba daje radę momentami bo jeszcze jestem w lekkim szoku, myślę, że ta prawdziwa tęsknota jeszcze przyjdzie. Boję się...
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Grupowe rozklejanie..ja tez czuje sie teraz taka samotna..
Tez mi go brakuje..nawet klotni..
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjdzie pewnie. U mnie minął już ponad miesiąc od rozstania, a dzisiaj mam taki dzień, że masakra...
|
|
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
W zasadzie to nie wiem co napisac...
Znowu bylam u Niego.. Spedzilismy razem 24 godziny... od 19 do 5:00 rano gadalismy, smialismy sie, robilismy grzanki i bylismy na spacerze... Poszlismy spac (w dwoch lozkach osobnych!!) ![]() Rano wstalismy i znowu, sniadanko, pogadalismy itp.. Ok 17 mnie odwiozl do domu i jak mial zapalac samochod to sie do mnie nachylil... Zapytalam sie "Co sie stalo?" Jest mi bardzo milo.. I czuje... "cos" On jest romatyczny, wrazliwy, moge z nim o wszystkim pogadac!! Jesli tak bede sie z nim non stop spotykac to sie w nim zakocham, jak slowo daje. Nie wiem co mam myslec o tym "pocalunku"-kolezanek sie tak nie caluje...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie napisałam do eksa na gg, o zad. to odpisał tylko, że nie zrobił ani jednego i tyle... Później coś tam odpisałam, że sie zastanawiam z koleżanką czy robić dalej, a ten nic... Wkurza mnie cymbał
|
|
|
|
#4664 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
mimimka - wyjaśniłaś porządnie z tą swoją koleżanką?
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#4665 | ||
|
Raczkowanie
|
Żebyś wiedziała...
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny przygraniecie mnie
jestem po cieżkim rozstaniu po wieloletnim związku
|
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę i zastanawiam się jakby to było, gdyby teraz tu był tak jak miał być teraz u mnie. Mieliśmy spędzić całe dwa tygodnie razem, non stop...
Po ch*j mi teraz ten urlop, co ja będę robić do 10 stycznia w domu? Siedzieć i się zadręczać.. |
|
|
|
#4668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co sobie uzmysłowiłam ??;]
Że w ubiegłym roku miałam ten sam cyrk... Byłam z eksem i zostawił mnie bez słowa pare dni po sywku... W tym roku to samo tyle,że chyba chłopak miał dosyć mojego ciągłego wiercenia dziury w brzuchu... I to jego gówniane tłumaczenie... Wyprzedzając fakty szukam sobie kochanka wśród eksów bo za pewne rok się potoczy tak jak 2010 ;] więc mam czas do kwietnia,żeby upatrzyć sobie któregoś z eksów do sypiania a potem pod koniec roku znaleźć sobie faceta który mnie zostawi pare dni po sylwku ;] Czadowo się rok zapowiada naprawdę... Lily daj spokój...Ja wczoraj po pijaku napisałam mu co o tym wszystkim myśle to nawet mi nie odpisał esem tylko na GG...Więc pociągnęłam gadkę wpieprzając go w poczucie winy to mi napisał,że on przecież CHCIAŁ DOBRZE bo możemy zostać uwaga "dobrymi znajomymi"!! Ch*ja prawda i napisałam mu,że ja doskonale wiem co on myśli bo za dużo czasu spędzałam z kolegami i już sie nasłuchałam wszelkiego rodzaju wymówek związkowych wiec raczej mnie to nie łapie (o zgrozo chciał chłopak wyjść z tego z twarzą) to mu pocisnęłam jeszcze trochę to mi odp.i co ja mam Ci teraz powiedzieć?? To mu kulturalnie odp.Czy coś to zmieni?? a on do mnie że na tę chwilę nic... I te jego tłumaczenie,że on myślał,ze to to ale odzwyczaił sie od związków... Czy oni serio myślą,że jesteśmy takie debilne i łykamy ich teksty?? Ooooooo matko.... Kiwi Witamy ![]() Marchewa możesz sie za mnie pouczyć na egzaminy i skończyć pracę na zaliczenie ;] Ja mam urlop od środy bo sie ostro przykładam do zakuwania bo materiały z literatury przerażają mnie strasznie... Też sobie ku*wa moment wybrał...Jeszcze się przed egzaminami muszę rozstrajać przez sku***ela!! EDIT: Normalnie właśnie mi cycki opadły!! bo on jeszcze w sylwka do mnie pisał "mysza"... nie umiem tego ogarnąć choć bym nie wiem jak chciał...
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-02 o 20:27 |
|
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z króciutkiego spotkania z moim byłym, które odbyło się na mojej klatce schodowej taaa no ale nie ważne gdzie... Chociaż nie ukrywam, że myślałam, że pójdziemy na spacer. No cóż...jego tata czekał w samochodzie.
Nie wiem co myśleć dziewczyny. Wiem, że póki co nie będziemy razem. Mówił mi, że powodem jest jego brak czasu i to, że nie rozumiałam jego sytuacji kiedy walczył o utrzymanie się na studiach. I boi się, że nawet jeśli teraz się zejdziemy to będzie to samo i zawali sesje rozkminiając sprawy uczuciowe. Jak myślicie, czy danie sobie trochę czasu, kiedy wszystko na uczelni się uspokoi może coś zmienić? |
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, pytałam pod kątem, że pytam wszystkich... Bo taka prawda, pytałam jeszcze z 5 osób... Koleżanka też chciala sie dowiedzieć ile osób nie ma zadania.
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
Elve, uwazasz ze on juz zacal o mnie myslec w trybie "dziewczyny?"
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
elve, a z Młodym wszystko okej?
|
|
|
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem... To zalezy co on czuje ![]() Jak sie zakocham a on nie to zniszcze przyjazn...
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dzisiaj zostawiłam sobie wszystko, a tak sobie obiecywałam, że rozłoże materiał... Do konkursu podgonie... Gów** z tego wyszło oczywiście...
|
|
|
|
#4678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj eks tez mowil, ze nie moze ze mna byc bo ma za duzo obowiazkow na uczelni i.. no niestety ale nie chce mi robic przykrosci , odmawiajac mi spotkan.. , ze teraz po prostu nie ma czasu na dziewczyny. Biedaczek. Tak sie tylko sklada, ze teraz ma juz nową i jakos ten brak czasu nic do tego nie miał ![]() Hmm.. to tylko wymowka...
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
Siemka siemka dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale mam narąbane w głowie ostatnio...Za duuużo tego, próbowałam ogarnąć sama siebie....Juniorka zna już trochę moją sytuację....Może Wy mi pomożecie...w końcu brakuje mi takiej profesjonalnej z***ki od Elve xD A bo jest brat....mojej koleżanki...cioteczny...H ahah...I w życiu nie uwierze że to powiem....Juz dawno mi się podobał...A konkretniej od jakichś 2 m-cy ale późiej się kontakt urwał. Wczoraj wchodzę - siedzi....Serce mi mało nie padło...Na wyścigi się wybrało...Musiałam się w kuchni ogarniać przez 40 min..... I nie wiem...z jednej str...jestem koleżanką jego młodszej siostry i myślę że jestem dla niego jakby...gówniarą(ma chyba 28lat) a z drugiej...Od takiej jednej sytuacji mam wrażenie że się czaami przygląda, usmiecha....I DUPA! nie wiem xD
|
#4680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

. Kiedyś usłyszałam że żałoba po związku trwa tyle ile zwiazek, co za durnota

jestem po cieżkim rozstaniu po wieloletnim związku
Witamy