|
|
#1891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
właśnie zjadłam pyszne grillowane w mikrofali oscypki z żurawiną
![]() w sumie to miły tydzień przede mną jutro po pracy joga, we wtorek odbiór zamówienia, w środę szkolenie, czwartek wolny, piątek spotkanie w parole parole, w weekend zajęcia ![]() żyć nie umierać.
|
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Hard, ladne plany
Lubisz miec chyba duzo zajec, prawda?![]() Shiru ja zapewne rowniez postaram sie zlapac Ciebie we wtorek ![]() W srode jade do Warszawy, na jeden dzien...musze sie wyciszyc, uspokoic..moze mnie tutaj teraz za czesto nie byc chociaz obiecuje podczytywac. |
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Robiłyście dziewczyny noworoczne postanowienia? ![]() Cytat:
Brawo bo już nie mogłam czytać tego narzekania :P
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Konto usunięte
|
uwielbiam mieć dużo zajęć
aha i jeszcze się będę uczyć na rzeczozdziercę bo ustawy, książki, skrypty i testy mówią cichutko "weź mnie weeeeź mnieeee"
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy gdzie na to Vacu pójdziesz. Nie we wszytkich jest dostępny w pakiecie multisportu. Kolo mnie, na pętli autobusowej mistrzejowce masz vacu w ramach multisportu i saunę IR. Tylko trzeba się wcześniej telefonicznie umówić. Jak chcesz to mogę Cię zapisać od przyszłego tygodnia w tym czasie kiedy ja chodzę (zwykle tak po pracy, w okolicach 19tej) się tam pojawiam.
Nie wiem gdzie mieszkasza, ale sprawdź sobie w razie czego dojazd autobusów. A we dwójkę zawsze raźniej
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1898 |
|
Konto usunięte
|
ja na szczęście mam vacu rzut beretem od mieszkania
kusi mnie żeby skorzystać
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzejowice - uuuu, za daleko.
Fitnessowo zamierzam działać od lutego. W styczniu czeka mnie w cholerę roboty :\ No cóż, z noworocznymi postanowieniami jest tak, że o większości z nich zapominamy w tydzień po sylwestrze. Na tym polega ich cały urok A tak poważniej, ja sobie zrobiłam krótką, ogólną listę i zamierzam wszystkie pozycje odhaczyć, jako zrobione. Postanowienia są osiągalne
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku zacznę chodzić na basen, chcę zacząć uczyć się szwedzkiego - i wiem, że w ten sposób mogę osiągnąć lepsze rezultaty zamiast zakładać, że nauczę się pływać. |
|
|
|
|
#1902 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1904 |
|
Konto usunięte
|
Ecrulo, skoro studiujesz 3 kierunki to jesteś usprawiedliwiona
Porobiłam opłaty. Moje konto się złości. A czas spędzany w komunikacji miejskiej jest faktycznie stracony.
|
|
|
|
#1905 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
ishtar,
Chętnie Cię wykorzystam do drobnych zakupów w Lądynie. ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Konto usunięte
|
ecrulo, poza tym mnie komunikacja szarga nerwy, dlatego jak mam możliwości to chodzę na piechotę, np. do pracy, bo zanim bym tam dotarła komunikacją to by mnie szlag jaśnisty trafił.
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ci zazdroszczę, ze możesz na piechotę do pracy. Kiedyś też tak mogłam, 10 minut i byłam na miejscu. Teraz pracuje na drugim końcu Krakowa i w mpk spędzam codzinnie 2 godziny :/
|
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
ja idę koło 20 minut do pracy, a z pracy 2 godziny
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobienie wszystkich nieczytanych postów zajęło mi chyba z 40 min ;o
No to tak, Sylwestra miałam super! Oby każdy kolejny był podobny do tego Nie ma to jak spędzać ten dzień z naprawdę fajnymi ludźmi i w pięknym miejscu Co prawda, ja zmęczona padłam o 3:00, ale oczywiście spać nie dali, z dołu sączyła się głośno muzyka, a co chwila ktoś wpadał do pokoju i świecił światło. Potem spaliśmy stłoczeni jak sardynki w puszce, a po mojej prawicy jeden koleś chrapał jak traktor, po mojej lewej też, więc miałam istną symfonię. Jakimś cudem zasnęłam o 6:00 na jakieś 2 godzinki Kaca nie miałam, piłam mało, znajomości zawiązałam dużo, zaciągam teraz niemiłosiernie po góralsku (mam nadzieję, że mi to przejdzie ) i mam kolejne zaproszenie w góry, tym razem na urodziny Noworocznych postanowień nie poczyniłam, bo i tak nic z tego nie ma, no chyba, że znajdę sobie lepszą pracę (; A, Malla - pozdrowiłam Gorce od Ciebie! Pogoda na Turbaczu była ok, chociaż mgła zasłaniała widoki, a dzisiaj jak schodziliśmy to sypał mocno śnieżek
|
#1910 |
|
Matka Smoka
|
Powiem Wam, że nie wiem jak te baby w latach 80 dawały radę z tapirem i lakierem - pół dnia dziś rozczesywałam włosy na sucho (po nafaszerowaniu ich kokosem), potem pod prysznicem z odżywką na włosach kontynuowałam - dwie garści włosów nie moje
Moje postanowienia na nowy rok: 1)ruszyć dooopę na fit ![]() ishtar - a więc jesteśmy z tej samej okolicy bardzo proszę o dokładny namiar na vacu i saunę infrared - bo to jedyna, do której mogę chodzić, a myślałam, że na multi to tylko w Fit by step i Galaktyce. 2) zacząć się uczyć angielskiego ![]() Czy któraś z Was uczy, albo ma kogoś do polecenia? Jestem specyficznym przypadkiem - prawie nigdy się angielskiego nie uczyłam (godzina tygodniowo w liceum z lektorką kretynką się nie liczy), dużo rozumiem ze słuchu, z czytania, dużo ,,wiem jak powiedzieć"...ale kompletnie nie mówię. Mam blokadę i włącza mi się francuski Potrzebuję, aby ktoś mnie wyrównał do jakiegoś poziomu i żebym mogła pójść do szkoły. 3) znaleźć nową pracę I to mnie przeraża najbardziej.... Jakby któraś coś słyszała ![]() 4) więcej szekszu ![]() Tutaj sobie poradzę chyba bez Was
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso
Pętla mistrzejowice, wysiadasz z autobusu i masz przed oczami ten fitness. Adres: os. Złotego Wieku 90 Studio pięknej sylwetki to sie zwie bodajze Strone internetową mają.
|
|
|
|
#1912 |
|
Matka Smoka
|
ishtar - kiedyś tam zaglądnęłam, ale było masakrycznie - pani na żadne pytanie nie umiała mi odpowiedzieć i dała grafik kserówkę popisaną kolorowym pisakiem
wtedy nie mieli www. Zaraz poszukam.Proponuję w ramach porządków noworocznych uszczuplić trochę Klub Właśnie go przeglądnęłam i śmieci tam w bród - dziewczyny pozgłąszajcie swoje wątki do usunięcia do ecrulo! |
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys do podstawówki z moim bratem chodziła - taki mały zbieg okoliczności Oczywiscie nie wiedziałam, ze tam pracuje, z resztą jak to w życiu - kontaktów nie utrzymywałyśmy.W sumie nadal jest tam mały chaos - ja na zajecia nie chodzę, ale przy vacu okazuje się, że ktoś sie na niego spóźnił, i potem go wpuscili, więc Ty jak przychodzisz na swoją godzinę to musisz czekać - wrrr. Radzę przychodzic co najmniej na 20 minut przed - 10 minut na przebranie się, 10 zapasu, gdyby znowu ktoś za póxno przyszedl (tak to jesteś pierwsza w kolejce). Na saunę też od razu sie umawiaj, zeby zdążyli ją nagrzać. Tak trochę nie do końca wszystko maja dopracowane, ale stwierdziłam, ze po pierwsze blisko jest, po drugie vacu w ramach multisportu, a to rzadko sie zdarza. Zwykle ja robie sobie sesje vacu+sauna zaraz po. W sumie godzina, ale czujesz, ze zyjesz
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Matka Smoka
|
ishtar uwielbiam Cię
Piszesz to, co ja mam zamiar napisać a w dodatku od razu odpowiadasz na moje nie zadane pytania I z tego, co widzę - vacu są dwa? bo mam zamiar z koleżanką chodzić na vacu i saunę.
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są 3 vacu. Jedno jakieś fullwypas nowe - to akurat nie jest w ramach multi. Ale czasem korzystałam z niego i nie widzę w sumie zadnej różnicy oprócz tego, ze jest większe ssanie ![]() Dwa pozostałe są ok. Ciężko na raz znaleźć czas zeby obydwa vacu były wolne. Mniej wiecej do 16tej nie ma problemu, a potem trzeba kombinować Dlatego radzę zawsze umawiać sie z tygodniowym wyprzedzeniem (a nawet dwutygodniowym).Na vacu jest spoko - masz 3 programy do wyboru lub opcje manuala - do edycji - poziom wzniesienia, szybkość i ssanie ![]() Dla poczatkujacych polecam programy - trzeci znam prawie na pamieć - jeśli Twoja kondycja nie jest kiepska to spokojnie sobie poradzisz. Nie wiem czy tam dziewczyny potraią wszystko tłumaczyć (raczej nie), więc jakby co to szybko moge Ci nakreślić jak sie powinnaś ustawiać na tym vacu. Sauna jest dwuosobowa, tylko jak korzystasz z multi to niestety obydwie osoby muszą mieć. Aaaa, i w ogóle tam też w ramach karty można korzystać z rollena, ale straszliwe trudno sie załapać, bo pełen cykl trwa bodajze godzinę i nawet teraz, kiedy mam urlop, wiecznie te rolleny sa zajete. |
|
|
|
|
#1916 |
|
Matka Smoka
|
Nie korzystałam nigdy z vacu, w dodatku mam zastój ćwiczeniowy od kilku miesięcy więc moja kondycja jest żadna. Chce od najprostszego zacząć. Koleżanka ma multi też, ale to szkoda, że nie można łączyć z kimś bez karty, bo myślałam, że z tż pójdę.
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Btw, czy Wy też macie takiego lenia, że nie chce Wam się zmazać resztek lakieru z paznokci i pomalować ich na nowo?
|
#1918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ad.2 Filolożka angielska pozdro jeszcze bardziej ![]() A tak serio to w Krakowie są takie stoarzyszenia gdzie są darmowe konwersacje. Spotykacie się przy herbacie i gadacie po ang... Ale jak coś mogę pomóc w gramatyce, strukturach czy coś i w mówieniu chyba też. Są jakieś książki chyba do takich ćwiczeń Można sobie po prostu raz w tyg pogadać po ang na dany temat... Ja chciałam chodzić na darmowe konwersacje z portugalskiego ale to jedyny język z którego nie ma takich zajęć
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
rekordem było chyba 11,90 także jakbyś czegoś potrzebowała to pytaj mnie, chyba blisko mieszkamy ![]() Cytat:
|
|
#1920 | |
|
Rozeznanie
|
Ineso...
Zapraszam we wtorek na krakowską na 18.30. Zapewniam Cię, że jeśli lubisz tańczyć... a przy okazji w formie fitnessu i lubisz latynoskie rytmy to Ci się spodoba Jak masz fcb mogę Ci podesłać linka jak wyglądają zajęcia... Na pierwszy raz każdy ma ZONKa troche bo jak to tak machać tylkiem i biustem i trochę nieogar... ale... ZAJĘCIA CUUUUDO!!!!!---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
A skończył mi się tusz i musiałam expresem coś mieć... i w ogóle no...
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

jutro po pracy joga, we wtorek odbiór zamówienia, w środę szkolenie, czwartek wolny, piątek spotkanie w parole parole, w weekend zajęcia 

Więc tak czy siak spektakularnych efektów nie ma.
)
bo już nie mogłam czytać tego narzekania :P

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55